Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenVandaag besteld, morgen in huis is niet gelogen. Mijn speakerset werd door een koerier (dus niet PostNL of DHL) netjes thuis bezorgd, helaas wel pas rond 21:00 maar dit was van te voren gecommuniceerd via de track-mail
AlgemeenGoede service, duidelijke uitleg gekregen en goed geholpen door het personeel van Kamera Express. Fijne service, duidelijk en snel!
KlantenserviceDe klantenservice is goed, alleen kan de service via de telefoon stukken beter, aangezien ik 2 dagen heb moeten wachten en er maar niet doorheen kwam.
AlgemeenIk had het product, een Sony RX10 MIV, de avond voor aankoop gereserveerd via de website. De volgende ochtend stond het product klaar in de winkel. De verkoopmedewerker was enthousiast, had verstand van zaken en regelde snel het betaalproces.
AlgemeenVriendelijk geholpen en duidelijk over alle prijzen.
Ook zeer goede uitleg over de producten die we nodig hadden.
Duidelijk, snelle uitleg en onmiddellijk het juiste product
KlantenserviceHeel vriendelijk
AlgemeenWinkel in de buurt, breed assortiment. fijn om producten te kunnen zien en vasthouden en deze ook met elkaar te kunnen vergelijken. goede tips van het personeel. Goede service ook en vriendelijk personeel
KlantenserviceCamera in Winkel gekocht, de factuur zou ik nog per mail toegestuurd krijgen, helaas gebeurde dit niet. Zelf contact opgenomen, bleek dat het winkelpersoneel mijn mailadres niet goed in het systeem had gezet. Goed, kan gebeuren, geen probleem. Jammer alleen dat dit bij de aankoop van een tweede product weer gebeurde, blijkbaar had men mijn mailadres niet in het systeem veranderd na mijn belletje?! Hopen dat het bij de volgende aankoop wel hoed gaat:) Verder vriendelijk personeel en ben wel iedere keer goed en snel geholpen.
Algemeenhele goede klant vriendelijke verkopers.
de nikon p1000 is een goede camera met veel opties.
ben er zeer tevedren mee.
was gelijk aan de buurt toen ik binnenkwam.
ben erg goed geholpen en de tijd was genomen om alles goed uit te leggen.
AlgemeenErg goede, vriendelijke en professionele hulp gekregen bij het uitzoeken van mijn eerste camera. De medewerker toonde veel expertise. Daarnaast heeft hij ons ook nog geholpen met het zoeken naar de juiste deal.
VerzendingHet koord werd zelfs al aan mijn camera bevestigd door de medewerker.
AlgemeenIk werd goed geholpen door een vriendelijke verkoper. Op elke vraag kreeg ik een zeer duidelijk antwoord. Er werd mij niets opgedrongen. Bij elk toestel kreeg ik de voor- en nadelen.
AlgemeenBij kamera express kon ik makkelijk mijn product vinden met een behulp van een vriendelijke hulpkracht. Alle vragen werden snel beantwoord.
AlgemeenIk heb een aantal dagen geleden de Panasonic FZ800 OLED tv aangeschaft bij Kamera Express. Ik heb de advies gekregen om deze te nemen en ik heb er uiteraard geen spijt van! Aanrader
VerzendingTV werd optijd aangeleverd.
KlantenserviceDe medewerkers van Kamera Express hebben me fantastisch geholpen!
AlgemeenKamera team has done a great job in providing a cool offer. The LG TV I have ordered was super cheap and a very good deal. I will use Kamera again and they are highly recommended.
AlgemeenTV besteld en een mooi aanbod via telefoon kunnen krijgen. Kon de TV snel ophalen.
AlgemeenZeer tevreden met mijn aankoop! Snelle levering en 5 jaar garantie op onze gekochte TV's.
VerzendingSnelle levering en geen complicaties. Goede service door mee te helpen de TV's in ons huis te tillen.
AlgemeenGoed geholpen in de winkel. Bij de aankoop de nodige uitleg gekregen en enthousiast personeel die je goed helpen.
AlgemeenIk heb een 65 inch oled gekocht bij na e-mail contact bij de Kamera -Express. Werd gratis verzonden. Prijs was prima, service ook aangezien je door deze review 5 jaar garantie krijgt. Dat zie je niet bij veel winkels.
VerzendingVerzending was gratis, box was iets beschadigd maar de tv gelukkig niet
KlantenserviceNiet alle e-mails werden volledig beantwoord waardoor ik meerdere malen moest terug mailen om mijn vraag beantwoord te krijgen.
AlgemeenIk heb een Phlips 55OLED803/12 TV gehaald bij de Kamera -Express in Rotterdam, voorheen FOKA. Ik ben enorm goed geholpen door een verkoper met ook voor de kant. Ik het de TV voor een goede prijs meegekregen en zelfs mijn parkeerkosten werden vergoed. Wat een enorm goede service.
KlantenserviceEnorm goede service van een vriendelijke verkoper, die zelfs mijn parkeerkosten uit eigen beweging heeft vergoed.
AlgemeenEen prima camera. In de natuur kan er ook mooie foto's gemaakt worden. Ook portret foto's is mogelijk.
KlantenservicePrima.
AlgemeenPrima camera. Klein en compact. Mooie foto's. Je kunt ook natuur foto's maken en die zijn ook scherp van kwaliteit.
AlgemeenIk heb een LG OLED 55C8 bij Kamera Express bestelt vanwege de goedkoopste prijs en een garantie van 5 jaar. De service is erg goed en snel. Kamera Express reageert erg snel op vragen zowel via telefoon als via e-mail.
VerzendingOp de dag van bestelling werd ik gebeld door de bezorgdienst voor afspraak van de levering. De volgende ochtend werd het product al meteen geleverd. Prima service!
KlantenserviceZe reageren erg snel en als je via de telefoon lang in de wacht moet staan, kan je ook kiezen voor een terugbelverzoek.
AlgemeenJe wordt goed en kundig geadviseerd over alles wat met foto- & videografie te maken heeft. Soms sta je even te wachten, maar ik realiseer me dan dat er ook anderen een goed advies verdienen en diezelfde tijd krijgen. Prettige winkel waar ik al jaren graag naar toe ga.
VerzendingDe artikelen zijn goed en veilig verpakt. Het verzendproces is dankzij de keuze voor de juiste bezorgdienst (en uiteraard ook de bezorgdienst zelf) goed te volgen.
KlantenserviceKlantenservice is goed bereikbaar, soms sta je even in de wacht maar ook hier wordt je goed geholpen en neemt men de tijd voor de klant.