Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenVriendelijk en deskundige klantenservice, wisten samen met mij voor de juiste kamera te kiiezen.
Omdat ik beginnend fotograaf ben, was dit precies wat ik nodig had!
S'avonds na 22 uur besteld en volgende werkdag had ik de kamera in goede orde thuis bezorgd.
KlantenserviceOmdat ik een beginnend fotograaf ben, had ik enkele vragen voordat ik een kamera wilde kopen,
Na telefonisch contact met de klantenservice, was het duidelijk dat de kamera welke ik op het oog had, niet voor mijn doel geschikt was.
OP hun deskundig advies, heb ik een andere in de zelfde prijsklasse gekocht.
Ik ben heel blij met mijn huidige aankoop.
En ga vol vertrouwen aan de slag!
Algemeensnel goed geregeld (winkel) met altijd vriendelijk en vrolijk personeel. We komen vaak bij kamera express.
AlgemeenIk heb een Sony compact camera bij een fysieke winkel gekocht. Bij mijn eerste bezoek was ik niet erg tevreden over de deskundigheid van de verkoper. Bij mijn tweede bezoek slaagde de verkoper er in mijn twijfels weg te nemen.
AlgemeenNaar aanleiding van een prijsdiscussie topic op GoT per mail contact opgenomen met de winkel met de vraag om een prijsvoorstel voor de OLED65C8PLA. Binnen een enkele uren een reactie ontvangen en ingegaan op het voorstel. Prettig in communicatie, bestelling soepel verlopen.
VerzendingDe couriersdienst heeft enkele uren na het doen van de bestelling contact opgenomen voor het maken van een bezorgafspraak. De avond voor bezorging
AlgemeenHet reserveren en bestellen was super eenvoudig. Eenmaal in de winkel prettig, deskundig en uitermate vriendelijk geholpen. Al met al een hele fijne ervaring
VerzendingProduct afgehaald in de winkel. Kundige medewerkster met goede ondersteuning en hulp.
AlgemeenHele scherpe prijs ontvangen op mijn OLED65C8PLA TV na tip via het Tweakers forum. Snelle levering, goed contact! Erg tevreden.
VerzendingErg snel geleverd via aparte bezorgdienst. Tijdstip kon ik zelf bepalen.
KlantenserviceSnel en duidelijk contact via de mail.
AlgemeenDit betrof de aankoop van een Sony compact camera in een van de fysieke winkels.
Volop gelegheid om de camera in de winkel en buiten uit te proberen.
Jammer dat ik niet even een meegebracht SD kaartje in de camera mocht steken. Het argument dat de camera daardoor een aantal clicks heeft gemaakt en daardoor niet meer als nieuw verkocht kan worden is begrijpelijk maar jammer. Dat zou net het verschil hebben gemaakt tussen een fysieke winkel en een webshop.
De camera was bij één shop flink goedkoper. De discussie over laagste-prijs-garantie was eerlijk en vlot. Geen onnodig gedoe.
Levering is geen issue wanneer je hem in een fysieke winkel zo kunt meenemen.
Een bij de aankoop mondeling besteld accessoire was de volgende werkdag af te halen.
Het is wat vervelend dat je niet direct met de betreffende fysiske winkel kunt bellen. Je komt bij een centraal nummer terecht waar men onjuiste informatie gaf over het verloop van het bestelproces, en maar moeilijk er toe te bewegen is om met de betreffende winkel door te verbinden.
AlgemeenGoed voorgelicht door professioneel personeel bij aankoop van Nikon D7200 body. Mijn oude objectieven (die ik had meegenomen) werden nog even netjes nagekeken.
AlgemeenHeel professionele en vriendelijke medewerkers. Zeer deskundige uitleg gekregen bij de keuze van de lens met pro´s en contra´s.
VerzendingEerste opnames met deze superlens lossen helemaal de verwachtingen in !
AlgemeenGeavanceerd, klant vriendelijk proces, geeft vertrouwen. Goed advies over de keuze van een body bij mijn bestaande lenzen.
KlantenserviceRuime winkel, grote keus, deskundig personeel, namen alle tijd.
AlgemeenWat een perfecte service !!
Ik heb al enkele zaken gekocht in de winkel en altijd goed behandeld geweest met de professionele uitleg erbij. Nu heb ik voor het eerst online gekocht.
Ik heb op zondag een bestelling geplaatst en maandag ochtend werd deze al geleverd.
Pakketje is goed ingepakt wat zorgt voor een goede veiligheid voor het product dat er in zit. Kamera-express geeft ook veel leuke extraatjes. Nu kocht ik een lens en kreeg ik er twee online cursussen bij, GRATIS uiteraard.
