Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenSuperwinkel waar ik erg graag kom. De mensen helpen je snel en zijn erg vakkundig. Hier word je geen poot uitgedraaid en ga je met een fijn gevoel weg na de aankoop.
AlgemeenCamera via de webshop gereserveerd. Ik wilde de camera vast kunnen houden voor ik de grote aankoop ging doen. De reservering was voor 24 uur maar werd na een telefoontje verlengd en binnen 10 minuten per email bevestigd. De volgende dag in de winkel in Groningen opgehaald. De verkoper was heel vriendelijk. Praatte niet uit de hoogte. Gaf me het gevoel ook een fotografie fanaat te zijn.
VerzendingEén artikel van €5 bleek niet op voorraad te zijn in de winkel. Het werd dezelfde dag nog kosteloos nagestuurd.
KlantenserviceGoed. Zowel telefonisch als in de winkel. Nalevering gratis en probleemloos!
AlgemeenIk kon makkelijk de producten selecteren en vervolgens betalen met Ideal. Ik zou het prettig vinden als ik in de toekomst ook later kan betalen als ik het product in huis heb.
VerzendingIk had het product de volgende dag netjes binnen.
KlantenserviceIk belde met de klantenservice en werd vriendelijk geholpen door een meid met een fijne stem.
AlgemeenVia de website en e-mail contact de bestelling voor een LG OLED televisie gedaan.
De website is helder en duidelijk, de communicatie via de e-mail verliep snel en soepel.
Ik werd netjes gebeld om een afspraak te maken, waarna de TV netjes volgens afspraak op het betreffende tijdstip is geleverd.
AlgemeenGoede en snelle communicatie via de mail en een super prijs afgesproken voor twee televisies.
VerzendingNetjes bezorgd op afgesproken tijd en goed contact voor de afleverafspraak.
AlgemeenIk was op zoek naar een LG OLED tv, en na review op o.a. Tweakers voor KameraExpress gekozen. Hen gebeld of de TV in R'dam op voorraad en was en een heel moi aanbod gekregen. In de winkel werd ik vriendelijk geholpen en werd uitgelegd waarop ik moest letten. In alles een prima ervaring!
AlgemeenSlordige klanten service winkels niet direct te bereiken per telefoon.
Dame aan de telefoon luisterde niet naar mijn wensen.
In de winkel Rotterdam goed geholpen de klanten service dame had een
“Outlet “ toestel gereserveerd maar ik wilde gewoon een nieuwe.
De factuur komt later per mail ,kijkend naar het bedrag en levering van mijn
sony dsc hx400v blijkt dat het set compleet is maar ik betaal extra voor de meegeleverde accu ! Verschil met de webside €20.- Bij navraag klanten service
Is dit normaal volgens hun, waarom voel ik me nou bedrogen?
Bij andere winkels bv Coolblue is de set inclusief accu.
Zie boven daar is alles duidelijk vermeld met betrekking klanten contact.
AlgemeenWe zijn goed geïnformeerd over de keuze voor een Canon spiegelreflexcamera en een DJI Osmo Pocket.
Bij deze winkel kan je rekenen op deskundig en eerlijk advies, zelfs als het (prijswise) in hun nadeel is.
AlgemeenAfgelopen week de LG 55C9 aangeschaft bij Kamera Express.
Mijn keuze voor Kamera Express was naast de beste prijs ook de 5 jaar garantie.
De koop was snel beklonken door een paar e-mails heen-en weer te sturen en 2 dagen later kon ik hem ophalen in Rotterdam.
Netjes, vriendelijk en snelle communicatie.
AlgemeenPlezierige winkel, goed te vinden, goede parkeer mogelijkheden. Veel keus, plezierige bediening. Vrij snel geholpen.Ik had vooraf mijn te kopen artikel al gereserveerd. Het zou handig zijn als dat al klaar lag......
AlgemeenMet een bepaald idee binnengelopen. Echter op basis van hun deskundigheid en ervaringen een andere keus gemaakt. Er wordt goed naar je wensen geluisterd en alle mogelijke opties worden besproken en getoond. Veel geduld en deskundigheid aanwezig.
