Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenFotografie is iets waar ik altijd al van heb genoten, en eindelijk besloot ik dat het tijd was om in een goede camera te investeren. Als 23-jarige studente zonder een dikke portemonnee is dat niet zo makkelijk, maar toen vond ik een tweedehands Nikon Z7 II voor €2385,- en dat was precies wat ik zocht!
Ik vond het een fijn idee dat deze camera was nagekeken door het team van Kamera Express en dat ik de specificaties van dit toestel (dus ook qua conditie) helemaal helder had, voor aankoop. Ook kreeg ik 12 maanden garantie & zo kon ik dus met een gerust hart mijn droomcamera kopen, maar dan voor een lagere prijs dan de nieuwprijs.
De reservering ging echt heel vlot. Ik kreeg meteen een mailtje met een reserveringsnummer en ze hielden de camera 24 uur lang voor mij apart, zodat ik zeker wist dat niemand anders ermee vandoor ging.
Toen ik de camera in de winkel ophaalde, was het contact supervriendelijk en professioneel. Alles was zo snel geregeld, en met een grote glimlach liep ik de winkel uit, mijn camera in mijn handen. Ik kan niet wachten om alles te leren en mezelf verder te ontwikkelen in fotografie
---
De camera stond voor mij klaar en de doos was nog helemaal netjes. Ook de bijbehorende accessoires waren netjes verpakt, het voelde dus echt een als cadeautje en niet als een "shady tweedehands aankoop".
In de winkel kreeg ik de mogelijkheid aangeboden om de camera voor aankoop uit te testen. Verder werd ik vriendelijk behandeld!
AlgemeenHier mijn nieuwe Sony A7 IV gekocht met verschillende accessoires.
Gemakkelijk om zijn weg te vinden op hun website. De prijzen zijn duidelijk en ze stellen vele configuraties voor.
Alles is duidelijk danzkij hun automatische mails. Ik werd op de hoogte gebracht wanneer mijn bestelling klaar was om op te halen en het was bovendien zeer snel klaar.
Ik zal zeker en vast mijn volgende aankopen bij Kamera Express maken.
Ik heb gebeld om te weten of mijn bestelling klaar was. Ze hebben mij snel teruggevonden in het systeem en wisten te zeggen dat mijn bestelling op dezelfde dag in hun winkel zou aankomen. Dat ze mij een mail gingen versturen eens alles klaar stond. Het is ook zo gebeurd.
Bedankt voor je complimenten! We wensen je een inspirerend 2025 en heel veel plezier met je nieuwe set!
AlgemeenNa een Sony RX10, nu ook een RX100M7 gekocht bij Kamera Express. Eén en ander is vanzelfsprekend als je ev. online kan zoeken in de uitgebreide voorraad. Excellente technische uitleg. Toestel afgehaald in de winkel (gewoon op voorraad!)
Toestel heeft een unieke digitale zoeker en stelt razendsnel scherp. Opnamemogelijkheden film en foto evenals aanpasbare instellingen zijn zeer uitgebreid.
---
Afgehaald in de winkel in Turnhout (artikel was op voorraad)
Zeer behulpzaam in de winkel bij afhaling. Zowel de Sony RX10 (aangekocht 2015!!!) als de Sony RX100 zijn helemaal storingsvrij. (vandaar dat men rustig 5jaar garantie geeft)
AlgemeenIk heb een camera met lens gekocht, voor werk, tijdens het weekend na Black Friday. De bestelling werd (gezien de drukte) zo snel mogelijk afgeleverd en was precies wat ik besteld had. Alles tiptop in orde!
De camera en lens zijn erg goed, en prijs/kwaliteitverhouding is gunstig.
Ik koop vaker bij deze winkel voor mijn professionele camera spullen, en de kwaliteit is consistent. Aan te bevelen.
Ongeveer in de drukste week, en ondanks problemen bij een post overslag centrum, werd mijn camera met lens toch binnen een paar dagen afgeleverd. Er werd een koerier gestuurd alléén voor mijn pakket.
Dat is zeker te waarderen!
Heel fijn om te zien dat je nog steeds tevreden over ons bent en dat je regelmatig bij ons terugkomt. Veel succes en plezier met je nieuwe spullen.
AlgemeenVooraf goed geadviseerd via de mail en de telefoon. Na een paar weken nadenken de bestelling geplaatst, na een half uur lag de bestelling klaar en kon ik de camera komen ophalen. In de winkel goed geholpen en uitleg gekregen over bijpassende accessoires. De verkoper nam de tijd ondanks dat het steeds drukker werd in de winkel.
