Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenCamera besteld die volgens de website binnen 1-4 dagen er zou zijn. Helaas was lag die op dag 5 blijkbaar nog steeds in magazijn. Dit aldus de vriendelijke helpdesk. Hierdoor wel een evenement gemist waar ik de camera graag had willen uitproberen. Zondag avond besteld, woensdag de week erop geleverd.
Verzending9 Juli besteld, zou binnen 4 dagen er moeten zijn, werd uiteindelijk geleverd op 18 Juli.
KlantenserviceVriendelijk en snel, helaas was de "ik verwacht dat ie vandaag op de post gaat" niet accuraat en duurde het toch nog 6 dagen.
AlgemeenAl vaker producten bij Kamera Express gekocht. Dit is altijd bijzonder vlotjes verlopen en dit keer was het niet anders. De website is helder, de reviews zijn nuttig, het betalen gaat vlot en over de levering wordt je goed op de hoogte gehouden.
Een minpuntje vind ik de giftcard aktie; niet duidelijk uitgelegd, niet echt duurzaam en liever had ik een kortingsvoucher op een volgende bestelling gezien.
De verzending is vlotjes verlopen en je wordt goed op de hoogte gehouden. Wat ik wel vreemd vond, is dat je voor een beste wel duur product niet hoeft te tekenen.
Fijn dat je weer zo tevreden bent met ons! Bedankt voor je mooie review!
AlgemeenVia Kamera-Express een Profoto-flitser besteld. Deze moest ik ophalen in een vestiging om aanspraak te kunnen maken op de 'Try before you buy'-regeling ism Budgetcam.
De levering duurde wat langer dan gepland maar ik ben tussentijds uitgebreid op de hoogte gehouden over de vorderingen. Dit was erg prettig en schepte vertrouwen!
Het contact met de webwinkel verliep erg soepel evenals met de fysieke winkel. Ik hoefde niet achter mijn bestelling aan te bellen maar werd per mail persoonlijk op de hoogte gehouden
Goed om te lezen dat je gebruik hebt gemaakt van deze regeling Ik wens je veel plezier met deze mooie flitser!
AlgemeenCamera was moeilijk te vinden, maar via Kamera Express prima leverbaar. Mooi toestel die Sony A6100
VerzendingNa bestellen en betalen was er een snelle levering via PostNL. Geheel perfect verlopen en ben tevreden.
Fijn dat wij de camera voor je konden leveren!
Bedankt voor het compliment, hopelijk tot snel weer.
AlgemeenAirpods Pro 2 besteld met prima voorwaarden, waaronder de 5 jaar garantie bij het schrijven van een review.
Kortom, goede service!
Wat onduidelijkheid met de track&trace via PostNL, dit was al eens eerder gebeurt. Uiteindelijk is de bestelling iets verlaat bij een PostNL punt geleverd.
Alsnog redelijk snelle levering.
De keren dat ik KameraExpress aan de telefoon heb gehad ben ik van goed advies voorzien. Je wordt door vakkundige mensen geholpen die weten waar ze het over hebben.
Een aanrader!
Bedankt voor je mooie review! Ik wens je veel plezier met je Airpods!
Algemeen2 jaar en 2 maanden geleden een Samsung TV bij Kamera Express gekocht. Helaas ging hij stuk (vlak na de garantieperiode van 2 jaar). Kamera Express heeft goed meegedacht in een oplossing, waardoor we al snel weer een nieuwe TV hadden.
AlgemeenWas op zoek naar een grip voor mijn systeem camera. Ik vond deze Sony VG-C3EM Vertical Battery Grip voor een goede prijs (incl cashback) en 5 jaar garantie. Dat laatste vind ik belangrijk voor mijn foto apparatuur.
Online gekocht, en voorzichtig proberen ... maar wat een verademing. De camera ligt veel fijner in de hand (kost minder kracht in de vingers) en bij verticaal fotograferen heb je een nieuwe set knoppen, precies op de juiste plaats!
Aanrader deze originele Sony.
zoals je verwacht van een winkel als KE: op tijd, en goed verpakt in een extra doos.
Bedankt voor het compliment!
Fijn dat de camera zo fijn is voor je.
Mocht je vragen hebben, dan kan je altijd bij ons terecht.
AlgemeenLens besteld en via de winkel laten leveren. Netjes bericht gekregen dat deze klaar lag. Correct en vlot geleverd.
---
Gekozen voor afhalen in de winkel. Bericht gekregen dat lens klaar lag, en vervolgens opgehaald
Had wat bedenkingen met betrekking tot de licht sterkte van de lens die ik op het oog had.
Duidelijk antwoord van de klantenservice gekregen en daarna de lens besteld.
Bedankt voor je review!
Fijn dat alles soepel verliep en dat je het toch bij ons wilde proberen!
