Gebruikers over webshop Luna-Time.nl

Smartwatch besteld, zeer goed geprijsd en alles was zoals beloofd qua service en verzending.
Betrouwbare winkel.

Levering in Belgie was op tijd, zoals omschreven op de site.

Zeer nette prijzen, goed verpakt, op tijd verzonden en duidelijke communicatie via de e-mails die je ontvangt. Ik ben heel tevreden waar ik eerst sceptisch was op de betrouwbaarheid.

Luna-time.nl zou ik persoonlijk aanraden.

Verzending zou mogelijk nog een tikje sneller kunnen van 48 binnen 24 uur verzonden bijvoorbeeld. Verder niks op aan te merken.

Dit is veruit mijn slechtste online aankoopervaring ooit.

Na mijn betaling kwam de levering maar niet. 23 dagen lang was het onduidelijk waar mijn pakket bleef en waren zowel Lunatima als GLS amper tot niet te bereiken voor een normale update. Vanuit het bedrijf kwamen er absoluut geen excuses, oplossingen of compensatie voor deze enorme vertraging. Pas nadat ik alle hoop had opgegeven dat het überhaupt nog zou komen en de bestelling officieel had geannuleerd, kwamen ze blijkbaar ineens in beweging.

En op de 23ste dag stonden ze plotseling aan de deur met een zwaar beschadigde doos. Zelfs de bezorger zag aan het etiket dat het pakket al weken ergens lag te verstoffen. Ik heb het uiteraard direct aan de deur geweigerd.

Nu doen ze ook nog moeilijk over de terugbetaling: ik krijg te horen dat ik mijn € 500,- pas terug krijg als het pakket fysiek weer in hun bezit is – als dat net zo lang gaat duren als de heenreis, kan ik dus weken wachten. Werkelijk de omgekeerde wereld. De annulering was al definitief rond voordat er überhaupt een levering plaatsvond, ik heb netjes op tijd betaald en ben overal zelf achteraan moeten gaan. En nu word ik als klant gestraft en mag ik gaan wachten op mijn eigen geld.

Het interesseert dit bedrijf duidelijk niks of hun klanten tevreden zijn, dus deze review zal ze waarschijnlijk koud laten. Maar als ik hiermee ook maar één persoon kan waarschuwen en dezelfde ellende kan besparen, ben ik tevreden. Koop hier absoluut niets!

Ik begrijp werkelijk niet dat ze met GLS samenwerken. Het is de allerslechtste koeriersdienst die er is. Iedereen die ik hierover spreek, heeft exact dezelfde vreselijke ervaringen met hen:
Wekenlange vertragingen: Pakketten blijven eindeloos spoorloos in depots liggen terwijl de Track & Trace constant verschuift.
Pakketten die nooit aankomen: Het is een bekend probleem dat zendingen daar geregeld compleet 'verdwijnen' en simpelweg helemaal nooit bezorgd worden.
Totaal onbereikbaar: De klantenservice geeft geen enkele adequate reactie of update als er iets misgaat.
Zwaar beschadigde pakketten: Er wordt zo slecht met spullen omgegaan dat dozen kapot worden aangeleverd.

Zowel Luna Time als GLS zijn ontzettend moeilijk of helemaal niet te bereiken. Bij Luna Time staat op de website dat ze telefonisch bereikbaar zijn tussen 13:00 en 16:00 uur. Maar als je ze netjes op die tijdstippen belt, krijg je een antwoordapparaat dat doodleuk meldt dat ze alleen tussen 13:00 en 16:00 uur te bereiken zijn! Het is werkelijk een slechte grap.

Product makkelijk gevonden, overzichtelijke website, duidelijke prijzen. Bestelproces simpel om te voltooien en dus snel gekocht

Duurde erg lang bij transporteur, meer dan twee weken onderweg

Niet gebruikt, dus kan hier geen gefundeerde mening over geven

Een dure horloge garmin fenix 8 solar besteld, het heeft weken geduurd totdat ik deze heb ontvangen. In het algemeen prima verkoper, kijken hoe verloop van bijvoorbeeld garantie gaat zijn.

Tor nu toe positief. In het begin kreeg ik geen email maar later wel over proces.

Ik heb mijn Garmin fenix 8 akker besteld en ze hadden de bestel prijs voor deze set en ik vond het erg ok dat rug goed communiceert werd over de bestelling en ben erg tevreden met het product

Het product was goed verpakt en ik word goed geïnformeerd over de levering door gos

Ik vond dat er goed recensies waren over het bedrijf maar heb zelf geen ervaring mee want heb geen klachten over het bedrijf

Ik heb mijn Garmin Fenix ​​7X Pro bij deze winkel gekocht. Een erg goede prijs! De levering duurde iets langer dan normaal, maar verder ben ik tevreden met mijn aankoop.

