Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenHeb nieuwe lens gekocht en had enkele jaren geleden al mijn camera gekocht bij Kamera Express en kreeg daar toen erg goede service. Mijn nieuwe lens heb ik bij hen besteld omdat de prijs voordelig was, gratis verzending en goede garantievoorwaarden
VerzendingVolgende dag pakje al meteen aan huis geleverd gekregen!
AlgemeenHeb de OLED Panasonic in de winkel in Almelo gekocht. Was erg druk daardoor een langere wachttijd. Dit was echter geen probleem omdat de medewerkers de klanten uitgereid en goed te woord staan.
AlgemeenOp zoek naar een nieuwe AV Receiver kwam ik bij Kamera Express uit. Zij hebben een filiaal in Leeuwarden. Ben rechtstreeks naar dit filiaal gegaan. Ik werd goed en vriendelijk geholpen. Dit filiaal verkoopt eigenlijk alleen camera's, maar zij kunnen alles leveren vanaf hun site. De receiver die ik zocht hadden ze niet meer op voorraad, maar kreeg meteen een mooie deal op een andere. Ben voor de Marantz SR5013 gegaan en wat een goeie keus is dit geweest. Top! receiver. Fantastisch geluid. Winkel en product kan ik iedereen aanraden. Binnen 1 dag was mijn bestelling binnen en heb hem opgehaald in hun filiaal in Leeuwarden.
AlgemeenAankoop gedaan in de winkel te Turnhout, kan dus de verzending niet beoordelen, ook de klantenservice niet, maar die lijkt me prima in orde. Het was dit keer vrij rustig omdat ik niet op een zaterdag kwam, ik werd meteen super goed geholpen.
Na wat heen en weer bellen met het hoofdkantoor een betere prijs gekregen omdat de camera ergens anders voordeliger was. Daardoor duurde het wat langer, maar verder geen probleem, super geholpen,
Heb een Fujifilm X-H1 body + VPB-XH1 grip en een Fujifilm XF 18-135mm lens gekocht. Camera voldoet aan de wensen, ben overgestapt van Nikon naar FujiFilm. Even wennen maar ik denk dat ik niet meer terug ga, fantastisch product.
AlgemeenDe website was overzichtelijk, in de winkel extra geïnformeerd om definitief keuze te maken en binnen 5 minuten opgehaald.
AlgemeenIn de vestiging in Breda prima geholpen door medewerkers. De volgende dag lens omwisselen voor ander exemplaar dat mijn voorkeur had, was geen enkel probleem. Top!
KlantenservicePrettig, snel en goed geholpen!
AlgemeenIn de winkel in Rotterdam zeer snel, vriendelijk en vakkundig geholpen. Op alle vragen kreeg ik direct goed antwoord. Zeer prettige ervaring.
VerzendingTelevisie LG OLED 55C8PLA gekocht en gehaald in winkel in Rotterdam. Direct voor de deur parkeren tegen geringe kosten. Zeer gemakkelijk qua aansluiten en instellen. Erg mooi beeld.
KlantenserviceGoed en vriendelijk geholpen maar moest wel meer als 5 minuten wachten voor ik iemand aan de lijn kreeg.
AlgemeenBij Kamera express werken vele echte experts die je zeer goed kunnen helpen bij het maken van een beslissing. Zeer vriendelijke mensen, goede service!
AlgemeenBinnen enkele uren meerdere malen contact gehad met Kamara Express. Duidelijk communicatie en uitleg. Vervolgens nog de extra 5 jaar garanatie die het hem deed afmaken.
VerzendingVan te voren contact gehad met de koerier. Vervolgens per sms en email een tijd door gekregen. Gelukkig was ik de hele dag thuis want het product kwam 1.5 uur te vroeg dan de opgegeven tijd.
KlantenserviceVragen werden duidelijk beantwoord en vooral snel!
AlgemeenAangezien we niets van fotografie af wisten was het prettig om bij kamera express advies te krijgen
Algemeen's Avonds om 21.00 uur besteld. Bestelproces en betaling verliep als gewoonlijk bij Kamera Express zeer vlot.
VerzendingLevering de volgende ochtend om 10.30. Keurig verpakt.
AlgemeenPrima service en uitstekend geholpen in de winkel in Almelo waar ik mijn bestelling heb afgehaald
VerzendingNiet echt van toepassing omdat ik het product zelf heb afgehaald maar het la al wel keurig klaar volgens afspraak
AlgemeenDuidelijke product info op de website en prima geholpen in de winkel. Kan ik zeker aanbevelen.
AlgemeenVan uitleg tot betaling netjes verlopen.
Geen verkoop druk oid.
Gewoon fijn dat je de ruimte krijgt om goed na te denken wat wil ik wel en wat niet en wat voor bedrag wil ik uitgeven.
Direct meegenomen.
KlantenserviceVan uitleg tot betaling netjes verlopen.
Geen verkoop druk oid.
Gewoon fijn.
AlgemeenPrima geadviseerd in de winkel door de verkoper. Had veel kennis van zaken, erg blij met mijn nieuwe camera.
VerzendingProduct werd heel snel geleverd. Niet binnen 2-4 werkdagen zoals werd aangegeven maar al de volgende dag!
AlgemeenPrima uitleg en service gehad bij de aankoop van mijn nieuwe Sony a77ii. Vriendelijke hulp en ook uitleg over een monopod (niet gekocht, maar op de verlanglijst)
AlgemeenNice service. The personnel was very nice although hard to reach by phone or mail. The TV looks amazing and the quality has left me fully satisfied.
KlantenserviceHard to reach by phone (left me waiting in the line for more than 15 minutes) but the people at the store were very helpful.
AlgemeenVia de mail contact gezocht, daar werd zeer snel op gereageerd en binnen no-time een prijsafspraak gemaakt.
Product (OLED van LG) werd klaargezet in het filiaal, de volgende dag TV opgehaald werd vriendelijk en adequaat geholpen.
AlgemeenUitstekend service. Vlotte levering. Deskundige informatie in plaatselijke vestiging te Antwerpen i.v.m. met keuze fototoestel.
VerzendingVandaag besteld... morgen geleverd.
KlantenserviceNa moeilijk telefonisch contacten en kritische reactie mijnentwege... positieve reactie van contactpersoon.. .
AlgemeenIn de winkel in Almelo uitstekend geholpen, nemen ruimschoots de tijd.
Goede bereikbaarheid, beperkt, maar prima aanbod en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Deze Philips Oled 803 heeft een schitterend beeld, alle opties nog uitzoeken.
De bereikbaarheid van het 085 nummer is erg slecht. Dit heeft, volgens het personeel, te maken met grote drukte en overgang naar nieuwe systemen. Begrijpelijk, maar wel lastig. Ik heb uiteindelijk niemand kunnen spreken. Heb de tv zelf opgehaald in Almelo.