Kamera Express

Gebruikers over webshop Kamera Express

De site geeft de juiste prijzen aan en de winkel voorraad. Verder heb ik niet op de site besteld omdat ik de TV direct in de winkel heb opgehaald.

Product voldoet aan de verwachtingen.

In de winkel vroeg ik om een TV met DVB-C, de verkoper wist niet wat DVB-C was.

Keurig geholpen, er is alles aan gedaan om onze camera werkend te krijgen, en toen bleek dat dit niet ging werken keurig netjes een nieuwe besteld voor ons.

AL met al nog wel bijna 3 weken moeten wachten op onze nieuwe camera.

Steeds binnen nette tijd antwoord

Wij werden bij Kamera Express prima verder geholpen bij het aankopen van een TV. Goede uitleg, goede afhandeling van de aankoop en een vlotte betaling. Ook de levering verliep heel goed en snel.

Het product werd in goede staat geleverd. De bestelling werd zaterdag gedaan en maandag al thuis geleverd. Goede service.

Bij kamera-express ben ik door vakkundig personeel geholpen die een goede kennis van zaken heeft. Het personeel geeft eerlijke en goede uitleg over hun producten; positieve kanten en negatieve kanten. Mijn bezoek aan kamera-express geeft mij daarom een goed gevoel.

Volgende dag alles bezorgd.

Ik heb bij Kamera Express Antwerpen een Sony a7 mark III gekocht. Ik ben uitstekend geholpen in de winkel. Het personeel nam echt zijn tijd om samen met mij het geschikte model camera te vinden.

Ik heb bij Kamera Express een aantal oude lenzen ingeruild. Via de e-mail heb ik een taxatie gekregen met een overzichtelijke marge. In de winkel werd ik snel, vriendelijk en zeer professioneel geholpen. Ik kon een goede deal sluiten op basis van de taxatie en bij aanschaf van twee nieuwe lenzen. De lenzen waren netjes op voorraad en kon ik meteen meenemen.

bestelling correct uitgevoerd op de afgsproken datum en volgens de huidge veilighedsregels. vriendelijke en zorgvuldigechauffeur.

Verzending vlekkeloos.

Ik wist al welke camera ik wilde hebben. Bestellen via de webshop ging zonder problemen. De beloofde cashback is correct afgewerkt.

levering ging perfect volgens de aangekondige veiligheids afspraken

Ik werd erg goed geholpen door de medewerkers ter aansluiting van wat ik wilde, ik had niet het idee dat ze een verkooppraatje aan het houden waren. Wat ik erg fijn vond.

Ter vervanging van mijn oude Canon 20D een nieuwe Canon 6D plus Sigma 24-70 F2.8 lens aangeschaft. In de winkel in Den Bosch zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Zeker een aanrader.

Deskundig geholpen bij het kiezen van camera en objectief. Vriendelijk en attent personeel. We kregen ook iets te drinken aangeboden. Er werd duidelijk uitleg gegeven en hiervoor werd voldoende tijd genomen.

De levering kwam op de afgesproken tijd. Verder geen enkel probleem.

Via de mail contact gehad met ze en een super aanbieding gehad voor een nieuwe OLED. Top service!

Verzending ging zeer soepel en een zeer vriendelijke bezorger.

Top klantenservice, ben zeer snel en goed geholpen door ze.

Tweede keer in korte tijd een tv bij dit bedrijf gekocht, deze keer voor mijn schoonouders. Kreeg de beste prijs, communicatie verliep perfect via email. Bezorging precies zoals afgesproken en netjes op tijd.

Na onze 'eisen' kenbaar te hebben gemaakt heeft hij ons een aantal mogelijkheden voorgelegd om uiteindelijk tot een tevreden aankoop van een camera te komen. Prima geholpen!

TV besteld na contact via mail. Dit verliep soepel, niet lang hoeven te wachten op reacties. Product kon ik dezelfde dag ophalen.

De service in de winkel was zeer goed. De medewerker luisterde naar mijn wensen en aan de hand daarvan een eerlijk advies gegeven. Uiteindelijk voor dit merk gekozen omdat ik eerder ook een Lumix had en daarmee het menu hetzelfde werkte.

I am not an expert on photography and I went to the Kamera Express Store in Amsterdam looking for a new lens for my camera. They offered me support and they even let me try different options so I could choose the one that fits my needs better! Thank you!

Wij zijn in de winkel in Rotterdam Centrum geweest. Super geholpen. En met een TV naar huis gegaan die helemaal aan de verwachtingen voldoet.

Duidelijke website en gemakkelijke betaal methode, er ging door mijn eigen schuld even iets fout met het betalen maar de website ving het goed op en kon meteen opnieuw de betaling doen.

Body occasion besteld voor een goede prijs en (binnen 1 werkdag) in uitstekende staat ontvangen met alle accessoires zoals beschreven op de website.

TV besteld na contact via mail. Dit verliep soepel, niet lang hoeven te wachten op reacties. Product werd volgende dag geleverd.

Levering van tv verliep via apart verzendbedrijf dat contact opnam voor afspraak en informatie over levering via (SMS/mail)

Scorekaart voor Kamera Express