Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Ik heb bij Kamera express de Canon powershot g7x mark iii besteld. Alles rondom deze bestelling verliep vlekkeloos en het product kwam in perfecte staat aan. Ik ben heel benieuwd naar deze camera en kan niet wachten om hem uit te gaan proberen. Kamera express, bedankt voor de snelle service!

Ik heb het product besteld op 29 November 2024 rond 18:00. De volgende dag was het pakket om 14:00 al geleverd. Dit is veel sneller dan ik gewend ben en ben er dan ook erg tevreden over.

De email over mijn orderbevestiging was duidelijk en overzichtelijk, verder heb ik geen contact hoeven hebben met de klantenservice.

Kamera-express adverteert op dit moment met cash-back actie van Sony. Naast de cash-back is er ook nog een tweede actie de Welcome to Alpha actie. Welcome to Alpha actie (korting bij toekomstige aankopen) loopt goed, de cash-back echter niet. Na mijn opmerkingen op tweakers te hebben geplaatst heeft Kamera-express binnen 1 dag contact opgenomen en helpt mij nu verder.

Op dit moment helpt de klantenservice mij verder. Ik ga ervanuit dat het goed gaat komen.

Bedankt voor je review, wat jammer om te lezen dat het niet helemaal goed gaat met de cashback, ik zou je graag veder willen helpen. Ik heb net de voorwaarden bij Sony gelezen en zie hier niks van terug. Zou je contact met ons willen opnemen zodat jij alsnog die tot € 300,00 cashback terug kan krijgen?

Wil je een mail sturen naar reviews@kamera-express.nl met je ordernummer en waar je gelezen hebt dat het pas geldt op je volgende aankoop. Ik hoop je snel te spreken!

Let op, er is nog een actie van toepassing dat is de Welcome to Alpha Lens Cashback. Ik vertel je hier graag meer over.

Heb een cobra 2 monopod en een mini ball head gekocht vor mijn phone.
Mooie spullen binnen 2 dagen geleverd. Blijkt dat de de stelschroef van de mini ball head niet lang genoeg is en op de plateautje van de cobra aankomt.
Dus ik moet eerst iets knutselen voordat ik de set kan beginnen. No big deal voor mij maar jammer is er niet over nagedacht.

Post had weer eens vertraging, kan KE ook niets aan doen

Bij Kamera Express word je altijd vakkundig geholpen. Of je nu vooraf weet wat je wilt of advies wil, er is altijd iemand die je netjes te woord staat.
In mijn geval had ik een lens gereserveerd die na even zoeken uit het schap achter de toonbank werd gehaald (;-)).

Ik bestelde mijn Canon R6 MK2 op de website nadat het al een tijdje in mijn verlanglijst stond. Het aankopen via de Kamera Express website verliep soepel en ik ervaarde geen enkele 'drempels'.

Het product was goed verpakt en binnen 1 dag geleverd.

Bij kamera express meerdere malen producten besteld zowel nieuw als tweedehands en altijd tevreden over de conditie en staat.

Mijn Fuji X-T3 was onderhanden genomen door een concurrent om de sensor te laten reinigen. Dat was niet goed gegaan: er zaten nog steeds vlekken aan de bovenkant van de sensor.
Ik had er geen vertrouwen meer in en heb dit vandaag door Kamera Express laten doen.

In tegenstelling tot die ene concurrent kreeg ik nu wel een foto op de sd-kaart van vóór en ná de reiniging.
Die was hoe dan ook nu echt schoon. Ik kon er op wachten. (Filiaal KE in Amsterdam).

Wat goed om te lezen dat wij je verder konden helpen en dat de camera nu goed schoon is. Bedankt voor je vertrouwen in ons!

Makkelijk te bestellen en uitstekende service.
Al jaren naar tevredenheid klant bij deze winkel met veel kennis bij medewerkers.

Altijd een levering keurig volgens afspraak en op de juiste manier verpakt.

Klantenservice heeft veel kennis van zaken en je wordt altijd netjes geholpen.

Heel erg bedankt voor je mooie compliment!

Webshop zit goed in elkaar, makkelijk te bestellen. Het bedrijf zelf biedt een hoop extra's tov de gemiddelde webshop: fysieke winkels met advies en gelegenheid dingen uit te proberen; cursussen; tweedehands in- en verkoop.
Helaas was het advies dat ik kreeg in de winkel in Eindhoven niet correct (Canon EF-lenzen kunnen wél met adapter op bodies met RF-mount). Toch hier besteld vanwege goede korting (-10% op occasions) en eerder verkregen cadeaubonnen.

