Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenPrima advies gekregen bij de aanschaf van mijn Canon macrolens. Inmiddels heb ik hem uitgeprobeerd en het is een mooie aanvulling.
AlgemeenGoede uitleg in winkel. Online was service stukken minder (via mail). Product en prijs waren uiteindelijk goed
VerzendingVerzending was vrij snel
KlantenserviceOnline was matig, in winkel goede service
AlgemeenDe prijzen zijn hier het laagst. Er worden geen prijzen in de vitrine weergegeven, maar er wordt online gekekeken naar welke andere winkel/provider de laagste prijs heeft, en daar gaat Kamera Express dan onder zitten! UItleg van de medewerker mbt de camera was erg goed.
AlgemeenBlackmagic Pocket Cinema Camera 4k gereserveerd via de website en in de winkel in Cappelle a/d Ijssel opgehaald.
Ik werd zeer goed geadviseerd over de andere zaken die ik nodig had. Hebben echt verstand van zaken, wat je in veel winkels niet meer tegenkomt.
Erg aardig personeel die ook de tijd nam, ondanks de drukte op 2e Kerstdag.
AlgemeenIn de winkel een objectief gekocht. Was op voorraad zoals op de site aangegeven. Lekker op zondag open. Vriendelijk geholpen. Verder de laagste prijsgarantie waargemaakt! Aanbevolen.
AlgemeenVia Tweakers pricewatch kwam ik bij Kamera Express uit , die op dat moment veruit de goedkoopste was met mijn aangekochte Sony KD-65XG9505. Het scheelde mij €800 met o.a. de MM en andere aanbieders. Ben er uitermate tevreden mee.
VerzendingBestelling en levering verliep prima.
AlgemeenKwam in de winkel met gefixeerd op een bepaalde productlijn/serie.
Verkoper heeft mij toch nog alternatieven laten zien en mij met goed onderbouwde punten overgehaald om toch een andere product te kiezen ivm dat dit beter bij mijn wensen aan sluit.
Heeft netjes te tijd genomen om mij het eea uit te leggen.
Zou hier voor advies ook zeker weer met plezier naar binnen stappen.
Medewerker was alleen vergeten dat er een actie op de camera zat en ik hierdoor de gratis accu niet mee heb gekregen.
Dit is na 1 telefoontje alsnog netjes opgelost!
Andere acties (cashback) heeft hij mij netjes uitgelegd hoe dit werkt en hoe deze te claimen.
AlgemeenVerkoper nam uitgebreid de tijd om te helpen en had een antwoord op al mijn vragen. Alle apparatuur waar men interesse in had mocht men rustig bekijken en uitproberen. Topservice
AlgemeenHet contact was heel goed en duidelijk, de webshop is goed in elkaar gezet en het account portal werk uitmuntend.
VerzendingWas goed verpakt en kon zelf een tijd-frame aan geven
KlantenserviceVriendelijk en vakkundig
AlgemeenIk wilde een LG OLED65E9PLA kopen. Ik had gehoord dat een mail sturen naar kamera-express.nl met de vraag voor een goede prijs zou werken, en inderdaad werkte dit heel goed. Ik kreeg 18% korting op hun normale internet prijs, waarmee deze het goedkoopste was wat ik kon vinden. Ook leverden ze heel snel (vrijdag besteld, de koerier belde meteen maandag en ik kon hem dinsdag meteen geleverd krijgen als ik dat wilde).
Voor het schrijven van deze review krijg ik een verlengde garantie (van 2 naar 5 jaar). Ook dit vind ik een heel goede aanbieding.
De levering was snel, maar kostte wel 30 euro extra. Ook werd de TV voor dit geld alleen geleverd en niet geinstalleerd. Dit verwachtte ik echter ook niet.
AlgemeenIk heb een TV gekocht bij Foto Konijnenberg en na contact via de klantenservice kreeg ik bericht van Camera Express terug. Staat ook duidelijk op de website dus niet zo vreemd. Ik kreeg binnen 2 uur antwoord op mijn vraag en binnen no-time wist ik wat ik nodig had en heb ik het besteld. Kreeg een betaallink van de klantenservice en binnen een halfuur na betalen kreeg ik de verzendbevestiging binnen. Helemaal top!
