Gebruikers over webshop Luna-Time.nl
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenGoedkoopste plek voor de Garmin epix pro 2 op het moment van bestellen. Netjes aangeleverd.
VerzendingLevering keurig binnen de beloofde tijd. Op zaterdag besteld, woensdag geleverd.
AlgemeenIk heb recentelijk bij Luna-time een Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar met titanium band gekocht.
Ik zag het horloge daar voor de lage prijs van €799 staan en wilde deze kopen voor die prijs. Ik dacht, ik wacht tot vrijdag dat mijn salaris werd gestort. Tot mijn verbazing stond het horloge die vrijdag voor €931 te koop. Teleurgesteld, maar nog steeds goedkoop heb ik het horloge toch gekocht. De week erna stond het horloge weer voor €799
Ik heb er een mailtje aan gewaagd en een dag later kreeg ik het verschil van €132 teruggestort! Dit ondanks dat Luna-time vertelde dat een derde partij het horloge levert en de prijs (dynamisch) bepaald.
Zeer goede service, mijn reviewscore is de volle 5 punten.
A
Geen 24-uurslevering, maar snel genoeg en op tijd. In 3 werkdagen geleverd.
KlantenserviceZie mijn ervaring in het algemene deel van deze review
AlgemeenGarmin Fenix sport watch besteld aangezien deze hier het goedkoopste is.
Updates via de mail zijn duidelijk.
Product binnen drie werkdagen geleverd zoals vermeld op de website.
AlgemeenVooralsnog de goedkoopste Garmin leverancier. Wordt snel verzonden, en meestal binnen 3 dagen geleverd.
Op mail reageert men slecht tot niet.
Zoals verwacht, snel verzonden en binnen 3 dagen ook geleverd.
KlantenserviceGeen reactie bij vragen, en bij het aanbod om 5 euro retour te krijgen als men een review achterlaat komt geen respons en wordt uiteindelijk niets betaald.
AlgemeenKon de Garmin Epix Pro nergens goedkoper vinden, maandag besteld en woensdag ontvangen. Helemaal prima!
VerzendingVerzending was snel en de juiste link (duits was verstuurd) het is even zoeken tussen de verschillende GLS websites, maar als je de nederlandstalige be site gebruikt kan je gewoon het tracking nr en postcode invullen (postcode is nodig voor meer gedetailleerde info).
AlgemeenProduct werd geleverd 1 dag na de geadverteerde levertijd. Prijs was lager dan meer populaire websites, dus voor mij de moeite waard.
Verzending1-3 business days stond geadverteerd. Werd geleverd op de 4de business day. Dus OK, niet perfect.
AlgemeenZeer concurrerende prijs. Duidelijke omschrijving en product is zoals aangegeven.
Website is duidelijk. Plaatsen van order, betaling en follow up verloopt goed.
Goed verpakt. Duidelijk over levertijd. Verstuurd via GLS waarbij er duidelijk wordt aangegeven wanneer het pakket wordt bezorgd (live tracking).
KlantenserviceHad in eerste instantie een ander product besteld. geannuleerd en een andere model type besteld. Dit is goed geregeld, maar de refund van het eerste bestelde model heeft wat lang op zich laten wachten.
AlgemeenDe bestelling plaatsen en betalen was een makkie. Maar het was vooral de prijs die het voor mij deed. Echt een knalprijs voor een top horloge.
De levering gebeurde ook voldoende snel.
Het horloge is geleverd naar verwachting. Goed ingepakt en geen mankementen.
Het is geen next day delivery maar dat is begrijpelijk aangezien het van Duitsland naar Belgie verscheept moest worden en er een weekend tussenzat. Maar ik ben wel tevreden over de algemene leversnelheid.
AlgemeenEen horloge dat ik elders niet voor die prijs vinden kon, gevonden en gekocht bij luna-time. Omdat ik de site niet kende wel even gescand hoe betrouwbaar ze zijn, het ging toch om een paar honderd euro, maar goede reviews geven vertrouwen.
Bestelling en betalen verliep zoals je mag verwachten van een webshop. Alleen de levering liet op zich wachten. De 1-3 dagen verzendtijd werd ruim een week. Dat is wel teleurstellend.
Klantenservice was heel vlot en vriendelijk toen ik daarnaar vroeg, verklaring was iets met oververkoop (voorraadbeheer dus)
Levering was later dan de toegezegde 1-3 dagen verzendtermijn, verder goed in orde.
KlantenserviceKlantenservice reageerde snel en vriendelijk. Een vijfde ster had ik gegeven als de klantenservice proactief mij had geinformeerd over de vertraging.
