Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Ik was op zoek naar een Philips ambilight televisie. KE was de goedkoopste aanbieder en met de cashback actie van Philips kon ik voor een mooie prijs de 65OLED854/12 aanschaffen. Bestellen verliep soepel via de mail.

De koeriersdienst belde dezelfde dag nog om een afspraak voor de bezorging te maken. Volgende dag werd de televisie zelfs nog eerder dan verwacht geleverd.

Reageren goed en volledig op vragen.

TV besteld door een mail sturen naar KE. Betaallink ontvangen en de volgende dag de tv binnen. Soepel verlopen.

Sneller reactie

Via prijsmatching de goedkoopste deal gekregen, en met hun 5 jaar garantie is dat wel de moeite.

De tracking code liet op zich wachten, en er dan zelf moeten achter vragen waarom. Blijkbaar net hun laatste exemplaar gemist. Het zou dan een maand duren. Toteindelijk wel anderhalve week eerder gekregen dan ze zeiden.

Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Ik had nog nooit eerder iets bij Kamera Express besteld maar ze hadden de tv die ik wou voor een lagere prijs en een extra lange garantieperiode. Uiteindelijk had hij wat vertraging vanwege de drukte bij Postnl maar dit werd netjes gemeld. Prima aankoop, prima service.

Op zaterdag een bestelling geplaatst en met de optie voor zondag bezorging de volgende dag alweer fijn in huis. Altijd een fijne ervaring om bij Kamera Express een aankoop te doen

Vorige week de Panasonic G9 gekocht bij Kamera Express in Den Bosch. Super geholpen in de winkel. Alles werd prima uitgelegd, verkoper nam ruim de tijd voor ons. Verkoper had ook heel veel kennis van de producten. We zijn erg blij met de fotocamera. Tot nu toe absoluut geen spijt van de aankoop. Extra accu werd nagestuurd, die was er de volgende werkdag. Top!!

Super geholpen in de winkel in Den Bosch

Bestelling van Philips tv ging probleemloos. De informatie op de site was goed. Kamers expres was het goedkoopst.

Levering was niet helemaal duidelijk. Eerst werd dinsdag aangegeven. Later werd dit maandag.

Vriendelijke medewerkers, namen de tijd om ons te voorzien met deskundig advies. Goede prijs en liet duidelijk de verschillende kwaliteiten van de TV’s zien.

Nikon 14-30mm Z lens gekocht bij Kamera Express, snelle levering en zeer prettige bediening in winkel te Utrecht. Zelfs nu in Coronatijd. Alles veilig: voldoende ruimte, handgel, plexiglas. In de winkel goede maatregelen getroffen,

Het product was meteen in de winkel, kon meteen product afhalen.

Dinsdagavond een nieuwe LG Oled Tv aangekocht bij Kamera Express en woensdag om 8u werd die al keurig afgeleverd. Scherpste prijs voor dit tiptoetsel en dan nog eens 5 jaar garantie er bovenop.

Supersnelle levering. Dag na bestellen werd de televisie al geleverd om 8 u s morgens. Zelfs een dag eerder dan beloofd was.

Via de chatbox nog een Carel&ckv afgesloten. Alles vlot afgehandeld.

Goede en duidelijke webside van Kamera express met reserverings mogelijkheid Camera afgehaald in Den Haag ,goed en vriendelijk geholpen in de superstore Den Haag

Gereserveerd Camera stond en afgehaald in Den Haag . Snel en goed geholpen

Ik was op zoek naar een 75" televisie voor niet teveel geld om een veel te vroeg kapot gegane OLED tv te vervangen en Kamera Express had een LG 75UM7110PLB in de aanbieding, bestellen was met een paar klikken gedaan, meteen na de bestelling kreeg ik een bevestigingsmail en 15 minuten later werd ik al gebeld door Thijse koeriersdienst of ze hem de dag erna tussen 11:30 en 13:30 konden bezorgen.

Door het schrijven van een review ontvang je 3 jaar extra garantie op je aankoop.

Bezorger was eerder dan de verwachte aflevertijd, dus kon nog eerder de nieuwe tv aansluiten.
De bezorger heeft samen met mij de tv netjes naar binnen getild.

ze zorgden heel goed voor me in de winkel, de service was snel genoeg, bedankt

verzenden heel snel

Positief: Snelle levering, goede prijs, snelle reactie
Negatief: geen betaling met creditcard mogelijk, dit zou volgens de site wel mogelijk zijn

Goedkoopste prijs, savonds om 8 uur besteld, volgende ochtend in huis. Bestelling was veilig verpakt.

Ondanks huidige situatie betreft corona crisis verliep de bestelling vlekkeloos. Ik heb een goeie deal (combinatiepakket), snelle levering en duidelijke communicatie. Kortom, goeie service!

Snelle levering (dinsdag besteld, woensdag in huis).

De ontvangen mailtjes waren duidelijk.

Goed advies m.b.t. aanschaf van tv.
Mogelijkheid tot deellevering (ik heb 2 tv's besteld).
Snelle bereikbaarheid via live-chat op de website. Dit werkt erg prettig. Veel beter dan in de wachtrij staan via de telefoon.

Doorslaggevend is: 5 jaar garantie (na reviews) ipv 2 jaar bij de meeste concurrenten.

Jammer dat van de 2 tv's er slechts 1 direct geleverd kon worden. De 2e volgt een week later. Echter dit was aangegeven tijdens het bestel proces.

Hoi, Ik ben goed geholpen. Een nice bedrijf Kamera Express. Heb SONY A6400 gekocht bij hun.

Deskundig advies bij aan schat van Sony Cybershot DSC-HX90V camera.
Het advies was waardevol.
Vriendelijke medewerker.

Deskundig, waardevol en vriendelijk advies

Goede prijs voor een philips 55pus6704 TV. Netjes de volgende dag gebeld wanneer ik het bezorgd wilde hebben. De volgende ochtend een SMS ontvangen met bezorgdtijd en binnen dat window is het ook bezorgd.

Scorekaart voor Kamera Express