Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenSnel en kundig te woord gestaan in de winkel. Meerdere producten werden getoond en uitgebreid besproken.
AlgemeenGoede communicatie per mail. Snelle levering. Goed product voor een mooie prijs! Ik zou hier vaker bestellen.
VerzendingHelemaal goed! Alleen een grote afwijking in verwachte levertijd (16-19h) en actuele levering (8.30h).
AlgemeenIk tijdens mijn bezoek aan de winkel goede voorlichting gehad.
Mij is goed uitgelegd een en ander over het verschil van twee cameras.
AlgemeenSnel en kundig te woord gestaan per email. Product werd een dag later netjes door koerier bezorgd.
VerzendingOp tijd bezorgd door koerier.
AlgemeenIk heb bij Kamera Express een Canon EOS 80D gekocht. Bij aankomst in de winkel heeft de medewerker alle tijd genomen om mijn afwegingen om deze camara aan te schaffen door te nemen en mijn vragen over mogelijke alternatieven te beantwoorden. Het kennisniveau van de medewerker was uitstekend en ook de wijze waarop het gesprek verliep gaf mij altijd het gevoel dat mijn belang voorop stond. Ik ben meer dan tevreden over én mijn aankoop en de wijze waarop de verkoop tot stand is gekomen.
KlantenserviceIk heb voorafgaand aan de aanschaf telefonisch contact opgenomen met de klantenservice omdat ik zag dat de camera bij een andere aanbieder voor een lagere prijs werd aangeboden. Ik werd direct te woord gestaan door een medewerker die mij heel vriendelijk en professioneel de procedure omtrent de 'laagste prijsgarantie' heeft uitgelegd. Binnen de toegezegde termijn heb ik een positieve reactie ontvangen waarin ik de camera voor de lagere prijs kon aanschaffen. Alle afspraken en toezeggingen zijn keurig nagekomen!
AlgemeenEen LG55C9 Oled tv aangeschaft bij KE. Contact verliep eerst telefonisch en daarna per mail. Via de mail een aanbieding gekregen en werd netjes door het proces geholpen. De TV heb ik op 6 november betaald en op 7 november werd deze al bezorgd door een koeriersdienst. Al met al goed geregeld en heb geen aanmerkingen.
VerzendingDeze verliep snel en zonder problemen. De koeriersdienst nam zelfs na sluitingstijd nog de telefoon op toen ik belde met een vraag.
KlantenserviceContact verliep gewoon prettig en er werd snel op mijn mails geantwoord.
AlgemeenContact gehad met de klantenservice van KE per telefoon. Verteld dat ik zocht naar een LG OLED65C9. De medewerker vertelde me dat ik voor een prijsaanbod even een mailtje moest sturen. Uiteraard meteen gedaan en binnen een uur reactie met een scherp aanbod gekregen van KE. Vervolgens de TV besteld en een dag later werd deze netjes geleverd. Geen problemen, alles verliep perfect volgens plan.
VerzendingDinsdagmiddag de televisie besteld, vervolgens werd ik 's avonds gebeld door de leverservice met de vraag wanneer ik de televisie geleverd wilde hebben. De volgende dag was meteen mogelijk. Nog iets later die avond een sms gekregen met een tijdsindicatie van twee uur. De volgende dag werd de televisie netjes binnen het tijdvak geleverd.
AlgemeenTelefonisch LG OLED65 C9 tv gekocht bij Kamera Express. Werd snel geholpen door de klantenservice per telefoon en per e-mail. Goede aanbieding en vanuit het verleden zijn we vaker goed geholpen bij KE. Aankoop ging soepel, enige twee punten van verbetering waren betaling en verzending daarna.Ik kon alleen met iDEAL betalen. Voor dergelijk grote bedragen is een creditcard wel handig vind ik zelf.
VerzendingVerzending duurde uiteindelijk een week doordat er een fout met de computersoftware was o.i.d. Ik heb er zelf achterna moeten bellen waar de TV bleef, maar werd uiteindelijk wel goed geholpen, waarna ik de TV twee dagen later kreeg.
AlgemeenWilde eerst een tv bestellen bij plasmavisie maar zag via pepper dat je bij kamera express een veel betere aanbieding kunt krijgen. Twee mails gestuurd een naar plasmavisie en een na kamera express. De laaste reageerde zeer snel en met mooie aanbieding voor de lg oled65 inch. Bestellen ging heel makkelijk volgende dag netjes op tijd bezorgd
VerzendingBeste tv tot nu toen niks beters gezien
KlantenserviceNetjes en snel geholpen zowel door de calcenter als het personeel in Almelo
AlgemeenIk wilde een nieuwe TV bestellen en heb via Kamera Express een heel goed voorstel gehad. Ze reageren snel en communiceren duidelijk.