AlgemeenUiteindelijk is mijn TV geleverd maar het ging niet gemakkelijk. Een afgebroken betaling toch doorzetten blijkt lastig maar lukte later wel.
VerzendingDe bezorging was uiteindelijk een dag eerder en de man die bezorgde, was alleen en kon de tv niet alleen tillen.
KlantenserviceDe klantenservice heeft eea wel goed opgepakt en zegt dit soort problemen in de toekomst te zullen voorkomen en een kleine verassing gestuurd.
Bedankt voor de review!
Jammer dat het allemaal niet zo soepel verliep, maar gelukkig is het wel goed gekomen.
AlgemeenIk heb een aantal lenzen en accessoires besteld en deze zijn weer keurig verstuurd. Alles in perfecte staat ontvangen. Ook kort contact met de klantenservice gehad omtrent deze bestelling en ben netjes geholpen.
AlgemeenIk wist wat ik zocht en ik kon het hier makkelijk vinden door de categorieën waar je in kan zoeken.
VerzendingHet product was netjes verpakt in goed beschermend materiaal. Ziet er professioneel uit, waard voor je geld.
AlgemeenBen normaal niet zo van het reviewen van webshops, maar moet mijn frustratie even kwijt. Donderdag 15 juni een lens besteld (van bijna 1000,-) die ik zaterdag wilde gaan gebruiken. Kon selecteren welke dag de lens bezorgd moest worden, dus gekozen voor de vrijdag. Ik hoor maar niks op vrijdag en neem contact op met de klantenservice. Lens wordt begin volgende week geleverd door 'omstandigheden'. Ik geef aan dan meteen mijn geld terug te willen zodat ik naar een andere fysieke winkel kan rijden om de lens daar te halen. Niet mogelijk vanwege 'meerdere schijven waarover de terugbetaling wordt verdeeld'. Lijkt me allemaal niet zo heel moeilijk, maar goed, ook na aandringen nog steeds 0 op rekest. Wel werd er een spoedje van gemaakt. We zijn nu 2 weken verder en ik heb nog steeds mijn geld niet. Na ruim een week gebeld, met weer hetzelfde verhaal: het ligt bij de financiële afdeling. Eindelijk had ik vandaag een slagvaardige helpdeskmedewerker aan de lijn, die een telefoontje pleegde. Het was 'fout' gegaan; of ik mijn rekeningnummer nogmaals wil doorgeven. Heel vreemd, want ze geven bij terugbetaling aan dat 'retourbedrag wordt overgemaakt naar de rekening waarmee het betaald is'. Op de vraag of ik dan vandaag, net voor het einde van het kwartaal, mijn geld mag ontvangen werd gezegd: "terugbetalingen worden op dinsdag gedaan, dus u heeft het waarschijnlijk woensdag". Voor mij geen KE meer.
VerzendingOver het algemeen worden producten geleverd op het afgesproken moment. Maar in dit geval dus niet. Kan een keer gebeuren, maar communiceer dit dan en bied een oplossing. Gewoon een email met 'je lens kan niet op tijd worden geleverd, excuus hiervoor. Wat wil je doen? Geld terug of de levering laten doorgaan?'
KlantenserviceWeinig slagvaardige klantenservice. Ze tonen wel begrip voor je situatie, maar zeggen er vervolgens niks aan te kunnen doen. Behalve de behulpzame vrouw die ik als laatst aan de lijn had.
AANVULLING: Fijn dat KE hier binnen no-time op reageert en het wil oplossen, maar het lijkt me wenselijk dat deze oplossingsgerichte instelling wat eerder in de keten wordt gebezigd. Het lijkt erop dat er eerst negatieve reviews geplaatst moeten worden voordat men klantgericht te werk gaat...
AANVULLING 2: KE heeft inmiddels gebeld om uit te leggen waar het fout is gegaan. Een menselijke fout, kan gebeuren. Om het goed te maken heb ik een waardebon ontvangen, erg netjes. Ik heb aangegeven dit in de review te verwerken, om zo eerlijk en open mogelijk te zijn. Wat dan wel weer jammer is, is dat ik binnen een paar dagen een mail ontvang met het bericht dat ik mijn review nog niet heb aangepast. Maar goed, over het algemeen vind ik dat mijn klacht goed opgepikt is.
Bedankt dat je de tijd nam deze review achter te laten.
Wat een vervelende situatie, dat is natuurlijk niet de ervaring die ik graag zie bij onze klanten.
Echter kan ik niets vinden met de gegevens die hier vermeld staan.
Zou je mij kunnen mailne naar reviews@kamera-express.nl, dan help ik je uiteraard verder om dit z.s.m. op te lossen voor je.
Mijn excuses voor alle ongemak.
AlgemeenOmdat er veel goede reviews waren en in het verleden de shop alles goed had geleverd hier nieuw product aangeschaft. Duidelijke informatie op de site. Groot assortiment met normale prijzen.