---
In de winkel mogen uittesten en netjes terug in de verpakking gedaan om mee naar huis te nemen.
AlgemeenIk heb de Sony ZV-E10 II besteld bij Kamera Express en ben er erg blij mee. Ook de extra’s die je erbij krijgt + de garantie, gaven mij de reden om hier te bestellen!
VerzendingKamera Express heeft het pakket snel verstuurd. Ik bestelde de camera voor de feestdagen dus dat was erg prettig!
Bij PostNL ging het niet helemaal goed,
Met het aant keer aanpassen van de levertijd, maar met de feestdagen is dat logisch.
Ik had gevraagd om een kleine aanpassing te maken in de factuur. Dit werd snel en zonder problemen goed opgepakt!
AlgemeenOf de aankoop groot of klein is, de vriendelijkheid en bereidheid van het personeel is altijd optimaal
Verzendingde levering was verzorgd en stipt zoals afgesproken, dat kwam mede door de perfecte uitleg door de bediende
KlantenserviceDe hulp was optimaal, er kunnen geen negatieve opmerkingen gegeven worden op het personeel
AlgemeenWegens een prijs fout heeft de webshop het artikel geannuleerd, ondanks het feit dat de prijs nog steeds redelijk was. Dit is in strijd met de wet, en teleurstellend voor de klant.
VerzendingProduct is niet geleverd, de webshop heeft de bestelling geannuleerd.
Bedankt voor je review. We snappen heel goed dat je het vervelend vindt, maar bij een klein prijsverschil annuleren we geen orders. Alleen als het prijsverschil te groot is. Wettelijk is dit ook toegestaan.
AlgemeenIk ben mijn apparatuur weer aan het upgraden en mijn vaste leverancier ligt een beetje uit de route en kende de zaak wel, maar ben er lang njet geweest.Ze hebben een mooie nieuwsbrief met veel aanbiedingen maar ook veel meer dan alleen het verkopen van apparatuur. De service is goed en geven goede adviezen, dus ik zal hier vaker komen.
VerzendingBestellingen worden snel geleverd, de volgende dag ligt het vaak al klaar.
KlantenserviceZe geveb een goed advies. Ik heb een camera waar ik niet zo goed mee om kan gaan, maar het is toch een van de beste van NIKON. Ze hebben me toch geadviseerd daar meer tijd in te steken en niet over te stappen op een ander merk die misschien nog meer teleurstellingen zou opleveren. Dan heb ik een goed advies gekregen.
AlgemeenIn de webwinkel van Kamera Express heb ik een systeemcamera besteld en heb deze opgehaald in de vestiging in Capelle a/d IJssel.
In de winkel ben ik uitstekend geholpen door het personeel. Er werd ruim de tijd genomen om de vragen die ik over de camera had te beantwoorden. Daarnaast kreeg ik duidelijke uitleg over de mogelijkheden om mijn nieuwe camera te verzekeren.
De klantgerichtheid van het personeel vond ik erg prettig. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en de service die ik heb ontvangen.
Bedankt voor je 5 sterren, hopelijk waardeer je je nieuwe camera ook zo!
AlgemeenPrijs was correct (niet te duur, niet verdacht goedkoop)
Bestellen was makkelijk genoeg.
Ophalen ging soepel.
Site heeft mij te veel afleiding (onduidelijk acties)
AlgemeenIk had een spiegelreflex Canon D800 met Sigma 18-300 objectief. Die voldeed niet helemaal. Tijdens onze vakanties zijn de cde beren in Alaska en de zebra's in Namibie toch steeds op te grote afstand. Daarom dit ingeruild voor een Canon Powershot SX70 HS. Voor de oude op de site een inruilvoorstel gekregen waar ik mee accoord ging. Vandaag in Zwolle de zaak omgeruild en met bijbetaling met de Powershot naar huis gagaan . Uitstekend geholpen in de winkel. Men nam alle tijd voor je gedurende het hele proces. Tevens werd de online bepaalde inruilprijs gegeven. Zeer tevreden over de gang van zaken.
KlantenserviceKeurig geholpen in de winkel in Zwolle. Nam alle tijd om één en ander goed uit te leggen en af te handelen.
AlgemeenOnline de producten besteld en in de vestiging in Arnhem opgehaald. Erg vriendelijk geholpen en stond bijzonder snel met mooie producten weer buiten.
