Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenPersoonlijke tekst en uitleg over alle producten, wordt echt de tijd genomen voor de klant ook al staat de winkel vol. Erg blij met de gemaakte keuze waarbij tijdens het helpen is geluisterd naar de wensen van de klant.
AlgemeenPrima persoonlijk advies in de winkel. De verkoper gaf prima deskundige uitleg over de camera. Hij liet de verschillende mogelijkheden en de bediening zien.
VerzendingCamera direct uit de voorraad geleverd.
AlgemeenLG televisie besteld bij Kamera Express voor een zeer scherpe prijs. Klantenservice reageerde erg snel op mijn e-mails en ook de levering op afspraak was prima.
AlgemeenProfessionele klantenservice! Zeer snelle reactietijden en de prijzen zijn waanzinnig geprijst! Jullie zullen me zeker vaker gaan zien!
KlantenserviceHeldere uitleg!
AlgemeenIk heb via een korte mailwisseling een LG OLED C9 aangeschaft bij Kamera Express voor een zeer goede prijs.
VerzendingIk zou de TV vanaf woensdag kunnen afhalen, maar door enige interne verwarring was dit vrijdag geworden. Geen probleem, maar vergde wel een extra telefoontje. Daarom goed in plaats van uitstekend.
KlantenserviceUitstekend geholpen bij vragen over logistiek.
AlgemeenLG C9 OLED besteld bij Kamera-Express voor een scherpe prijs met supersnelle levering. Snel contact gehad via mail.
AlgemeenProduct was goed omschreven, in dit geval een samengesteld product waarbij duidelijk was wat er geleverd ging worden. Bestellen liep verder simpel.
VerzendingVolgende dag geleverd.
KlantenserviceGebeld met een vraag en kreeg een duidelijk en voldoende antwoord.
Algemeenfantastische uitleg gekregen en diversen objectieve getest service zoals het hoort. een aanbeveling voor iedereen om naar Arnhem te gaan om een mooi en betrouwbaar product te kopen.
AlgemeenTelefonisch besteld en prijsafspraak gemaakt.
Ging snel en goed en volgende dag keurig bezorgd.
Helaas ontbrak de Nederlandse beschrijving.
AlgemeenMooi LG Oled TV gekocht en bij Kamera Express goede en snelle service gehad! Verstand van zaken en afspraken worden nagekomen!
KlantenserviceVriendelijk en deskundig personeel. Ik ben snel geholpen en over de prijs werd ook niet moeillijk gedaan. Echt perfect!
AlgemeenUitstekende advisering. Ze nemen ruim tijd voor je. Ook als het druk is. En -last but not least - altijd tijd voor wat humor.
AlgemeenVlotte afhandeling via mail en scherpe prijzen. Binnen 5 minuten had ik antwoord en op mijn verzoek is de tv gratis verzonden naar een filiaal in de buurt.
VerzendingBinnen 5 minuten had ik antwoord op mail en op mijn verzoek is de tv gratis verzonden naar een filiaal in de buurt.
Algemeenna weken op internet vergelijken vandaag naar capelle aan de ijsel geweest en perfect geholpen en een nikon d7500 gekocht vriendelijk en duidelijk meerdere objectieven gekocht ook op aanraden een tweede handsje.kortom gewoon perfect voor een goede aankoop.
Klantenserviceduidelijk en helder.
AlgemeenAlles ging heel vlot en tof. Hele goede service. Had een heel goed gevoel.
Verkoper had kennis van zaken. Tof.
AlgemeenIk kocht een Nikon D5600 in een pakket en zij boden de beste deal aan.
VerzendingDaags na de bestelling om 14u ontvangen.
AlgemeenPer e-mail een offerte opgevraagd voor een tv. Bestelling liep soepel en kon snel afgehandeld worden.
VerzendingKoerier zocht telefonisch contact om een bezorgmoment in te plannen.
KlantenserviceMedewerkers stonden mij netjes en snel te woord.
AlgemeenTelefonisch goed geholpen met een mooi aanbieding, vervolgens direct in de winkel op te halen. Prettige service en een fijne zaak.
AlgemeenBen in de winkel van Kamera Express geweest. Ben goed en uitgebreid geholpen bij de zoektocht naar een goede, doch betaalbare, soundbar.
Geen enorme winkel, maar genoeg keuze mbt waar ik naar zocht.
AlgemeenMet dank aan forumtopic een mooie prijs gezien voor een LG OLED. Bestelling per mail verliep extreem soepel. Netjes te woord gestaan en snel een persoonlijke betaallink voor een order.
VerzendingVerzending was snel afgestemd met koeriersdienst. Enige minpunt was dat er maar 1 koerier was en ik dus gevraagd werd om mee te helpen de bestelling uit te laden.
AlgemeenIn de winkel is veel te zien en het personeel helpt professioneel. Als druk is kun je wachten met een lekker kopje koffie.