Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenVia het tweakers forum een mooie korting bemachtigd voor de LG OLED55C9 televisie. Contact via email keurig en snel.
VerzendingNa betaling de volgende dag al een telefoontje met de bezorgdienst. De dag daarna keurig bezorgd binnen de beloofde bezorgtijd.
Algemeenalleen maar positief over Kamera Express. voor mijn LG OLED65E9 een mooie aanbieding ontvangen. Deskundige informatie vóór de aankoop, financiële afhandeling met reactie ontvangst betaling, zeer snelle levering, en ook na de levering worden je vragen serieus behandeld en beantwoord.
En gratis 3 jaar EXTRA garantie van Kamera-Express bovenop de 2 jaar LG garantie! Dat is toch een TOP service!!
's middags 15.30u TV besteld en betaald, om 17.00u neemt transportbedrijf contact met me op of ze de volgende dag mogen leveren. Dag erna om 14.00u de TV geleverd. Dus binnen 24 uur in huis!
Klantenservicewaarschijnlijk door de enorme telefonische drukte is de wachttijd soms iets langer als je belt. maar dat is dan ook het enige verbeterpuntje.
AlgemeenVriendelijke en bekwaamd personeel. Ben keurig geholpen en met een goede uitleg die een kind snapt. Ik zeg top!
KlantenserviceNetjes en beleefd en heel erg meegaandheid.
AlgemeenBeschrijving van de camera was adekwaat, prijsaanduiding was correct, vlotte afhandeling van het betalingsproces, stipte levering zoals we dit gewend zijn van Kamera Express
AlgemeenIk heb een tv besteld bij Kamera Express. Ik had hiervoor een mooie kortingscode die ik gemakkelijk toe kon passen in het bestelproces. Ik kreeg een bestelbevestiging en werd door de bezorgdienst gebeld wanneer de bezorging mij het beste uitkwam. Gratis bezorging! Ik ben zeer tevreden over het proces en ook over het product. Ik krijg ook nog 5 jaar gratis garantie. Echt een aanrader, prima website!
AlgemeenIk heb een Systeemcamera aangekocht bij "Kamera Express in Dilbeek/België", een super fijne ervaring dank zij de professionele service.
Echter de website is ook heel toegankelijk en overzichtelijk.
Een dikke aanrader voor iedereen, zowel voor amateur als professionele fotofanaten.
Nico de verkoper heeft me goed geholpen, een man met echt kennis van zaken!
Hij was in staat mijn wensen te filteren en te sturen in de richting van het voor mij persoonlijk beste camera systeem.
Bedankt Nico.
AlgemeenBetaling vlot, goede deal
Per e-mail de koop gesloten. Mooie tv met volop mogelijkheden. AirPlay werkt soepel.
Levering liet doordat het product uitverkocht was even op
Zich wachten. Verder verliep het vlot.
AlgemeenAl lange tijd was ik opzoek naar een nieuwe tv voor bij ons in de woonkamer aangezien de oude na 10jaar aan vervanging toe was. Uiteindelijk voor een Sony Oled 55 inch AG8 gekozen.
Kamera-express kon deze direct leveren en zou de andere dag bezorgt worden. Hierover middels een mail netjes geïnformeerd .
Duidelijke en heldere communicatie vanuit Kamera-Express over de status van de bestelling en over de verdere afhandeling.
KlantenservicePrima geholpen en een correcte en duidelijke uitleg op al mijn vragen en wensen.
AlgemeenFijn, vriendelijk contact via email. Hier op Tweakers gelezen over de hele scherpe prijs voor OLED tv's. Heel snel bevestiging ontvangen van deze prijs en direct een toestel gereserveerd. Zelf opgehaald in Capelle aan den IJssel, vriendelijk personeel hielp de tv in de auto tillen.
AlgemeenGoed vakkundig advies alles uit voorraad leverbaar.
Ook andere merken laten zien. De verkoper gaf ook aan als hij het niet wist en zocht het op of vroeg een collega!
AlgemeenAangename ervaring met KE, reageerde vrij snel op mijn mails en tv geleverd voor erg scherpe prijs.
VerzendingLeverancier nam tijdig telefonisch contact om afspraak te maken voor levering en kwam dan netjes midden in het beloofde tijdvak langs voor levering op zaterdag. Top ervaring
KlantenserviceGoed geholpen met al mijn vragen.
AlgemeenOndanks dat er in de winkel in Amsterdam een verbouwing gaande was, werd ik uitstekend geholpen. Vakkundig personeel en een goede prijs voor mijn inruil objectief.
AlgemeenKamera Express Den Bosch is een fijne winkel waar ik al mijn fotografie apparatuur koop.
Het personeel is professioneel en weet wat zij verkopen.
Dat geeft mij het vertrouwen om juist daar te kopen!
Het product was op voorraad en ik kon het meteen meenemen.
KlantenserviceIk kreeg een goede uitleg bij mijn aankoop van mijn Nikon D750 en Tamron 24-70 f/2.8 Di VC USD G2.
AlgemeenVandaag een nieuw toestel (Sony systeemcamera) gekocht bij Kamera Express Dilbeek. zeer professionele en vriendelijke ontvangst..een aanrader.
KlantenserviceZeer professionele en vriendelijke mensen.
AlgemeenIn mijn zoektocht naar een nieuwe tv stond Kamera express al op mijn shortlist. Tijdens het zoeken kwam ik het prijzen topic op het forum tegen en bleef deze ook nog eens de gewenste TV voor de beste prijs te kunnen leveren.
Via mail contact opgenomen om te checken of ze de tv beschikbaar hadden voor de prijs die ik tegen was gekomen en alles kon opgehaald worden wanneer ik wilde.
Zo gezegd zo gedaan, even naar de store in Rotterdam en binnen 10 minuten lag de TV met hulp van een van de mensen in de auto.
Goede service en snel geholpen. Tevens erg tevreden met de TV (LG 65C9)
AlgemeenBoth an amazing camera (Sony A6400) and I had no problems at all, great offer, the support in the shop was incredibly helpful and kind. Absolutely recommended.
AlgemeenBinnenkomen in een drukke winkel... Verwachtte gestreste, gehaaste bediening. Maar het werd een hele prettige, rustige route naar een prachtige camera en lenzen, geadviseerd door Henk, een ervaren adviseur/verkoper! Dit is het grote verschil tussen online en real live!
AlgemeenProduct besteld in de winkel in Eindhoven. Daar zeer vriendelijk en deskundig te woord gestaan. De verkoper nam alle tijd voor ons en dacht mee in onze wensen.
KlantenserviceNa aanschaf van een statief bleek het model niet exact overeen te komen met de foto's op de website, ondanks overeenkomend typenummer. Dit werd zeer netjes, direct en naar tevredenheid opgelost.
AlgemeenAl lange tijd was ik opzoek naar een nieuwe tv voor bij ons in de woonkamer aangezien de oude na 12 jaar trouwe dienst aan vervanging toe was. Uiteindelijk voor een LG OLED gekozen.
Kamera-express kon deze tv niet direct leveren en het zou 2-4 werkdagen duren. Hierover middels een mail netjes medegedeeld.
Ik heb hier al vaker cameraspullen besteld, maar nog geen grote elektra. Maar ik ben aangenaam verrast door de service. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen.
Ik werd de avond van tevoren gebeld om een afspraak te maken, waarna de TV netjes volgens afspraak ruim op tijd is geleverd en zonder enige problemen.
AlgemeenHeb uitstekend advies gekregen over de lenzen die ik wou kopen en heb daardoor flink kunnen besparen en toch met topkwaliteit !