Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk heb een camera gekocht in de winkel van Kamera Express. Omdat ik hem graag in het echt even wilde zien, ben ik naar de winkel in Rotterdam gegaan. Ik werd meteen geholpen en de verkoper dacht goed mee met wat ik nodig had. Een product wat niet op voorraad, maar werd na het weekend bij mij thuis bezorgd. Ik ben erg tevreden met de service!
AlgemeenOnlangs heb ik bij Kamera Express in Turnhout de nieuwe DJI Mavic 4 Pro gekocht, en ik ben enorm tevreden over zowel het product als de service. Het personeel was erg vriendelijk, professioneel en nam echt de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Je voelt meteen dat ze kennis van zaken hebben en graag meedenken met de klant.
AlgemeenWerd direct geholpen en kreeg uitgebreid advies over fotomateriaal. Probleem met niet afgedrukte foto's werd adequaat opgelost..
Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je direct werd geholpen en uitgebreid advies kreeg. En helemaal fijn dat het probleem met de niet-afgedrukte foto’s snel en netjes is opgelost. Graag tot een volgende keer bij Kamera Express!
AlgemeenWe hebben bij Kamera Express al meerdere bestellingen gedaan de afgelopen jaren, zowel online als in de winkel in Eindhoven. Vandaag ook weer een bestelling van een fullframe camera (CANON EOS RP) online gedaan. We zijn altijd fijn en snel geholpen. Goede bruikbare adviezen in de winkel worden altijd goed gewaardeerd. We zullen altijd terugkomen bij Kamera Express en zeker onze vrienden en familie dit bedrijf aanbevelen. Ga zo door!!
VerzendingAltijd snelle levering en we worden goed op de hoogte gehouden van de status van de bestellingen.
KlantenserviceWe hebben onlangs een EOD M50 retour gebracht bij de winkel in Eindhoven. We wilden toch de overstap maken naar een fullframe camera ( EOS RP) die dus nu ook daar is aangeschaft. Top service en ook de retour afhandeling is goed gegaan.
Wat geweldig om te lezen dat jullie al jaren met tevredenheid bij ons bestellen, zowel online als in onze winkel in Eindhoven! 🎉 Bedankt voor jullie loyaliteit en het vertrouwen bij de aankoop van de Canon EOS RP. We waarderen het enorm dat jullie onze service én adviezen in de winkel zo waarderen – en dat jullie ons zelfs aanbevelen aan vrienden en familie. Daar doen we het voor! Heel graag tot een volgende keer, en veel plezier met de nieuwe camera!
AlgemeenNieuwe lens gekocht. Zeer goede service weer. Deze Nikon 600mm f/4 gaat het goed doen in de sport en op de grote reizen.
AlgemeenGisteren ben ik langsgegaan bij Kamera Express in Mechelen om mijn nieuwe Nikon Z6III, inclusief lens, op te halen. Hoewel ik vooraf al veel had opgezocht over de body en de lens, kreeg ik daar nog extra waardevolle informatie en tips. Het team heeft me uitstekend geholpen, zonder opdringerig te zijn. Ze dachten mee en gaven gericht advies over handige extra’s en benodigdheden. Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop en de service. Hier kom ik zonder twijfel nog terug!
AlgemeenAfgelopen Dinsdag bij Kamera Express een nieuwe Sony Camera gekocht
(A6700 alleen de body), deze lag klaar in het magazijn. mijn reservering lag
2x klaar, omdat m'n reservering blijkbaar 2x was doorgekomen.
De medewerker (Tino) was zeer behulpzaam, vroeg tussendoor op welk bedrag
ik zat, nadat ik er ook nog een extra accu voor de camera bij had besteld.
Hier kreeg ik gelijk en duidelijk antwoord op wat mij even deed denken wat
ik nog meer nodig had. Dus ook nog een monopod erbij genomen, zelfs voor
de monopod kreeg ik nog wat handige info, over als er iets aan kapot ging dat
ik dan op betreffende site kon kijken of ik onderdelen kon bestellen.
Hopelijk nooit nodig te hebben, maar zeker handig, mocht het nodig zijn.
Ook werd ik nog op de digitale giftbox gewezen en wat deze inhield.
de mail hiervan, zag ik de volgende dag al in mijn mailbox
Het is voor mijzelf wat meer uit de buurt, maar zeker een overweging waard om
terug naar Capelle a/d ijssel te rijden mocht ik nog iets nodig hebben voor m'n
foto gear. (woon zelf in Katwijk ZH).
