Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenGoede service bij Kamera Express in Arnhem. Van te voren de lens gereserveerd en deze lag bij afhalen keurig klaar. Prima geholpen met het verkrijgen van de cash back van Nikon.
AlgemeenDe laatste tijd verschillende malen in kamera express winkel geweest. Inmiddels al weer een tijdje super tevreden in het bezit van de Sony Rx 10 mark IV. Daarbij ook een voorzet macro lens gekocht en een superhandig reisstatief! Mijn top vestiging is toch Breda! Kan niet anders dan met lof over het personeel spreken wat daar werkt. Ze denken mee geven je tips zijn altijd vriendelijk! Ik werd elke keer geholpen door Carla of François en wil hen dan ook een pluim geven voor hun service en klant vriendelijkheid!
VerzendingVoorzet macro lens besteld online via klantenservice direct goed geholpen en terug gebeld dat die de volgende dag binnen zou komen.
KlantenserviceZie hier boven
AlgemeenWij zijn naar de winkel toegegaan, omdat we advies wilden over een lens, welke lens het meest geschikt was voor ons doel. Super fijn geholpen door de medewerker in de winkel. En goede uitleg gehad, vriendelijk personeel. En blij met de uiteindelijke aanschaf. Zeker aan te raden.
AlgemeenKamera-Express levert altijd top service. In de fysieke winkels zijn altijd professionals aanwezig welke je kunnen helpen met al je vragen. Erg fijn!
VerzendingVoor 23:59 besteld, morgen in huis. Komen ze bijna altijd na. Bestelling altijd netjes geleverd.
AlgemeenIk ben naar de winkel toegegaan, omdat ik de camera en de lens even vast wou zien en vasthouden en omdat ik graag wat advies wou hebben over welke lens het meest geschikt was voor mijn doel. Super fijn geholpen door de medewerker in de winkel. En heel blij met mijn uiteindelijke aanschaf
AlgemeenNetjes geholpen in de winkel. Artikel was op voorraad.
Om voor 5 jaar in garantie in aanmerking te komen, is het nodig om deze review in te vullen.
AlgemeenNa web oriëntatie naar Superstore in Eindhoven geweest. Daar deskundig en klantvriendelijk geholpen. Medewerker kon goed de verschillen tussen de diverse toestellen toelichten en we hebben er ook meerdere kunnen testen.
AlgemeenGing voor een Samsung QLED tv omdat deze bij Kamera Express stuk goedkoper was dan bij de Media Markt.
Uiteindelijk na advies verkoper toch maar voor een LG OLED tv gegaan.
Werd snel en goed geholpen. Doos werd netjes op een karretje naar de auto gebracht.
AlgemeenZoals steeds de vakkundige info gekregen die ik nog moest weten. Er wordt voldoende tijd vrijgemaakt om de klanten te helpen. Top zaak!
VerzendingOp voorraad zoals vermeld op website
KlantenserviceTop service, niets op aan te merken. Kom er met plezier
Algemeenorder proces kon makkelijker/duidelijker. Korting kan niet via website worden verwerkt, dus krijg je een persoonlijke betaallink toegestuurd, beetje omslachtig.
In ruil voor (toch al min of meer wettelijk geregelde) 5 jaar garantie, en kans op een waardebon wordt je geprikkeld om een review te schrijven.
bezorger was te laat, maar verder alles prima
AlgemeenGoede service in de zaak, veel advies gegeven. Enige nadeel is dat de zaak erg druk was en er dus een wachtrij stond.
AlgemeenDe laagste prijs online en hele nette afhandeling via de mail. En erg netjes dat je 5 jaar garantie krijgt (nergens anders tegengekomen). Zou het aanraden.
AlgemeenLeuk dat ze een winkel hebben. Helaas dat de laagste garantie enkel voor aanbieders geldt die ook een winkel hebben. Niet TOV bij bol.com.
IK had ook wel de indruk dat de verkoper me een duurder toestel probeerde aan te bieden. Maar heb uiteindelijk wel een goede uitleg gehad!
AlgemeenUitstekend geholpen in de winkel van Kamera Express Superstore Tilburg. Ik wou de camera eerst aanschaffen bij de Media Markt Tilburg, maar daar lieten ze mij een half uur staan. Toen besloten om naar Kamera Express te gaan en daar heb ik geen spijt van. Ik werd direct geholpen door een deskundige medewerker, kon de camera testen en alles werd netjes uitgelegd. Tevens kreeg ik drie gratis vouchers t.w.v. € 72.00,-
AlgemeenZoals gewoonlijk weer prima geholpen bij de aanschaf van een TAMRON lens in Den Bosch. Goede informatie over het product zelf als in relatie tot eenzelfde lens van het merk Nikon. Alle tijd en ruimte om buiten opnames te maken met de lens op het eigen fototoestel.
KlantenserviceDe reservering om de lens in de winkel in Den Bosch uit te proberen is prima verwerkt. Ook vragen m.b.t. een update van de firmware goed nagevraagd en beantwoord.
AlgemeenBestelling was makkelijk te plaatsen.
Daarnaast was er in telefonisch contact overleg mogelijk ivm ophalen produkt
Product was netjes verpakt
KlantenserviceVanwegede de proffesionaliteit en lage prijzen ga ik meestal naar kamera express
AlgemeenIn de winkel in Arnhem op een prettige manier geholpen door deskundig personeel. Personeel dat meedacht met de klant. Sfeer in de winkel als aangenaam ervaren.
AlgemeenIk werd zeer correct geholpen, waarbij de tijd werd genomen en over alternatieve meegedacht werd.
VerzendingKamera was 100% in order. Voor aflevering werd compleetheid gecontroleerd
KlantenserviceWerd netjes te woord gestaan.
AlgemeenEenvoudige snelle aankoop opvolgende camera. Goed. Ok. Praktisch. Snel. Bla. Bla bla bla bla bla.
VerzendingDirect berschikbaar.
KlantenserviceGoed geholpen.
AlgemeenVorige week hebben wij een Sony compact Camera gekocht bij de Kamera Express winkel in Arnhem (Kronenburgsingel). Wij zijn blij verrast met service uit de winkel. Ondanks dat het druk was nam de verkoper de tijd voor ons. Veel kennis en weten dit ook over te dragen. Naast de service staat Kamera Express tevens garant voor de beste prijs waardoor wij ook nog eens een mooie deal hebben kunnen sluiten. Erg blij met onze aan koop en de service en advies die Kamera Express levert! Ook het camera tasje dat niet op voorraad was werd kosteloos binnen 2 dagen thuis bezorgd! Echt top service!