Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenDe camera flitst gelijk als je foto maakt. Lijkt me een prima camera.Ik moet hem nog uitproberen.
VerzendingGoed
AlgemeenLang nagedacht over mijn nieuwe Nikon. Wel in de winkel gekocht. Ik wil mijn overdenkingen toch nog even kunnen voorleggen, en de verkoper de gelegenheid geven om met ideeën te komen. En even vasthouden......
AlgemeenWinkel zeer goed bereikbaar. Gratis P-plaats in de buurt ( 200 m. ). Kundig personeel.
KlantenserviceAfgelopen week bij Kamera Express in Groningen door medewerker M.V. zeer duidelijke inlichten ontvangen omtrent mijn zoektocht naar de geschikte camera voor mij. Vanmorgen de Sony Cybershot rx10 m4 aangeschaft. En opnieuw werd door M.V. uitgebreid uitleg gegeven over het gebruik van deze camera en kreeg ik ook genoeg tijd om vragen te stellen. Ben erg tevreden en zal hun zeker aanbevelen.
AlgemeenIk ben in de XL store van Kamera Express in Amsterdam ontzettend goed geholpen met het uitzoeken van mijn eerst spiegelreflex camera.
AlgemeenReeds een 10-tal jaren koop ik mijn fotografie spullen bij Fotokonijnenberg. Onlangs zijn ze overgenomen door Kamera Express. Ik ben blij dat voor de klant alles nog even goed verloopt zoals vroeger : duidelijke info op website met juiste info over beschikbare stock, eenvoudige reservatiemogelijkheid. Vriendelijk personeel aan de balie, korte wachttijden. Ik haal mijn spullen meestal af in de winkel (Turnhout).
KlantenserviceIn het verleden heb ik zeer eenvoudig lensen kunnen wisselen als ze niet voldeden voor mij (vb Canon 100-400mm was niet 100% scherp). Top Service. Ik zou zeggen blijf dit zo verder doen! Het is vooral deze goede ervaring, waarvoor ik hier blijf kopen.
AlgemeenVoor een heel goede prijs een tv gekocht. Keurig op tijd en snel geleverd, top!
AlgemeenScherpe prijsstelling en goed bereikbare klantenservice. In de winkel (Utrecht) eerder goed advies gekregen. Snelle levering product.
KlantenserviceUitgebreid te woord gestaan over de montage van de soft release button op mijn camera.
AlgemeenDit was voor mij de eerste keer bij een gespecialiseerde shop. Vooraf keek ik bij mediamarkt maar ik kreeg via via het advies om hier naartoe te gaan om mij goed te laten adviseren. Ik wilde een camera die goede foto’s maakt binnen en buiten. Hoefde niet veel poespas. Gewoon een goede camera die vooral gebruikt wordt op vakantie. zelf had ik al georiënteerd op spiegelreflex camera’s en systeem camera’s (vooral canon). Advies gekregen in de winkel (canon eos 2000D met 18-200 lens) en naar huis gegaan om nog even verder te oriënteren en recensies te lezen. Gezien mijn wensen (vakantie foto’s) dacht ik na eea bekeken te hebben en met kennissen gesproken te hebben dat een compact camera ook prima voor mij zou zijn. Systeem en spiegelreflex zijn best aan de prijs en alle extra mogelijkheden zal ik waarschijnlijk niet eens gebruiken. Het gaat immers alleen om vakantie foto’s. Zelf had ik uiteindelijk een compact camera uitgezocht (canon powershot sx740 hs) en ik weer terug naar de winkel. De verkoper gaf aan dat ie het geen goede optie vond gezien de slechte kwaliteit binnen foto’s, hij raadde mij een andere aan (bridge camera, Panasonic dmc-tz300) deze heb ik uiteindelijk ook genomen, toch heeft de camera nog best veel functies waar ik nu toch mee verder wil gaan. Ook al begonnen met de gratis cursus basis fotografie. Ik snap het allemaal nog niet zo maar ben ook pas 3 dagen in het bezit van deze camera. Op zich goed advies in de winkel gekregen, maar gezien mijn wensen had de verkoper sneller kunnen inspelen op een compact of bridge camera. Ik gaf immers meteen al aan dat ik max 500 euro wilde uitgeven en dat het voornamelijk om binnen en buiten vakantie foto’s gaat (en ik wilde veel megapixels en veel zoom). Hij had tijdens mijn eerste bezoek in de winkel wellicht sneller naar een ander soort camera kunnen omschakelen maar bleef in het eerste gesprek hangen bij de eerstgenoemde systeemcamera. Buiten dat wel goed geholpen. Ik zit altijd vol twijfel (lijkt mij zeer irritant als verkoper), maar deze meneer bleef rustig en geduldig.
Ik weet nog niet zeker of ik de juiste keuze heb gemaakt (het is dus de Panasonic tz300 geworden). Het toestel maakt mooie foto’s en video’s maar ik vraag mij af hoe groot het verschil zou zijn met de compact camera waar ik zelf mee kwam. Die ik nu heb is vrij groot en een kleinere camera om makkelijk mee te nemen leek mij wel fijn.