Snel verzonden na bestelling, door middel van PostNL welke een nauwkeurig verwacht tijdstip van bezorging.
Het product zelf zat wel in een erg grote doos met veel opvulling; dat had waarschijnlijk efficiënter gekund.

Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de webshop en de extra’s die we bieden, zoals fysieke winkels, cursussen en de in- en verkoop van tweedehands apparatuur. Jammer dat het advies in de winkel in Eindhoven niet helemaal klopte – we zullen dit zeker meenemen om onze kennis up-to-date te houden. Veel plezier met je aankoop en bedankt voor je vertrouwen in ons! 😊

Fijn personeel dat goed met je meedenkt wanneer producten niet op voorraadzijn. Laten ook in de winkel goed zien hoe het product werkt en helpen je bij verdere vragen.

Product heb ik kunnen reserveren via de website waardoor ik het op tijd binnen kreeg.

Goed telefonisch bereikbaar. vriendelijk, bieden opties en denken met je mee.

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat ons personeel goed met je meedenkt en de tijd neemt om alles duidelijk uit te leggen, ook als iets niet op voorraad is. We staan altijd klaar om te helpen bij vragen. Veel plezier met je aankoop! 😊

Een flitser van Canon besteld en prima verpakt verstuurd. Echter bij het proberen op de camera bleek de "shot shoe", i.c. de contactpunten, en de flitser niet overeen te komen. Het ruilen in de winkel in Amsterdam verliep gladjes.

Mooi verpakt en de verzending ging per post-nl en die geeft betere service dan DHL. Mooi!

Het ruilen in de winkel is heel mooi gegaan. Ik werd goed en vriendelijk geholpen.

Bedankt voor je review, wat jammer om te lezen dat het niet de juiste flitser was en wat goed dat het ruilen in de winkel goed verlopen is! Ik wens je veel plezier met de flitser.

Al vaker een tweedehands product besteld bij kamera express en zoals de vorige keren ook nu weer snel verzonden en in prima uiterlijke en werkende staat.

‘s ochtends besteld, ‘s middags verzonden en volgende dag in huis. Prima voor elkaar

Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te lezen dat je tevreden bent met je tweedehands aankopen en de snelle verzending. We hopen je binnenkort weer te mogen helpen. Veel plezier met je nieuwe aankoop!

Vandaag mijn nieuwe DJI Mic (rx + tx) met go pro adapter binnen gekregen en getest. Nu al zéér blij met hoe zuiver dit geluid is. Wát een verschil met een standaard microfoon. Daarnaast had ik deze 's avonds rond 19:00 besteld en al de volgende dag om 11:00 in huis. Super snelle service!!!

Binnen 1 dag van bestellen tot in huis. Super snel!

Snel goede spullen leveren, daar houden we van. Veel plezier met nieuwe microfoon!

Bijna 4 jaar geleden een TV gekocht.

Bestelling verliep zonder problemen en werd snel verstuurd.

Omdat het om een 77 inch model ging werd het per koerier bezorgd. De chauffeur heeft me geholpen om het gevaarte in de lift en vervolgens de woonkamer te krijgen.

Na 4 jaar ging de voeding kapot en moest ik het toestel eerst 5 minuten uit het stopcontact halen voordat 'ie aan ging. Dit is kostenloos aan huis gerepareerd onder de extra 5 jaar garantie. Top!

Bedankt voor je positieve feedback, wat goed om te lezen dat we je goed konden helpen! En heel fijn dat het gemaakt is! Hopelijk kan je er nog lang van genieten.

Tijdens de inruilweken besloot ik wat spullen in te ruilen om eindelijk eens een paar RF lenzen aan te schaffen.
Het inruilen ging zoals beloofd op de website van Kamera Express en bleek dus geen “lokkertje”, bravo daarvoor!
Ik dacht mij goed ingelezen te hebben aangaande geschikte RF lenzen, maar de uitermate behulpzame medewerker (Dennis), ging gelukkig direct in de meedenk-stand.
Hij adviseerde me zelfs om 1 van de aangeboden (EF) lenzen niet in te ruilen en kon mij overtuigen waarom niet.
“Ik voel me meer adviseur dan verkoper”, zo stelde hij en ik geloofde hem.
Mijn voorbedachte keuzes bleken niet optimaal aan te sluiten op mijn doelen. Het waarom werd mij geduldig en met voorbeelden uitgelegd.
Ja, ik gaf uiteindelijk meer geld uit dan ik had bedacht (een veel betere lens), maar wel met de overtuiging dat ik nu heb wat ik nodig heb.
Een proef op de som door een snelle test-fotosessie bevestigde het pleidooi van de adviseur.
Heerlijk om als klant zo geholpen te worden.
Bedankt Dennis, bedankt Kamera Express.

