Gebruikers over webshop Kamera Express
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenHet was makkelijk de bestelling te plaatsen en er waren ook nog wat leuke acties waar we voor in aanmerking kwamen.
VerzendingDe printer werd netjes en snel geleverd door PostNL, met een beetje aandacht hadden we hem ook zo geïnstalleerd en hij doet het prima.
AlgemeenHet was heel makkelijk om mijn nieuwe kamera te bestellen. De Website is goed en ik ben echt blij.
AlgemeenOp de site van Kamera Expres klaar laten leggen wat ik wilde kopen en de volgende dag opgehaald in de winkel. Goede service en het lag keurig klaar in de winkel. Goed geholpen onder het genot van een kopje koffie. Alles was snel en goed geregeld.
KlantenserviceOp de site van Kamera Expres klaar laten leggen wat ik wilde kopen en de volgende dag opgehaald in de winkel. Goede service en het lag keurig klaar in de winkel. Goed geholpen onder het genot van een kopje koffie. Alles was snel en goed geregeld.
Super dat je we zo konden helpen, veel plezier met je aankopen.
AlgemeenKamera express is één van de weinige goede camera-winkels in NL. Service is goed, met fysieke winkels om het product voor de aankoop te beoordelen.
Lens gekocht, zeer vriendelijk geholpen (ik wist precies wat ik wilde).
PS: ik vul deze review in om de garantie-termijn te verlengen!
Ik kon kiezen uit verzenden of ophalen in de winkel. Ik wilde het product checken voor aankoop. Vandaar afgehaald.
In het verleden wel eens laten verzenden en dit verliep goed en op tijd.
In het verleden wel eens iets terug gestuurd. Zonder problemen geld terug gekregen. Prima, geen klachten.
AlgemeenLaat ik mijn vreemde ervaring eens delen. Wij wilde een makkelijke camera erbij hebben voor onze bruiloft dus waren we op zoek gegaan naar één Panasonic LUMIX. Kamera Express was niet de goedkoopste maar eerder wel goede ervaring.
13 mei camera bestelt en betaald. Hierna netjes een bevestiging gekregen dat de verwachte levertijd was in de week van 21-5-2023.
4 juni een reminder naar hen gezonden want ik had nog niets binnen.
5 juni verzoek om aankoop bewijs te sturen zodat ze het konden uitzoeken. Direct gedaan. direct afgeboekt na de bestelling.Ik had te weinig betaald en moet 25 euro bij betalen!! (vreemd want de waarde stond zo op website). Toch maar gedaan.
7 juni Order vrijgegeven en zou dezelfde dag verzonden worden
11 juni bericht dat camera is verzonden
Nooit ontvangen en hij bleek nog in het magazijn te liggen, dus 3 dagen meerdere keren moeten bellen en zou meerdere keren dezelfde dag gezonden te worden wat maar niet gebeurde.
Camera is nooit geleverd want hij was niet in het assortiment!!!
PS valt op dat alle positieve reviews winacties of tegen betaling zijn ;-)
Wees eerlijk en hou mij niet enkele weken aan de praat en zeg ook niet dat zaken zijn opgestuurt terwijl al weken bleek dat iets helemaal niet op voorraad was en al maanden niet meer leverbaar is. Zorg dat je personeel goed geinformeerd is en niet elke medewerker iets anders laten zeggen.
Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring heb gehad, dit is niet zoals wij het zouden willen zien en inderdaad wel een beetje vreemd. Ik kom graag in contact met je zodat we dit kunnen bespreken. Zou je ons een mail willen sturen met je telefoonnummer ? reviews@kamera-express.nl.
De enige actie die wij hebben is dat je elke week kans maakt op 100 euro shop te goed als je een review schrijft. Dus niemand wordt omgekocht of betaald ;-)
AlgemeenGopro 11 special bundle gekocht.
Goed geïnformeerd.
Goede service.
Juiste advies!
Als je geen verstand hebt over camera’s is Kamera express de juiste winkel.