VerzendingZe verzenden de TV met Koerier, allemaal netjes verpakt zonder beschadiging aangekomen en vriendelijk personeel van de koeriersdienst. Chapeau!
KlantenserviceZoals al eerder aangegeven reageert de klantenservice rap als je vraagt om een mooie deal. geen moeilijk doenerij
AlgemeenKamera Express is een ontzettend fijne webshop met een zeer goede klantenservice. Ik was op zoek naar een nieuwe lens, en had wat vragen erover die ik stelde via de live chat. Hier werd vlot en deskundig op geantwoord, waardoor ik een goede keuze kon maken.
Naast de geweldige lens die ik besteld heb, kreeg ik 5 jaar garantie én een gratis fotografiecursus. Dit zijn dingen die ervoor zorgen dat Kamera Express zich van andere webshops onderscheid.
De levering was erg snel, de volgende dag was de lens in huis.
Ten slotte vind ik ook de prijzen in de webshop altijd erg scherp, en ook vind ik het fijn dat je de optie hebt om tweedehands te kopen.
Al met al, een erg fijne webshop!
De verzending was erg vlot, volgende dag in huis!
KlantenserviceDe klantenservice was in staat mij uitgebreid in te lichten en advies te geven over een objectief.
AlgemeenDe verkoper nam echt de tijd om alles goed uit te leggen en te demonstreren. Voor mij een top-winkel. Kom hier zeker terug.
VerzendingProduct gekocht in de winkel
KlantenserviceDe verkoper nam echt de tijd om alles goed uit te leggen en te demonstreren. Voor mij een top-winkel. Heeft de camera meteen gebruiksklaar gemaakt . Gewoon top service .
VerzendingAlles was netjes verpakt in de originele verpakking
KlantenserviceDe verkoper nam echt de tijd om alles goed uit te demonstreren . Heeft de camera meteen gebruiksklaar gemaakt . Echt top .
AlgemeenGisteren besteld, vandaag geleverd - Probleempje met één geleverd product van mijn bestelling via internet en ... direct opgelost in de Superstore Antwerpen (Wilrijk).
TOP!
Verkoper Superstore Antwerpen (Wilrijk) = Vriendelijk - behulpzaam - geduldig en ... heeft probleempje met het geleverd product direct opgelost.
TOP!
AlgemeenDeskundig advies, ongevraagd hele goede adviezen, tijd om uit te leggen en meedenkend personeel. Geweldig altijd als ik er kom krijg ik een blij gevoel.
AlgemeenProduct online besteld en van bestelling tot betaling alles overzichtelijk goed en zonder problemen verlopen.
VerzendingHet product is na het bestellen te hebben afgerond goed verpakt en met een snelle levering verzonden.
KlantenserviceDoor vriendelijk en deskundig personeel te woord gestaan. Medewerkster kwam gelijk met een duidelijke en goede oplossing.
AlgemeenAls beginnend fotograaf heb ik mij in de winkel in Rotterdam-Centrum laten informeren over de aanschaf van een camera voor beginners. In één woord: geweldig!!!! Géén verkooppraatjes, maar deskundige en professionele uitleg. De verkoper nam echt de tijd om alles goed uit te leggen en te demonstreren. Voor mij een top-winkel. Kom hier zeker terug.
AlgemeenPer mail heb ik de LG OLED 55C9 TV besteld, contact verliep soepel en snel.
VerzendingDe bestelling is per koerier op de afgesproken datum afgeleverd.
KlantenserviceGewoon goed en snel.
Algemeenklantvriendelijkheid was zeer goed.
ben zeer tevreden over het product dat ik heb aangekocht.
zeker een aanrader.
optijd en geleverd tot het eerste verdiep.
Klantenservicede helpdesk antwoorden op al mijn vragen en waren zeer vriendelijk.
AlgemeenHet contact was snel gelegd via de e-mail en de aanbieding die ik ontving was hartstikke goed. Prima service en snel geleverd!
VerzendingDag later al geleverd, dus hartstikke goed
KlantenserviceMails worden zeer snel en goed inhoudelijk beantwoord.