AlgemeenRecent bij Kamera Express geweest in Capelle a/d IJssel. Dit keer om mijn profoto set uit te breiden met een trigger. Mooie store en snel geholpen. Ondanks dat de producten niet in de winkel lagen, kwamen deze zeer snel uit het magazijn. In de tussentijd kun je wachten in de lounge en rustig rondkijken in de winkel. Al met al een positieve ervaring.
VerzendingSnelle levering, ik kon in de winkel wachten op het bestelde artikel.
KlantenservicePositieve ervaring en een prima service, al met al een prettige ervaring.
AlgemeenIk heb zeer positieve ervaringen met Kamera Express in Breda. Wat ik vooral waardeer, is dat je terecht kunt in een fysieke winkel om zaken persoonlijk te bespreken. In mijn geval had ik wat problemen met een GoPro Hero 8. Na overleg heb ik besloten om over te stappen naar de nieuwe GoPro Hero 13.
Hoewel deze niet direct op voorraad was, werd hij netjes besteld en kreeg ik via e-mail duidelijke updates over de status. De nieuwe camera heb ik vervolgens samen met een deskundige medewerker ingesteld, wat erg prettig was.
Kortom: uitstekende service en deskundig advies. ik ben een tevreden klant!
AlgemeenWederom met veel plezier afgereisd naar Capelle a/d/ IJsel
Dit keer om een advies voor een andere camera met de hoogst mogelijke mega pixels in verband met macro fotografie van mineralen. Ook nu weer uitgebreide adviezen en uitleg gekregen. Mijn vrouw die deze camera graag wilde hebben is met een zeer tevreden gevoel vertrokken. Ikzelf liep al een tijdje te kijken naar de drones die ze daar ook verkopen, Na ook hierover uitgebreid geïnformeerd te zijn heb ik besloten een beginners drone aan te schaffen,
En inmiddels al een paar uur mee geëxperimenteerd.
AlgemeenBen vorige week zaterdag Kamera Express in Wilrijk binnengestapt met de vraag om me te helpen op zoek te gaan naar een geschikte camera en lens om mooie dierenportretten mee te maken (hobbyfotografie).
Ik heb een zeer professionele en complete uitleg gekregen van Paul. Hij heeft mij een uur lang geduldig en behulpzaam te woord gestaan zodat ik met een heel fijn gevoel de winkel ben uitgestapt.
De tweedehands camera is inmiddels toegekomen en heb er al enkele fijne foto's mee kunnen maken. Super ervaring!
Hartelijk dank voor je mooie review! We zijn blij te lezen dat onze collega Paulje zo goed heeft geholpen en dat u met een prettig gevoel de winkel heeft verlaten. Super leuk ook dat je camera is aangekomen en je al prachtige foto's hebt kunnen maken! We waarderen je vertrouwen en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!
AlgemeenIk heb 8 van de 10x contact met Raymond. Hij geeft eerlijke antwoorden en advies waar ik iets aan heb. En is mijn gedachtegang krom dan respecteert hij mijn gedachtegang, maar laat wel weten dat dit niet de juiste is en dat het beter kan of eigenlijk beter moet. Dus geen standaard verkooppraatje om je maar weg te sturen met iets.
Hij weet ook wat ik fotografeer, dus geeft mij ook wel een tips en trucs om mijn foto's beter te krijgen + waar ik eventueel leuke dingen kan vinden om te fotograferen.
Dus al met al een zeer prettige ervaring als ik bij Kamera Express ben. Zijn niet altijd de goedkoopste, maar dat wordt dik ingehaald door de service die verleend wordt.
AlgemeenVia de webshop de nodige informatie tot mij genomen. Alles was netjes omschreven. Echter door dat ik dicht bij een vestiging woon van Kamera Express ben ik er naar toe te gaan voor verdere informatie. Ik werd daar super geholpen door Joost (vestiging Capelle aan den IJssel). Hij nam ruim de tijd voor mijn vragen en advies hier in. Met een zeer tevreden gevoel en een mooie set kon ik naar huis.
Bedankt voor je leuke review! Heel fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen door Joost in Capelle. Veel plezier met je nieuwe set en we hopen je snel weer te verwelkomen!
