Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Ik heb een tv via de email gekocht. Het email verkeer ging zeer snel en de tv hing al snel aan de muur

product werd snel en in goede staat geleverd in de juiste verpakking,

Emails werden snel beantwoord.

Ik heb een lens gekocht waar 2-4 werkdagen verzending bij stond, echter hoe verbazingwekkend dit klinkt had ik hen de zelfde avond al ZONDER enige extra kosten via de service redjepakketje! Dit vind is echt 5 hele sterren waar product kwam ook perfect aan zeker vaker bestelen!

Super snel, zelfde dag nog binnen!

Nette prijzen en een breed assortiment.

Indien nodig zal ik zeker nogmaals bestellen bij Kamera Express!

Netjes via een koerier verstuurd, aanvullend met status updates en een actuele indicatie van de bezorging.

Via de site gereserveerd en in de winkel opgehaald waar ik uitstekend geholpen ben en een mooie combinatiekorting heb gekregen.

Goede service, goedkope prijzen, behulpzaam en vriendelijk personeel in de winkel, Nederlandstalig, probleem oplossend, goed bereikbaar

Zoals altijd snelle adequate, vlotte en vriendelijke behandeling. Daarnaast opmerkingen over situaties die mogelijk onduidelijk zijn om langs te komen voor verdere uitleg.

Snelle, duidelijke communicatie via e-mail. Vriendelijke ontvangst in de winkel (men hielp zelfs met het naar de auto tillen van mijn aankoop.) en een prima product.

Ik ga zeker nogmaals bestellen bij kamera express, want ze hebben als wat ik nodig heb tegen de beste prijs!

Snel, volgende dag in huis.

bestellong gereserveerd om op te halen in de winkel. Kreeg daar prima uitleg en wen leuke offerte voor een tas bij de camera

Duidelijke website, bestelproces verloopt vlot zonder problemen. Direct worden bestelgegevens en bezorginfo per e-mail toegezonden. Gekozen voor Kamera Express vanwege prijs en het feit dat er ook een vestiging bij ons in de buurt is om eventueel bij problemen op terug te vallen.

In het weekend een 49"-TV besteld die met vrachtdienst op dinsdag bezorgd zou worden. Voor ons geen probleem overigens. Echter maandagmiddag stond PostNL voor de deur met de bestelde TV, dus toch binnen een dag geleverd!

Vraag bij klantenservice wordt snel beantwoord (dezelfde dag).

goede uitleg, wilde een bridgecamera, wist niet precies welke, door haar hulp, een perfecte camera voor mij gekocht, dus top!

super geholpen, zeer deskundig, alle tijd om de camera uit te leggen, wat het verschil was, gingen zelfs naar buiten om de cameras te testen

Past geleden een Sony A7 gekocht,

we zijn hier erg tevreden over hij heeft de 1e vakantie al goed doorstaan mooie foto's en fijn te bedienen.
Ook een super service in de Winkel Maastricht !

Bij de vestiging van Kamera Express aan de Stratumsedijk in Eindhoven heb ik goede uitleg gekregen, toen ik binnenliep omdat ik een nieuw fototoestel wilde kopen. Uiteindelijk ging ik met een Fuji X-T100 naar buiten, erg tevreden over. Voor deze review wordt mijn garantie verlengd van twee naar vijf jaar, maar is verder niet van invloed op mijn oordeel. Ook bij een slechte review geldt dat aanbod namelijk.

Ik heb het in de winkel van Kamera Express in Eindhoven gekocht, dus van verzending was geen sprake. Alles was compleet.

De verkoper had duidelijk verstand van zaken. Op basis van mijn voorkeuren kwamen we uiteindelijk bij de Fuji X-T100 uit.

Ik had hulp nodig bij het kopen van een gimbal, de DJI Ronin SC om precies te zijn. Ik zelf dacht dat mijn setup aan de zware kant was. Ik heb samen met de klantenservice overlegd en zijn toen tot de conclusie gekomen dat het prima zou kunnen en dat als achteraf bleek dit niet het geval was. Ik hem binnen twee weken kon terug brengen. Erg bedankt Kamera Express!

De LG oled televisie had ik elders voor een lagere prijs gevonden. Na een telefoontje ontving ik snel een prijsaanbieding per mail waarop ik het toestel heb besteld. Ik ontving een betaallink en binnen een uur was de bestelling afgerond. De reden dat ik graag de tv bij Foka/Kamera Express wilde bestellen is omdat ik eerdere positieve ervaringen heb, met name over hun klantvriendelijkheid.

Levering de volgende dag in het afgesproken tijdvak door een vriendelijke bezorger. De doos werd keurig in de woonkamer gezet.

Snelle levering, goed advies bij aankoop.
Helaas was er een product niet compleet, dit duurde helaas wat lang om dit na te sturen.
Uiteindelijk toch goed ontvangen.

Snelle levering, welke goed was verpakt

Vriendelijke klantenservice. Wel wordt ik graag wat beter op de hoogte gehouden over mijn openstaande vraag.

Bij aankoop krijgen wij heel goede advies en voorlichting.
De verkoper is heel aardig, behulpzaam en vakkundig.

niet van toepassing.

zeer tevreden.

Via e-mail een persoonlijke aanbieding aangevraagd voor een LG 65C9PLA. Kort hierna een goede prijs ontvangen en deze televisie samen met een muurbeugel besteld. De betaling verliep via een iDeal link. Na ontvangst van de betaling, is de televisie mbv een koeriersdienst bezorgd.

Ivm het formaat van de televisie, deze thuis laten bezorgen. De bezorging is gedaan door een koeriersdienst. De koeriersdienst nam de eerst volgende werkdag na de betaling contact op om de bezorging in te plannen. De televisie is keurig bezorgd op het afgesproken tijdstip (window van 2 uur).

Scorekaart voor Kamera Express