Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Goed benaderbare camerashop met behulpzame personeel.
Al een aantal artikelen aangeschaft in een filiaal. Altijd goed geholpen.
De website is ook overzichtelijk en up to date.

Persoonlijke behandeling in de winkel, advies en objectieve benadering. Voor en nadelen van de camera goed uitgelegd.

Jammer dat de camera niet meer op voorraad was maar dit was snel opgelost en werd 2 dagen later thuisbezorgd

Ik ben erg goed geholpen in de winkel (Zwolle) zeer tevreden over de uitleg, vakkennis van de medewerkers. Op twee verschillende dagen geweest (oriëntatie en koop). Beide keren positief!

Heb de tv vanavond bezorgd gekregen en ga deze het weekend inslalleren. Service van Kamera Expres was prima en contact met de helpdesk was heel prettig.

Heb een Panasonic TZ-95 online gekocht bij Kamera-Express. Voor Kamera-Express gekozen omdat naast een interessante prijs er een gratis accessoire set bij zat. En daarnaast een garantie van 5 jaar i.p.v. 2 jaar.

Snel ontvangen

De gratis accessoire set bleek niet volledig geleverd te zijn. Hierover contact gehad met de klantenservice. Het duurde even, maar uiteindelijk is deze nagestuurd.

Ik was op zoek naar een spiegelreflexcamera en ik heb de prijs vergelijkt op internet en kwam uit bij Kamera Express. Dus kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera bij de Superstore in Turnhout. Ik wou toch graag eerst de camera bekijken, in handen hebben en meer informatie erover winnen. Ik ben zeer tevreden over de professionele kennis over de camera en lenzen die ik op het oog had. Ook werd ik heel goed verder geholpen met de bijkomende producten die ik ook erbij wou kopen.

Professionele kennis van de verkoopster die me heeft verder geholpen. Vertelde ook uit eigen ervaring en gaf meer kennis mee over de camera zodat ik al goed gewend kon geraken aan de camera zelf.

Onlangs bij Kamera Express een Fujifilm X-T30 i.c.m. Fujifilm 16mm f2/8 objectief en wat ander kleine spul zoals filters aangeschaft. Kamera Express biedt op de wat duurdere producten extra garantie wanneer er een review geschreven wordt op een van de aangesloten websites. Kleine moeite en voor alle partijen gunstig. Daarbij opgemerkt dat ik qua review KE oprecht zal beoordelen, omdat niemand er wat aan zou hebben als ik dat niet zou doen. KE zou de service niet kunnen verbeteren en potentiële klanten zouden afgaan op een verkeerd beeld.

Dat gezegd hebben, kan ik niet anders zeggen dan dat mijn ervaringen met KE erg positief zijn. De verkoper was aardig, behulpzaam en duidelijk. Ik ben in de winkel in Capelle geweest en wist al wat ik wilde qua apparatuur. De verkoper vertelde vrolijk over de Fuji X-T30 en ik kon duidelijk horen dat hij enthousiast werd van fotografie en beeld. Dat geeft vertrouwen. Nadat alle artikelen uit het magazijn gehaald waren, ben ik snel weer op huis aan gegaan om met de nieuwe camera te gaan fotograferen. Dit is geen productreview (Wellicht komt die nog), maar mijn hemel wat is het een fijn toestel en wat geeft de Fuji toch een fijne kleuren en ervaring in het gebruik!

Om een lang verhaal kort te maken, ik ben erg enthousiast over Kamera Express, kom graag terug en kan iedereen aanraden om bij Kamera Express te winkelen

Bij thuiskomst had ik wat vragen m.b.t. de inhoud van de doos en het feit dat het zegel van de verpakking verbroken was. Dit baarde mij wat zorgen, omdat het mij deed vermoeden dat het om een gertourneerd product kon gaan. Op zichzelf geen probleem, maar ik als ik nieuw koop, dan ga ik er vanuit dat alles netjes en verzegeld verpakt zit bij dergelijke producten.

Hierover contact opgenomen met de klantenservice en zij hebben helder gereageerd en de zorgen weggenomen. Wanneer een product geretourneerd wordt, zal deze via de outlet aangeboden worden en niet als nieuw in de winkel.

Het contact was vriendelijk en begripvol. De klantenservice medewerker leek echt te begrijpen dat ik mij wat zorgen maakte om het feit dat het zou kunnen gaan om een retour of anderszins "afgekeurde" camera. Ook hier dus 5/5 sterren.

Zeer communicatieve winkel. Heel gemakkelijk om per mail informatie in te winnen over een product (tv) en daarbij een aantrekkelijke prijs aangeboden te krijgen.
Mijn ervaring met hen is volledig online / digitaal, en is dus vlekkeloos verlopen.
Als Belg die contact opnam met een lokale winkel (Gent) werd ik direct doorverwezen naar een filiaal / mailbox van Rotterdam, maar dit zie ik niet als negatief punt. Kan ivm garantie wel duurder uitvallen bij retour, maar daar kan ik momenteel nog niet over zeggen.