Binnen aangegeven tijd verstuurd naar de winkel. Mail ontvangen. Hierna stond de gooro klaar voor mij. Na nog vragen die ik had heb ik deze aangeschaft.
KlantenserviceGoede klantenservice. Je hieft niet lang te wachten. Na een minuut kan je ervoor kiezen om een terugbelverzoek te doen. Je word dan binnen 20 min terug gebeld. Ik heb dit 6 keer gedaan. Binnen paar minuten word je terug gebeld! Super!
AlgemeenIn tegenstelling tot een eerder bestelling, die de volgende dag geleverd zou worden en ik pas na 14 dagen kreeg, terwijl mijn bestelling overal direct te leveren was. Is het deze keer prima gegaan. Besteld en de volgende dag in huis.
Ook ik vind de giftcard aktie; niet duidelijk uitgelegd, niet echt duurzaam en liever had ik een kortingsvoucher op een volgende bestelling gezien.Zit hier met € 400,- aan profoto net bonnen. Totaal 8 bonnen van € 50,00 die je niet mag samen voegen, om iets moois te kopen.
---
Netjes afgeleverd, ja wat moet ik er verder over zeggen ben verplicht 15 woorden in te vullen hier in dit vak.
AlgemeenCamera besteld die volgens de website binnen 1-4 dagen er zou zijn. Helaas was lag die op dag 5 blijkbaar nog steeds in magazijn. Dit aldus de vriendelijke helpdesk. Hierdoor wel een evenement gemist waar ik de camera graag had willen uitproberen. Zondag avond besteld, woensdag de week erop geleverd.
Verzending9 Juli besteld, zou binnen 4 dagen er moeten zijn, werd uiteindelijk geleverd op 18 Juli.
KlantenserviceVriendelijk en snel, helaas was de "ik verwacht dat ie vandaag op de post gaat" niet accuraat en duurde het toch nog 6 dagen.
AlgemeenAl vaker producten bij Kamera Express gekocht. Dit is altijd bijzonder vlotjes verlopen en dit keer was het niet anders. De website is helder, de reviews zijn nuttig, het betalen gaat vlot en over de levering wordt je goed op de hoogte gehouden.
Een minpuntje vind ik de giftcard aktie; niet duidelijk uitgelegd, niet echt duurzaam en liever had ik een kortingsvoucher op een volgende bestelling gezien.
De verzending is vlotjes verlopen en je wordt goed op de hoogte gehouden. Wat ik wel vreemd vond, is dat je voor een beste wel duur product niet hoeft te tekenen.
Fijn dat je weer zo tevreden bent met ons! Bedankt voor je mooie review!
AlgemeenVia Kamera-Express een Profoto-flitser besteld. Deze moest ik ophalen in een vestiging om aanspraak te kunnen maken op de 'Try before you buy'-regeling ism Budgetcam.
De levering duurde wat langer dan gepland maar ik ben tussentijds uitgebreid op de hoogte gehouden over de vorderingen. Dit was erg prettig en schepte vertrouwen!
Het contact met de webwinkel verliep erg soepel evenals met de fysieke winkel. Ik hoefde niet achter mijn bestelling aan te bellen maar werd per mail persoonlijk op de hoogte gehouden
Goed om te lezen dat je gebruik hebt gemaakt van deze regeling Ik wens je veel plezier met deze mooie flitser!
AlgemeenCamera was moeilijk te vinden, maar via Kamera Express prima leverbaar. Mooi toestel die Sony A6100
VerzendingNa bestellen en betalen was er een snelle levering via PostNL. Geheel perfect verlopen en ben tevreden.
Fijn dat wij de camera voor je konden leveren!
Bedankt voor het compliment, hopelijk tot snel weer.
AlgemeenAirpods Pro 2 besteld met prima voorwaarden, waaronder de 5 jaar garantie bij het schrijven van een review.
Kortom, goede service!
