Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenKamera Express heeft een overzichtelijk website waar het gemakkelijk is om iets te bestellen. Ik heb mijn tweedehands lens laten leveren in een filiaal zodat ik het daar kon inspecteren. De lens zat nog in de originele verpakking en zag er prima uit. Ik kreeg de tijd om alles goed te controleren. Uiteraard geeft de 1 jaar garantie ook een veilig gevoel.
---
Ik heb de lens naar het filiaal in Eindhoven laten verzenden.de lens kon ik 2 dagen later ophalen.
AlgemeenMakkelijk zoeken in occasions, goed neergezet wat de kwaliteit is door cijfer 1-10 eraan te hangen. Heb een Nikon AF-S 70-200mm F/2.8E FL ED VR occasion gekocht met cijfer 8, maar ik vind het zelf wel een 10! Zit geen krasje op, echt top!
VerzendingLens was de dag na bestelling al in huis. Goed verpakte lens zowel in de originele doos + de omdoos ook nog eens in bubbeltjes plastic.
AlgemeenZowel bij de Kamera Express webshop als bij Kamera Express Groningen heb ik eerst informatie ingewonnen voordat ik een keuze had gemaakt. De Nikon Z6 II body en de Nikkor Z 24-120mm F/4.0 S. Ook de Godox Speedlite Ving V350N Nikon en en Hoya 77mm HDX Protector zijn het geworden en ze bevallen heel goed!!
Wel zijn de body met lens en flitser zwaarder dan mijn vorige body plus lens maar de kwaliteit is heel goed! Een externe flitser geeft zoveel mooier licht dan een ingebouwde flitser. Het gewicht is een kwestie van wennen en dan weegt dat zeker niet op tegen de super kwaliteit van deze body, lens en flitser!
Ik vind de hulpvaardigheid en de klantvriendelijkheid groot bij de medewerkers!
De medewerkers waren bijzonder vriendelijk en hulpvaardig. ze hadden goede adviezen over de aanschaf van de producten. Professioneel en zeer klantvriendelijk!!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe gear! De Nikon Z6 II, Nikkor Z 24-120mm F/4.0 S, Godox Speedlite Ving V350N en Hoya 77mm HDX Protector zijn inderdaad uitstekende keuzes. Vervelend te horen dat je huidige body wat zwaarder is, maar ik hoop dat dat compenseert met de overige pluspunten
Daarnaast zijn we erg blij dat je de klantvriendelijkheid en hulpvaardigheid van onze medewerkers waardeert. We doen altijd ons best om je zo goed mogelijk te helpen en je de juiste informatie te geven bij je keuze.
We hopen je snel weer te mogen helpen.
Veel plezier met je nieuwe apparatuur!
AlgemeenMijn bestelling werd nog dezelfde dag verzonden en kon de volgende dag worden opgehaald bij het bestelpunt. De bestelde spullen waren ok ingepakt en zijn heel overgekomen, maar gezien de waarde en kwetsbaarheid ervan, had ik ze graag nog beter ingepakt gehad.
VerzendingSnel verzonden. Inpakken was ok gedaan, maar liever nog beter.
Wat fijn te horen dat je tevreden bent met de levering! Ik begrijp dat de verpakking zo strak mogelijk ingepakt dient te worden, ik zal dat meenemen zodat dat bij je volgende order wel het geval is Ik wens je echter veel plezier met je aankoop!
AlgemeenIk heb recent de Canon RF 400mm F/2.8L IS USM aangeschaft bij Kamera Express, en ik ben ontzettend tevreden over zowel het product als de service! Deze lens is werkelijk een klasse apart. De beeldkwaliteit is haarscherp en de autofocus is razendsnel en accuraat. De kwaliteit is precies wat je van een L-serie lens mag verwachten. Alle processen verliepen snel en zonder enige problemen.
VerzendingHet bestelproces verliep vlot en probleemloos. De lens werd keurig op tijd geleverd en het was ontzettend stevig verpakt, waardoor het geen kant op kon.
KlantenserviceHet algehele contact met Kamera Express was uitstekend. Wat ik vooral waardeerde, was het prettige contact met de klantenservice. Ik aarzelde over de aankoop maar werd prettig en deskundig geholpen met uitgebreid advies, waarbij zij mij de ruimte gaven. De medewerkers denken mee met de klant en hebben snelle reactietijd op vragen.
