Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Uit eigen kracht wilde in een nieuwe lens voor mijn Sony E-Mount camera, uit veel prijsvergelijkingen was Kamera Express het goedkoopste. De lens die ik wilde was zeer makkelijk te vinden en aan te kopen.

De bestelling voor de lens had ik zelf geplaatst om 19:40, vervolgens niet 2 uur later had ik een T&T nummer met als bezorg datum voor de volgende middag! Pakket werd prima bezorgt, en goed verpakt.

De volgende zaterdag liep ik in een winkel (Eindhoven) van hun binnen om voor de grap even rond te kijken, daar kwam ik in gesprek met een van de medewerkers en zei dat ik een nieuwe lens online had aangeschaft. Vervolgens zat ik in gesprek over de lens waarbij hij me verschillende tips gaf over het gebruik. Ik voelde me daar zeer welkom om gewoon binnen te lopen en te vragen wat ik ook maar wilde over camera equipment.

Heel erg bedankt voor je positieve review, wat leuk om te lezen dat je het zo goed ervaren hebt bij ons in de winkel je bent altijd van harte welkom!

Wilde camouflage tape in de winkel in Utrecht aanschaffen. Helaas niet voorradig, zodoende heeft de jongeman die me hielp het in de webshop besteld. En precies de volgende dag werd het al bezorgd. Klasse

Gister besteld en de volgende dag al in huis.
Dus sneller kan het niet.

De jongenman die me hielp liet me zien wat er zoal te koop is aan camouflage tape en adviseerde me.

Wat fijn dat we je alsnog konden helpen. Fijn om te lezen dat het de volgende dat al geleverd was zodat je het snel in gebruik kon nemen. Ik wens je er veel plezier mee!

Snel en duidelijk antwoord en passend advies. Erg tevreden! Producten netjes en goed verpakt geleverd binnen de beloofde tijd.

Voor 23:59 besteld, is volgende dag in huis; helemaal top!

Na mijn bestelling nog wat vragen gesteld die snel beantwoord zijn, betreft de mogelijkheid voor een deel levering.

Nieuw objectief bestellen ging erg makkelijk. De site is overzichtelijk en de verzending is altijd snel.

Bij Kamera express was ook een mooie deal waarbij je een deel van je aankoop bedrag als kassa korting krijgt. Dit soort acties hebben ze vaker en is fantastisch!

Binnen een dag verzonden wanneer voor 2359 besteld. Dit is goede service zoals het hoort tegenwoordig. Tot nu toe kwamen mijn bestellingen ook altijd op tijd.

In de winkel ben ik altijd netjes geholpen, ook bij het afsluiten van een verzekering voor mijn kamera. Daarnaast ben ik regelmatig voor vragen in de winkel geweest en hier werd ik altijd uitgebreid geholpen. Ook voor het uitzoeken van dit objectief ben ik geholpen door een medewerker van de winkel in Den Haag. Erg fijn!

Wat leuk om te lezen dat je ons gekozen hebt, we zijn je hier erg dankbaar voor. Ik hoop dat de lens je veel plezier zal geven! Heel erg bedankt voor de mooie review!

Het plaatsen van de bestelling ging snel en gemakkelijk. Via de pricewatch van Tweakers gekeken welke website de goedkoopste was. Alleen waren bij alle webwinkel de prijzen hetzelfde. Dus in dat geval het ik besloten weer bij Kamera Express te bestellen aangezien ik hier al eerder wat heb bestelt en je dus beter weet wat je kan verwachten. Bestellen was makkelijk en ik had mijn bestellend de volgende dag al in huis.

-Klantenservice-
Ik kan geen mening geven over de klantenservice omdat ik geen contact met ze heb gehad. Maar het is wel positief dat contact niet nodig is!

Ze adverteren met voor 23:59 besteld volgende dag in huis.
Bestelt op een donderdag en het was vrijdag binnen dus niks om over te klagen. Verder ook netjes een track & trace code gekregen zoals het hoort!

Bedankt voor je positieve feedback over je bestelervaring bij Kamera Express! We zijn blij om te lezen dat het plaatsen van je bestelling snel en gemakkelijk verliep.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met je aankoop!