AlgemeenGoed Luisterend oor naar de wensen. Duidelijke uitleg over de verschillende producten die mogelijk waren. Verschillende prijsklasse inclusief de bijbehorende uitleg werd gegeven, waarna we een goede keus konden maken. Er werd ruimschoots de tijd voor ons genomen.
AlgemeenIk werd goed geïnformeerd over de mogelijkheden en ze hebben mij goed richting de voor mij juiste keuze geholpen. Ondanks wat informatie verschillen bij het tweede bezoek, zijn we er uiteindelijk goed uitgekomen en hebben ze mij nog goed geholpen en geadviseerd bij de keuze van de tas. Bij de aankoop van de tas bleven ze echter veel steken op één vast model waardoor zelf onderzoek nodig was voor een bundel (tas en accu) of een goedkopere tas.
AlgemeenDe service was prima. Voor het aanschaffen van een Panasonic LUMIX DMC-TZ100 ben ik eerst wel drie langs geweest in de winkel met vragen. Geen probleem. Iedere keer weer zeer vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Dat maakte dat ik de aankoop uiteindelijke met gerust hart deed.
Algemeenzeer goed advies en snelle levering. zijn niet opdringerig en geven de tijd om een keuze te maken. mag ook toestel uitproberen.
Verzendingproduct was op voorraad gelijk meegenomen
Klantenservicegoed advies gekregen telefonische
AlgemeenSnelle levering. Produkt (TV) was helaas defect. Waarschijnlijk een produktiefout. Vervanging werd echter wederom snel geleverd en zonder moeite. Prima service dus.
Algemeeneind 2017 heb ik een Canon Powershot G7X mark II gekocht voor 500 euro bij Kamera express.
Dozen schuiven kunnen ze wel maar toen de camera augustus 2019 defect ging was hun reactie dat het vochtschade was en dat de reparatie 465,35 euro kostte.
Nu is één ding zeker ik heb de camera nooit in de regen gebruikt dus mijn reactie was dat alleen maar zweet van mijn handen zou kunnen zijn. Daar moet een camera tegen kunnen anders kan je er niets mee.
Dus ik gaf aan dat ik dan de koop ongedaan wilde maken omdat de camera niet voldeed aan de verwachting dat ik hem in mijn handen kon houden
In hun volgende mails komt het defect door vocht niet meer voor, ze weten niet hoe het defect is ontstaan maar het is geen fabricagefout dus geen garantie.
De camera werd altijd in een tasje bewaard er zaten zelfs geen gebruikssporen op.
Te achterlijk voor woorden dat het door Kamera express heel normaal gevonden wordt dat als een camera van 500euro na 1j en 8mnd defect gaat een reparatie opgeeft van 465euro zonder ook maar ergens in tegemoet te komen.
Dus kortom dozen schuiven kunnen ze maar zo gauw er een probleem is geven zij niet thuis. Zie ook de vele klachten als mensen hun product terug sturen of dat als er niet geleverd wordt, hun geld moeizaam terug krijgen.
Kortom koop liever bij een ander bedrijf, ongeveer dezelfde prijs maar wel met een goede garantie, zoals Bol, Media Markt, Coolblue, ect die hebben een betere service dan Kamera express, zij hebben niet eens een retour beleid. Bij alle andere bedrijven kan je een sticker downloaden om het product gratis retour te zenden. Bij Kamera express niet.
verzenden gaat goed probleem oplossen waardeloos. dus nooit hier iets kopen voor meer dan 10euro
Klantenservicerond uit slecht hebben een standpunt en kijken niet naar de feiten
AlgemeenHeel vriendelijk onthaal maar vooral correcte uitleg door medewerkers die prima op de hoogte zijn!!
VerzendingPrima
AlgemeenVriendelijk personeel. Je wordt herkend als je in de winkel komt.Personeel is deskundig. Vlotte bediening.
VerzendingDe levertijd van een zonnekap voor mijn Canon RP was wat aan de lange kant maar daar kan Kamera Expres niets aan doen.
AlgemeenVandaag leuke spullen gekocht voor mijn camera 1 artikel niet op voorraad maar die wordt naar mij huis gestuurd top service!