Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk was op zoek naar een Philips ambilight televisie. KE was de goedkoopste aanbieder en met de cashback actie van Philips kon ik voor een mooie prijs de 65OLED854/12 aanschaffen. Bestellen verliep soepel via de mail.
VerzendingDe koeriersdienst belde dezelfde dag nog om een afspraak voor de bezorging te maken. Volgende dag werd de televisie zelfs nog eerder dan verwacht geleverd.
KlantenserviceReageren goed en volledig op vragen.
AlgemeenTV besteld door een mail sturen naar KE. Betaallink ontvangen en de volgende dag de tv binnen. Soepel verlopen.
KlantenserviceSneller reactie
AlgemeenVia prijsmatching de goedkoopste deal gekregen, en met hun 5 jaar garantie is dat wel de moeite.
VerzendingDe tracking code liet op zich wachten, en er dan zelf moeten achter vragen waarom. Blijkbaar net hun laatste exemplaar gemist. Het zou dan een maand duren. Toteindelijk wel anderhalve week eerder gekregen dan ze zeiden.
KlantenserviceZeer vriendelijk en behulpzaam.
AlgemeenIk had nog nooit eerder iets bij Kamera Express besteld maar ze hadden de tv die ik wou voor een lagere prijs en een extra lange garantieperiode. Uiteindelijk had hij wat vertraging vanwege de drukte bij Postnl maar dit werd netjes gemeld. Prima aankoop, prima service.
AlgemeenOp zaterdag een bestelling geplaatst en met de optie voor zondag bezorging de volgende dag alweer fijn in huis. Altijd een fijne ervaring om bij Kamera Express een aankoop te doen
AlgemeenVorige week de Panasonic G9 gekocht bij Kamera Express in Den Bosch. Super geholpen in de winkel. Alles werd prima uitgelegd, verkoper nam ruim de tijd voor ons. Verkoper had ook heel veel kennis van de producten. We zijn erg blij met de fotocamera. Tot nu toe absoluut geen spijt van de aankoop. Extra accu werd nagestuurd, die was er de volgende werkdag. Top!!
KlantenserviceSuper geholpen in de winkel in Den Bosch
AlgemeenBestelling van Philips tv ging probleemloos. De informatie op de site was goed. Kamers expres was het goedkoopst.
VerzendingLevering was niet helemaal duidelijk. Eerst werd dinsdag aangegeven. Later werd dit maandag.
AlgemeenVriendelijke medewerkers, namen de tijd om ons te voorzien met deskundig advies. Goede prijs en liet duidelijk de verschillende kwaliteiten van de TV’s zien.
AlgemeenNikon 14-30mm Z lens gekocht bij Kamera Express, snelle levering en zeer prettige bediening in winkel te Utrecht. Zelfs nu in Coronatijd. Alles veilig: voldoende ruimte, handgel, plexiglas. In de winkel goede maatregelen getroffen,
VerzendingHet product was meteen in de winkel, kon meteen product afhalen.
AlgemeenDinsdagavond een nieuwe LG Oled Tv aangekocht bij Kamera Express en woensdag om 8u werd die al keurig afgeleverd. Scherpste prijs voor dit tiptoetsel en dan nog eens 5 jaar garantie er bovenop.
VerzendingSupersnelle levering. Dag na bestellen werd de televisie al geleverd om 8 u s morgens. Zelfs een dag eerder dan beloofd was.
KlantenserviceVia de chatbox nog een Carel&ckv afgesloten. Alles vlot afgehandeld.
AlgemeenGoede en duidelijke webside van Kamera express met reserverings mogelijkheid Camera afgehaald in Den Haag ,goed en vriendelijk geholpen in de superstore Den Haag
VerzendingGereserveerd Camera stond en afgehaald in Den Haag . Snel en goed geholpen
AlgemeenIk was op zoek naar een 75" televisie voor niet teveel geld om een veel te vroeg kapot gegane OLED tv te vervangen en Kamera Express had een LG 75UM7110PLB in de aanbieding, bestellen was met een paar klikken gedaan, meteen na de bestelling kreeg ik een bevestigingsmail en 15 minuten later werd ik al gebeld door Thijse koeriersdienst of ze hem de dag erna tussen 11:30 en 13:30 konden bezorgen.
Door het schrijven van een review ontvang je 3 jaar extra garantie op je aankoop.
Bezorger was eerder dan de verwachte aflevertijd, dus kon nog eerder de nieuwe tv aansluiten.
De bezorger heeft samen met mij de tv netjes naar binnen getild.
Algemeenze zorgden heel goed voor me in de winkel, de service was snel genoeg, bedankt
Verzendingverzenden heel snel
AlgemeenPositief: Snelle levering, goede prijs, snelle reactie
Negatief: geen betaling met creditcard mogelijk, dit zou volgens de site wel mogelijk zijn
AlgemeenGoedkoopste prijs, savonds om 8 uur besteld, volgende ochtend in huis. Bestelling was veilig verpakt.
AlgemeenOndanks huidige situatie betreft corona crisis verliep de bestelling vlekkeloos. Ik heb een goeie deal (combinatiepakket), snelle levering en duidelijke communicatie. Kortom, goeie service!
VerzendingSnelle levering (dinsdag besteld, woensdag in huis).
KlantenserviceDe ontvangen mailtjes waren duidelijk.
AlgemeenGoed advies m.b.t. aanschaf van tv.
Mogelijkheid tot deellevering (ik heb 2 tv's besteld).
Snelle bereikbaarheid via live-chat op de website. Dit werkt erg prettig. Veel beter dan in de wachtrij staan via de telefoon.
Doorslaggevend is: 5 jaar garantie (na reviews) ipv 2 jaar bij de meeste concurrenten.
Jammer dat van de 2 tv's er slechts 1 direct geleverd kon worden. De 2e volgt een week later. Echter dit was aangegeven tijdens het bestel proces.
AlgemeenHoi, Ik ben goed geholpen. Een nice bedrijf Kamera Express. Heb SONY A6400 gekocht bij hun.
AlgemeenDeskundig advies bij aan schat van Sony Cybershot DSC-HX90V camera.
Het advies was waardevol.
Vriendelijke medewerker.
Deskundig, waardevol en vriendelijk advies
AlgemeenGoede prijs voor een philips 55pus6704 TV. Netjes de volgende dag gebeld wanneer ik het bezorgd wilde hebben. De volgende ochtend een SMS ontvangen met bezorgdtijd en binnen dat window is het ook bezorgd.