Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

Ik kon makkelijk de producten vinden die ik wilde. Ik heb een Sony systeemcamera en een losse Sony-lens besteld. Er was wat onduidelijkheid over het leveren door PostNL, maar dat bleek geen probleem te zijn verder. Fijn dat ik in de fysieke winkel nog wat vragen kon stellen alvorens mijn bestelling te plaatsen. Dankzij een lopende kortingsactie op Sony-producten was de prijs voordeliger en concurrerend met andere partijen.

Mijn product is keurig de volgende dag geleverd. Per email ben ik op de hoogte gesteld van de verzending. PostNL gaf echter (foutief) aan dat zij het pakket nog niet ontvangen hadden, waardoor ik mogelijk in tijdnood zou komen. Uiteindelijk bezorgde PostNL het pakket alsnog op tijd.

Ze hebben me via social media en email nog geholpen ter betrekking tot mijn vraag over de verzending. Ik heb een voicemail ingesproken omdat hun klantenservice het helaas te druk had, maar hier zijn ze nog wel op teruggekomen per mail. Uiteindelijk bleek mijn kwestie al opgelost te zijn doordat PostNL de trackinggegevens foutief toonde.

Superservice alles goed geregeld koop er altijd altijd een helpende hand voor als je een til nodig heb

Heb hem zelf opgehaald

Heel goed

The purchase was rather quick and convenient, and the product was very satisfactory. The store is near to home and everything is in stock.
It is good and reliable to buy things from here.

I picked up the product in the store, so it was very convenient.

Uitstekende service. Medewerkers nemen de tijd voor technisch advies. Veel knowhow. Goede aanbiedingen en overzichtelijke website.

Medewerkers denken met je mee. Veel kennis in huis.

Reeds in de winkel al enig advies gevraagd voor mijn oude (defecte lens) en voorzichtig oriënterend gevraagd naar alternatieven. Dame in de winkel heeft misschien veel kennis, maar straalt niet veel vriendelijkheid uit. Uiteindelijk op de website genoeg informatie kunnen vinden (en bij aantal producten een korte video met uitleg). Lens besteld en de volgende dag werd de lens goed verpakt bezorgd.

Puntje van aandacht is dat via de PostNL app werd aangegeven dat ik moest tekenen of ID bewijs moest laten zien, maar pakket werd zonder controle afgegeven, dit laatste ligt meer bij PostNL.

Het was makkelijk om de bestelling te plaatsen en te betalen! De website is verder heel duidelijk .

Het product werd keurig volgens de aangegeven tijden verzonden en afgeleverd aan huis !

Alle onderdelen verliepen prima. De website van Kamera Express is duidelijk en de betaling verliep ook zonder problemen.

Heel wat jaartjes heb ik mijn familie en kennissen laten genieten van de kwaliteitsfoto’s gemaakt met de Sony RX100 M3. Een camera waarvan ik heel veel plezier beleefd heb. Door een ongelukje was ik aan een nieuwe camera toe. De keus was snel gemaakt: de Sony RX100 M6.
Een super handige camera met ongekend veel mogelijkheden waarmee je prachtige en fantastisch scherpe foto’s maakt. Het zoombereik tot 200 mm biedt veel extra mogelijkheden. Wat het effect daarvan is op de verminderde lichtgevoeligheid moet ik nog uitvinden. Tot dusverre kon de betere beeldstabilisatie dat verschil ruim opvangen.
De scherpstelling is uitermate snel en nauwkeurig, zowel in macro als landschap, en geeft al naar gelang een goede dieptescherpte of wazige achtergrond.
Kortom: ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe camera, die zich gemakkelijk overal mee naar toe laat nemen en waarmee je goed voor de dag komt.
Het is gewoon een aanrader!

Product is keurig op de beloofde tijd ontvangen.

Het is een prima website waarop alles eenvoudig te vinden is. De bestelling en levering verliepen ook zonder problemen en geheel volgens afspraak.

Bij Kamera Express heb ik afgelopen week mijn Lg Oled TV gekocht. Na wat rondkijken op internet en diverse winkels te hebben benaderd wilde Kamera Express mij de beste aanbieding doen. Woensdag besteld en vrijdag in huis. Kortom een uitstekende webwinkel.

