Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Super winkel. Meerdere keren iets besteld en gekocht. Ontzettend blij met de service en met de hulp.

was er snel en in goede staat met alle papieren die nodig waren.

Ik ben goed geholpen in de winkel van Kamera express. Mijn vragen werden goed beantwoord en ik had de mogelijkheid om de camera te proberen. Ze moesten wel op zoek gaan naar een accu voor de camera en waren niet helemaal bekend met de lopende acties. Vervolgens werd de actie vlak voor het afrekenen nog vergeten en moest ik er op attenderen. Geen probleem verder, het was alleen wat rommelig

Ik heb een Sony a6400 systeem camera gekocht en ben uiterst tevreden met mijn aankoop. Het is een goede kwaliteit camera, maakt super mooie foto's.

Kamera-Express heeft een uitgebreid aanbod, maar is niet altijd de goedkoopste, gelukkig hebben ze laagste prijsgarantie. De klantenservice van de winkelketen is verschrikkelijk. Je krijgt nergens reactie en via de telefoon word je continue doorgestuurd naar een voicemailbandje.

In de winkel ben ik keurig geholpen. Ik heb niet het idee gehad dat ze mij iets probeerde aan te smeren, en dat is wel zo prettig. Zeker aan te raden.

Totaal onbereikbaar. Continue bel je, maar word je doorgezet naar de voicemail. Waardeloos.

Hebben ons goed geholpen bij de juiste keuze maken, en omdat wij vrij veel kochten hadden ze er leuke extra's bij gedaan voor een klein prijsje

Heel goed geholpen voor de juiste keuzes

Prima winkel waar ik tv heb gekocht en ben geholpen door vriendelijke verkoper. hij heeft ook geholpen de tv naar de auto te tillen.

Op zoek gegaan via internet naar een nieuwe OLED-tv. Hier waren de prijzen zeer verschillend in bij verschillende sites. Kamera Express had een leuke prijs en ben daardoor langs de fysieke winkel gegaan om het product te bekijken.

Hier ben ik netjes en goed geholpen. De medewerker was vriendelijk en gaf mij een goed advies dat paste bij mij. Hij smeerde mij Niet het nieuwste model aan aangezien dit niet bij mijn wensen paste. Dat kan ik waarderen.

Fijn om in een echte winkel mijn gewenste OLED tv uit voorraad te kunnen kopen. Houder voor wandmontage was niet aanwezig maar werd besteld en had ik volgende dag in huis. En samen voor een mooie prijs!

super goede indruk van de store in Groningen. Proffesioneel benaderd en ook van eerlijk advies voorzien. alle voor en nadelen zijn besproken over de EOS 77D. ipv van twee lensen hebben we nu 1 multifunctionele lens.

super mooie Camera Canon eos 77d met Tamron 18-270mm lens. perfecte combinatie met de wensen die wij hadden. licht gewicht en een mooi compact model. de handige functie om foto's te delen is ook ideaal.

Goed geholpen in de winkel en snelle service..mooiste is dat ik nog 5 jaar garantie kreeg op de LG OLED55C9PLA.

Heb het product opgehaald in de winkel ze hadden hem op voorraad.

Wer snel geholpen en de medewerker heb de tv nog in de auto gestopt...helemaal topp

Het was zeer makkelijke om te zoeken, te vinden, te vergelijken en te kopen! Het werd zeer duidelijke precies wat was inbegrepen en wat niet, en de prijzen waren op dat moment, het aller beste.

Levering was de volgende dag, ben ik voldoende hierover op de hoogt gehouden, en het zelfs naar het bovenste verdieping gebracht met een charmante glimlach.

Alles verliep via het website, dus ik had geen direct contact met personeel erover, maar hun werk achter de scherm was wél positief merkbaar.

Goede communicatie en service! De camera was op dat moment niet in de winkel maar is de volgende dag thuis bezorgd.

Snelle Verzending

Ik werd in de winkel goed geholpen.

Makkelijk bestellen, goede communicatie over de bestelling en levering. Thuislevering was netjes en vriendelijk, ook hier was de juiste communicatie over tijdstip gedaan.

Goede levering op de juiste tijd, prima communicatie

Ze hielden me zeer goed op de hoogte van de levertijd en betalen was makkelijk

I have bought many products with Kamera Express, both in store and online. They always offer the best service.

Heb vorig jaar een video camera besteld en dit jaar een nieuwe televisie. Bij deze televisie hebben ze de beste prijs (van de gerenommeerde aanbieders).

De levering is snel.

Producten functioneren goed dus ik kan geen feedback geven over de reparatie afdeling.

Het expres bedrijf wat de tv levert heeft netjes per mail en telefoon contact met me opgenomen om een aflever afspraak in te plannen.

Communicatie is duidelijk en verloopt vlotjes. Op e-mails wordt binnen enkele uren geantwoord en ze zijn ook telefonisch goed bereikbaar.

Denon versterker aangeschaft , tegen de beste prijs van NL. uitstekend geholpen in de winkel. kundig personeel en netjes te woord gestaan.

direct meegenomen, parkeren was ook geen probleem.

Vroeg per Tel om Factuur deze had ik nog niet ontvangen , kort in de wacht en binnen 5 min in de inbox , perfect

Zeer goede service. Nieuwe TV gekocht bij Kamera Express. Duidelijke website, snelle levering. Tevens erg fijn dat er 5 jaar garantie geleverd wordt.

Zeer snelle levering

Vandaag goed geholpen blij de aankoop van een camera. Wist mij goed te vertellen wat de voordelen en nadelen waren. Hoop nu mooie foto’s te kunnen maken

Zeer snelle levering. Op zondagavond bestelt dinsdag al in huis.

Wij zijn bij Kamera-express in Almelo geweest. We werden hier zeer vriendelijk geholpen. Degene die ons hielp was zeer deskundig en op basis van ons verhaal wist hij precies wat wij nodig hadden. Hij probeerde ook niet de duurste camera aan te smeren wat wij als zeer prettig ervaarden. Zeer prettig geholpen, dus komen hier zeker nog eens terug.

Na enig speurwerk online naar de winkel in Zwolle gegaan om mij te laten informeren over een nieuwe systeemcamera. Ik had een aantal systeemcamera's in mijn hoofd (o.a. Sony A6000 of Canon Eos M50) en was benieuwd waar de medewerker mee zou komen en wat haar advies zou zijn. Ze kwam met de Olympus E-M10 Mark ||| en deze vergeleken met de camera's waar ik op voorhand research naar had gedaan. Zeer goed advies gekregen, erg fijn en professioneel geholpen om tot de juiste keuze te komen. Uiteindelijk met de Olympus de deur uit gelopen en ga in de aankomende periode de camera uitvoerig testen!

Scorekaart voor Kamera Express