Al met al een topervaring met zowel Kamera Express als de Canon RF 400mm F/2.8L IS USM. Zeker een aanrader!
Wat een mooie lens heb je uitgekocht we hopen natuurlijk dat je er veel plezier mee zult hebben, deel je een keer een foto met ons? #yourstoryourmission
Fijn om te lezen dat alles goed verlopen is en dat we je verder konden helpen met het maken van deze keuze.
AlgemeenFijne online shop, voor vragen kun je altijd contact met ze opnemen, alles is op de website duidelijk te vinden.
Ze hebben zelfs een informatief Youtube kanaal. Hielp enorm bij mijn zoektocht.
Leveringen van mijn bestellingen waren keurig op tijd geleverd. Factuur via de mail met een track and trace.
KlantenserviceIk had nog een vraag naar aanleiding van mijn bestelling en werd keurig telefonisch geholpen. Bestelling gedaan en werd snel geleverd. Echt een top online shop!
AlgemeenBestelde artikel lag in twee dagen klaar in gekozen winkel. Betaling perfect.
Jammer dat er een misverstand was tussen klantenservice onderling
---
Verzending naar winkel liep perfect. Ik kon het artikel daar zonder problemen in uitstekende staat ophalen!
Mail werd pas na 5 dagen gelezen en werd foutief beantwoord
Bedankt voor je feedback! Fijn om te lezen dat alles rondom de verzending en het ophalen van je artikel goed is verlopen. We willen ons echter wel verontschuldigen voor het misverstand met de klantenservice en de vertraging in de reactie. Dit is absoluut niet hoe we het willen laten verlopen, en we gaan hier zeker aan werken. Bedankt voor je geduld, en we hopen je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.
AlgemeenIk heb al meerdere malen bij Kamera Express gekocht of gehuurd via mijn werk. Alle service en klantenservice waar ik mee te maken heb gehad bijvoorbeeld met omruilen, uitleg en beschrijvingen waren top. Nu heb ik ook voor mezelf eindelijk een nieuwe upgrade in camera gekocht. Ik heb een Panasonic Lumix DC - S5 occasion gekocht. Er stond duidelijk beschreven wat het aantal clicks zijn, wat de staat was en alle andere specs die van belang zijn bij het kiezen van een systeemcamera. Ik ben erg tevreden ook als je kijkt naar de prijs/kwaliteit verhouding! Daarnaast staat er bij verzenden 2-5 werkdagen en hij was er al de volgende dag, super snel dus!!
Verzending was sneller dan levertijd op de website! Er stond 2-5 werkdagen en hij was er binnen 1 werkdag.
KlantenserviceBij deze bestelling geen gebruik gemaakt van de klantenservice, maar in andere interacties heb ik deze altijd als erg fijn ervaren.
Heel erg bedankt voor de mooie review, leuk om te lezen dat je een nieuwe upgrade hebt kunnen maken. We proberen zo duidelijk mogelijk te zijn op onze website zodat je niet voor verassingen komt te staan. We wensen je veel plezier met deze mooie camera!
AlgemeenFotograferen is voor mij een passie en ik hecht daarom ook veel waarde aan mijn fotospullen. En ook aan de service en klantgerichtheid van de winkel waar ik m'n fotospullen aanschaf.
Bij Kamara Express heb ik het gevoel een gewaardeerde klant te zijn. Ik wordt goed en vriendelijk geholpen, het assortiment is breed, de prijzen zijn marktconform. En bij vragen wordt er goed meegedacht en komen er passende oplossingen.
Meestal bezoek ik de winkel omdat ik het prettig vind om de fotospullen even te zien voordat ik ze aanschaf. Maar soms is dat niet nodig en bestel ik online. De spullen worden altijd vlot verzonden en ik wordt goed geïnformeerd over de (te verwachten) levermomenten.
KlantenserviceEen enkele keer heb ik vragen en kom ik bij de klantenservice terecht. Hier wordt ik altijd vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. De persoon aan de telefoon helpt met het heler krijgen van de vraag en stuurt mij vervolgens in de juiste richting voor de oplossing.