Verzending verliep goed en snel, enkel had hierover nog iets meer gecommuniceerd mogen worden. Na ontvangst van factuur heb nog 3 dagen moeten wachten op telefoon van de leverancier om het product de volgende dag in ontvangst te nemen. Tot die 3e dag was er helemaal geen bevestiging dat de tv voor verzending werd klaargemaakt of dat men spoedig contact gingen opnemen, dus dat was een beetje hoopvol afwachten.
De levering zelf was op de afgesproken dag, goede verpakking en aanwijzingen op de doos ivm garantie en retour.

Prettige winkel, professioneel en vriendelijk. Ik heb er de Sony A7 gekocht. De moeder van alle full frame systeem camera's. Heel fijn zijn de fysieke draaiwieltjes waarmee je diafragma, sluitertijd en iso kan wijzigen. Het toestel heeft geen touchscreen. Maar, wat een wonder, met de Imaging Edge Mobile app kan je van je telefoon een monitor maken waarmee je ook kan scherpstellen door op het gewenste deel van je beeld te klikken.

duidelijke omschrijving van het product en snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding
tv LG55SM8200PLA makkelijk aan te sluiten .

snel geleverd . nauwkeurige tijdzone

snel geleverd

zeer goede service, zowel online als in de winkel krijg je antwoorden op al je vragen. Kwaliteitsvolle producten, goede omschrijvingen, goede promo's, correcte prijzen.

zeer snelle levering, goed ingepakt.

zeer goede klantendienst, hebben kennis van zaken

Al.jaren goede ervaringen met Kamera Express bij aankoop van Canon materiaal. Maar blijkbaar doen ze ook in TVs! Na een korte mail wisseling over de prijs kwam Kamera Express met een mooie aanbieding, 50 euro duurder dan de goedkoopste, maar 5 jaar garantie ipv de standaard 2. Dat is het wel waard.

Altijd goed advies en altijd snel met een passend antwoord!

Goede voorlichting gehad en voldoende tijd genomen om vragen te beantwoorden. Daarna overgegaan tot aankoop van een spiegelreflex camera met kitlens

Er werd wel een camera gepakt die nog niet eerder uit de verpakking gehaald was, maar ook die word wel net zo makkelijk eruit gehaald.
Eigenlijk doe ik dat liever zelf.

I was in the marked to purchase a high-end 32" 4K monitor with support for Adobe RGB and HW calibration. After doing a lot of research I settled on BENQ SW321C 32 as a best choice for my purpose. Sadly, the monitor appeared to be out of stock everywhere. As dealt with Kamera Express before, I sent them an email enquiry re availability; they reply that they would be able to deliver it in 2weeks after the order. I bit the bullet and payed for something that was out of stock, bracing for a long delivery due to Covid19. To my pleasant surprise the monitor was delivered at my doorstep with 4 days! Kudos! I might write a longer review on the unit itself if t there is interest - suffices to say that I'm not disappointed!

see above.

good communication - could be a little faster at times,

Inruil systemcamera voor nieuwe compactcamera. Goede inruilprijs, prima bediening en goede service. Ik heb meteen de compactcamera, die ik wilde hebben (Nikon Coolpix P950) aangekocht, met nog eens 5 jaar garantie gratis erbij. Top!

aanvankelijk moeilijk begrijpen met mondmasker aan, mooie winkel in Gent, voldoende aandacht en goede verkopers. Hebben geholpen met sensor reiniging en tips omtrent nieuwe aankoop camera D7500. Prijs versus kwaliteit is ok. vlotte bediening.

klantenservice is goed maar kan beter; mogelijks ligt het aan de corona maatregelen. Soms moeilijk om afstand te nemen en elkaar goed te verstaan met een mondmasker.

Medewerkers met oog voor de verzuchtingen van de klant, TOP!, Wordt erg geapprecieerd, dank! Product in stock, vlotte bestelling, eventuele bijkomende vragen worden snel uitgeklaard door bekwame/ professionele medewerker.

Vrijdag rond 16h besteld, Zaterdag rond de middag geleverd. Strak georganiseerd, perfect!

Bijkomende vragen/opmerkingen werden quasi 'a la minute' doorgemaild. Optimale service bij doorlopen van het bestelproces.

Goed advies gekregen bij de aanschaf mijn nieuwe canon 85 mm lens bij kamera express in Arnhem.

Super geholpen, kwam voor de Canon 90d binnen en ben met een fullframe vertrokken! Eerlijk en goed advies gehad echt top

Winkel te Dilbeek, Medewerker: Servaes Nico
De medewerker was vriendelijk, to the point maar vooral professioneel!
Kortom een aangename verrassing!

Mijn Canon 250D + bijhorende objectieven waren allemaal op voorraad.
Het statief wordt binnen 2 dagen thuis geleverd.

Winkel te Dilbeek, Medewerker: Servaes Nico
De medewerker was vriendelijk, to the point maar vooral professioneel!
Kortom een aangename verrassing!

Scorekaart voor Kamera Express