Algemeeneen aantal jaar geleden heb ik al eens bij kamera expres een spiegel reflex camera gekocht en ik was zeer tevreden over de expertise en eerlijke adviezen van het winkel personeel.
nu een aantal jaar later ben ik toe aan een upgrade en ben ik opnieuw naar de winkel gegaan over advies voor een systeem camera (beginners niveau/vakantie hobby fotograaf). ik had zelf al wat research gedaan waarna het winkelpersoneel aanvullend advies gaf over voor en nadelen van alle camera's op mijn lijstje. tevens gaven ze oprecht advies over wat te doen met mijn huidige camera die ik wil verkopen, ik kan deze voor een redelijk bedrag inleveren bij kamera expres maar de verkoper was niet bang te zeggen dat ik op marktplaats waarschijnlijk meer kan vangen.
ik raad kamera expres zeer aan, al helemaal als je mensen wilt spreken die echte kennis hebben van het geen dat ze verkopen en de tijd nemen voor iedere klant met vragen voor het vorderen van de hobby of carrière i.p.v. alleen maar willen verkopen en door naar de volgende klant. Super.
Bedankt voor je uitgebreide review en voor het delen van je ervaring. Wat leuk om te horen dat je al een langere tijd producten bij ons aanschaft en fijn dat er in de winkel goed de tijd voor je werd genomen. Bedankt voor je vertrouwen en we hopen je snel weer te zien in een van onze winkels!
AlgemeenNa wat eigen speurwerk op internet, besloten welke camera ik wilde kopen. Naar de winkel (Capelle) gegaan en hier werd ik netjes en vakkundig geholpen. Nog de nodige tips en adviezen gekregen. Fijn dat er met je meegedacht wordt. Zeker een winkel om naar terug te gaan.
AlgemeenNaar de winkel in Utrecht (Parijs boulevard) gegaan om een mooie systeemcamera uit te zoeken. We zijn heel vriendelijk en kundig geholpen. Er werd alle tijd voor ons genomen en zelfs toen we voorstelde om even ergens te lunchen in erover na te denken stonden ze daar helemaal voor open (voelde me dus niet gepushed om zo snel mogelijk te beslissen, heel fijn aangezien dit geen broodje hummus is wat je koopt). Er werd ook goed meegedacht in welke kit dan te bestellen, kijkende naar wat we zochten, om zo gunstig mogelijk uit te komen. Uiteindelijk een Canon R7 met twee lezen aangeschaft. Nu nog even wachten tot de camera binnen is, maar heb nu al zin om ermee aan de slag te gaan. Zou deze winkel zeker aanraden, kundig en vriendelijk personeel.
Heel erg bedankt voor je uitgebreide review! Wat fijn om te lezen dat je zo vriendelijk en kundig bent geholpen in onze winkel in Utrecht en dat er echt de tijd voor je werd genomen. We vinden het belangrijk dat je in alle rust een goede keuze kunt maken, zeker bij zo’n mooie aankoop. Alvast heel veel plezier met je Canon R7-set en we hopen dat je er straks fantastische momenten mee vastlegt. Graag tot een volgende keer!
AlgemeenNa eigen onderzoek naar een low budget camera kreeg ik bij Kamera Epress goede voorlichting over de mogelijkheden. Op mijn vragen kreeg ik goede gemotiveerde antwoorden. Nu als beginnende fotograaf met een goed gevoel aan een nieuwe hobby beginnen.
AlgemeenHet is toch fijn dat je in deze winkel de producten kan vasthouden en bekijken , heb een mooie foto rugtas gekocht van lowepro. Vriendelijke medewerkers het is altijd fijn om zo geholpen te worden
AlgemeenWas op zoek naar tweedehands objectief en zij hebben me goed geadviseerd en hebben uiteindelijk een objectief uit ander filiaal laten komen . Goed en vriendelijk geholpen
AlgemeenNa inschrijving nieuwsbrief een verrekijker aangeschaft de €5 korting verkrijgen was ff een dingetje pas op het laatst werd duidelijk hoe hier gebruik van gemaakt moest worden. Al met al een prima prijs prestatie verhouding. Top
KlantenserviceIk werd netjes teruggebeld (omdat het druk was) de persoon aan de telefoon was niet geheel op de hoogte wanneer de kortingscode ingevoegd moest worden. Maar samen kwamen we er achter met een goed eind resultaat!