Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeengoed geholpen vriendelijk personeel hier kom ik nog wel terug voor meerderen aankopen lekkere koffie ook
Verzendingzonder problemen alleen kwartiertje wachten tot het product uit het magazijn komt
Klantenservicevriendelijk behulpzaam niks is te veel
AlgemeenRecent een LG OLED55C9PLA gekocht bij Kamera Express in vestiging Rotterdam Centrum. Daar werd netjes alles uitgelegd omtrent garantie door de verkoper. Nette prijs aangeboden gekregen toen ik via de mail contact had opgenomen.
AlgemeenPrima levering ook in coronatijd duidelijk
wanneer de levering komt.
Dus keurig op tijd, en zonder schade.
AlgemeenPrima regeling bij kamera express, 5 jaar extra garantie.
Goede levering, alles keurig te volgen waar je bestelling is
ook in coronatijd 👍
AlgemeenSuper snelle service, het product was ruimschoots in voorraad! De Superstore in Almelo was eerlijk en duidelijk en een fijne winkel Echt super
Waar ze zich overigens erg goed aan de richtlijnen van het RIVM hielden!
Philips OLED 804 aangeschaft en dat kan ik iedereen aanraden! Zeker in combi met de ambilights! en koop hem gewoon lekker bij Kamera Express
KlantenserviceAardige mensen in de winkel!
AlgemeenEen week geleden mijn LG C9 gekocht bij Kamera Express. Heb voor Kamera Express gekozen omdat ze de beste prijs hadden en snel reageerden op email. Kortom goede ervaring.
VerzendingRond 16 uur besteld volgende dag 8 uur in huis. Helemaal top. Enig nadeel dat de verzending wel 30 euro kost, maar eerlijk gezegd ben ik blij dat een dure TV met een bedrijf wordt verstuurd die er verstand van heeft. De kans dat een TV beschadigd aankomt wanneer die met normale postbedrijven wordt verstuurd is aanzienlijk groter.
AlgemeenGisteren heb ik mijn eerste eigen camera; de Canon 250D gekocht in een van de Kamera Express winkels. Bij binnenkomst wist ik nog niet zo goed welke ik wilde hebben, maar gelukkig ben ik goed geholpen, doordat de medewerker eerlijk mijn vragen beantwoordde en er echt verstand van had. Bij sommige andere winkels proberen ze je het duurste te laten kopen, maar bij Kamera Express keken ze naar wat ik als klant belangrijk vond. Ik ben erg blij met mijn aankoop!
AlgemeenSnel en deskundig geholpen, oude camera snel nagekeken en getaxeerd. Duidelijke informatie gekregen over het product dat ik wilde kopen. Deskundig. Legt extra verzekeringen e.d. uit zonder enige druk om af te sluiten.
Algemeenal een tijd op zoek naar een opvolger van mijn Panasonic TZ40, met dit nieuwe type zeer gelukkig. Kamera Express deed er nog een hoes en een extra batterij bij.
Verzendingbinnen 24 uur geleverd.
Klantenservicehad wat moeite met aanpassen naam, maar is met wat hulp geukt.
AlgemeenIk heb mijn camera online besteld op kameraexpress.be en in minder dan 24u heb ik hem ontvangen!
AlgemeenGoede service en een uitstekend advies zelfs in coronatijd (met een rij voor de deur) wordt er de tijd genomen om je van de juiste informatie te voorzien.
AlgemeenNette winkel ondanks coronamaatregelen. Had de lens via de website gereserveerd en dat is een mooie service. Vis je niet achter het net. Nog niet met de lens gefotografeerd, dus daar kan ik nog niets over zeggen.
AlgemeenPrima website. Wat betreft de camera zijn de gegevens goed te vinden en te vergelijken. Bij accessoires werd ik enigszins verrast omdat een benodigd onderdeel van de oplader i.c.m. de camera apart bijbesteld moet worden.
VerzendingPakket werd prima afgeleverd.