Koop je een drone (air3) out of the box €50 goedkoper, bel je de klantenservice voor de aankoop….alleen de doos is geopend geweest meneer!!! Krijg ik hem thuis, wat blijkt, geen kabels, geen extra vleugels, geen handleiding. Gebeld naar de klantenservice, krijg ik via de mail deze reactie: wij hebben elkaar eerder vandaag telefonisch gesproken.
Ik heb toen beloofd dat ik contact op zou nemen per mail.
Helaas heb ik als terug koppeling gekregen dat wij deze onderdelen niet na kunnen leveren.
verder kunnen wij helaas niets meer betekenen.
Mijn oprechte excuses voor deze uitkomst.

Maar nu nog erger, uiteindelijk zelf de kabel aangeschaft, opgeladen, wat blijkt 15 vlieguren, filmpjes op de drone….wat zeiden ze ook alweer….out of the box meneer, betekend alleen het zegel is eraf geweest……Hoe kun je een klant bedonderen

Verzending was op tijd, en netjes in een doos geleverd

Ze liegen en niet 1x maar wel 3x . Dit had ik niet verwacht maar kwam erachter toen DJI om mijn account vroeg en ik niet kon inloggen omdat er al een account in stond

Bedankt voor je bericht en onze oprechte excuses voor de teleurstelling en het ongemak dat je hebt ervaren met je recente aankoop van de drone bij Kamera Express. We begrijpen je frustratie volledig en vinden het spijtig dat de drone niet compleet was zoals verwacht.

We willen graag met je in contact komen om deze situatie verder te bespreken en een passende oplossing te vinden. Zou je alsjeblieft contact met ons willen opnemen via reviews@kamera-express.nl? Op die manier kunnen we je direct assisteren en hopelijk je vertrouwen in ons herstellen.

Prima webshop. Verschillende betaalmanieren maar het wijst zich allemaal vanzelf. Artikelen zijn makkelijk te vinden middels de zoekfunctie. Overzichtelijke tabbladen waarmee je snel bijv. de specificaties kunt bekijken.

Mijn nieuwe statief werd de volgende dag op tijd geleverd. Wel in een heel grote doos wat ik niet zo milieu vriendelijk vindt.

Bedankt voor je review! Het is goed om te weten dat je de artikelen gemakkelijk kunt vinden en dat de overzichtelijke tabbladen je helpen om snel bij de specificaties te komen!

Er zijn vaak leuke acties, bijvoorbeeld 10% korting op tweedehands artikelen. En je wordt vriendelijk en deskundig geholpen door gemotiveerd personeel.

Het artikel bestelde ik op vrijdag, en werd de eerstvolgende dinsdag bezorgd in goede orde en deugzame verpakking.

De klantenservice helpt je snel en vlot bij vragen en of problemen.

Bedankt voor je reviews! We maken het ook graag leuk voor de klant met onze acties! Fijn dat we je netjes en snel konden helpen.

Duidelijke, overzichtelijke website met uitgebreide productinformatie. De mogelijkheid om in te ruilen is online wat omslachtig, maar de reactietijd op mijn inruilverzoek was wel erg snel.

Mijn bestelling was goed verpakt en snel geleverd, geheel volgens verwachting en afspraak.

Bedankt voor de positieve recensie! Fijn dat onze website makkelijk te gebruiken is. Als je ons feedback zou willen geven over hoe we het inruilen makkelijker kunnen maken, horen we dat natuurlijk graag; Je kan ons mailen op reviews@kamera-express.nl!

De website is erg overzichtelijk en alles is duidelijk te vinden. Ook is de website erg informatief. Ik heb gekozen voor afhalen in de winkel omdat ik toch nog wat extra advies wilde. Dat kreeg ik netjes en er werd goed de tijd genomen ondanks dat het wat drukker was in de winkel.

---

Gekozen voor afhalen. Ik heb dus geen ervaring met thuisbezorging. 'ijn bestelling lag netjes na een half uur klaar in de winkel.