VerzendingProduct kwam in verkeerde doos. Camera + Lens combinatie was goed en veilig verpakt voor verzending. Helaas was de camera doos van een andere camera + lens combinatie.
Geen groot probleem, echter bij camera's is het vrij gebruikelijk om deze later door te verkopen. De waarde voor latere doorverkoop is hierdoor wat lager.
Dit had op de site gemeld mogen worden.. dan had ik het mogelijk ergens anders besteld.
Klantenservice gaf pas na enkele dagen antwoord op de e-mail. (werd vooraf duidelijk gemeld dat het enkele dagen kon duren). Reactie was wel duidelijk. (geen oplossing voor mijn probleem)
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review achter te laten.
Wat vervelend om te horen. Zou je mij een email kunnen sturen hierover, dan kijk ik met je mee wat ik kan betekenen daarvoor. Dat is uiteraard niet de bedoeling.
Je kan mailen naar reviews@kamera-express.nl
AlgemeenDji mini 3 Pro online besteld en afgehaald in de winkel in Maastricht. Bestelproces was eenvoudig en bij afhalen zeer vakkundig geholpen door verkoper. Daar zag ik ook nog een heel mooie dji drone presentatie met documentatie, video en showmodellen. Bovendien nog profoonnet kadobonnen twv 100 euro erbij gekregen.
---
Produkt was binnen enkele dagen af te halen in de winkel nadat ik deze online had besteld. Ik kreeg een e-mail van de winkel toen dit binnen was.
AlgemeenFijne overzichtelijke webwinkel, hield mij netjes op de hoogte via de mail van de vorderingen in het bestelproces.
VerzendingRedelijk snel verzonden, het product moest eerst vanuit een winkel naar het centrale magazijn komen voordat deze verzonden kon worden. Hier kreeg ik wel netjes een mailtje over en uiteindelijk was de lens alsnog binnen 2 dagen in huis.
AlgemeenCamera besteld, snel bezorgd. Ben er erg blij mee! Contact met de klantenservice snel en goed geholpen!
VerzendingSnel verzonden, direct dezelfde dag nog, kwam de volgende dag aan zonder problemen aangekomen, goed verpakt, kortom: keurig.
KlantenserviceContact opgenomen via whatsapp ten aanzien van verlengen garantie. Binnen 10 minuten een antwoord, goed geholpen, perfect.
AlgemeenOverzichtelijke website met veel info zodat alles makkelijk te vergelijken is. Ook is het fijn dat alle cashback acties op de site makkelijk te vinden zijn incl. voorwaarden.
VerzendingOm 22:15 besteld, en de volgende dag thuis bezorgd met PostNL. Netjes verpakt en compleet.
KlantenserviceKlantenservice via Whatsapp gevraagd naar advies en binnen 35 min antwoord terug met duidelijk advies.
AlgemeenIk was al een tijd opzoek naar een nieuwe camera om mee te nemen op reis. Omdat ik uitskend kan plannen heb ik op de dag van vertrek pas besloten de canon R6 te kopen.
Er is gebelt naar hun hulp center die de camera en accesoires op gereseveerd hebben gezet.
3 uur later kon ik alles netjes ophalen en heb ik in de winkel betaalt.
Ik had een aantal vraagjes betreft het garantie, ik kreeg snel een nuttige reactie terug.
Fijn dat alles zo snel voor je geregeld kan worden!
AlgemeenZowel het vinden van het item als de bestelling ervan ging soepel en vlot.
Betalen met ideal is handig en werkt uitstekend.
De volgende dag na de bestelling kwam de lens al binnen. Super! "vandaag besteld, morgen in huis" wordt waargemaakt.
KlantenserviceOver het algemeen wordt je bij klantenservice goed geholpen, al duurt het soms wel enkele dagen voor er een per mail gestelde vraag wordt beantwoord.
AlgemeenIk wilde al een tijdje overstappen van mijn Nikon D850 spiegelreflex naar een Nikon systeemcamera. Geen van de tot dan beschikbare producten kan voldoen aan mijn eisen m.b.t. sport- en actiefotografie, behalve de Nikon Z9. Die was echter financiëel buiten bereik. Toen kwam het nieuws van de Nikon Z8. Alle reviews gelezen en bekeken en het kwam er op neer dat het min of meer een Nikon Z9 is, zonder ingebouwde grip.
Direct een preorder geplaatst en later zelfs een volledige aanbetaling gedaan. Dit ging allemaal perfect en op de 1e dag van uitlevering de camera in ontvangst kunnen nemen, dat was perfect van Kamera Express! Wat een genot nadien om er mee te werken en een wereld van verschil qua snelheid en autofocussnelheid!!
Snel geleverd, telefoontje gehad van de winkel en kon hem daardoor nog net voor sluitingstijd afhalen
Bedankt voor het mooie compliment!
Fijn dat alles zo goed verliep en heerlijk om te zien hoe je ervan geniet!