Gebruikers over webshop Luna-Time.nl
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenDe site is heel erg gebruiksvriendelijk. Ze hebben exclusieve modellen voor scherpe prijzen. Veel standaard modellen op de gangbare webshops gevonden, vaak voor duurdere prijzen.
VerzendingNa het bestellen direct een T&T code ontvangen en heb het product binnen de aangegeven levertijd ontvangen.
KlantenserviceNa het bestellen kreeg ik direct een bevestigingsmail en werd daarna goed op de hoogte gehouden van het proces.
AlgemeenDe enige webshop die de door mij gewenste versie van het Garmin horloge verkoopt. De prijzen lijken erg scherp te zijn, betaling via paypal werkt betrouwbaar.
VerzendingRealistische levertijd, levering door GLS.
Levering door een Nederlandse partij zou waarschijnlijk sneller zijn (maar die hadden het product niet / waren duurder).
AlgemeenBeste prijs die je momenteel online kan vinden voor een Garmin uurwerk. Heel tevreden mee, voor de prijs op de Garmin website zou ik em niet gekocht hebben.
VerzendingPakketje komt uit Duitsland en is een dag of twee drie onderweg. Uurwerk was goed verpakt.
KlantenserviceContact is snel en correct. Niets op aan te merken!
AlgemeenEen uiterst vlot bestelproces op een duidelijke en overzichtelijke website tegen een zeer scherpe prijs.
VerzendingIk kreeg vrijwel direct na de betaling de trackingcode van GLS waarmee ik mijn aankoop kon volgen. De voorop gestelde leveringstermijn werd meer dan gerespecteerd.
AlgemeenPrijzen voor Garmin toestellen zijn hier zeer scherp.
Fenix 7x pro gekocht, vrijdagavond besteld, dinsdagmiddag geleverd, vroeger dan verwacht.
betaling via paypal verliep vlekkeloos. werd ook pas afgerond op het moment dat de levering bevestigd was, zeer netjes en correct, niks op aan te merken.
vrijdagavond besteld, dinsdagmiddag geleverd, vroeger dan verwacht.
GLS tracking zou iets preciezer mogen dan 'in de loop van de dag' . een tijdsslot of zelfs voor- of namiddag zou al helpen.
AlgemeenNiet ingewikkeld proces voor een webshop maakt eea laagdrempelig. Ook betaling via amazon geeft wel vertrouwen dat je je geld niet zomaar kwijt zal zijn.
Garmin kopen hier scheelt je gewoon hoop geld, zie alle andere reviews.
GLS updates zijn mager en levering moment niet in te schatten, maar uiteindelijk gewoon vlot.
AlgemeenOp basis van de overwegend goede reviews hier m.n Garmin Fenix 7S pro hier besteld. Met paypal betaald voor extra zekerheid. Maar het hele proces liep prima
VerzendingOp donderdagavond besteld en op dinsdag via GLS geleverd. Keurig verpakt en niks op aan te merken!
KlantenserviceGoed op de hoogte gehouden van de voortgang van bestel en verzendproces vai de email. Soms in wat krom Nederlands/Duits maar altijd begrijpelijk.
AlgemeenGoede webshop en stuk goedkoper dan de rest.
Duurt paar dagen voordat pakket er is omdat het via Duitsland komt. Maar voor het prijsverschil prima.
Pakket kwam uit Duitsland heeft echter 2 dagen op in afwachting gestaan. Hier kan het bedrijf verder niets aan doen
KlantenservicePrima mail contact gehad. Verder niet met de klantenservice in aanmerking gekomen omdat alles goed ging.
AlgemeenPrima service. Afhandeling van de order was Snel, correct, netjes en tegen een scherpe prijs!
VerzendingOp de logistieke afhandeling van de geplaatste bestelling is werkelijk niets aan te merken. Top!
KlantenserviceVoor vragen kan men snel, telefonisch geholpen worden! Fijne ervaring, echt een zeer positieve ervaring
AlgemeenMooie prijzen voor Garmin horloges. De site komt wel een beetje amateuristisch over door de slechte en of ontbrekende vertaling. Ook in de e-mail communicatie kom je zo nu en dan nog wat Duits tegen.
Door de andere goede beoordelingen op Tweakers toch hier besteld en geen spijt van gehad.
Vrijdag besteld, maandag voor 10:00 in huis. Heel netjes voor een pakketje uit Duitsland.
Goed verpakt in stevig doosje.
AlgemeenIk kan Luna Time aanbevelen
Goede prijs, snelle verzending en top producten. Bestellen op de website is zeer goed.
Binnen het uur werd het product verzonden. Levering was ook uitstekend met hun partner GLS
KlantenserviceIk werd als klant duidelijk en snel op de hoogte gehouden van de status van de bestelling
AlgemeenHeel tevreden over mijn aankoop.
De aangeboden prijs voor deze watch was zeer competitief vergeleken met andere aanbieders.
Ik kreeg onmiddellijk antwoord van de servicedesk of manager op een vraag die ik had.
