Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Ben vorige week zaterdag Kamera Express in Wilrijk binnengestapt met de vraag om me te helpen op zoek te gaan naar een geschikte camera en lens om mooie dierenportretten mee te maken (hobbyfotografie).

Ik heb een zeer professionele en complete uitleg gekregen van Paul. Hij heeft mij een uur lang geduldig en behulpzaam te woord gestaan zodat ik met een heel fijn gevoel de winkel ben uitgestapt.

De tweedehands camera is inmiddels toegekomen en heb er al enkele fijne foto's mee kunnen maken. Super ervaring!

Hartelijk dank voor je mooie review! We zijn blij te lezen dat onze collega Paulje zo goed heeft geholpen en dat u met een prettig gevoel de winkel heeft verlaten. Super leuk ook dat je camera is aangekomen en je al prachtige foto's hebt kunnen maken! We waarderen je vertrouwen en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Ik heb 8 van de 10x contact met Raymond. Hij geeft eerlijke antwoorden en advies waar ik iets aan heb. En is mijn gedachtegang krom dan respecteert hij mijn gedachtegang, maar laat wel weten dat dit niet de juiste is en dat het beter kan of eigenlijk beter moet. Dus geen standaard verkooppraatje om je maar weg te sturen met iets.

Hij weet ook wat ik fotografeer, dus geeft mij ook wel een tips en trucs om mijn foto's beter te krijgen + waar ik eventueel leuke dingen kan vinden om te fotograferen.

Dus al met al een zeer prettige ervaring als ik bij Kamera Express ben. Zijn niet altijd de goedkoopste, maar dat wordt dik ingehaald door de service die verleend wordt.

Via de webshop de nodige informatie tot mij genomen. Alles was netjes omschreven. Echter door dat ik dicht bij een vestiging woon van Kamera Express ben ik er naar toe te gaan voor verdere informatie. Ik werd daar super geholpen door Joost (vestiging Capelle aan den IJssel). Hij nam ruim de tijd voor mijn vragen en advies hier in. Met een zeer tevreden gevoel en een mooie set kon ik naar huis.

Bedankt voor je leuke review! Heel fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen door Joost in Capelle. Veel plezier met je nieuwe set en we hopen je snel weer te verwelkomen!

een aantal jaar geleden heb ik al eens bij kamera expres een spiegel reflex camera gekocht en ik was zeer tevreden over de expertise en eerlijke adviezen van het winkel personeel.

nu een aantal jaar later ben ik toe aan een upgrade en ben ik opnieuw naar de winkel gegaan over advies voor een systeem camera (beginners niveau/vakantie hobby fotograaf). ik had zelf al wat research gedaan waarna het winkelpersoneel aanvullend advies gaf over voor en nadelen van alle camera's op mijn lijstje. tevens gaven ze oprecht advies over wat te doen met mijn huidige camera die ik wil verkopen, ik kan deze voor een redelijk bedrag inleveren bij kamera expres maar de verkoper was niet bang te zeggen dat ik op marktplaats waarschijnlijk meer kan vangen.

ik raad kamera expres zeer aan, al helemaal als je mensen wilt spreken die echte kennis hebben van het geen dat ze verkopen en de tijd nemen voor iedere klant met vragen voor het vorderen van de hobby of carrière i.p.v. alleen maar willen verkopen en door naar de volgende klant. Super.

Bedankt voor je uitgebreide review en voor het delen van je ervaring. Wat leuk om te horen dat je al een langere tijd producten bij ons aanschaft en fijn dat er in de winkel goed de tijd voor je werd genomen. Bedankt voor je vertrouwen en we hopen je snel weer te zien in een van onze winkels!

Na wat eigen speurwerk op internet, besloten welke camera ik wilde kopen. Naar de winkel (Capelle) gegaan en hier werd ik netjes en vakkundig geholpen. Nog de nodige tips en adviezen gekregen. Fijn dat er met je meegedacht wordt. Zeker een winkel om naar terug te gaan.