VerzendingVoor verzending werd ik gebeld door het verzendbedrijf. Het ging om een 55" TV en dat wordt niet door PostNL bezorgd. Telefonisch een afspraak maken en de avond voor bezorging kreeg ik een indicatie binnen van een 2 uurs schema. Hij was zelfs voor de tijd aanwezig, geen probleem en hij vond zelf dat het bezorgen die dag ook erg snel ging. De verpakking was gewoon de doos zelf, maar voor een groot pakket is dat niet zo vreemd.
KlantenserviceNetjes snel en behulpzaam.
AlgemeenHele goede service in de winkel met goed advies. Het product wat ik zocht was op voorraad. Ruime keus en veel spullen op voorraad
KlantenserviceSnelle reactie en goede hulp van de klantenservice
AlgemeenWederom netjes geholpen door Kamera Express. De prijs van mijn Philips TV (43PUS7304) lag 60 euro lager. De TV moest ik opgehaald in Rotterdam, want was bijna nergens op voorraad. De medewerker mij prima en netjes geholpen en heeft mij ook gewezen op een extra garantietermijn van 3 jaar. Eerdere aankoop (Vlog camera) verliep ook zeer netjes.
Ik ben tevreden.
Wederom netjes geholpen door Kamera Express. Het begon even wat troef, gezien ik mijn Philips TV (43PUS7304) had gereserveerd via de site. De TV moest ik ophalen in Adam en was op voorraad. Desondanks - terwijl ik richting Amsterdam aan het rijden was - toch voor de zekerheid gebeld. Bleek dat dit toch niet het geval was. Deze medewerker heeft vervolgens gekeken waar deze TV wel verkrijgbaar was en bleek nog in Rotterdam op voorraad te staan. Dit hebben we gedaan. De medewerker heeft mij ook gewezen op een extra garantietermijn van 3 jaar, waardoor mijn totale garantie 5 jaar wordt. Helemaal top. Eerdere aankoop (camera) verliep ook zeer netjes.
Ik ben tevreden.
AlgemeenNa een vraag via e-mail een mooi prijsvoorstel gekregen voor een nieuwe Sony televisie. Bestellen ging eenvoudig via een betaallink via e-mail. De TV bevalt prima, fantastisch toestel en erg blij mee.
VerzendingLevertijd bij aankoop zou 2-4 werkdagen zijn (alleen voorraad in een van de winkels, niet in het verzendmagazijn). Op maandagmiddag 30 december besteld. Rekening houdend met nieuwjaarsdag, zou ik de TV ergens tussen donderdag en maandag de week erop moeten ontvangen. Uiteindelijk werd de TV pas bezorgd op donderdag 9 januari: 7 werkdagen verder.
KlantenserviceIk heb bij elkaar vier keer moeten bellen om te informeren naar mijn bestelling. De klantenservice was goed bereikbaar, vriendelijk en hulpvaardig. Maar om een mij onbekende reden lukte het de medewerkers niet om correcte informatie van de afdeling logistiek te verkrijgen. Ze konden mij bij herhaling niet aangeven wat de werkelijke levertijd van de tv zou zijn. Ook werd een terugbelafspraak verschillende keren niet nagekomen.
AlgemeenAfgelopen vrijdag hier een nieuwe Tamron 18-400 F3.5-6.3 telelens gekocht. Vakkundig geholpen door het personeel.
AlgemeenWeer super goed behandeld bij Kamera Express. Wilde de Fujifil XF 100-400 lens kopen maar dan een gedeelte contant betalen. Naar de winkel in de Den Haag gegaan en daar de lens besteld, het gedeelte contant betaald en de rest gepint. Verkoper zei dat door de voorraad de levering wel een kleine week kon duren maar had de volgende dag de lens al binnen.
VerzendingSuper snel
AlgemeenZojuist prettig en goed geholpen in de City Store Amsterdam bij de aankoop van een objectief (Canon EF-M 55-20mm F/4.5-6.3 iS STM).
AlgemeenWij hebben een camera gekocht bij Kamera Express. Goed advies gekregen over de camera aan de hand van onze wensen. Winkelmedewerker was geduldig, had een goed en duidelijk advies en was daarbij niet opdringerig. We zijn blij met de service die geleverd is!
AlgemeenIn de winkel in Arnhem een objectief gekocht. Snel en goed geholpen, ter plekke eerst het objectief kunnen proberen.
VerzendingWas netjes op voorraad
AlgemeenLg oled tv besteld via de webshop, kon m al de volgende dag ophalen.
Kreeg ook nog korting.
Vriendelijke en behulpzame verkoper, hij heeft geholpen om de tv in de auto te doen.