De levering duurde iets langer dan normaal, maar de goede prijs maakte dat zeker goed.

Had schrik in het begin door de vele slechte reviews maar mijn ervaring is zeer goed.
Mijn horloge was 100 euro goedkoper op deze site, ze beloofde het binnen de 3 dagen te leveren.
Op dag w kwam het al toe in perfecte staat, geen klachten.

Kreeg mijn packet na 2 dagen in perfecte staat toe.

Mail en website zien er niet super professioneel uit, maar alles kwam uiteindelijk goed.

Bestelling was gemakkelijk te plaatsen. Scanwatch 2 is in goede orde aangekomen. Duurt even vanuit Duitsland, maar alles perfect verzorgd

Levering was zeker gezien vanuit Duitsland mooi op tijd. uitstekend gedaan.

niet nodig gehad. alles werkt de eerste keer naar wens

Ik heb voor een heel schappelijke prijs een Fenix 8 met titanium bracelet bij ze gekocht. Heel erg blij mee! Ze geven 5 euro cashback bij review, vandaar 'ik krijg er iets voor terug'.

Niet zo snel als beloofd (moesten nog iets bij leverancier opnieuw bestellen, ondanks dat er "op voorraad" stond), maar toen was het toch uiteindelijk redelijk snel geklaard. 22 besteld, kwam 29 aan (1-5 dagen beloofd geloof ik).

De prijs was heel schappelijk en de klantenservice vriendelijk. Dus net aan voldoende ondanks dat beloofde verzendtijd niet gehaald is.

Prima, snel antwoord. Zit nog met een kleine issue met de titanium bracelet van de Fenix 8, maar we zullen zien hoe dat opgelost wordt.

er werd duidelijk op de website de levertijd weergegeven waarna de horloge met enige vertraging aankwam. maar in de tussentijd was goed contact gehouden

netjes en veilig verzonden en ontvangen. werd goed op de hoogte gehouden over het proces als ik daar vragen over had.

perfect. zoals al beschreven een hele fijne communicatie met korte lijnen

Makkelijk om een bestelling te plaatsen.
Geen contact gehad met klantenservice want alles verliep goed.

Iets langzamer vanwege Pasen
Doos kon wel wat meer folie gebruiken, aangezien dure aankoop
Kartonnen doos was gescheurd bij aankomst maar dat is te danken aan fedex

Order is snel bevestigd en keurig afgeleverd na 10 dagen. Order was goed te tracken, dat was handig

Goed verpakt en snel genoeg geleverd, niks op aan te merken

Ik heb een Garmin S70 golfwatch besteld en deze kwam na 4dagen binnen.
Horloge was nieuw in originele verpakking.

Horloge kwam zelfs eerder dan veracht en ik kreeg updates over het leveringsproces

Prima communicatie via email. Merendeels in Nederlands ondanks dat dit een Duits bedrijf is.

Bij hun de Tactix 8 besteld. Overzichtelijke site en ook mobiel goed bruikbaar. Retour info/herroepingsrecht echter niet duidelijk op site te vinden.

Verpakt in een passende doos en binnen aangegeven levertijd afgeleverd.

Vraag gesteld m.b.t. de mogelijkheden om te retourneren. Hier op werd binnen een dag terug gemaild. Echter blijkt dat jezelf de verzendkosten moet betalen voor het retourneren naar Luxembourg.

Zeer tevreden met de levering en prijs van mijn Garmin Epix Pro gen 2 Sapphire! Voldoet aan alle eisen, netjes en tijdig geleverd met duidelijke communicatie.

Duidelijke tracking en communicatie over de levering van zowel Luna-Time.de als de bezorgdienst.

Prijs kwaliteit was goed. Levertijd was 10 dagen langer dan conform afspraak. Communicatie in de tussentijd was goed. Je gaat toch even twijfelen of de site wel echt is. Maar gelukkig is er perfect geleverd. Fenix 8 draag ik met veel plezier

Top product voldoet helemaal aan de verwachting. Ik ben de fenix 8 gekocht.

Prijs kwaliteit super, ik kon het niet goedkoper vinden. Heb de gemis 8 gekocht. Totale levertijd was ongeveer 10 dagen bovenop de week zoals die in het systeem stond. Uiteindelijk is alles goed geleverd en ook de communicatie met Luna time liep goed.

Vlotte bestelling, vlotte levering, veilig verpakt.
Tevreden met mijn Garmin Approach S70.
Zeer goede prijs.

Ik heb een Fenix 8 besteld bij dit bedrijf. Levering was snel en het product bevalt uitstekend.

Product makkelijk gevonden, snel besteld tegen de beste prijs. Uitstekende service en ook een snelle levering.

Product makkelijk gevonden, snel besteld, beste prijs. Snel geleverd, goed verpakt en absoluut geen problemen.

Scorekaart voor Luna-Time.nl