Super bedrijf! Ik heb al meerdere bestellingen geplaatst door de jaren heen en de service is echt top. Ik heb ook vaak gevraagd om op dezelfde dag te leveren en dat gaat ook elke keer suppel. Ze hebben ook vaak goeie aanbiedingen en alles die ik nodig heb kan ik altijd bij Kamera Express vinden.

Ze geven de optie om op de dag zelf te leveren en dat gebeurd ook elke keer. Je hebt veel bedrijven die zeggen dat het op de zelfde dag geleverd wordt of dat het morgen thuis is en dan moet je 1 of 2 weken wachten op je product. Maar bij Kamera Express wordt alles lekker op tijd geleverd.

Ik heb laatst een bestelling geplaatst en een van de producten was opeens uitverkocht nadat ik had besteld. Ik heb toen gebeld en ze namen ook snel op en toen vertelde de medewerker dat de product ging snel uit vooraad. Hij gaaf aan dat die contact zou opnemen met de leverancier om te kijken wat de levertijd zou zijn en hij zou me een mail erover sturen. Vaak krijgt een persoon nooit meer antwoord van de medewerker, maar ik kreeg op dezelfde dag nog een mail van him waarin stond dat mij bestelling binnen 2 dagen geleverd zou worden.
Dus wat mij betreft top service.

Heel erg bedankt voor het mooie compliment Andre, wat fijn om te lezen dat we je konden helpen aan extra informatie toen het product uitverkocht bleek te zijn. Ik wens je veel plezier met je bestelling en graag tot ziens!

Was op zoek naar een camera die slecht beschikbaar is. Contact opgenomen met de klantenservice en op hun aanraden alvast een order geplaatst.
Binnen een week was de camera binnen!

Heel fijn hoe de medewerkers met je meedenken en willen helpen!

Snel en goed verpakt aangekomen binnen 24 uur van versturen!

Ik ben snel en behulpzaam geholpen door de klantenservice met goed advies en informatie.

Graag gedaan en fijn om te lezen dat je onze assistentie zo waardeert. Dankjewel!

Ik ben erg te Vreden met het aankoop proces nergens moeite mee, ook snel een mail terug van mijn aankoop. Veel goeie deals te vinden met hulp van customer service.

---

Ik heb het aflaten leveren bij de dichtstbijzijnde locatie en kan hem snel ophalen (2 tot 5 dagen). Ook was er een optie om het te laten leveren thuis maar mijn voorkeur ligtbij locatie.

Online werd ik goed geholpen maar ook bij de winkel. Altijd kans voor een praatje en meer info over je producten.

Dankjewel voor je review. Superfijn om te lezen dat we goed hebben kunnen helpen bij het maken van je keuze.

Simpel process zonder problemen, en het is fijn om de factuur in de mail te krijgen.

---

Ik kon mijn product laten reserveren via een medewerker en heb het in mijn eigen tijd kunnen ophalen.

Ik wordt hier altijd zeer vriendelijk geholpen en het personeel kent mij persoonlijk na enkel een paar bezoeken.

Heel erg bedankt voor je mooie review, fijn dat we je konden helpen bij de reservering, ik wens je veel plezier met je aankopen!

Een mooie deal gemaakt, Een gebruikte telelens gekocht en hierop een compact camera ingeruild. Afhandeling en taxatie ging heel vlot zodat ik de mooie telelens al na een paar dagen in huis had. Al vaker gekocht bij KameraExpress, de fotozaak waar je steeds weer op uit komt.

Degelijk verpakt en snel verzonden via PostNL in een neutrale doos.

Vriendelijk en adequaat, aankoop en inruil heel vlot geregeld. Werd eigenlijk direct gereageerd op e-mail.

Kijk eens aan, wat ontzettend fijn om te lezen! Heel veel pleizer met je nieuwe telelens! Mocht en er nog verdere dingen zijn, weet dat we voor je klaarstaan in zowel de winkels als online!

Scorekaart voor Kamera Express