KlantenserviceBen benieuwd of het benodigde onderdeel zonder extra verzendkosten wordt nagezonden.
AlgemeenTV gereserveerd op de website. De TV zelf afgehaald bij de vestiging in Almelo. Snel geholpen, goede prijs, vriendelijk personeel.
AlgemeenGoede service in de winkel, denken goed mee. Erg tevreden over de aankoop van mijn nieuwe spiegelreflex camera. Een artikel was niet op voorraad maar werd gratis thuis nageleverd.
VerzendingNa levering was iets minder snel als gepland, maar dit ligt niet bij kamera-express maar bij Post NL vanwege Corona.
KlantenserviceGoede service, fijn dat er een online chat is waar je je vragen kan stellen. Zo kun je thuis al vast zoeken en kijken wat voor jou het beste is om vervolgens in de winkel het product nog even goed te bekijken en aan te schaffen.
AlgemeenBestellen ging vlekkeloos. Kamera Express is altijd de eerste keus voor fotografie spullen, het is de grootste en de service is uitstekend.
Soms zijn andere wel goedkoper (zelfs soms Coolblue, ook goede service), maar meestal zijn fotografie spullen haast overal even duur. Kies dan maar kamera Express!
Kwam één dag later, maar lag aan Post NL, door de Corona drukte denk ik. Gratis accu zat er netjes bij, en gratis handgrip moet nog van Olympus komen.
Voor de eerlijkheid: Voor het schrijven van deze review krijg ik wel extensie naar 5 jaar garantie.
Klantenservice heb ik niet nodig gehad. Eerdere eraringen waren altijd psoitief.
AlgemeenEerst helaas defecte televisie ontvangen LG OLED65C9. na een hoop gebeld te hebben heeft Kamera Express het uiteindelijk wel allemaal goed opgelost.
eerste order 22-04-2020 gedaan en kreeg hem een dag later geleverd. Echter door de schade die ik meteen ontdekte heb ik daarna een week moeten wachten en heel vaak contact moeten hebben voor het uiteindelijk wel geregeld is
De koerier Thijse heeft mij zeker goed geholpen en netjes afgeleverd. Ook heeft Thijse koerier die dus door Kamera Express wordt ingehuurd mij geholpen met het achter de omruil actie aangaan die dus erg lang op zich liet wachten
KlantenserviceEr zijn een aantal goede medewerkers op de klantenservice en die blijken dan na wat doorvragen eigenlijk niet daar te zitten...... teveel verschillende schijven binnen de klantenservice waardoor de medewerker die je spreekt je niet 100% kan helpen.
AlgemeenOp zich goede service maar het zou beter zijn als Kamera express je beter informeerde over hun verzekering (via Actua). Je krijgt namelijk altijd een tegoedbon die je moet besteden bij Kamera Express. Actua zelf is een verzekeringsmaatschappij met erg slechte service.
VerzendingWij moesten perse naar de winkel omdat we een tegoedbon van de verzekeringsmaatschappij hadden
KlantenserviceDe service in de winkel is prima. Vriendelijk en klantgericht.
AlgemeenGbeaseerd op prijs bij webwinkel forum hier op Tweakers KE benaderd via email voor een hun beste prijs. 100 euro goedkoper dan offerte van een concurrent. Snelle reacties via email.
TV kon voor 30 euro worden opgestuurd of evt op 3 locaties in NL worden opgehaald. Jammer dat de optie niet werd geboden om bij lokale winkel op te halen.
In winkel uitstekend behandeld. Daar trouwens exact dezelfde TV voor de officiele dealerprijs zien staan.
Snelle reacties. Goed weten wat er in de markt speelt
AlgemeenPrijsaanvraag via e-mail gedaan. Met een uurtje aanbod gekregen. Was gelijk te bestellen en TV volgende dag in huis.
VerzendingVerzending kwam gelijk de volgende dag, slechts een half uurtje later dan in de planning stond.
KlantenserviceBinnen een uurtje via e-mail reactie op prijsaanvraag.