Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

LG OLED65C8 tegen een erg scherpe prijs kunnen aanschaffen. Contact en levering waren zeer vlot.

Prima winkel. Groot assortiment. Concurrerende prijzen. Goed gehopen.
Ik haal er altijd mn foto-spullen.
Dit verplichte review-gedoe-voor-5-jaar-garantie vind ik dan weer niet geweldig.

Bestelling was gemakkelijk geplaatst, en werd de volgende dag al netjes uitgeleverd. Factuur is direct per mail verstuurd. Ik ben dus erg tevreden tot nu toe.

VOlgende dag geleverd.

Ik heb bij Kamera Express via de mail een aanbod voor een LG OLED B8 opgevraagd. Na ontvangst van een scherp aanbod gelijk de knoop doorgehakt en besteld. Ik werd prima door het proces van bestellen en betaling geleid. Zo eenvoudig zou het overal moeten zijn.

Op maandag een afspraak gemaakt voor levering de volgende dag om 09:30. De bezorger stond om 08:30 voor de deur. Wat vroeger dan gepland, maar geen probleem.

Via het forum hier op tweakers heb ik per mail een goede deal voor een Oled TV gekregen.
De communicatie verliep goed en snel.

Het totaal nieuwe toestel werd in goede staat en op tijd geleverd.

We werden op een prettige en kundige manier geholpen. Daarnaast hebben ze een groot assortiment en een overzichtelijke winkel.
Bestellen via de website gaat ook gemakkelijk en er word snel geleverd
altijd al de volgende dag in huis voor mij staat Kamera Express op nummer 1! Service producten echt alles is top.

Snelle levering en goed!

Snel bereik baar via de telefoon heel erg klantvriendelijk en je word altijd goed geholpen! Ook via de mail goeie service

Ben in de winkel in Breda geweest om advies te krijgen en om het product in de hand te hebben gehad, Goed advies gehad en blij met de keuze. 1 minpunt: de verkoper heeft verzuimd om de bundelacties kenbaar te maken.

's avonds besteld en de volgende dag al om 13.00 uur in huis. Leuke extra's als een basis cursusfotografie, kaarten voor een fotovak beurs en 5 jaar garantie

Binnen 18 uur in huis. Prima verpakt

Ze hebben een grote assortiment op foto gebied en zijn makkelijk te vinden op internet.

Goed en snel advies

Contact gehad met de winkel in verband met de aankoop van een LG OLED C8 TV. De winkelmedewerker was zeer vriendelijk, dacht goed mee en stond me netjes te woord.

TV werd door een koerier geleverd. Daarvoor werd ik netjes gebeld om een afspraak te maken. De koerier stond stipt op tijd op de stoep met de tv.

Via mail erg prettig contact gehad. Snel en informatief. Op aanvullende vragen wordt snel en volledig gereageerd. Het besluit tot de aankoop was hierna snel genomen.

Uitstekend verpakt én direct na betaling verzonden. De bezorger ging zorgvuldig om met het te leveren product.

Door extreme drukte bij de pakketbezorging was de levering vertraagd. Na contact met de klantenservice werd mijn levering omgezet naar een zondagsbezorging. Deze was zo uitstekend opgelost.

Nieuwe televisie gehaald in de winkel (Capelle), ik ben er goed en snel geholpen. De televisie is prima.

De mensen die er werken zijn vriendelijk.

Top service na 1 dag bezorged Laagsteprijs ,Ik raad iedereen aan top winkel grote aanbod heel blij

Goede deskundige service met uitgebreid advies. Verkoper luisterde goed naar wat ik wilde en was doelgericht

Klantvriendelijkheid en service. Ook steeds een goede prijs. Ik ben ontzettend te spreken over Kamera Express. Wanneer je een probleem hebt, kan je steeds terecht bij de klantenservice die ook nog eens snel reageert. Dit doen er weinigen hun na.

Zeer snelle en correcte verzending. Producten de volgende dag vaak in huis.

Zeer snelle klantenservice en rechtvaardig.