Naar de winkel in Utrecht (Parijs boulevard) gegaan om een mooie systeemcamera uit te zoeken. We zijn heel vriendelijk en kundig geholpen. Er werd alle tijd voor ons genomen en zelfs toen we voorstelde om even ergens te lunchen in erover na te denken stonden ze daar helemaal voor open (voelde me dus niet gepushed om zo snel mogelijk te beslissen, heel fijn aangezien dit geen broodje hummus is wat je koopt). Er werd ook goed meegedacht in welke kit dan te bestellen, kijkende naar wat we zochten, om zo gunstig mogelijk uit te komen. Uiteindelijk een Canon R7 met twee lezen aangeschaft. Nu nog even wachten tot de camera binnen is, maar heb nu al zin om ermee aan de slag te gaan. Zou deze winkel zeker aanraden, kundig en vriendelijk personeel.

Heel erg bedankt voor je uitgebreide review! Wat fijn om te lezen dat je zo vriendelijk en kundig bent geholpen in onze winkel in Utrecht en dat er echt de tijd voor je werd genomen. We vinden het belangrijk dat je in alle rust een goede keuze kunt maken, zeker bij zo’n mooie aankoop. Alvast heel veel plezier met je Canon R7-set en we hopen dat je er straks fantastische momenten mee vastlegt. Graag tot een volgende keer!

Na eigen onderzoek naar een low budget camera kreeg ik bij Kamera Epress goede voorlichting over de mogelijkheden. Op mijn vragen kreeg ik goede gemotiveerde antwoorden. Nu als beginnende fotograaf met een goed gevoel aan een nieuwe hobby beginnen.

Het is toch fijn dat je in deze winkel de producten kan vasthouden en bekijken , heb een mooie foto rugtas gekocht van lowepro. Vriendelijke medewerkers het is altijd fijn om zo geholpen te worden

Was op zoek naar tweedehands objectief en zij hebben me goed geadviseerd en hebben uiteindelijk een objectief uit ander filiaal laten komen . Goed en vriendelijk geholpen

Na inschrijving nieuwsbrief een verrekijker aangeschaft de €5 korting verkrijgen was ff een dingetje pas op het laatst werd duidelijk hoe hier gebruik van gemaakt moest worden. Al met al een prima prijs prestatie verhouding. Top

Ik werd netjes teruggebeld (omdat het druk was) de persoon aan de telefoon was niet geheel op de hoogte wanneer de kortingscode ingevoegd moest worden. Maar samen kwamen we er achter met een goed eind resultaat!

Spontaan langs de winkel gegaan om te informeren naar de Canon R5 + RF 24-70 en de inruil van mijn huidige camera. Zo goed geholpen dat ik direct heb besloten de camera aan te schaffen. Mijn oude camera kon ik meteen inruilen tegen een eerlijke prijs, en ik werd ook goed geïnformeerd over de lopende acties. Fijn om te weten dat ik niet onnodig teveel betaalde!

Bedankt voor je feedback! Wat leuk om te lezen dat je spontaan bent langsgekomen en goed bent geholpen. Ook uiteraard fijn dat we je direct konden voorzien van een mooie deal en heldere informatie over de lopende acties. Heel veel plezier met je nieuwe Canon R5-set!

Vorige week in Arnhem enkele verrekijkers getest.
Mocht buiten beide kijkers testen.
Vriendelijk geholpen en ook met goed advies.
Uiteindelijk tot volle tevredenheid er een aanschaft.

Onlangs een nieuwe camera aangeschaft bij Kamera Express en ontzettend goed geholpen in de winkel. De medewerker nam ruim de tijd om mij te adviseren en dacht echt met me mee – een top ervaring!

Wat een fijne review – dank je wel! 😊 Geweldig om te lezen dat je zo goed bent geholpen bij de aankoop van je nieuwe camera. We vinden het belangrijk om écht met je mee te denken, dus het is mooi om te zien dat dat gewaardeerd wordt. Veel plezier met je nieuwe aanwinst en graag tot een volgende keer bij Kamera Express!

Initiële bestelling en verzending liepen super, volgende dag in huis.
De aftersales daarentegen.. Men was vergeten de accu bij de camera te doen, kan natuurlijk gebeuren. Deze ontving ik uiteindelijk, na diverse berichten naar de klantenservice pas 12 (!) dagen later..

Super snel. Op de vrijdag besteld en de zaterdag al in huis.

Initiële bestelling en verzending liepen super, volgende dag in huis.

