Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenBij Kamera Express vindt je alles wat je nodig hebt voor fotografie. Bij elk artikel staat er een goede en duidelijke uitleg.
VerzendingBestellen is gemakkelijk en de levering verloopt altijd vlot.
AlgemeenCamera gekocht bij kamera express, goede hulp moet uitzoeken wat bij je past.
Ze denken mee met je budget en het geen waarvoor je de camera wilt gebruiken.
Ik ben erg tevreden en blijf zeker terug komen!
AlgemeenNa rondkijken op website besloten om camera te kopen in de winkel. Goed geholpen en goede prijzen.
AlgemeenIn de winkel een lens gekocht, was niet op voorraad en zou thuis geleverd worden. In de tussentijd toch enige twijfel of dit voor mij de juiste keuze was. Lens werd op tijd geleverd en deze zonder problemen om kunnen ruilen voor de andere keus in de winkel.
VerzendingLens was niet op voorraad, goed op de hoogte gehouden van de levertijd van de leverancier. Verzonden zoals beloofd.
AlgemeenBijzonder deskundig en klantvriendelijk personeel. Een enorm assortiment en altijd scherp geprijsd. Medewerkers nemen alle tijd om vragen te beantwoorden of adviezen c.q. product uitleg te geven. Ik ben al ruim 10 jaar klant en kom iedere keer graag weer terug!
VerzendingErvaring leert: Snelle levering van bestelde producten.
KlantenserviceKlantenservice is met recht 'bijzonder' te noemen. Ik ken geen andere winkel waar er zo veel aandacht aan de klant geschonken word. Geen vraag is te lastig en geen uitleg duurt te lang. Echt het gevoel dat je als klant ook echt koning bent.
AlgemeenGoede en duidelijke website. Goede en uitgebreide product informatie. Helpdesk heeft goede technische product kennis. Snelle levering, camera was de zelfde avond nog geleverd.
VerzendingProduct was dezelfde avond nog geleverd
KlantenserviceGoede technische kennis over de producten
AlgemeenVoordat ik iets koop in een webshop ben ik eerst het produkt gaan bekijken en "voelen" in de Kamera Express winkel in Maastricht. Hier ben ik uitstekend geholpen en heeft men al mijn vragen beantwoord. Dit geeft mij een goed gevoel in hun webshop te kopen, ook i.v.m. garantie.
VerzendingHet bestelde producct is snel en netjes afgeleverd.
AlgemeenWist precies wat ik wilde kopen, werd meteen geholpen en was snel klaar. Alleen jammer dat de aktie met €100 shop tegoed nog wel op de site stond maar niet meer geldig was!
AlgemeenIk heb hier een x-t3 gekocht. Uitstekende uitleg, vriendelijke bediening, prijs kwaliteit zeer voordelig, ze proberen kortom een uitstekende keuze!
VerzendingSnel en volgens afspraak
AlgemeenVia email gevraagd tegen welke prijs een specifiek product geleverd kon worden. Zeer snelle reply en een hele scherpe aanbieding gekregen. Het product direct besteld en de volgende dag geleverd.
VerzendingSnelle verzenden en uitstekend verpakt.
KlantenserviceSnelle reply via de email. Gelukkig nog geen aftersales nodig gehad.
AlgemeenAl diverse producten gekocht bij Kamera Express, ik wordt er altijd fijn en vakkundig geholpen. Men neemt de tijd om je dingen uit te leggen of bij een nieuw product even te laten zien hoe het allemaal werkt. Is een product niet op voorraad... dan wordt het van het magazijn of ander filiaal een of twee dagen alsnog geleverd.
KlantenserviceKort gebeld over een geleverde bestelling, netjes afgehandeld.
Mocht eigenlijk 3 dagen blijven liggen, maar na overleg zonder probleem een paar dagen langer.
AlgemeenSigma 150_600 mm gekocht met een leuke korting incl 1.4 converter. Vriendelijk personeel en een zeer goed product. Mooie foto's op een full frame en drop camera
VerzendingLens gereserveerd. Kon de lens helaas niet binnen 24 uur halen. 1 telefoontje en een verlenging van 24 uur op de reservering. Top service
KlantenserviceZie boven.
AlgemeenVakkundig personeel die weten waar het over gaat en goed advies geven op al je vragen
AlgemeenPrima geholpen. Niet al te ingewikkeld om mee te beginnen. Zoom is geweldig.
Ligt goed in de hand.
AlgemeenOnline mijn eerste spiegelreflex camera besteld. Prima prijs en leuk voor beginners als ik dat je er een online cursus basisfotografie bijkrijgt.
Later nog in de fysieke winkel in Den Bosch geweest voor extra accu, filters en een statief. Personeel was vriendelijk en kundig, wisten meteen wat ik moest hebben voor mijn soort camera en mijn wensen.
Niks aan te merken op de verzending, alles zat goed verpakt en was op tijd binnen.
AlgemeenIk heb reeds enkele malen een aankoop gedaan in 1 van de shops en steeds zeer goed bediend.
VerzendingAankoop in de winkel te Gent deze maal.
KlantenserviceNog geen enkele klacht gehad.
AlgemeenHeb hier in het verleden vaker producten gekocht. Enorm tevreden over hun service . Qua snelheid goed en altijd behulpzaam.
VerzendingHeb product gereserveerd op website en kon deze gelijk volgende dag in Superstore winkel afhalen
KlantenserviceAltijd beleefd en kundig
AlgemeenIk was vooraf goed geinformeerd, dus kwam snel tot een aankoop. Prima geholpen door dhr. vd Poel, die nog even een advies gaf voor aansluiten van TV en Soundbar.
VerzendingHet product aangeschaft in de Rotterdamse Superstore. De verkoper liep mee om het bestelde in mijn auto te krijgen.
AlgemeenVakkundig geadviseerd door een enthousiaste medewerker van KA in het filiaal Breda bij de aankoop van een fullframe kamera. Reeds eerder kamera's bij KA express gekocht en hun advies destijds heeft ervoor gezorgd dat ik ook nu voor mijn nieuwe kamera terug ben gegaan. Mijn kamera was helaas niet voorradig in het filiaal in Breda, deze is opgestuurd geworden en is de dag erna zonder problemen geleverd.
VerzendingZoals aangegeven was de camera niet voorradig in het filiaal in Breda, evenals de geheugenkaart voor deze. beiden zijn zoals afgesprokene de dag erna thuis geleverd zonder bijkomende kosten. Tevens track & Trace ontvangen om de producten te volgen.
KlantenserviceBij vragen over instellingen of mogelijkheden van de kamera of lens vakkundig advies gekregen van een medewerker.
AlgemeenAl vaker spullen gekocht. Enorm tevreden over hun service . Qua snelheid goed en altijd behulpzaam. Daarnaast is de winkel niet ver van mijn huis. Ik ben ook reeds 2x langs geweest. Ook in de winkel erg behulpzaam