De Garmin EPIX zelf is een prachtig apparaat. Ik had een Fenix 5 en was daar heel tevreden over, maar deze watch is gewoon een klasse beter. deze watch is gewoon een klasse beter. Er is natuurlijk een bepaalde learning curve die ik nog moet doorworstelen
KlantenserviceHet proces van aankoop inclusief levering verliep vlot, en de levering gebeurde slechts enkele dagen later. Ik kreeg onmiddellijk antwoord van de servicedesk of manager op een vraag die ik had
AlgemeenLuna-Time gekozen omdat deze er veruit als goedkoopste uitkwam op Tweakers Pricewatch. Ze hebben gedaan wat beloofd. Binnen de geadverteerde periode de correct bestelling geleverd.
VerzendingNiet de snelste verzendtijd, wel duidelijk en correct geadverteerd. Tracking van het pakket was beschikbaar.
AlgemeenZeer scherpe prijs tov andere webwinkels, scheelde bijna 200,00
Goede communicatie en netjes mails als er een status veranderd was.
Horloge was origineel en goed verpakt, werkte ook meteen uit de doos.
Via Paypal veilig betaald om risico's uit te sluiten, maar alles is netjes en snel afgehandeld. Na 3 dagen was het horloge in huis.
Communicatie van GLS is slecht, tracking is bijgewerkt als de bezorger voor de deur staat. Daar heb je dus niets aan.
Bezorging wel binnen de gestelde termijn van de verkoper.
AlgemeenPrima aanbod met nieuwste modellen. Prijs tov van andere sites is super. Betalen met creditcard verliep zonder problemen.
VerzendingPakketje is keurig bezorgd, duurde een paar dagen maar dat is zeker het wachten waard.
KlantenserviceKorte vraag gesteld over prijsdaling, binnen een uur een keurig antwoord waar ik goed mee geholpen ben.
AlgemeenIk was al een tijdje aan het kijken naar een Garmin Epix 2 gen2. De prijzen van Luna-Time stonden mij wel aan. Zo'n 200 euro goedkoper dan in Nederland. Ik heb lang getwijfeld of ik bij deze shop zou bestellen, echter de positieve reviews hier hebben mij over de streep getrokken. En dat is prima bevallen.
Klachten of klantenservice tot op heden niet mee te maken gehad.
Maandag avond rond 22 h besteld, betaald met visa, dinsdag ochtend verzend bericht. Updates via GLS Track&Trace waren goed te volgen. Donderdag rond de middag werd het pakket geleverd. Mooi snel (vanuit Dld)
Was wat huivering voor GLS vanwege mindere ervaringen uit het verleden. Maar nu alles ok dus.
AlgemeenLuna-Time stuurt het product snel op. In uitstekende staat ontvangen tegen een zeer goede prijs. Garmin Crossover Solar Tactical is in de Nederlandse winkels € 100,00 duurder.
GLS (de vervoerder) doet het niet zo best. Doos was flink ingedeukt dus blijkbaar is er met de verpakking gegooid. De originele verpakking was gelukkig goed ingepakt.
Advies voor Luna-Time: neem een andere vervoerder.
Al met al zeer tevreden!!!
Zie toelichting op GLS. Slechte vervoerder. Doos kwam ingedeukt en beschadigd binnen. Gelukkig had de verzender het product goed beschermd.
AlgemeenIk was op zoek naar een Garmin horloge, de Epix Pro in 51mm met safierglas. Via tweakers ontving ik een melding van de aanbieding via Luna Time. Die leek welhaast te mooi om waar te zijn. Na check bleek het bedrijf goede reviews te hebben en een goede reputatie. Derhalve de Epix bij hun besteld en ik kan er alleen maar tevreden over zijn. Het artikel is netjes geleverd en alles is goed verlopen. Kan Luna Time hier aanbevelen.
VerzendingVerzending via koerier verliep prima. Duurt een dagje langer maar dat is geen probleem. Je moet er alleen rekening mee houden dat verzendig naar NL een dag of 3 kan duren.
KlantenserviceKlantenservice kort benaderd met een vraag over de levertijd en deze werd netjes binnen een dag beantwoord.
AlgemeenBestelling van mijn Garmin Epix Pro gen 2 ging perfect. Directe link vanaf de pricewatch en direct besteld. Ik plaatste de bestelling aan het einde van de dag (rond 17:00) en de volgende dag kreeg ik een link van GLS met de track en trace. Twee dagen later bezorgd. Horloge was perfect.
VerzendingVan GLS hoef je niets te verwachten. Ik heb op verschillende manieren contact proberen te krijgen om het pakje bij een ophaalpunt af te leveren, ipv mijn huisadres, maar geen enkele reactie. Maar dit is uiteraard buiten Luna-Time om. Uiteindelijk pakje prima en snel afgeleverd, maar contact is onmogelijk
KlantenserviceHet horloge bleek een dag later in de aanbieding te gaan. Ik kreeg zonder probleem direct het verschil terug. Ontzettend netjes!