Wat onduidelijkheid met de track&trace via PostNL, dit was al eens eerder gebeurt. Uiteindelijk is de bestelling iets verlaat bij een PostNL punt geleverd.
Alsnog redelijk snelle levering.
De keren dat ik KameraExpress aan de telefoon heb gehad ben ik van goed advies voorzien. Je wordt door vakkundige mensen geholpen die weten waar ze het over hebben.
Een aanrader!
Bedankt voor je mooie review! Ik wens je veel plezier met je Airpods!
Algemeen2 jaar en 2 maanden geleden een Samsung TV bij Kamera Express gekocht. Helaas ging hij stuk (vlak na de garantieperiode van 2 jaar). Kamera Express heeft goed meegedacht in een oplossing, waardoor we al snel weer een nieuwe TV hadden.
AlgemeenWas op zoek naar een grip voor mijn systeem camera. Ik vond deze Sony VG-C3EM Vertical Battery Grip voor een goede prijs (incl cashback) en 5 jaar garantie. Dat laatste vind ik belangrijk voor mijn foto apparatuur.
Online gekocht, en voorzichtig proberen ... maar wat een verademing. De camera ligt veel fijner in de hand (kost minder kracht in de vingers) en bij verticaal fotograferen heb je een nieuwe set knoppen, precies op de juiste plaats!
Aanrader deze originele Sony.
zoals je verwacht van een winkel als KE: op tijd, en goed verpakt in een extra doos.
Bedankt voor het compliment!
Fijn dat de camera zo fijn is voor je.
Mocht je vragen hebben, dan kan je altijd bij ons terecht.
AlgemeenLens besteld en via de winkel laten leveren. Netjes bericht gekregen dat deze klaar lag. Correct en vlot geleverd.
---
Gekozen voor afhalen in de winkel. Bericht gekregen dat lens klaar lag, en vervolgens opgehaald
Had wat bedenkingen met betrekking tot de licht sterkte van de lens die ik op het oog had.
Duidelijk antwoord van de klantenservice gekregen en daarna de lens besteld.
Bedankt voor je review!
Fijn dat alles soepel verliep en dat je het toch bij ons wilde proberen!
AlgemeenUiteindelijk is mijn TV geleverd maar het ging niet gemakkelijk. Een afgebroken betaling toch doorzetten blijkt lastig maar lukte later wel.
VerzendingDe bezorging was uiteindelijk een dag eerder en de man die bezorgde, was alleen en kon de tv niet alleen tillen.
KlantenserviceDe klantenservice heeft eea wel goed opgepakt en zegt dit soort problemen in de toekomst te zullen voorkomen en een kleine verassing gestuurd.
Bedankt voor de review!
Jammer dat het allemaal niet zo soepel verliep, maar gelukkig is het wel goed gekomen.
AlgemeenIk heb een aantal lenzen en accessoires besteld en deze zijn weer keurig verstuurd. Alles in perfecte staat ontvangen. Ook kort contact met de klantenservice gehad omtrent deze bestelling en ben netjes geholpen.
AlgemeenIk wist wat ik zocht en ik kon het hier makkelijk vinden door de categorieën waar je in kan zoeken.
VerzendingHet product was netjes verpakt in goed beschermend materiaal. Ziet er professioneel uit, waard voor je geld.