Ik heb een hele fijne ervaring met Kamera Express. Ik kan dit bedrijd dan ook van harte aanbevelen. Dank u wel voor de prettige afwikkeling.

Het product is netjes verpakt en juist en snel geleverd. Precies zoals je mag verwachten.

Een door mijzelf verkeerd besteld artikel is zonder problemen retour genomen.

Ik kom, als ik een nieuwe camera wil kopen, of iets voor de camera, altijd uit bij Kamera Express, al jaren. Recent heb ik weer een nieuwe camera aangeschaft en daarvoor ben ik naar de winkel gegaan in Capelle a.d. IJssel. Wat ik fijn vind aan Kamera Express is dat ze de tijd voor je nemen, ook al is het druk. In alle rust werden alle mogelijkheden doorgenomen en opties afgewogen. De verkoper (Gunther) vond ik zeer deskundig en vriendelijk en met een smile op mijn gezicht verliet ik later die ochtend weer de winkel met een nieuwe camera, lens, SD-card én bijbehorende cameratas.
Ik raad iedereen aan naar Kamera Express te gaan, de service is super, de deskundigheid van het personeel groot en ze zijn er altijd vriendelijke, maar ook eerlijk en reeel.

Bedankt voor deze mooie en uitgebreide review. We vinden het heel fijn om te lezen dat Gunther je zo goed heeft geholpen en dat je met een glimlach de winkel uitliep. Bedankt ovor je vertrouwen en loyaliteit en heel veel plezier met je nieuwe camera en graag tot de volgende keer!

Vandaag spontaan naar de winkel gegaan omdat dochterlief erg graag de maan mooi op de foto wilt hebben maar ook tijdens een wandeling of fietstocht een paar mooie foto's wil maken.
Ook tijdens de vakantie genoeg mooie foto's kunnen maken.
We komen binnen en een vriendelijke jonge man komt gezellig bij ons staan en helpt ons verder en kunnen we verschillende dingen proberen.
Uiteindelijk de winkel uit gegaan met een camera, 2 lensen , een statief, geheugenkaart, zonnekap en niet te vergeten een goede tas om alles in te kunnen bewaren.
Dochterlief met een grote glimlach de winkel uit. Thuis gelijk natuurlijk proberen helaas is de batterij leeg dus nog even wachten.

Al met al een top ervaring en een blije dochter als eind resultaat 😊

Vandaag ben ik bij Kamera-Express in Almelo geweest en ik ben daar heel prettig geholpen. De medewerker nam echt de tijd voor me, luisterde goed naar wat ik zocht en gaf me eerlijk en deskundig advies. Je merkt meteen dat zij verstand van zaken heeft én plezier heeft in haar werk. Dat maakte het voor mij een fijne ervaring. Ik ging met een goed gevoel én de juiste keuze de deur uit. Zeker een aanrader!

Vandaag naar Kamera Express in Groningen geweest om twee objectieven van mijn reeds verkochte Nikon te verkopen en een nieuwe systeemcamera in te ruilen.

Hier uitstekend geholpen. Ik wist qua systeemcamera nog niet volledig wat ik wilde. Daar heeft de adviseur mij de verschillende modellen laten zien en voelen en wat de voor en nadelen zijn van de modellen. Hier werd goed de tijd voor genomen. Daarom ook de keuze voor de betreffende nieuwe camera en lens gemaakt en ook juist de keuze gemaakt voor Kamera Express. De service en de kennis was uitstekend en daarvoor ga ik toch ook nog graag naar een fysieke winkel.

Bedankt voor je uitgebreide review en super fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent. Het is inderdaad fijn om voor zo’n service naar een fysieke winkel te gaan. Veel plezier met je nieuwe camera en lens!

Ik werd steeds geholpen door enthousiaste en vakbekwame medewerkers. Ondanks dat het regelmatig druk is, zijn de wachttijden dan te overzien door de efficiëncy van de mensen achter de balie.

Wat fijn om te lezen dat je een positieve ervaring hebt gehadin een van onze winkels. We zijn blij dat onze medewerkers je goed hebben kunnen adviseren en dat je tevreden bent over de service, zelfs tijdens drukke momenten. Veel plezier met je nieuwe camera en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen.

Scorekaart voor Kamera Express