KlantenserviceVriendelijk personeel, korte uitleg en aandacht voor de klant. Ga hier zeker vaker langskomen.
Dankjewel Bob. We zien je graag nog eens terug!
AlgemeenOpnieuw online een camera besteld bij Kamera Express. Altijd scherp geprijsd en snel geleverd. En als er iets is kan ik bij de winkel in Den Bosch terecht waar we altijd deskundig worden geholpen.
VerzendingNota bene tijdens de drukke Black Friday dagen besteld en toch daags naderhand, op zondag (!), gratis thuisbezorgd.
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze online service én de deskundigheid in de winkel in Den Bosch. Veel plezier met je nieuwe camera!
AlgemeenRecentelijk bij Kamera Express een pre-owned Nikon Z50 gekocht en ik ben compleet tevreden. Niet alleen was de beschrijving van de conditie accuraat, maar het toestel werd schoon en netjes verpakt geleverd. De camera is in uitstekende staat, voor een geweldige prijs.
Daarnaast heb ik nog wat accessories erbij gekocht.
Perfecte investering!
De bestelling is op tijd verzonden en degelijk en veilig verpakt
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je pre-owned Nikon Z50 en de accessoires. Veel plezier met je aankoop en het vastleggen van prachtige momenten!
AlgemeenHad een camera tasje van goede kwaliteit maar door veelvuldig gebruik aan het slijten. Heb toen een nieuwe gekocht maar kreeg pech omdat stiksel losliet. Zonder morren direct opgelost en omdat het niet in de winkel op voorraad was gratis opgestuurd. Top.
VerzendingIn mijn geval gratis in verband met garantie omdat het product niet op voorraad was in de winkel
KlantenserviceVriendelijk geholpen door winkelpersoneel zonder probleem product vervangen. Netjes via mail op de hoogte gesteld
AlgemeenIk had al wel eens gehoord van kamera-express door het perfecte plaatje. Maar nu door black Friday ook daadwerkelijk een bestelling geplaatst. Aangezien de camera waar ik nu mee schiet verouderd is (Nikon d5100), heb ik na uitgebreid onderzoek mijzelf blij gemaakt met de Nikon z5 camera met 24-200mm lens. Hierbij kreeg ik zelfs een gratis røde microfoon en een giftbox t.w.v. 130 euro. Het is een investering geweest voor mijn toekomst, om met deze camera ook fotografie toe te kunnen voegen aan mijn carrière als event manager. Ontzettend blij mee! Ps. Ja ik maak kans op een prijs, maar ondanks dat echt blij met deze camera voor een zeer goede prijs.
VerzendingDoor black friday had post nl veel moeite om mijn pakket te bezorgen. Maar dat is meer een probleem van post nl.
Wat een mooie aankoop, bedankt voor je uitgebreide review! Geweldig om te lezen dat je zo blij bent met je Nikon Z5 en de extra’s. Veel succes met het toevoegen van fotografie aan je carrière als eventmanager. We wensen je veel plezier en succes met je nieuwe camera!
Algemeenik maak met deze review wel kans op een prijs, maar ik ben altijd eerlijk..
Ik heb meerdere producten bij hun besteld. allemaal toptijd geleverd, goede service en fijne klantenservice
Iets winnen is natuurlijk altijd leuk! Maar oprecht heel fijn om te lezen dat het met je bestellingen altijd goed gegaan is. Bedankt voor je compliment!
AlgemeenGisteren mijn eerste systeemcamera (Canon EOS R10) besteld inclusief een 18-150mm lens. Alles rondom het bestelproces verliep vlekkeloos. Ik bestelde de camera laat in de avond en had hem de volgende ochtend in huis. Tot zover erg blij mee en ik ben erg benieuwd hoe ik de camera verder ga vinden.
VerzendingDe levering was erg snel. Ik bestelde laat in de avond en had hem de volgende dag in huis.
Algemeenhet was makkelijk om een keuze te maken, heel overzichtelijk al hun producten, en al drie camera's maal vijf jaren dus 15 jaar klant, ook veel assecoires daar gekocht, en altijd goed spul en een goede service gehad, wil eigenlijk geen andere winkel meer.
Verzendinghad het via internet de dag ervoor besteld, de bestelling lag klaar en kon het gelijk meenemen.
Klantenservicehele aardige en proffesionele mensen hoor. je wordt er bediend als een heel goede vriend.