Goede winkel. goede service , snelle levering ..

Was in de winkel voor de Canon eos rp
Voor de prijs is er niets beters op de markt.
Ik heb de camera nu een paar dagen en ben zeer tevreden met deze camera .
De service Kamera-Express is ook zeer professioneel en goed. Zeker aan te bevelen.

s,avonds bestellen. de volgende dag al om 10:30 in huis.

11mei 2019 de Sigma 100-400mm F/5-6.4 OS HSM Contemporary gekocht. Prima lens om vogels en andere dieren te fotograferen. Vlotte AF en door een gratis update via Sigma USB dock werkt de AF nog vlotter. nog geen seconde spijt gehad van mijn aankoop.

Nette fysieke winkels met een ruim assortiment en vakkundig, vriendelijk en geduldig personeel. Geven goed en eerlijk advies! Het doel is dat ze de klant het product verkopen dat het best bij die specifieke klant past. De wens van de klant staat bovenaan en niet de verkoop van het product dat het duurste is.

Als het druk is kan het zijn dat je langer moet wachten op advies omdat voor elke klant uitgebreid de tijd word genomen. Ik kom vooral in de winkel in Utrecht en Capelle aan den IJssel.

Deze keer mijn aankoop in de winkel gedaan. Andere aankopen wel via de website gedaan, verzending en levering in die gevallen keurig op tijd.

De klantenservice van de website leest in het algemeen mails met vragen niet altijd goed waardoor je niet altijd meteen een passend antwoord krijgt. Dat zou beter kunnen!

Helaas is er een foutje gemaakt bij de aanvraag van mijn CarePlan. De medewerker die mij hielp heeft een verkeerd serienummer opgegeven. Hier kwam ik zelf achter omdat ik de bon nakeek in verband met een actie waarbij de garantie gratis verlengt kan worden.
Ik heb hierover telefonisch contact gehad met de klantenservice en er werd mij verzocht een mail te sturen met alle informatie zodat de klantenservice deze fout kon herstellen.
Dus een mail gestuurd met alle benodigde informatie en vervolgens het antwoord dat zij het niet op konden lossen maar ik dit zelf met de verzekering moet regelen omdat het hier een verzekering van een externe partij betreft. Slordig want aan de telefoon is mij iets anders beloofd!
Conclusie, ze verkopen het CarePlan wel maar als zij fouten maken in de aanvraag dan moet je het daarna zelf oplossen... Niet oké!
Bovendien communiceert de klantenservice op een manier die ik niet prettig vind. Zo zeggen ze bijvoorbeeld 'onze excuses ALS onze telefonische medewerker je verkeerde informatie heeft gegeven' Hoezo ALS? Hij heeft verkeerde informatie gegeven anders had ik geen mail opgesteld en alle benodigde bijlages toegevoegd.
Dat was gelijk ook het enige verkapte excuus, geen excuus voor de foute notering van het serienummer op de bon, geen excuus dat ik dit zelf op moet lossen en het mij nu tijd en energie kost en dus ook niet echt een oprecht excuus voor het geven van verkeerde informatie per telefoon.

Ik heb een aanschaf gedaan van bijna €2000! Het was geen broodje van de JUMBO! Dan verwacht ik een bijpassende service. Jammer want ik ben anders gewend van Kamera Express.

Al deze communicatie met uitzondering van het eerste telefonische gesprek waar mij gezegd werd te mailen is gegaan via mail. Onder elke mail stond mijn naam en telefoonnummer. De klantenservicemedewerker in kwestie had mij bij eventuele onduidelijkheden of extra uitleg ook gewoon kunnen bellen.

Vind het heel zonde dat mijn ervaring bij Kamera Express nu negatief beïnvloed is door deze ervaring. Een vergissing als deze kan altijd gebeuren al is dat natuurlijk een beetje slordig. We zijn allemaal mensen! Maar los het netjes op en bied meteen excuus aan! Het vervelendst vind ik uiteindelijk hoe hier achteraf mee om is gegaan!

Scorekaart voor Kamera Express