Er staat op de website dat je kan bellen voor advies. Dit heb ik gedaan na mijn aankoop voor wat vragen. De jongen aan de telefoon had hier gelijk geen antwoord op en gaf aan dat ik naar de winkel moest. Dit leek mij eigenlijk misschien onnodig (wellicht had de jongen nog niet genoeg kennis) maar wie weet inderdaad echt nodig. Ik ben in iedergeval weer een half uur in auto gestapt.

Bedankt voor je eerlijke review. Fijn dat je te spreken bent over onze dienstverlening. Soms kan het inderdaad voorkomen dat we je doorsturen naar de winkel. Afhankelijk van de situatie kunnen we je in bepaalde gevallen beter advies in de winkel geven dan aan de telefoon.

De bestelling is makkelijk te doen via de webshop, is snel, overzichtelijk en efficient.
de webshop heeft een ruim aanbod.

de bestelling is zoals beloofd op de site de volgende dag binnen.
netjes verpakt en beschermd.

telefonisch nog geen ervaring gehad maar wel meerdere malen in de winkel waar enthousiaste en kundige mensen staan en je niet zo maar het duurste aansmeren maar echt kijken wat je nodig hebt.

Heel erg bedankt voor je mooie review! Dit waarderen wij enorm!

Overzichtelijke site, met de meest voordelige prijs die te vinden was voor de camera waar ik naar zocht. Daarnaast snelle levering, de volgende werkdag al in huis. Niks op het product aan te merken, in goeie staat geleverd. Ik raad Kamera Express zeker aan :)

---

Heb geen contact gehad met de klantenservice, maar de mails na bestelling waren allemaal duidelijk.

Levering was snel, de volgende dag had ik het al in huis.

Bedankt voor het mooie compliment. Fijn dat het in goede staat geleverd is! Ik wens je er veel plezier mee!

op deze website een nieuwe camera met bijhorende lens gekocht.

Duidelijke website die vlot te navigeren is.
kortingsactie op de lens en body combinatie die wordt mooi automatisch toegevoegd.

Daarnaast snelle verzending met alles goed ingepakt. en verzending onbeschadigd geleverd. de volgende dag

Vragen met betrekking tot selectie product goed en correct beantwoord, en snel.

Bedankt voor de mooie woorden! Fijn dat we je op deze wijze van je camera mogen voorzien. Veel plezier met je aankoop!

Bizar zo snel. Op zondag avond een verrekijker besteld. Prima webshop, alles wijst zichzelf en je bent snel door het menu en betaling heen. Nog geen uur later een mailtje dat het pakje onderweg was.

Rond 13 uur op maandag stond de postbode al op de stoep met het pakje. Prima verpakt, helaas geen papieren factuur. Verder uitstekend.

Super fijn dat het zo snel geregeld is! Ik wens je veel kijk plezier met de mooie verrekijker!

Snelle levering en afhandeling van een pre order, een camera waar er 500K zijn besteld na aankondiging. Ik kreeg hem na een maand geleverd.

---

Ik heb de camera afgehaald omdat ik hem te kostbaar vond om te versturen. Moest daardoor wel twee dagen langer geduld hebben.

Geen concrete informatie over de status van de pre-order levering. Er werd alleen gezegd dat als hij binnen zou komen ze contact op zouden nemen.

Bedankt voor je review! Helaas is het niet in te zien voor ons hoelang het nog zou duren voordat je de camera zou ontvangen omdat wij de levertijd niet weten. Heel fijn om te lezen dat je hem nu hebt, ik wens je er heel veel plezier mee!

Ik had een camera + lens gereserveerd via de website. ongeveer 45 minuten later kwam ik langs in de winkel het enige dat ik hoefde te zeggen was ik kom een camera halen en ze hadden hem zo tevoorschijn gehaald.

vervolgens nog goed geholpen met oprecht advies door de verkoper voor wat accessoires. het was geen verkoop praatje zodat hij voor meer € kon verkopen aan mij. Maar oprecht advies tussen de voor en nadelen van de verschillende producten die ik nog nodig had.

vervolgens goed geholpen met oprecht advies door de verkoper voor wat benodigde accessoires. het was geen verkoop praatje zodat hij voor meer € kon verkopen aan mij. Maar oprecht advies tussen de voor en nadelen van de verschillende producten die ik nog nodig had.

