Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

We zijn prima geholpen winkel gaf deskundig advies zeker omdat het voor mij de eerste systeemcamera was die ik gekocht heb ben ik bewust naar een winkel gegaan om verschillende opties te bekijken.

Gebruikersvriendelijke site van keuze t/m betaling en een duidelijke beschrijving van de mogelijkheden van de camera plus eventuele andere opties.

Binnen 24 uur geleverd

Zeer vriendelijke en behulpzame medewerker die echt met ons meedacht en de verschillende keuzes uitgebreid toelichtte.

Van Kamera-Express-web (NL). Foute betaalinstructie waardoor week wachten. Bestelling geannuleerd, bevestigd door KE, incl. terugbetaling. Plots wordt ie geleverd, en komt mijn geld pas terug als zij camera retour hebben. Dan eindelijk discussie van 2uur met Jeffrey. Goed commercieel voorstel voor extra producten, gratis. Alles ontvangen. Eind goed al goed.

Prima winkel, ruime keuze, vakkundig personeel, scherpe prijzen.

Erg fijn dat er ook winkels zijn voor de look and feel.

Goede service en advies in de winkel in Rotterdam.
Heb hiervoor ook al dingen gekocht in deze winkel toen het nog FOKA was. Tot zo ver geen verschil gemerkt. En dat is positief

Je wordt serieus goed geholpen, bij elke vraag en belangrijk: ze nemen ook echt de tijd voor je. Ook met uitzoeken van diverse accessoires word je een goede kant uit geholpen.

Zie boven.

Je word fijn geholpen in de winkel. Krijg duidelijke uitleg. Ze verkopen goede kwaliteit. Ben super blij.

Ik kon het gelijk meenemen

Fijn geholpen nam alle tijd voor ons.

Was op zoek naar een nieuwe Nikon Z6 camera en twijfelde over de leeskeuze (f 2.8 of f4) ik heb beide lenzen en de camera uitgebreid mogen proberen. Deskundig personeel en ik voelde geen druk tot verkoop / hoge omzet. Een eerlijk advies voor de (goedkopere) lens zorgt voor een tevreden klant.

Zowel de Z6 camera als het Nikkor 24-70 Objectief zijn fantastische apparaten.

Zowel de Z6 camera als het Nikkor 24-70 Objectief zijn fantastische apparaten.

Winkel in Leeuwarden heeft mij goed en vriendelijk geholpen. Ze hebben mij meerdere producten laten zien om te kunnen vergelijken en daarbij ruim de tijd voor genomen.

Ik heb een sony A7ii en een tamron 28-75 aangeschaft welke ik via de website gereserveerd heb. Dat was ideaal zodat deze ook aanwezig was in de winkel. Ik heb de combinatie daar kunnen bekijken en proberen en nog wat advies gekregen. Obv diverse reviews was ik al van eea op de hoogte en was de koop snel gedaan. Fijn om op internet vanalles te bekijken en het in een echte winkel te kunnen halen.

Voor mijn werk waren wij opzoek naar een geschikte opvolger van de Canon 1300D. Die opvolger gevonden tussen het enorme aanbod van Kamera Express. De Canon 77D is het geworden. Prachtige, snelle camera en vooral makkelijk in gebruik.

Dankzij de storing van PostNL moesten we een dag langer wachten. Daar kon Kamera Express ook dan niks aan doen.

Zoals beschreven binnen 24 een goed uitleg en reactie.

Helemaal tevreden, alleen ging het bij de verzending mis. Ik moest zelf contact opnemen met de klantenservice waarna ik wel gelijk goed was geholpen.

Over het algemeen zeker een aanrader!

Overzichtelijke website met makkelijke zoekfunctie -en filters. Betalen ging simpel. Per e-mail netjes bevestiging en op de hoogte gehouden van de levering, die ook netjes op tijd was

Na oriëntatie op de website de winkel in Eindhoven bezocht. Enkele camera's van mijn selectie bekeken en uitgeprobeerd. Uiteindelijk Canon Camera G1X gekocht.
Goede uitleg en correcte afhandeling in de winkel. De camera lag klaar zodat ik niet veel tijd kwijt was met de feitelijke aankoop. Zeer tevreden.

Mijn televisie die ik heb gekocht , de LG 55B8PLA , was op de dag van bestelling verreweg het goedkoopste, EN ook nog eens met 5 jaar garantie i.p.v. 2 jaar. Vandaar mijn keuze om bij kamera express te gaan kopen. Aangezien ik op een zaterdag de beslissing had genomen en hem de zelfde dag wilde hebben, heb ik ervoor gekozen om hem op te halen. Op twee locaties was dat mogelijk, ik heb gekozen voor Capelle ad IJssel . ik was wat aan de late kant, dus heb de klantenservice gebeld dat ik eraan zou komen, en ondanks dat de afhaallocatie (het magazijn) om 17.00 sluit, werd ik een poosje erna nog steeds netjes geholpen.

Sochtens vroeg de telefoon gepakt om even wat te weten te komen over de televisie, maar telefonisch kwam ik er moeilijk door.
Het zal met de zaterdag te maken hebben gehad. ECHTER, ik heb de live chat 2 keer die dag gebruikt, en stond in de wacht op plek 3, maar echt binnen 5 minuten werd mijn vraag beantwoord. Echte aanrader !

Prima winkel met veel kennis en advies. De meeste weten wel waar ze het over hebben.

Snelle levering, helaas ontbrak er iets, hier meerdere keren voor achteraan moeten bellen. Vervelende is dat je gemiddeld ruim 10 minuten in de wacht staat voordat je te woord word gestaan ongeacht op welk tijdstip je belt.

De meeste mensen hebben er wel verstand van.

Scorekaart voor Kamera Express