Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenNaar de winkel geweest met de vraag of ze wat met de prijs konden doen en dit was zeker het geval. Ik kreeg een betere prijs dan op internet. Personeel super vriendelijk.
VerzendingWerd netjes gebeld om afspraak te maken en ze waren op tijd met leveren
AlgemeenVlotte behandeling, Objectief was dezelfde week nog in de winkel. Algemene beoordeling is goed. Vriendelijk personeel.
VerzendingAlgemeen
Ik was al een tijdje opzoek naar een objectief;. Ik was al eerder in deze winkel geweest en prima geholpen. Kamera Express bied een prima garantie plan: Care Plan..
Verlaten winkel, vanwege Corona , maar prima geholpen.
Vlot behandeld met prima advies, Met camera instellingen geholpen. Dezelfde collega had mij al eerder geholpen en nu ook weer prima uitleg.
AlgemeenIk was al een tijdje opzoek naar een camera. In de winkel geweest en goed geholpen. Toen ontdekte ik dat deze camera ergens anders goedkoper was. De laagste prijsgarantie gekregen bij Kamera-express.
VerzendingDoor de laagste prijsgarantie moest ik op een andere manier betalen. dit ging via de mail en heel vlot.
Klantenservicehelaas is er steeds een wachtrij. maar wel goed geholpen.
AlgemeenBestelling was makkelijk te plaatsen. We wisten ook wat voor tv we zochten, konden we goed vinden.
VerzendingEr is heel snel geleverd. Er was bij ons wat verwarring. In mijn bevestigingsmail stond dat er contact met mij opgenomen zou worden over de levering, door hen zelf. Maar bleek via postnl te gaan. Is niet erg, als dit juist gecommuniceerd is.
KlantenserviceIk heb gebeld n.a.v. verwarring over bezorging en geen telefoontje had gehad voor levering. Ik werd netjes te woord gestaan. Ze gaven aan dat mijn product op de grens zat tussen bezorgen via postnl en bezorging door henzelf. Alleen kon hij mij niet vertellen wat het was, dat vond ik jammer.
AlgemeenBen persoonlijk langsgegaan na enig opzoekwerk op internet.
Vlotte bediening, grote keuze, zeer competitieve prijzen, goede service.
AlgemeenZeer scherpe prijs na mail
Snelle reactie van de klantenservice
Vlotte levering door vriendelijke bezorgers
Bezorgd in een 2 uurs tijdvak
Supersnel. Binnen 5 uur gebeld door de vervoerder. Aflevertijd op 2 uur nauwkeurig
Vriendelijke bezorgers
Zeer snelle reactietijd
AlgemeenTelefonisch op maandagochtend een TV laten reserveren in Capelle aan den IJssel. Binnen twee uur via email bevestiging ontvangen dat de TV klaar stond.
's Middags opgehaald en zeer naar tevredenheid door de medewerkster te woord gestaan en geholpen.
Zeer tevreden over de salesmedewerker die ik 's ochtend aan de telefoon kreeg. Hij gaf aan ivm Corona vanuit huis te werken en dat hij wat verbindingsproblemen had. Heel goed telefonisch geholpen en een TV laten reserveren.
AlgemeenWederom zeer vriendelijk en vakkundig geholpen in de winkel in Breda.
Personeel heeft veel geduld en denkt vrijblijvend goed met je mee.
AlgemeenIk ben naar de shop in Groningen gegaan voor de DJI Ronin SC. Keurig geholpen door de winkelmedewerker. Tevreden over de informatie en afhandeling.
KlantenserviceIk heb al meerdere keren wat besteld bij Kamera-Express en ze hebben mij altijd keurig te woord gestaan. Ik heb alleen maar lovende feedback voor deze webshop.
AlgemeenIk wist voorafgaand bij het binnenstappen van de winkel al waarvoor ik kwam. Hierbij hebbend de medewerkers mij goed geholpen
VerzendingHet missende product is bij besteld en is gelijk de dag er na al geleverd.
KlantenserviceDoordat ik al goed wist waarvoor ik precies kwam veranderde de houding van de medewerker een beetje. Op de enkele vraag die ik nog had om in te haken op het advies van de medewerker om misschien toch een duurdere camera te nemen was het niet bepaald een overtuigend antwoord. Mijn vraag was waarom ik dan precies een duurdere versie moest hebben waarop het antwoord van de medewerker was: ja gewoon. Misschien is mijn verwachting dan ook iets te hoog wanneer er Kamera express op de gevel staat dat er ook daadwerkelijk advies wordt gegeven met een bepaald kennis niveau over camera's.
AlgemeenGoede service van ze. Mijn TV werd snel geleverd.
Ben erg tevreden met mijn tv. Philips The One. Zou hem zeker aanraden.
Ik werd goed op de hoogte gehouden en het product werd op het beloofde tijdstip afgeleverd.
KlantenserviceGoede service en duidelijk qua communicatie.
AlgemeenWij kregen goed en professioneel advies in de winkel bij aanschaf van een systeem camera en de laagste prijs die wij via tweakers konden vinden werd ook daadwerkelijk gematched.
KlantenserviceDenken goed mee en geven advies op basis van je wensen.
AlgemeenVriendelijke klantenservice, snel antwoord en goede prijs. Bestelproces ook verder makkelijk en keurig. Bij afhalen ook goed geholpen. In ruil voor review 5 ipv 2 jaar garantie maar daarom niet minder waar.
VerzendingAfhalen. Stond netjes klaar.
AlgemeenNa wat kort heen en weer mailen over de inruilprijs krijg ik netjes een betaalverzoek.
VerzendingDe televisie is tegen betaling van € 80 netjes hier thuis afgeleverd en de oude televisie is meegenomen.
KlantenserviceOmdat het weekend er tussen zat duurde het allemaal wat langer dan ik mij had gewenst, ondanks dat de winkel 7 dagen per week open is.
AlgemeenProfessionele begeleiding voor een aankoop ! Lens werkt prima en zoals mij werd uitgelegd. Fijn dat ik ze kon testen
VerzendingSneller dan verwacht!
KlantenserviceVerandering van leveringsplaats was geen probleem
AlgemeenSuper product. Canon camera. Hulpzaam personeel, ik ga zekers later daarna toe als ik iets nodig heb
VerzendingZelf opgehaald
KlantenserviceHulpzaam service.
AlgemeenHeb het gevoel dat we goed geholpen zijn. Medewerker lijkt veel kennis te hebben over toestellen. Is allemaal wel duurder dan ik dacht, maar dat ligt denk ik eraan dat een camera sowieso een dure aanschaf is.
KlantenserviceVragen werden voldoende beantwoord. Uitleg is super. En extraatjes erbij voelen heel fijn.
AlgemeenChille service in superstore Utrecht, wordt altijd goed geholpen. Beetje duur, maarja, zijn nou eenmaal dure producten.
AlgemeenDuidelijke uitleg gekregen over gevraagde producten. Leuke winkel met een groot assortiment! Ik ga hier zeker terugkomen!
KlantenserviceVriendelijk personeel met goede product kennis!