Wat een mooie en uitgebreide review, bedankt daarvoor! We zijn blij dat je je gewaardeerd voelt bij Kamera Express en dat we je kunnen helpen met zowel advies als de juiste producten. We doen ons best om de service zo goed mogelijk te maken, zowel in de winkel als online. Het is fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze klantenservice en de snelheid van verzending!
Algemeen*Geweldige service en uitstekende producten!*
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met *Kamera Express*. Van het moment dat ik hun website bezocht, was het duidelijk dat ze een uitgebreid assortiment hebben van *hoge kwaliteit* en *betrouwbare merken* op het gebied van fotografie en videografie. Ik zocht naar een nieuwe camera en objectief, en ik vond precies wat ik nodig had – alles goed beschreven en makkelijk te vinden.
De *klantenservice* is echt top! Ze waren snel met reageren op mijn vragen en gaven me uitgebreid advies over welk product het beste bij mijn behoeften zou passen. Het hele bestelproces was vlot en gemakkelijk, en mijn bestelling werd *sneller geleverd dan verwacht*.
Daarnaast was ik onder de indruk van de *concurrerende prijzen* en de *goede garantievoorwaarden* die ze bieden op hun producten. De kwaliteit van de camera en accessoires die ik heb gekocht, zijn precies wat ik zocht, en ik ben blij met de investeringen die ik heb gedaan.
Ik heb geen problemen gehad met verzendingen. Altijd wel goed gegaan
KlantenserviceDe medewerkers van Kamera Express geven altijd goed advies. Nooit wat gehad waar ik het niet mee eens was
Dank je wel voor je fijne review! Het super leuk en fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat je blij bent met je nieuwe camera en accessoires. We waarderen je vertrouwen in ons en hopen je in de toekomst weer te mogen helpen!
AlgemeenAltijd zeer tevreden over de service van kamera express, zowel in de koop van spullen als de verhuur voor verschillende projecten. Nu ook weer een nieuw product gekocht en zoals altijd helemaal goed!
VerzendingVerzending tot nu toe altijd goed gegaan en pakketjes altijd snel en optijd gekregen!
KlantenserviceKlantenservice is over het algemeen ook fijn! Wel eens iets gehad waar ik niet tevreden over was maar al met al altijd tevreden!
AlgemeenHeb reeds een tijdje al ervaring met de online bestelligen of reservatie´s bij Kamera express Gent. Gewoon super hoe alles vlot verloopt.
KlantenserviceVandaag de monopot Sirui P306 en de sirui tilt head L10 gereserveerd, 30 minuten later alles rond in de winkel en ophalen
Wat fijn om te lezen dat alles zo soepel en vlot verloopt! Ik wens je veel plezier met je statief!
AlgemeenUpdate: Zoals Kamera Express aangeeft is er wat fout gegaan in de communicatie en is het alsnog opgelost. Ook heb ik een waardebon ontvangen voor het ongemak, wat heel netjes is. Ik hou mijn beoordeling op 3 sterren, omdat ik het nog steeds kwalijk vind hoe ik behandeld ben. Als ik het antwoord van de eerste 2 klantenservice medewerkers had geaccepteerd, dan was ik mijn koptelefoon (onterecht) misgelopen.
15 december kocht ik een Sony A7cii met 24-50mm f2.8 lens bij KE. Mede omdat er een gratis Sony WH-1000XM5 koptelefoon geleverd zou worden. Zoals altijd lees ik de actievoorwaarden goed en maak ik screenshots en kopieer ik de tekst. De genoemde stappen op de KE site (https://www.kamera-expres...tis-wh1000xm5-koptelefoon, die nu een 404 geeft) waren:
Hoe werkt de actie?
- Koop een deelnemende bundel tijdens de actieperiode.
- Nadat de retourtermijn is verlopen, ontvang je een e-mail met daarin het claimformulier.
- Vul het claimformulier compleet in en verzend het.
- Na goedkeuring van de claim wordt de Sony WH-1000XM5 koptelefoon gratis naar je toegestuurd!