Woensdag besteld en er werd donderdag contact met mij opgenomen door de koeriersdienst over het tijdstip van de levering vrijdag. Vrijdag kwam de koerier keurig op tijd voorrijden. In tegenstelling tot wat andere verhalen over leveringen zag bij mij de doos er nog keurig uit. Kortom een goede levering.

Sony macro lens besteld. Gemakkelijk en zonder problemen order kunnen plaatsen, volgende dag al in huis. Helemaal top, zoals gewoonlijk.

Ik heb via Kamera Express een LG Oled tv besteld. De site was duidelijk en de bestelling ging goed. Twee dagen later in huis.
Een bestelling geplaatst en dezelfde dag telefoontje wanneer ze kunnen leveren.
Erg tevreden

Een bestelling geplaatst en dezelfde dag telefoontje wanneer ze kunnen leveren.
Erg tevreden. De bestelling is netjes afgeleverd in het tijdvak wat ze aangaven.

Na een bezoek aan Kamera Express Almelo, hebben we een vakkundig advies van de medewerkster gekregen over de meeste geschikte kamera voor ons nl. de Canon EOS 250D. Een maand later hebben we besloten om de kamera te gaan kopen in de winkel. De medewerkster was behulpzaam en vriendelijk en ze blijft kundig. Ze heeft alles uitgelegd over de mogelijkheden die ze als Kamera Express aanbieden. We hebben de Canon EOS 250D met 18-55mm STM compact gekocht. Mooi camera voor beginners met veel mogelijkheden. We zijn vaste klanten en komen graag weer terug bij de Kamera Express winkel in Almelo.

We hebben het product in de winkel gekocht. De voorraad informatie op de website klopte.

We hebben één keer een klantservice contact gehad en alles verliep volgens de planning en de verwachting.

Bij Kamera Express een LG OLED 48CX gekocht nadat ik contact had gezocht met de klantenservice en ze met een prima voorstel kwamen. Betaling verliep soepel via een link in de mail en een dag later kreeg ik de factuur met de afgesproken prijs. Zelfde dag is de TV verstuurd met PostNL.

De TV is uiteindelijk 1 dag later verstuurd dan de betaling is voldaan. Desondanks zeer tevreden over de snelle en klantvriendelijke houding van KE.

Mijn vraag werd na 4 uur beantwoord en alle daarop volgende correspondentie was snel en efficiënt.

Ben in de Superstore in Groningen geweest om een DSLR en lens die ik al een tijdje op het oog heb, te bekijken.
Ik ben goed geholpen door de verkoper. Hij had de camera en lens bij de hand en ik mocht er even mee spelen.
Niet plaatjes mee schieten, vanwege de counter.

Ik heb nu achteraf wel een beetje het gevoel dat ik een demo model heb gekocht, voor de volle prijs.

Kamera-Express maakte voor mij de laagste-prijs-garantie-claim waar naar aanleiding van mijn verzoek. Keurig adequaat mail contact, snelle levering.

Alles uit de kunst met de levering van de bestelling: geleverd op de gemelde datum/tijd, goed verpakt, alles prima.

Gewoon zoals je het wenst: vragen snel en to the point beantwoord.

In de winkel in Almelo goed geholpen en er was ook voldoende voorraad incl de mogelijkheid om de producten goed te testen

Goed geholpen door een medewerker met veel kennis

Kamera Express gaf snel en duidelijk antwoord op mijn vragen betreffende inruilwaarde van mijn oude camera - en gaf vertrouwen om een nieuwe Panasonic TZ-100 bij hen te bestellen. De bestelling werd snel en correct afgeleverd. Prima service dus.

De camera was netjes bezorgd, en er werd keurig om een ID-kaart gevraagd door de eigenaar van het uitgiftepunt.

Goed advies is veel waard! Zonder producten op te dringen heb ik een goed advies ontvangen. Daarom ga ik graag naar Kamera Express omdat daar enthousiaste mensen werken die zelf ook gek zijn van fotografie en die ervaringen graag delen.

Ik werd goed geholpen, daarbij kreeg ik goed advies en vond ik de hulp niet opdringerig. Dit was erg prettig! Ik zal daarom zeker weer eens terug komen!

De prijs met 5 jaar extra garantie was een goede motivator en de extra cover voor de camera was leuk meegenomen

Scorekaart voor Kamera Express