Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenGoede prijs voor inruilen Nikon D5100, geen onderhandeling nodig. Professioneel advies over aankoop nieuwe compactcamera
AlgemeenDuidelijke website, goed overzicht van mogelijkheden en extra opties bij te bestellen product. Goede prijs.
VerzendingGeleverd volgens aangegeven datum.
KlantenserviceBij vragen aan de telefonische klantenservice werd ik goed en vriendelijk geholpen, helaas wel lang in de wacht gestaan.
AlgemeenSuper goed geholpen! Vriendelijk personeel. Deze mensen hebben er echt verstand van en geven goed advies! Aanrader!
AlgemeenBestelling plaatsen ging goed werd in de winkel hoed geholpen en de prijs van het product beviel me ! Goede winkel dus.
AlgemeenGoed geholpen met de tv en een goede betaling afgerond dus perfect ik raad deze winkel aan
AlgemeenHet was een goede service. De camera werkt ook naar behoren. ideaal zo'n winkel gespecialiseerd in camera's en techniek. ik raadt Kamera Express daarom ook zeker aan.
AlgemeenEenvoudig te bestellen. Goede prijzen. Camera was online op voorraad, maar niet in het filiaal in Utrecht. Daarom online besteld.
VerzendingCamera met goede prijs/kwaliteit verhouding. Voldoet aan onze wensen.
AlgemeenMakkelijk via ideal te betalen. Site goed overzichtelijk en je kan altijd bellen voor naar de klantenservice voor meer informatie.
AlgemeenHeel vriendelijke en behulpzame medewerkers met een brede kennis over alle producten. Was heel tevreden met de tips die ze me gaven over het toestel
AlgemeenOverzichtelijk website waarop je snel zaken kunt vinden. Uiteindelijk naar de winkel gegaan om de aankoop te doen. Daarbij zeer goed geholpen, enige waarvoor ik misschien een halve ster aftrek zou geven is de zeer lange wachttijden, maar daarvoor krijg je dan wel weer verkopers terug die daadwerkelijk de tijd voor je nemen en je daadwerkelijk de producten goed laten testen, of het nou een lens is of een draagsysteem. Daarnaast blijf ik me altijd verbazen over dat het personeel zo eerlijk is om ook te zeggen als iets niet nodig is, en je dus niet met een filter zit waar je uiteindelijk niets aan hebt.
AlgemeenTop winkel echt mensen met verstand van fotografie, en dat ook nog voor een goede prijs!
AlgemeenErg goede ervaring, zowel via de webshop als in de winkel. Mooie winkels met een groot assortiment! Vriendelijk en kundig personeel. Mooie aanbiedingen.
KlantenserviceZeer vriendelijk, behulpzaam en flexibel.
Ik werd op de hoogte gebracht van de langere levertijd doordat mijn bestelling eerst eerst van de superstore naar het webshop magazijn verzonden moest worden. S'avonds rond 23.00u per mail contact gehad met de klantenservice en gevraagd of ik het direct kon ophalen bij de superstore. De klantenservice heeft dit netjes in orde gemaakt en de volgende ochtend stond het klaar om opgehaald te worden.
AlgemeenTv van Philips op website gezien tegen scherpe prijs. Klantenservice 's avonds gebeld, artikel laten reserveren en de volgende ochtend opgehaald in Rotterdam. Kon voor de deur parkeren, werd daar vriendelijk geholpen, kreeg gratis koffie en zelfs parkeerkosten werden vergoed! Product stond netjes gereserveerd en medewerker heeft meegeholpen hem in de auto te tillen. Al met al was mijn totale ervaring dus alleen maar zeer positief!
VerzendingProduct stond nieuw in doos klaar, scherpe prijs en product voldeed aan beschrijving op website
KlantenserviceKorte telefonische wachttijd maar daarna vriendelijk en kundig geholpen. Dit in de avonduren dus was erg tevreden
AlgemeenAanvankelijk een Panasonic gekocht, maar daar bleken achteraf geen Nederlandstalige apps op te draaien. Kamera-express bood direct aan het toestel om te ruilen tegen een LG met een kleine bijbetaling. Dit toestel voldoet volledig aan onze verwachting.
AlgemeenWe hadden verschillende vragen over o.a. het soort lens, het statief en andere zaken. De medewerker nam voldoende tijd om alles goed te bespreken tot alles duidelijk was.
Tevens erg blij met de aanschaf van mijn nieuwe lens (35mm). Ook een aanrader.
AlgemeenGoede productkennis en eerlijke voorlichting. Verkopers nemen hiervoor de tijd. Prijstechnisch interessant. Uitstekend serviceniveau. Maken waar wat ze beloven.
KlantenserviceIn het verleden eenmaal een defect gehad aan mijn camera in garantietijd. Dit is netjes opgelost. Mijn eerste keus voor foto-apparatuur is Kameraexpress (vroeger Foka genaamd).
AlgemeenIk heb Sony TV gekocht bij Kamera Express en zij waren echt vele malen goedkoper dan alle aanbieders! ik heb zeker paar honderd bespaart!
Verzendingzoals verwacht afgeleverd
KlantenserviceDe medewerker van super behulpzaam en had veel kennis over het product.
Algemeenheb een drone besteld van uit het buiten land geen probleem verder gekregen en is snel en goed verstuurd
Verzendinggoed verpakt en geen probleem verder
Klantenserviceweinig tot geen gebruikt gemaakt van dus kan niet echt wat over zeggen
AlgemeenAankoop van Panasonic Lumix DMC-GX80H in de winkel te Dilbeek (België)
+ punten winkel : rechtsteekse communicatie met verkopers via email; parking; winkel vlot toegankelijk voor rolstoel; klantvriendelijke verkopers; tijd genomen om vragen te beantwoorden en alle nuttige informatie te geven.
+ punten GX80 : compact, licht gewicht, handig en gemakkelijk in gebruik
AlgemeenWas op korte termijn op zoek naar een goede vervanger van mijn oude Canon EFS 18-135 lens v.d. spiegelreflex camera. Die had na 8 jaar helaas begeven. Toevalig was dezelfde lens nog te koop: de oude beviel zo goed dat ik er niet over na hoefde te denken. Verder was de prijs gewoon goed.
's avonds besteld en de volgende dag geleverd; super snel.
Zeer snelle levering
KlantenserviceSnelle reactie op vragen gesteld via de email