Niks dan lof over deze winkel!!
veilig ingepakt met voldoende materiaal om het product te beschermen.
Klantenserviceenkele keren contact gehad met de winkel ( antwerpen ) en deze hebben mij steeds perfect geholpen.
AlgemeenNa een uitgebreide online zoektocht naar de juiste nieuwe camera en winkel besloten om naar de megastore van Kamera Express in Rotterdam te gaan. De verkoper nam alle tijd voor mij en kwam met goede tips en adviezen, zoals ik gewend ben van Kamera Express uiteindelijk een Canon 77D en EF 35 mm f/2 IS USM aangeschaft.
AlgemeenNa lang sparen en nadenken was het dan zover. Vandaag naar Kamera-Express op de Parnassusweg in Amsterdam. Bij binnen komst werd ik netjes verwelkomt door Jeffrey die mij verder ook geholpen heeft. Ik wist zelf al een beetje wat ik wilde. Maar wilde ook graag weten of ik nog wat inruil korting kreeg op mijn oude camera en lenzen. gezien de hoeveelheid kliks ( 84000 op de D3200 en 212500 op D5300) op de camera's kon ik alleen nog een mooi bedrag krijgen voor de telelens. Maar dat was geen verrassing. Uiteindelijk de knoop door gehakt na twee uur onderhandelen en denken. Ben ik de deur uit gegaan uiteraard na betaling met een Nikon D500,Nikkor 200-500mm, en een Nikkor 16-80mm f2.8-4. Nu alles opladen en instellen en dan maar zo snel mogelijk foto's maken.
AlgemeenWas erg toe aan een nieuwe Nikon camera (had een D70). Op een zondag naar de superstore in Eindhoven geweest en erg goede uitgebreide informatie en advies gekregen. De medewerker wist alle details van alle Nikon kameras en op basis van mijn wensen 1 van de Nikon's geadviseerd. Een dagje nagedacht en op dinsdag een niewe D500 gaan halen.
AlgemeenIk was al een aantal weken op zoek naar een nieuwe Sony TV en toen Kamera Express met een goede aanbieding kwam heb ik snel de knoop doorgehakt. Bestelling via de website was eenvoudig en verliep zonder problemen.
KlantenserviceOmdat het product op voorraad was en ik de volgende dag toch in de buurt was heb ik gekozen om de TV in de winkel zelf af te halen. Telefonisch nog even gecontroleerd of ik de TV de ochtend er na al echt op kon halen, waarop bevestigend werd geregeerd.
In de winkel (waar tevens ook genoeg leuk camera spul te vinden is) was alles ook snel geregeld en werd ik netjes geholpen met het inladen van de TV in de auto, prima service.
AlgemeenWas toe aan een nieuwe Nikon spiegelreflex. Op zondag naar de winkel in Eindhoven en op basis van mijn wensen een zeer goede uitleg en advies gekregen. Na een dagje nadenken op dinsdag teruggegaan en de geadviseerde camera gekocht!
AlgemeenGeweldige service. Mijn ouders waren dringend toe aan een nieuwe televisie Samen met mijn vader naar toe geweest, tv uitgezocht, tweakers prijs doorgegeven, betaald en hoppa! Alles geregeld. Goed geholpen door de medewerkers.
VerzendingSnelle levering, alles netjes naar binnen gebracht en goed verpakt.
AlgemeenCorrecte bediening. Ze duwen je niet in een bepaalde richting. Ze vragen ook door en geven alternatieven aan. Uiteindelijk een lichtsterke zoomlens Panasonic gekocht vanwege ook het cashback voordeel op deze lens.
Het is toch altijd fijner om mensen te spreken, waarbij je iets meer ziet van de manier waarop er verkocht / aangeprezen wordt, dan alleen maar kale cijfers op een website.
Een extra batterij was niet voorradig, maar wordt kosteloos opgestuurd en is er 1 dag later. Erg goed en snel.
AlgemeenIk heb mijn camera bij deze vestiging gehaald. Ik was een paar weken eerder langs geweest, omdat ik twijfelde tussen 2 camera's. Ik werd netjes te woord gestaan en beide camera's werden uitgelegd en aan mij getoond.
Vandaag mijn camera aangeschaft. Ik werd netjes en snel geholpen. Ik had reeds mijn keuze gemaakt, dus ik was redelijk snel klaar. Uiteraard werd er meegedacht over geheugenkaarten. Ik werd vakkundig geholpen. Ik raad het zeker aan om langs te gaan in de winkel voor vakkundige uitleg en om je aankopen te doen.
Als ik nog een aankopen zou doen, doe ik dit zeker in de winkel.
AlgemeenDe winkel was makkelijk te vinden en de service was goed. Ik heb er goed advies gekregen.