Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Zeer snelle en prettige communicatie tijdens het aanschafproces van een LG OLED televisie. Superscherp geprijsd en perfecte bezorging op de dag van voorkeur.

Keurig op tijd bezorgd; vooraf een SMS met verwachtte bezorgtijd (tussen 13:00 en 15:00 u). Beleefde chauffeur.

Zeer snelle antwoorden op mijn vragen met betrekking tot verkoopprijs en levetijden. Ophangbeugel eveneens met korting erbij gekocht conform advies.

De aankoop ging gemakkelijk en snel. Op de productpagina vond ik de info die ik nodig had, en het bestelproces is snel doorlopen. Ook op de levering was weinig aan te merken.

Ik koos voor een vooruitbetaling/ standaard bankoverschrijving, waardoor mijn betaling handmatig gekoppeld moest woorden. Hierdoor was hij niet met de 'standaard volgende dag levering' meegegaan. Na een berichtje werd hij alsnog op de gewenste dag bezorgd door een 'zelfde dag levering'. In de avond kon ik dus gewoon et mijn nieuwe camera aan de slag.

Reacties via de mail waren snel genoeg, en duidelijk. Weinig op aan te merken. De extra service voor de avondlevering was zeer welkom.

Fijn bij Kamera Express is dat verkopers hun eigen beperkingen kennen. Is er een collega die meer over het product in kwestie weet dan de persoon met wie je op dat moment praat, dan wordt die collega er zonder problemen bijgehaald. Verder alles probleemloos, op de herrie in de winkel na: er wordt verbouwd, maar da's niet meer dan een tijdelijk ongemak. Een extra batterij die niet op voorraad was, heb ik morgen per post in huis.

Prima gesprek gehad: ik wilde een body bestellen, hij vroeg me wat ik ermee deed en stelde me op basis van die informatie een alternatief voor. Ben uiteindelijk bij mijn eerste keuze gebleven, maar in elk geval had ik nu de keuze!

We zijn goed geholpen bij kamera express. helaas waren niet alle producten op voorraad in de winkel waardoor wij niet heel goed alles konden uittesten en proberen. daarin tegen kond de medewerkster voldoende laten zien zodat we toch de juiste keuze konden maken.

We zijn goed geholpen door de medewerkster

Levering deed 4 dagen langer door een interne communicatie fout. Contact met KE was goed en professioneel.

We zijn heel goed geholpen in de winkel van Kamera Express. Goede uitleg. Ze nemen echt de tijd voor iedere klant. Nadeel is wel dat je soms lang moet wachten.

Product was eerst gereserveerd en later opgehaald in de winkel. Communnicatie hierover verliep niet helemaal goed. We kregen geen bericht dat de camera al binnen was. Maar uiteindelijk is het wel goed gekomen.

Geen gebruik gemaakt van de site aangezien ik via de klantenservice een aanbieding heb aangevraagd (laagste prijs garantie). Na de aankoop kreeg ik via de mail een IDEAL link waarmee ik kon betalen. Dit ging allemaal prima.

Gelijk dezelfde avond werd ik gebeld om een bezorgafspraak in te plannen van de koerier (afleveren tv). De dag voor het afleveren kreeg ik nog een sms en een mail met het tijdvak van twee uur waarin ze afleveren. Televisie is netjes afgeleverd.

Website biedt veel informatie en helpt uitstekend bij het maken van een keuze. Door meteen accessoires te tonen hoef je deze ook niet apart op te zoeken en kun je ze meteen mee bestellen. Bestelproces is eenvoudig en snel door te lopen.

Producten waren goed verpakt in een onherkenbare doos met voldoende beschermingsmateriaal.

Een product ontbrak bij de levering, via de chat contact opgenomen en een dag later alsnog geleverd. Prima service!

Goede service in de winkel met een echte vakman. Verder strakke prijzen en een eerlijke retourprijs voor onze oude camera!

De persoonlijke aanpak bij Kamera Express is erg fijn. De verkoper in dienst had erg veel geduld en was bereid om mij als leek het een en ander uit te leggen, zodat ik met een goed gevoel mijn aankoop kon doen.