Duidelijk toch? Ik verwachtte rond 14 januari mijn claimformulier. Deze kwam maar niet, dus ik stuurde vrij snel een mail. De klantenservice bleek slecht op de hoogte van de actie en ik besloot maandag 20 januari te bellen. Alles uitgelegd en er werd me verteld dat een andere afdeling antwoord zou geven.
De hele week hoorde ik maar niks en ik besloot gisteren (27 januari) weer te bellen. Weer bleek de klantenservice slecht op de hoogte. Uiteindelijk was het antwoord dat de koptelefoons op waren, met als opmerking dat ik het claimformulier zelf had kunnen downloaden, en dat ik in het vervolg beter op de actiesite moet kijken. Pardon!? Gelukkig heb ik screenshots gemaakt en de tekst van de actie bewaard. Er is en was nergens een claimformulier te downloaden (deze zou verstuurd worden).
Op zijn zachtst gezegd was en ben ik not amused. Als het om een product van 50,- zou gaan, soit. Maar dit is een koptelefoon van 300,-. De actie liep van begin december tot en met half januari, dus ik was vroeg met mijn bestelling. Ik heb nog NOOIT meegemaakt dat een gratis product-actie niet uitgeleverd wordt. Daarnaast heb ik tussentijds nog een aantal keer gekeken of de actie nog steeds gold voor de combinatie die ik gekocht had, en dit was tot en met half januari nog het geval. Dit zou betekenen dat iedereen die na 15 december een set heeft gekocht die in aanmerking komt voor de gratis koptelefoon, in hetzelfde schuitje zit. Als dat zo is, stuur me dan even een berichtje. Op de site kun je nog zien welke dat zijn: https://www.kamera-express.nl/sony-headphone-producten.
De laatste van de 3 klantenservice medewerkers heeft mijn klacht prioriteit gegeven, maar ik heb er een hard hoofd in dat dit goed opgelost gaat worden, gezien hoe slecht KE medewerkers op de hoogte zijn van de actie. Helemaal omdat ineens de actiesite uit de lucht is gehaald. Mocht er toch een oplossing geboden worden, dan pas ik hier mijn review aan.
Update: Als het goed is, ontvang ik de koptelefoon vandaag.
Zoals beschreven, is het beloofde product niet verzonden en zal het waarschijnlijk ook niet verzonden worden.
Update: Zoals aangegeven is het probleem opgelost, maar de nare nasmaak door de communicatie met de klantenservice is hiermee niet weg. Vandaar 2 sterren.
Waar moet ik beginnen? De keren dat ik te maken heb met een klantenservice, word ik meestal vriendelijk geholpen en wordt er goed geluisterd. Deze ervaring heb ik bij KE niet. Medewerkers zijn slecht op de hoogte van acties en leggen de fout bij de klant.
Als ik zelf tekort geschoten zou zijn, dan zou ik er geen problemen mee hebben om dit toe te geven. Maar met dit soort acties zorg ik ervoor dat ik precies weet wat de stappen en voorwaarden zijn. Dat zou een klantenservice op zijn minst ook moeten doen...
Bedankt voor je review, we begrijpen goed dat je teleur gesteld bent in deze actie en hoe het verloop is gegaan. Inmiddels is het opgepakt door een collega van het klachtenteam en heb je eerder deze dag een bericht gekregen met daarin dat we gaan kijken wat we voor je kunnen doen. We houden het nauwlettend in de gaten en houden contact met je.
Onze oprechte excuses voor het ongemak.
Update: Het wordt geregeld en we hebben helaas eerder verkeerde informatie gekregen, je gaat de koptelefoon gewoon krijgen. Met het uitsturen van de mail is er iets niet helemaal goed gegaan, nogmaals sorry voor alles.
AlgemeenVerschillende opties worden je geboden waardoor je de juiste keuze kan maken.
Na 30 dagen kan je eventueel ruilen als het toch nog niet voldoet aan je verwachtingen.
Klantvriendelijk !
Heel goede service!
Geduldig zoekt men mee naar de beste oplossing zowel qua budget en als waarvoor ik het nodig heb.
dank jullie wel!
AlgemeenNet nieuwe camera gekocht bij Kamera Express in Antwerpen. Alles vlot verlopen. prima service. Zeer klantviendelijk en behulpzaam.