AlgemeenBen normaal niet zo van het reviewen van webshops, maar moet mijn frustratie even kwijt. Donderdag 15 juni een lens besteld (van bijna 1000,-) die ik zaterdag wilde gaan gebruiken. Kon selecteren welke dag de lens bezorgd moest worden, dus gekozen voor de vrijdag. Ik hoor maar niks op vrijdag en neem contact op met de klantenservice. Lens wordt begin volgende week geleverd door 'omstandigheden'. Ik geef aan dan meteen mijn geld terug te willen zodat ik naar een andere fysieke winkel kan rijden om de lens daar te halen. Niet mogelijk vanwege 'meerdere schijven waarover de terugbetaling wordt verdeeld'. Lijkt me allemaal niet zo heel moeilijk, maar goed, ook na aandringen nog steeds 0 op rekest. Wel werd er een spoedje van gemaakt. We zijn nu 2 weken verder en ik heb nog steeds mijn geld niet. Na ruim een week gebeld, met weer hetzelfde verhaal: het ligt bij de financiële afdeling. Eindelijk had ik vandaag een slagvaardige helpdeskmedewerker aan de lijn, die een telefoontje pleegde. Het was 'fout' gegaan; of ik mijn rekeningnummer nogmaals wil doorgeven. Heel vreemd, want ze geven bij terugbetaling aan dat 'retourbedrag wordt overgemaakt naar de rekening waarmee het betaald is'. Op de vraag of ik dan vandaag, net voor het einde van het kwartaal, mijn geld mag ontvangen werd gezegd: "terugbetalingen worden op dinsdag gedaan, dus u heeft het waarschijnlijk woensdag". Voor mij geen KE meer.
VerzendingOver het algemeen worden producten geleverd op het afgesproken moment. Maar in dit geval dus niet. Kan een keer gebeuren, maar communiceer dit dan en bied een oplossing. Gewoon een email met 'je lens kan niet op tijd worden geleverd, excuus hiervoor. Wat wil je doen? Geld terug of de levering laten doorgaan?'
KlantenserviceWeinig slagvaardige klantenservice. Ze tonen wel begrip voor je situatie, maar zeggen er vervolgens niks aan te kunnen doen. Behalve de behulpzame vrouw die ik als laatst aan de lijn had.
AANVULLING: Fijn dat KE hier binnen no-time op reageert en het wil oplossen, maar het lijkt me wenselijk dat deze oplossingsgerichte instelling wat eerder in de keten wordt gebezigd. Het lijkt erop dat er eerst negatieve reviews geplaatst moeten worden voordat men klantgericht te werk gaat...
AANVULLING 2: KE heeft inmiddels gebeld om uit te leggen waar het fout is gegaan. Een menselijke fout, kan gebeuren. Om het goed te maken heb ik een waardebon ontvangen, erg netjes. Ik heb aangegeven dit in de review te verwerken, om zo eerlijk en open mogelijk te zijn. Wat dan wel weer jammer is, is dat ik binnen een paar dagen een mail ontvang met het bericht dat ik mijn review nog niet heb aangepast. Maar goed, over het algemeen vind ik dat mijn klacht goed opgepikt is.
Bedankt dat je de tijd nam deze review achter te laten.
Wat een vervelende situatie, dat is natuurlijk niet de ervaring die ik graag zie bij onze klanten.
Echter kan ik niets vinden met de gegevens die hier vermeld staan.
Zou je mij kunnen mailne naar reviews@kamera-express.nl, dan help ik je uiteraard verder om dit z.s.m. op te lossen voor je.
Mijn excuses voor alle ongemak.
AlgemeenOmdat er veel goede reviews waren en in het verleden de shop alles goed had geleverd hier nieuw product aangeschaft. Duidelijke informatie op de site. Groot assortiment met normale prijzen.
VerzendingProduct kwam in verkeerde doos. Camera + Lens combinatie was goed en veilig verpakt voor verzending. Helaas was de camera doos van een andere camera + lens combinatie.
Geen groot probleem, echter bij camera's is het vrij gebruikelijk om deze later door te verkopen. De waarde voor latere doorverkoop is hierdoor wat lager.
Dit had op de site gemeld mogen worden.. dan had ik het mogelijk ergens anders besteld.
Klantenservice gaf pas na enkele dagen antwoord op de e-mail. (werd vooraf duidelijk gemeld dat het enkele dagen kon duren). Reactie was wel duidelijk. (geen oplossing voor mijn probleem)
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review achter te laten.
Wat vervelend om te horen. Zou je mij een email kunnen sturen hierover, dan kijk ik met je mee wat ik kan betekenen daarvoor. Dat is uiteraard niet de bedoeling.
Je kan mailen naar reviews@kamera-express.nl