Superstore Kamera Express Utrecht. Fijne winkel met prettig en zeer behulpzaam personeel. Heeft verstand van zaken, je kan dingen even uitproberen omdat ze veel op voorraad hebben (van veel merken). Ik koop bij hen liever dan elders omdat er goed met je wordt meegedacht. Ook vijf jaar garantie op veel producten

Klantenservice gebeld voor bepaald type lens, wordt dan snel even verzonden naar ander filiaal en je kan dan testen zonder enig probleem. Heb wel een andere lens gekocht, fijn dat ik kon testen want de Tamron lens deed het niet goed op mijn Z6. Gelukkig had men alternatief in de winkel.

laagste prijs en reputatie kamera express gaven de doorslag tot de koop van deze tv

Levering was prima

Superfast delivery with proper packing! Great range of products with offers and discounts. Happy to have shopped at Kamera-Express

Goede en overzichtelijk site met duidelijke uitleg. Prijzen zijn goed en afhandeling is uitstekend gegaan.

Misschien een optie om bij verzending te weten wat er bij zit ipv alleen een track en trace, met name als er meerdere zendingen zijn van je bestelling

bestelling ging vlot , alleen bij het aanmaken van de verzend bevestiging naar het magazijn is wat mis gegaan daarom dag langer op bestelling moeten wachten, uiteindelijk na nogmaals bellen snel hersteld.

Via koeriers dienst , deze was zelfs bereid de zware doos naar boven te brengen, perfecte service. bestelling ging vlot , alleen bij het aanmaken van de verzend bevestiging naar het magazijn is wat mis gegaan daarom dag langer op bestelling moeten wachten, uiteindelijk na nogmaals bellen snel hersteld anders had ik 5 sterren gegeven.

Probleem door helpdesk snel en vakkundig opgelost.

Eerste aankoop bij KE, na een tip op het forum (https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1832627). Had daar ook al mijn eigen ervaring met KE gedeeld. Telefonisch en bvia mail contact gehad mbt prijs en levertijd Zelf opgehaald in Almelo; vond de tv (55C9) te kwetsbaar om te laten opsturen. Keurig, netjes en correct geholpen.

Medewerker liep mee naar de auto om zo te helpen met tillen. Dat ken ik alleen nog maar van 'het durpke' waar ik vandaan kom :-).

TV besteld bij Kamera Express (Samsung UE43RU7170), gekozen om af te halen in één van de winkels. Betaald, bevestiging gekregen. Vervolgens niets meer gehoord. 2 dagen later zie ik op de website dat de TV niet meer leverbaar is, dus ik bel om te vragen of die van mij nog komt. Meneer van de klantenservice verzekert me dat er één voor mij is gereserveerd en dat deze onderweg was naar de winkel. Hoogstwaarschijnlijk kon ik hem de volgende dag al ophalen, maar anders sowieso de dag daarna. Die volgende dag zag ik dat de bestelling nog steeds op 'Niet verzonden' stond, dus ik nog maar een keer bellen. Deze keer vertelde mevrouw mij even haarfijn dat de TV dus toch niet meer leverbaar is en dat het weken zou kunnen duren voordat hij er weer was. De 50 inch versie was er nog wel, maar dan moest ik een meerprijs betalen. Omdat ik de 43 inch TV al duur genoeg vond, wou ik dat niet. Dus ik vroeg of ze mijn bestelling dan maar kon annuleren. Prima, geen probleem. Duurt alleen 5-10 werkdagen voordat m'n geld zou worden teruggestord.

Geen probleem als er een keer wat mis gaat tijdens het bestelproces, maar het is waardeloos dat je 5-10 werkdagen moet wachten op je geld, omdat 'meerdere' afdelingen het moeten controleren.

Nette en volledige uitleg over het item van je interesse. De Canon SX70HS is een kleine camera met een gigantische telelens :-)

Contact gehad met Kamera Express voor de LG55C9. Na vlot contact een goede prijs aangeboden gekregen en niet veel later de bestelling geplaatst. In het algemeen een prettige deal.

Verzending via een derde partij, echter wordt dit uitermate goed verzorgd. In eerste instantie levering op vrijdag besproken, uiteindelijk op de woensdag nog kunnen wijzigen naar levering op donderdag. Netjes een sms de dag naar voren van het tijdframe waarin de levering wordt gedaan en direct binnen het tijdframe stond de bezorger voor de deur. Zelfs geholpen de bestelling een verdieping hoger te plaatsen.

Over en weer contact gehad over een prijs voor de TV. Snel een deal kunnen maken welke onder de prijs lag van de vergelijkingswebsites.

Was langere tijd op zoek naar LG 65C9PLA voor een goede prijs. Kamera express kon ook mijn oude tv inruilen. Deze bij de winkel ingeleverd, inruil verrekend en de volgende dag is tv thuis bezorgd. Kortom aantrekkelijk geprijsd en goeie service.

Bezorging is goed geregeld en van te voren indicatie van bezorgtijd.

Scorekaart voor Kamera Express