Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Via de mail een zeer scherp aanbod gekregen voor de LG OLED65C9 na het lezen van een topic hier.

Op een vrijdagavond de LG OLED65C9 besteld. Bleek in eerste instantie op te zijn maar kreeg savonds nog een mail dat ze er maandag weer zouden zijn en dinsdag geleverd kon worden. Uiteindelijk op dinsdag gebeld door koerierdienst en op woensdag geleverd.

Vragen worden altijd netjes beantwoord via de mail binnen 24 uur.

Snelle verwerking, eenvoudig via iDEAL. Gewoon zoals het hoort bij een online bestelling via internet

LG55C9PLA zaterdag besteld en dinsdag in huis. Vervoersbedrijf neemt contact met je op over de aflevering. Erg prettig bij dit soort kostbare producten.

Alles is makkelijk te vinden en met een overzichtelijke beschrijving. Veel combinatie aanbiedingen en telefonisch overleg is omgelijk en werkt goed.

Zeer snelle levering, netjes verpakt en compleet.

Er is veel kennis aanwezig bij de medewerkers, tot nu toe geen klachten, dus geen ervaring met klachtenafhandeling.

Een 65c9 oled tv gekocht hier online dankzij tweakersforum.
Erg tevreden met mijn tv en met de 5 jaar garantie die kamera express bied :-)

Duidelijke afspraak en snelle levering. Tevens erg vriendelijke bezorger.

Via mail contact gehad en reactie was erg snel en alles was snel geregeld.

Ik schrijf niet vaak een shop review, maar na het opnemen van contact via de site had ik bijna meteen een reactie (het grootste deel betrof ouderwets onderhandelen over een prijs),
Ook alle vervolg in de conversatie was supersnel, ik stond echt versteld.
Dit had tot gevolg dat ht gewenste product ook nog snel geleverd kon worden en ik het de volgende dag in huis had.

Het voelde als erg plezierig en de snelheid van het contact, wow, ik ben nog onder de indruk.

Het pakket was de dag na bestelling geleverd.
Enige smet was dat de chauffeur vroeg of ik het mee naar binnen wilde tillen.
Nu snap ik dat wel vanuit het lastige formaat van de TV doos, maar als ik niet thuis was had niet iedereen kunnen helpen, hoe was het dan gegaan?

Leuke nieuwe winkel in dilbeek, zeer vriendelijk en jonge verkopers. Dikke pluim voor hen. Ik ga liever in de winkel iets bestellen dan online .

Het bestelde product wordt altijd op tijd geleverd in de winkel .

Goed geregeld, actievoorwaarden wat moeilijker te vinden. Uiteindelijk een prima service. Cashback actie kon beter vermeld worden. Inmiddels is dat al aangepast.

Snelle service, gebeld voor een afspraak.

Super prijs, na wat mail wisseling. snelle, bondige reaktie (op het weekend!) en goede deal!

Ik kocht in deze winkel een LG OLED65B8S. Een prachtig TV toestel dat alles doet wat je maar wenst. De verkoper kon al mijn vragen beantwoorden en legde me alle snufjes en voordelen uit. Oorspronkelijk wou ik een Sony kopen, maar ik werd overhaald om dit model te kopen, dat tevens groter en goedkoper was. Nog geen seconde spijt gehad van de aankoop. De verkoper was vlot en heeft me perfect verder geholpen en de TV mee in mijn wagen geplaatst.

Ik kwam naar deze winkel omdat zij qua aanbod de goedkoopste prijzen hebben. Ik had een bepaald TV model in gedachten. Na een gesprek met een van de medewerkers, ben ik van gedacht veranderd. Gevolg: een groter TV model voor een voordeligere prijs. De medewerker was zeer behulpzaam, kent zijn vak en heeft me perfect verder geholpen van begin tot einde. De TV mee in mijn wagen plaatsen + handige tips waren voor hem vanzelfsprekend.

Ondanks dat de lens die ik wilde hebben in de eerste instantie had besteld niet meer leverbaar was werd ik erop geattendeerd dat er nog een laatste partij was binnengekomen en kon deze toen ook met een leuke korting kopen. Dus alsnog de lens die ik wilde hebben.

Levering was binnen 24 uur geregeld.Bewust zelf op gaan halen.

Hoewel ik niet had verwacht dat de lens niet meer verkrijgbaar was kreeg ik uiteindelijk alsnog dus een telefoontje dat er een beschikbaar was. Kudos aan de medewerker die me belde.

Ik heb naar aanleiding van het GoT topic over OLED televisies kamera express om een leuke aanbieding gevraagd via de mail. Deze hebben mij binnen 24 uur een top aanbieding gestuurd voor de 65" LG OLED.

