Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Ben erg blij met de winkel van Kamera Express in Utrecht. Service en advies zijn top en de prijzen zitten eigenlijk altijd bij de beste van de pricewatch.

Onlangs erg tevreden geweest met inruil van mijn D600 op een mooie nieuwe Fuji X-T30.

Zeer goed en netjes geholpen, gewoon fantastisch. Echt een aanrader om hier een product te kopen.

Gewoon netjes en binnen bezorgd.

Zeer goed geholpen.

Kamera Express Maastricht een nette winkel. Personeel is rustig en vriendelijk. Je wordt er goed geholpen. Als je even moet wachten staat er drinken klaar om te pakken. Service is gewoon super!

Heb eerder besteld bij kamera express, altijd goed gegaan!

Klantenservice is goed. Je krijgt altijd antwoord op je vragen.

Super goed geholpen, vriendenlijk en gaat 100% voor de klant en niet voor het duurste product te verkopen.

Ze helpen je goed en ze verkopen niet alleen maar geven ook gratis advies over het beroep.

Zelfs zonder reservering hoefde ik maar 10 minuten te wachten tot mijn bestelling klaar stond. Bovendien kreeg ik professioneel advies en was er een uitgebreid assortiment aanwezig in de winkel om uit te kiezen.

Erg professioneel en niet uit op het verkopen van het duurste.

Thuis je bestelling reserveren via website van KE, zodat de volgende dag je bestelling op je ligt te wachten in het uitgekozen KE filiaal. Uitgebriede sorteringen veel vanuit voorraad leverbaar. Vriendelijk en deskundig personneel, die waardevolle adviezen geven en je echt willen helpen om de juiste apparatuur aan te schaffen. Ook prettig dat je 5 jaar garantie kan krijgen via de KE website.

Prima winkel. Goed en deskundig advies en betrouwbare klantenservice. Fijn dat je je op de website kunt oriënteren en vervolgnes in de winkel terecht kan

Snel beschikbaar en op te halen in de winkel

Prima klantenservice. Doen wat ze beloven

Voor het eerst een product gekocht bij Kamera Express. Ik kwam bij ze terecht doordat het product hier het goedkoopste was. Ze hebben een duidelijke website met een makkelijk bestelproces. De soundbar werd netjes de volgende dag geleverd. Nu krijg je ook nog 5 jaar garantie. Goede deal bij een goede webshop.

ik ben met mijn oude analoge camera van mijn vader langs geweest omdat ik wat dingen wou laten testen en mijn camera even wou aanvullen met nog wat handige spullen. Ik werd snel geholpen en er was veen initiatief vanuit het personeel! Hij pakte gelijk de camera en checkte alles, gaf me tips en extra uitleg en wist gelijk oplossingen voor mijn problemen. Super fijn geholpen en voor andere spullen ga ik zeker terug. Wil straks toch nog wat extra lenzen kopen en ik weet zeker dat ik hier fijn geholpen word!

Werd snel en fijn geholpen. Er was veel kennis vanuit het personeel en gaf me allerlei extra info en tips wat echt leuk was!

Kon product goed vinden bij kamera express,
Om er zekervan te zijn dat het product op voorraad was nog even gebeld,
en ja hoor was er,

Heb product zelf opgehaald .

verder heel netjes geholpen en goede uitleg gekregen i.v.m aansluiten,
Ik ga zeker weer terug voor nieuwe aankopen.

gemakkelijk, vlot, betrouwbaar. Ging prima, net als alle andere keren dat ik via KE besteld heb. Prima winkel.

helaas in meerdere delen, terwijl dit totaal niet inzichtelijk was. gekozen voor een pakketpunt om het dan snel te hebben (volgende dag, zonder vrij te hoeven nemen). Vervolgens moe(s)t ik voor alle drie de onderdelen (niet duidelijk tijdens het bestelproces) naar het pakketpunt. Wel een hele snelle verzending en goed verpakt.

Het is een duidelijk site en bestellen gaat vlot en makkelijk. Veel keuzes waaruit gekozen kan worden

snel bezorgd, goed en zorgvuldig ingepakt

Uitstekende tv, zeker voor die prijs. Goede levering. En de klantenservice is je snel en goed te woord. Ik raad dit mensen zeker aan, gezien dat er veel concurrenten toch een stuk duurder zijn.

Werd goed bezorgd

Vriendelijke mensen, goed en snel geholpen. En ze zijn duidelijk en hebben verstand van zaken.

Mijn vorige ervaring met de webshop van Kamera Express was zeer positief.
Deze keer betreft het een afhaling in de winkel. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling, de service en het advies.

Lang aan het twijfelen geweest over mijn upgrade naar een nieuwe body camera vanaf mijn Nikon D7100. Via verschillende fora contact gehad met heel veel verschillende (professionele) fotografen over wat de juiste keuze voor mij was (D500-D750-D850) maar na een hele middag verschillende argumenten voorbij hebben zien komen was ik nog geen steek verder en ben ik langs de Kamera Express in Utrecht gegaan. Daar ben ik uitgebreid geholpen door iemand die duidelijk verstand van zaken had, meteen was duidelijk wat het juiste body was voor mijn hobby (concerten & evenementen). Er nog een nachtje over geslapen en de volgende dag terug gekomen om de body met een prachtige lens te kopen. Body bleek niet aanwezig, maar die zou met de eerstvolgende levering naar het filiaal gebracht worden. Een dag later kon ik al aan de slag met mijn nieuwe D750 en tamron 24-70 2.8 G2.

De dag na aankoop kreeg ik bericht dat ik mijn body kon ophalen in het filiaal, super!

Drone gekocht bij Kamera-express. Eerst via website keus bepaald. Dat ging prima website geeft voldoende informatie en de aanbiedingen zijn scherp geprijsd en aantrekkelijk. Daarna in winkel ( den Bosch) drone gereserveerd. Je kunt via website ook aktuele voorraad zien en die info (bleek mij in de winkel) is juist.. Mooie winkel makkelijk bereikbaar goede gratis parkeer-gelegenheid. vriendelijke bediening prima uitleg men neemt alle tijd en dringt niets op. Kortom prima winkel en goede service.

In de winkel waren 2 artikelen niet op voorraad. Die werden keurig kosteloos via postNL verstuurd met track en trace

Nadat er iets mis was gegaan met mijn levering heeft Kamera Express heel netjes en snel gehandeld, waardoor ik mijn bestelling alsnog op tijd in huis had.

Snelle levering en netjes verpakt.

Goed bereikbaar en de klantenservice is bereid om snel te handelen bij eventuele problemen.

Duidelijk en overzichtelijk proces. Ik kon snel mijn weg vinden op de site. Het zoekproces neemt weinig tijd in beslag.

Gekregen wat ik besteld heb en snelheid van verzending is prima.

Geholpen door een medewerker met veel kennis. Gaf duidelijke adviezen en koos zeker niet voor de duurdere opties. Was open en eerlijk over de produkten die ik wilde bestellen.

This company lives under a rock

I bought several products and eventually returned 1 item.
In order to return an item, you have to fill out a paper form like its 1910, make photocopies of documents and it takes them 21 working days to return your money.
LOL
Never use their services again.

This company lives under a rock

I bought several products and eventually returned 1 item.
LOL
Never use their services again.

Scorekaart voor Kamera Express