Wat fijn dat het allemaal klaar lag, met een reservering halen we graag de spullen vast te voorschijn zodat we je sneller kunnen helpen. Goed om te lezen dat we je konden voorzien van eerlijk advies. We willen graag dat je met een goed gevoel de winkel uit gaat. Ik wens je veel plezier met je aankopen!

Heb altijd mijn camera's gekocht bij Kamera Express, ook door het kundige advies.
Nu een professionele camcorder gekocht en besteld op vrijdagavond, werd netjes zaterdag bezorgd, de doos van de camera was in een grotere omdoos verpakt met schokwerend materiaal wel zo fijn gezien de waarde van de camera. De doos van de kamera zelf was origineel dicht geplakt dus het "onboxen" kon beginnen, altijd een stukje extra plezier bij een nieuwe aanschaf.

Goed verpakt met een extra omdoos en schokwerend materiaal, volgende dag in huis. Wordt via mail goed op de hoogte gehouden waar het pakket is.

Snel iemand aan de lijn als er vragen zijn over de levering.
Verder goed advies gehad over mijn aankoop.

Bedankt voor je enthousiaste review, daar worden we blij van!

Ik heb voor het eerst een verrekijker voor astronomie gekocht: Nikon ex 10x50 CF. Ik heb het op de vrijdag besteld, zodat ik hem zaterdag meteen kon gebruiken. De weersvoorspellingen beloofden namelijk veel.

De verrekijker werd netjes op de zaterdagmiddag geleverd, waardoor ik zaterdagavond kon genieten van een prachtige sterrenhemel en een bijna volle maan. Ik heb de gordel van Orion, Orionevel, Sirius, Jupiter en de manen van Jupiter, de prachtige Plejaden en nog veel en veel meer gezien. Wat een ervaring was dat. De kerst op de taart was toch wel de bijna volle maan waar ik mijn ogen niet van af kon houden.

De verrekijker is top!

Mijn pakket werd op tijd geleverd. De doos was goed ingepakt. Er zaten plastic zakjes met lucht in de doos die als extra bescherming dienden.

Via de mail werd ik goed en duidelijk op de hoogte gebracht van de verwachte levertijd van het pakketje.

Wat fijn dat de verrekijker zo snel binnen was en wat gaaf dat je dit kon zien met de Nikon EX 10x50 CF. Zo te lezen heb je een goede keuze gemaakt. Ik wens je veel plezier met de verrekijker.

Ik heb gebeld voor extra informatie over de camera, omdat het een populair model is en snel uitverkocht kon zijn (occasion). Daarna heb ik het eenvoudig online besteld. Erg blij met de camera, de conditie/staat is ook erg goed.

Camera werd snel (de volgende middag) en goed verpakt geleverd, in originele doos met stevige doos eromheen.

Bij dit occasion-product ontbraken bevestigingsclips voor de bijgeleverde (nieuwe) draagriem en was een ouder type batterij geleverd. Ik stuurde eerst een e-mail, maar kreeg als reactie dat dit normaal was voor een occasion-product. Na telefonisch contact en uitleg ontving ik de volgende dag een setje clips en de juiste batterij die origineel bij de camera hoort.

Bedankt voor het vertrouwen.

Het kan inderdaad allemaal zo snel gaan! Heel veel plezier ermee.

Mocht je nog vragen hebben of advies nodig hebben, dan helpen we je daar graag bij.

Al vaker in de "echte" winkel (Breda, Antwerpen en Arnhem) spullen gekocht, elke keer erg goed, deskundig en aardig geholpen.
Nu online besteld bij Kamera Express.
Deze keer een goed statief, Benro mach 3 met Benro B3 balhoofd.
Netjes op tijd de volgende dag geleverd.
Prima!

Netjes verpakt, prima op tijd geleverd! Zoals beloofd is alles de volgende dag bezorgd, kortom helemaal goed.

Wat goed om te lezen dat je onze online service ook kon ervaren, heel erg bedankt dat je deze ervaring met ons wilde delen, ik wens je natuurlijk heel veel plezier met het mooie statief wat je gekocht hebt.

Scorekaart voor Kamera Express