Product werd op afspraak bezorg en heel netjes afgeleverd. Tussen bestelling en betaling van product en de levering zat wel ruim meer tijd dan verwacht, dit kon beter gecommuniceerd vanuit kamera-express. (product kwam een week na bestelling kennelijk pas weer op voorraad, uiteindelijk werd dit vrij vlot aangegeven na vragen van mijn kant, maar dit gelijk mededelen was een extra ster geweest)

Allereerst ben ik ontzettend tevreden met de geboden aanbieding op de televisie.
Reacties van de klantenservice waren zeer vlot en duidelijk als ik een nieuwe converatie begon, vragen over de levertijd in de e-mail conversatie met de bestelling zijn niet beantwoord (misschien omdat de "ticket" in het systeem bij kamera express afgesloten was op het moment dat bestelling klaar was? dit is in ieder geval niet helemaal duidelijk voor mij als klant, maar goed op een nieuwe mail werd wel weer zeer vlot gereageerd)

Zeer goed geholpen in de winkel in Haarlem. Personeel wist duidelijk waar ze het over had en dacht goed mee, ook bij het uitzoeken van de accessoires voor de GH5-camera + lens. Ook laat ik hier altijd mijn (analoge) rolletjes ontwikkelen en die zijn altijd op tijd en van goede kwaliteit.

Direct opgehaald in de winkel; niet alles op voorraad, wel meteen uitgeleverd (maar vertraging door DHL)

Je kunt met alle vragen bij de winkel in Haarlem terecht. Ook de telefonische centrale ondersteuning was prima.

Al meerder malen bij Kamera-Express gekocht. Zowel online als fysiek in enkele van de winkels goed advies gekregen over mijn aankopen.

Altijd snelle reactie waarbij al mijn vragen worden beantwoord.

De medewerker gaf een goede deskundige uitleg.
Hij gaf ons een objectieve vergelijking van verschillende merken.

Een vriendelijke, behulpzame medewerker hielp ons verder.

Afgelopen weekend een externe harde schijf besteld (Lacie 60TB). Bij aansluiten leek alles te werken; echter na een minuut of 10 kreeg mijn computer geen contact meer met de harde schijf. Diverse computers geprobeerd; zonder resultaat. Hierop contact opgenomen met de online klantenservice: ik kon zonder problemen de harde schijf terugsturen. Aangezien ik ervan overtuigd wilde zijn dat het probleem aan de harde schijf lag en niet aan mijn digabetisme ben ik vandaag naar de vestiging in Eindhoven gereden. Aldaar werk ik perfect geholpen door een zeer vriendelijke en kundige medewerker. Harde schijf was inderdaad defect, en werd zonder problemen ingenomen. Zodra beschikbaar wordt mij een nieuw exemplaar toegezonden. Kortom: Perfecte service!

Zaterdagavond besteld, maandag geleverd.

Vriendelijke benadering door klantenservice. Geen idioot keuzemenu maar snel een persoonlijk gesprek met een medewerker.

We waren op zoek naar een kamera met zoommogelijkheden. We zijn heel goed voorgelicht over de voorhanden opties: travel zoom, systeemkamera en spiegelreflex. Bij Kamera Express heeft het personeel veel kennis van fotografie en van de voor- en nadelen van de verschillende type kamera's. Uiteindelijke keuze viel op een Lumix TZ200 travel zoom kamera.

Kamera was direct beschikbaar in de winkel. Het gewenste kameratasje was niet beschikbaar en werd via de webshop aan ons geleverd. Ook dit ging prima.

Geen klachten en daarom geen ervaring met de klachtenservice, maar klantenservice is wat mij betreft uitstekend.

Dit is een fijne winkel waar ze verstand hebben van fotografie en waar je camera's goed kan vergelijken.

Het personeel is deskundig.

Na contact met de klantenservice over de prijs van een LG OLED tv en muurbeugel snel een goede prijs gekregen. Levering was snel en correct.

In de winkel in Almelo een tweedehands Nikon lens gekocht.
Goed en eerlijk advies gekregen van Remco. Hij maakte mij duidelijk dat de Nikon D50 met kapotte lens eigenlijk niets meer waard is.
Uitgelegd dat een nieuwe compact camera van zo'n 250 euro een stap te ver is en het jammer is van de D50 body om hem weg te gooien.
Weggegaan met een prachtige 2e hands lens op mijn oude Nikon.
Niets opgedrongen, alleen maar goede uitleg over diverse opties.
Veel geleerd over de camera, de verschillen met onze D3400, de verschillen in kwaliteit van lenzen, noem maar op.
De D3400 en de D50 zijn gereinigd en ik ben heel tevreden dat ik bij de opvolgers van foto Konijnenberg dezelfde goede service krijg als in Den Ham.

En ja, ik maak kans op een prijs, maar met deze ervaring kunnen ze ook zonder prijs een compliment en prima beoordeling krijgen.
Prima winkel, prima personeel.

In de winkel in Eindhoven een nieuwe Spiegel reflex gekocht. Canon EOS 800D body
Goed advies gekregen van Marco. Niets opgedrongen, alleen maar goed de verschillen laten zien van diverse camera's en merken.
Oude camera ingeruild. Prima winkel!

Scorekaart voor Kamera Express