Aankomende tijd ga ik de basis cursus fotografie doen, hopelijk steek ik daar veel van op. Alleen merk ik nu al dat in de cursus een canon wordt gebruikt en ik heb óf de programma instelling waar hij het over heeft niet (tv / av) of ik heb mindere waardes, (bijvoorbeeld mijn camera heeft f2,8 tot f8,0) en in de cursus wordt gesproken over ‘maak nu een foto met f22,0’.
Maar we blijven oefenen en het komt vast helemaal goed. Volgende keer kom ik zeker weer terug in deze winkel. Ik zal dan wel wat duidelijker zijn over wat ik ermee wil doen.
AlgemeenPrima bedrijf om je spullen bij te kopen. Heb er de nieuwe blackmagic pocket cinema camera 4k gehaald. Helemaal tevreden. Probleem met verzenden was opgelost door een koerier te sturen die dezelfde avond nog kwam.
VerzendingProbleem met verzenden was opgelost door een koerier te sturen die dezelfde avond nog kwam.
AlgemeenGoede en duidelijke website. Producten kunnen makkelijk gevonden worden. Overal een goede omschrijving die laat zien wat voor product het is. Daarnaast makkelijk om tussen producten te wisselen.
VerzendingKamera express beidt een goede levering. Al verschillende producten online besteld en in goede orde ontvangen. Laatste product in de winkel gekocht, waar ik goed geholpen ben. Verkoper stond paraat en wist alles goed uit te leggen.
AlgemeenPrima, fijne winkel. Aardig wat assortiment, maar meestal check ik online of er voorraad is en kom dan alsnog even naar de winkel om de spullen op te halen.
KlantenserviceSnel en vriendelijk geholpen. Ik wist van te voren al goed wat ik wilde (camera) dus had al veel thuis onderzoek gedaan. Mede dankzij de 5 jaar garantie, toch weer bij deze winkel uitgekomen.
AlgemeenHeldere site, fysieke winkel en doen wat ze zeggen te doen. Winkel ging mee in prijs van concurrent. Prima geholpen.
AlgemeenVriendelijk personeel met kennis van zaken, geduldig en begripvol waardoor het een plezierige ervaring was.
AlgemeenEen bestelling plaatsen op de website van Kamera Express was enorm makkelijk. Ook is de service in de Superstore uitstekend. Ik heb mijn lens specifiek via hun website besteld, omdat ze een handige Careplan aanbieden waarmee ik 2 jaar gegarandeerde hulp heb als er iets mis gaat.
KlantenserviceAls amateur fotograaf wist ik nog niet zo goed welke lens ik voor mijn camera wilde bestellen. De werknemers bij de Superstore waren heel behulpzaam en gaven mij alle tijd om verschillende lenzen uit te proberen van verschillende merken. Ook gaven zij handig en objectief advies. Geweldige service!
AlgemeenDe camera was nergens meer te koop in de configuratie zoals wij hem wilde hebben. Maar wel bij Kamera Express. Hielden hem 24 uur voor ons vast in de winkel in Arnhem
VerzendingWeinig uitleg door medewerker. Heb er ook niet echt om gevraagd omdat ik mij via internet al goed had ingelezen. Medewerker dacht wel aan een UV filter voor bescherming van de lens.
KlantenserviceGoed geregeld via telefoon.
AlgemeenVerkoper wist waar hij het over had. Was klantvriendelijk en dacht mee. Heb een weloverwogen keuze kunnen maken
AlgemeenOndanks dat camera express concurrerend is met prijs, is het toch/ook een zaak die je van deskundig advies voorziet. De verkoper was duidelijk zeer ter zake kundig.
AlgemeenZeer positief. Gebruiksvriendelijke site. Je kan vlot de verschillende producten en mogelijkheden met elkaar vergelijken.
KlantenserviceGoede service in de winkel. Goede uitleg over het product en de verschillende mogelijkheden.
Algemeenobjectief in winkel gekocht. goede uitleg en vergelijking met andere merken. Factuur wordt via de mail thuisgestuurd, dus altijf digitaal beschikbaar.
Verzendingproduct gekocht in de winkel. Was op voorraad, dus kon het direct meenemen.
KlantenserviceWas geen lange wachtrij. Werd professioneel te woord gestaan.
AlgemeenHet is mijn eerste 'echte' camera. Op een later moment ben ik naar de winkel in Arnhem gegaan met nog wat vragen. Hier ben ik tot tweemaal toe uitstekend geholpen. Duidelijke uitleg en goede adviezen. De A6000 is een prachtige camera, de gratis basis fotografie cursus helpt mij om met de camera te leren werken.
VerzendingSnelle levering.
KlantenserviceKlantenservice is top! ik zal echt aanraden naar de winkel te gaan, ze geven erg goede adviezen en zijn behulpzaam!.