Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

ik had een tv uitgezocht op internet en Kamera Express was goedkoop + 5 jaar totaal garantie dus dan is keus snel gemaakt .Maar je moet ook kijken naar service wat uitstekend was .Ik heb hem zelf afgehaald en kon betalen met contant geld.Ondanks afstand regels ivb corona elende nam verkoper toch de tyd om out te legen een woord Top

Via de mail contact gezocht, binnen 15 minuten een reactie met een mooi aanbod gekregen voor een Philips OLED854 TV. Besteld rond 16:00 uur. Even na 18:00 uur al gebeld door de koerier om een afspraak te maken voor de bezorging. Top aanbieding en snelle service.

Even na 18:00 uur gebeld voor een afspraak om de televisie te bezorgen. Dit kon de volgende dag. Rond 21:00 uur een sms en een mailbericht gehad met een bloktijd van 2 uur waarin hij bezorgd zou worden. Chauffeur was netjes binnen de aangegeven tijd aanwezig.

Kamera express is zoals mijn vorige bestellingen nummer 1.
Goed gebouwde webshop, snelle afhandeling en de volgende
dag in huis en niet vergeten de goedkoopste met kwaliteit.

De bestelde item de volgende dag ontvangen

Kamera Express.nl is een erg fijne website waar je de producten en voor mijn / ons geval een tv, gemakkelijk kan vinden met duidelijke omschrijving van het product erbij. Eerst de prijzen beetje onderling vergeleken. De prijs bij jullie was / is gunstig geprijsd en dat was voor ons een van de reden om hier onze nieuwe tv online te bestellen.

Alles was super snel geregeld. Mail, verzend opdracht / factuur en heb de tv de volgende werk dag al thuis ontvangen. Snelle top service!

Deskundig, vriendelijk, geduldig: kwam met verschillende opties en lichtte deze objectief toe en was geduldig om een goede afweging te kunnen maken

Ze zij supper klantvriendelijk en op elke vraag hebben ze andwoorden op en ze geven goeie adviesen

Zoals ik hier boven melde ik heb veel ge emailt met ze ze reageren supper snel en ook kijk ik altijd hun videos die zij wel erg intra sant echt een aanrader ze vertellen alles over lensen kamera,s en spiegelreflexkamera,s en stabilyzer echt supper intrasant kameraexpress/youtube

Goede service en uitleg. Ook werden we geïnformeerd over de tijdelijke actie van de 5 jaar garantie. Top!!!

Alvorens gereserveerd via internet. Bij aankomst stond het product klaar.

zie boven.

Ondanks de problemen i.v.m. het Coronavirus werd mijn camera binnen 1 dag na mijn bestelling reeds bezorgd, De hele procedure via Internet verliep erg soepel. Vanwege de 3 jaar extra garantie heb ik niet gekozen voor een lagere prijs elders.

De bestelling verliep zoals elke bestelling, op tijd, track en trace, etc.

Wat uniek was is dat tijdens mijn bestelling de prijs van het product veranderde naar een significant hoger bedrag. Na een mailtje kon ik de TV alsnog kopen voor de prijs waarop deze eerder vermeldt stond. Goeie service dus.

Vanwege corona voor de deur gezet, klein deukje in de verpakking maar niets te zien aan het product.

BenQ SW271 monitor is snel en in goeie staat geleverd. Goeie communicatie via telefoon en mail. Snelle prijsaanpassing.

Snelle levering

Snel afgehandeld via pay pal.
Alleen spijtig dat hij pas op maandag werd geleverd ipv van binnen de 24h.
Voor de rest alles in orde.

Alles volgens de afspraak

Alles is gelopen zoals het moet echt top.

Zoals van Kamera Express gewend, als sinds het prille begin in Capelle a/d IJssel: supersnelle service, deskundig personeel en afspraak=afspraak! En dat alles tegen de laagste prijs!

Voor een LG tv heb ik de prijs opgevraagd via email. Ik kreeg een snelle vriendelijke reactie en een goede deal.

Na de deal heb ik dezelfde dag nog een telefoontje ontvangen voor de bezorging die de volgende dag is gedaan. Top service!

Snelle manier van bestellen, en snel in huis. Overzichtelijke website, met alle accessoires ook voorgesteld.

Eerlijke, goede prijs, ik ben blij met mijn bestelde artikelen en hele vriendelijke klantenservice die me te woord stond zowel per mail als telefonisch.

Ik had per ongeluk verkeerde adres ingevuld maar ben uitstekend geholpen en alles was alsnog bij mij binnen de dag nadat ik er achter kwam en contact heb opgenomen.

Prijs opgevraagd op via email, kreeg snel antwoord met een goede deal waar ik op ben ingegaan. goede service!

Snel verzonden en geleverd. niets op aan te merken

Al meer dan 25 jaar kom ik bij Kamera Express. En al die tijd is de service en vriendelijkheid op top niveau. Eerst als fotograaf en nu al weer enige tijd als hobbyist staan de mensen van KE altijd klaar met tips en adviezen. Niet gedreven door omzet maar vanuit een 'fotografie hart'.

Een artikel niet op voorraad ? Gewoon betalen en dan wordt het bestelde artikel keurig nagezonden. Zonder uitzondering, altijd prima service !

Mijn prachtige Fuji XPro2 set met objectieven ingeruild. Via mail een indicatieve prijs die ook keurig in de winkel werd nagekomen.

Duidelijke website en diverse betaalmogelijkheden. Wat men belooft komt men na. Aanrader voor wie op zoek is naar betaalbaar fotomateriaal!

Snelle levering. Op maandag in huis na bestelling op zaterdag!

LG Oled televisie aangeschaft. Zoals bekend uit de topics op GoT, valt hier een nette prijs te halen. Snel gereageerd, prima prijs, netjes geholpen in de winkel.
En als klap op de vuurpijl drie jaar extra garantie. Aanrader!

Prima service verleent, goede deal gesloten, snel verstuurd, snel ontvangen. Bij plaatsen van review gratis extra garantie.

Snel verstuurd, snel ontvangen

Reageren snel, professioneel.