KlantenservicePrima service. Ik kreeg verschillende goede suggesties die voldoende vrijblijvend overkwamen en die mij echt hielpen bij het maken van mijn keuze.
Wat een mooi compliment, heel erg bedankt hiervoor! We wensen je veel plezier met je nieuwe camera!
AlgemeenCamera opgestuurd.
Tussentijds een beoordeling gekregen.
Na goedkeuring gegeven te hebben, na paar weken bericht dat hij gerepareerd was. Net opgehaald.
Altijd goede behandeling bij Kamera Express. Denken echt mee!! Super, aanrader!!
---
Camera was eerder klaar dan gemeld!!
Netjes gemaakt en weer netjes geholpen.
Altijd erg goed en vriendelijk te woord gestaan netjes zoals altijd
AlgemeenNa een kleine fout tijdens het bestellen wat snel is rechtgezet. De webshop heeft mij goed geholpen en als het kon had ik mijn eerdere review verwijderd.
VerzendingVerzending was naar behoren en was de volgende dag binnen.
KlantenserviceSupport heeft contact opgenomen en heeft het probleem hersteld. Bedankt voor de support!
AlgemeenVoel mij bedrogen door Kamera express. Zie een betere prijs bij concurrent, stel hen de vraag of ze ook aan die prijs verkopen. Antwoord laat 3 dagen op zich wachten en ondertussen is prijs bij concurrent aangepast. Ik koop de lens toch om vast te stellen dat 1 dag later de prijs met 200€ daalt...
Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We begrijpen je frustratie en willen je laten weten dat je binnen 30 dagen na aankoop het artikel kunt retourneren of het prijsverschil kunt terugvragen. Neem gerust contact met ons op, zodat we dit voor je kunnen oplossen.
AlgemeenNa veel wikken en wegen toch de stap gemaakt van een spiegelreflex naar een full frame systeemcamera. De keuze is daarbij gevallen op een Canon R6 Mark II. Omdat ik een hobby fotograaf met een beperkt budget ben, heb ik online gewacht tot er bij Kamera Express een geschikte occasion zou komen. Afgelopen donderdag was het zover. Ik heb daar meteen op gereageerd en laten reserveren. Ik kreeg via de e-mail een bevestiging dat deze binnen 30 minuten klaar zou liggen. Aangezien ik pas later op de dag naar Kamera Express Capelle aan den IJssel kon gaan heb ik gebeld of ze hem wat langer voor mij konden reserveren. Daarbij werd mij al meteen verteld dat ze bij een reservering het gereserveerde 24 uur vasthouden. Fantastisch deze service.
KlantenserviceEenmaal aangekomen mocht ik hem uitproberen met een door mij meegebrachte mount adapter en een Tamron lens. Er werd alle tijd voor mij genomen om zaken uit te leggen. Toen ik weer thuis kwam werd ik nog eens aangenaam verrast met een digitale giftbox ter waarde van € 130. Dus blij met de camera, de service en de giftbox. Kamera Express, helemaal fantastisch. Ga zo door.
Wat leuk om te lezen dat je uiteindelijk de overstap toch gemaakt hebt! Zeker met onze occasions is het leuk om dit eens te doen. Fijn om te lezen dat het reserveren allemaal soepel verlopen is. Ik wens je veel plezier met deze mooie camera!
AlgemeenOp zoek online naar een selfie stick met stabilizator kwam ik uit bij een Hohem iSteady 360graden wit. Kamera Express biedt dit product aan met online de laagste prijs én leverbaar uit voorraad. Ik heb online besteld en aangegeven zelf op te komen halen. Mijn bestelling lag 30 minuten later klaar op de locatie Capelle a/d IJssel. Supergemakkelijk en snel geregeld, ik ben dik tevreden.
KlantenserviceVriendelijk geholpen bij het ophalen van mijn bestelling. Er werd aangeboden of ik nog hulp nodig had, maar heb aangegeven dat ik er zelf wel uit kom. Ik ben snel en servicegericht geholpen.
Wat fijn om te lezen dat het zo goed verlopen is, niemand zal zich meer afvragen of je wel mee was op vakantie met deze top selfiestick, heel veel plezier ermee!