Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
Algemeendegelijke service en zeer professionele uitleg, aan te raden! zeer goede vergelijking tussen de verschillende producten, wat de aankoop van het toestel vergemakkelijkte
AlgemeenAfgelopen week een tv gekocht bij Kamera Express
Bestelling verliep soepel via mail en kon snel worden afgehandeld.
Medewerkers van de klantenservice staan je net te woord en denken mee in oplossingen
AlgemeenMet canon EFM Macro 28mm lens maak je prachtige opname.
Lens is licht en goed betaalbaar. werken met statief in aan te raden want beeld bibbert snel.
AlgemeenRegelmatig koop ik bij kamera-express producten voor mijn werk als cameraman/editter en doe dit omdat zij een breed assostiment hebben en vrijwel alles online of in hun hoofdvestiging op voorraad. Hun site is behoorlijk overzichtelijk en de zoekmachine werkt prima. een minpuntje is het feit dat je productfoto's niet echt kunt vergroten en daardoor niet altijd het product goed kan bekijken. In de winkel in Capelle ad IJssel wordt ik soms positief verrast door de kennis van het verkopend personeel. Als ik een product heb geselecteerd komen zij wel eens met interessante alternatieven waar je zelf niet zo op zou komen. Ook hun product kennis is over het algemeen goed en degelijk. Al meegemaakt dat ze niet schromen om niet zo maar wat te roepen maar eventueel een collega te raadplegen. Ze zijn niet altijd de goedkoopste maar wel een vakkundig bedrijf.
VerzendingIn dit geval in de winkel gekocht en kon hem gelijk meenemen. Werd ook nog even uitgepakt en doorgenomen. Maar ook eerdere online leveringen kwamen op tijd en goed verpakt.
AlgemeenAfgelopen Zaterdag een televisie gekocht bij de Kamera Express in Rotterdam. De prijs was lager dan bij veel concurrenten en ik ben goed geholpen in de winkel.
VerzendingZaterdag in de winkel besteld en dinsdag in huis.
AlgemeenVriendelijke medewerkers en eerlijk advies. Vragen werden uitgebreid beantwoord en opties werden besproken. De verkoper nam de tijd en was behulpzaam. Eigen ervaring met het product werd gedeeld en verkoper hielp goed mee met mogelijkheden afwegen adhv voorkeuren.
AlgemeenKamera Express Breda een topper! Vriendlike verkopers, zeer behulpzaam. Grote voraad van kamers, geheugenkaarten, tassen. Mooie winkel. Echte aanrader!
AlgemeenVoor de aankoop van de Canon SX70HS, in Maastricht, ben ik uitstekend geholpen door Ivo.Hij denkt mee over de voordeligste prijs van accessoires en mogelijkheden van de camera. Ondanks dat de winkel een uur eerde sloot (i.v.m.) het bedrijfsfeest in Rotterdam heeft hij alle tijd genomen om mij goed te informeren en te helpen bij de aankoop.
AlgemeenAan de verkoper Fabio Bourgault, een verkoper die van wanten weet, kennis en toch ook een stuk passie. Dank u voor de perfeckte uitleg.
Toestel Nikon Z6 wat een super camera, scherp-snel-bediening- ergonomie is top.
Foto's die ik al genomen heb zijn super scherp en levendig van kleuren.
En dan heb ik alles nog niet ontdekt. Super tevreden.
Toestel Nikon Z6 wat een super camera, scherp-snel-bediening- ergonomie is top.
Foto's die ik al genomen heb zijn super scherp en levendig van kleuren.
En dan heb ik alles nog niet ontdekt. Super tevreden.
Heel goed
KlantenserviceAan de verkoper Fabio Bourgault, een verkoper die van wanten weet,vriendelijk -Veel kennis en toch ook een stuk passie. Dank u voor de perfeckte uitleg.
AlgemeenTv gekocht per factuur en alles was erg goed en snel geregeld. Ben tevreden en positief over de afhandeling.
AlgemeenIk ben zeer goed voorgelicht in de Kamera express winkel in Almelo en de Panasonic camera gekocht.
Een echte aanrader
Ik heb in de winkel een camera gekocht
KlantenserviceGeen klachten
AlgemeenDuidelijke website. Goede concurrerende prijsstelling. Snelle, probleemloze levering met track en tracecode. Hopelijk ook goede service bij defecten. Laatste gelukkig niet nodig gehad
VerzendingSnelle levering de volgende dag. Met track en tracecode
AlgemeenProduct op de site gemakkelijk gevonden en nagegaan of het in stock is. Naar de gekozen Kamera Express winkel gereden, vriendelijk en vakkundig geadviseerd en bediend.
AlgemeenWerd goed en duidelijk geholpen over de Canon 90D die ik wilde aanschaffen. Fijne uitleg en de verkoper had alle antwoorden op de vragen die ik had.
VerzendingKreeg mijn camera op de afgesproken dag binnen.
KlantenserviceWas erg goed, werd duidelijk geholpen en ging terug met alle antwoorden op mijn vragen.
Algemeenzeer goede en vakkundige uitleg gekregen over de camera en de lenzen die er goed bij zouden passen! Binnen mijn budget.
AlgemeenI went to the Kamera Express in Den Bosch and it was overall a good shopping experience.
KlantenserviceI was searching in the online shop for a new lense as a present and I found the perfect one after expert advice from the Kamera Express staff member in the Shop in Den Bosch. I can recommend to go here.
AlgemeenEerst online zelf gezocht welk fototoestel bij me zou passen. In de winkel te Rotterdam me voor laten lichten en ook daar kwamen we uit op de Canon M50.
Betaling en factuur via de e-mail. Handig en makkelijk.
Super.
Deskundig en vriendelijk personeel. Goede voorlichting zodat de keuze makkelijker werd gemaakt. Wel iets over mijn budget, maar wel nuttige producten.
AlgemeenWas op zoek naar een TV. Goed geholpen door medewerkers van het filiaal Den Bosch. TV was snel geleverd en werkt perfect (LG OLED65C9).
VerzendingSneller levering volgens afspraak.
KlantenserviceCommunicatie liep via de mail. Kreeg altijd snel reactie, soms binnen 15 minuten al.
AlgemeenBij kamera express de camera gekocht en door de klantenservice zeer goed geholpen bij de juiste keuze .En zou Kamera Express bij iedereen aanbevelen.
VerzendingIk heb vrijdag de camera besteld en zaterdag al ontvangen ,uitstekend