AlgemeenBestelling was snel geplaatst en is snel verzonden, prijs was scherp vergeleken met andere verkopers
VerzendingSnel verzonden en ontvangen, enige minpuntje is dat de link van GLS niet update zolang het pakket nog niet bij GLS Nederland ligt waardoor je denkt dat het heel lang gaat duren. Levering is wel snel dus verder geen groot probleem
AlgemeenHet was op de hoofdpagina van de website niet helemaal duidelijk dat iDeal ook ondersteund werd voor betaling. Dit bleek uiteindelijk pas bij het afrekenen.
Ik had al bijna een flink bedrag via PayPal beschikbaar gesteld. Zou handig zijn als op de site kenbaar werd gemaakt dat iDeal geaccepteerd wordt.
Verder makkelijke bestelling, geen problemen bij de verzending en netjes ontvangen.
Netjes verpakt in voldoende ruime doos met bescherming. Vreesde nog even voor de verzending met GLS, maar dit keer goed afgelopen.
AlgemeenSite is overzichtelijk, maar het is niet direct duidelijk dat het eigenlijk een buitenlandse webshop is. Geen enkel probleem, maar de communicatie via mail zijn overduidelijk Google-translate-berichten.
Prijzen zijn scherp, en zitten over het algemeen onder de prijzen van concurrenten.
Internationale tracking via GLS is waardeloos, pas als het pakketje in Nederland is krijg je een trackbare link. De verzending op zich ging wel prima, binnen 2 werkdagen geleverd. Netjes verpakt, uiteindelijk goed geleverd.
AlgemeenHet bestellen leek makkelijk te gaan. Tot ik een account wilde aanmaken tijdens het betalen. Daar ging iets fout en de account werd niet aangemaakt. Het bedrag was wel afgehouden (ik had bijna een tweede keer besteld).
En dan netjes snel contact met de klantenservice, en een verzendbevestiging.
Jammer genoeg deed GLS er 'lang' over en was de tracking van Duitsland naar Nederland niet goed te volgen. Je hebt de internationale site nodig, en in het weekend bezorgen ze niet. Woensdagochtend besteld en uiteindelijk maandag gekregen.
De bezorger van GLS was dan wel weer vriendelijk.
Ik heb twee keer contact gehad, twee keer binnen een dag reactie; een keer over het niet aanmaken van de account, en een keer over de ervaringen met GLS.
EDIT: 10 dagen later: ik wacht al weer 6 werkdagen op een reactie van het bedrijf. Eerst reageren ze binnen een halve dag om iets te verkopen, en nu reageren ze niet eens meer. Het leren polsband geeft vreselijk af aan de binnenkant (soort zwart rubber), en na 2 dagen zitten er ook vlekken op de buitenkant van het leer.
Ik heb Garmin aangeschreven om te kijken of zij kunnen bemiddelen.
Er zou ook een beloning volgen van 5 euro voor het schrijven van een review. Ook die heb ik nog niet gezien.
AlgemeenProces van bestellen en betalen gewoon prima, niks op aan te merken. Ook wordt er netjes geleverd zoals beloofd binnen 1 - 3 werkdagen. Daarnaast het horloge dat ik wilde epix pro gen 2 van garmin hier vele malen goedkoper dan elders. Aanrader dus!
VerzendingWas op tijd en binnen de termijn die ze aangeven op de site
KlantenserviceContact gehad met de klantenservice per mail over een bestelling die per per ongeluk 2x gedaan was, maar waarvan een tijdens het betalen niet goed ging vanwege slechte internetverbinding. Maar is netjes en adequaat op gereageerd.
AlgemeenGoedkoopste prijs voor mijn Garmin horloge. Binnen een dag verzonden en na 2 werkdagen geleverd. Dus top!
VerzendingVolgende dag verzonden en dag later geleverd met duidelijke Track&Trace.
AlgemeenEen Garmin horloge gekocht in het weekend en dinsdag al geleverd gekregen. Goed verpakt en horloge helemaal naar de zin van mijn man. Zeker aan te raden om het bij Luna Time te kopen.
VerzendingDe levering van het Garmin horloge was best snel. Op zaterdagmiddag besteld en dinsdag al geleverd. Sneller kan haast niet! Goede snelle service.
KlantenserviceHeb geen klachten dus ook nog geen gebruik hoeven maken van de klantenservice. Alles is prima gegaan en levering snel dus wat wil je nog meer…
AlgemeenEen overzichtelijke webshop met goede prijzen. De verzending kan wat vertraging oplopen maar als je even op je product kan wachten dan is het prijsverschil het wachten waard.
VerzendingDe levering werd met een week uitgesteld vanwege voorraad tekort, waarover ik pas werd geïnformeerd nadat ik er zelf naar gevraagd had. Verder is de bezorging door GLS keurig, ik kreeg op de dag zelf vooraf bericht en kon bij niet thuis uit dezelfde opties kiezen als bij andere vervoerders.
KlantenserviceDe webwinkel antwoordt snel op vragen en geeft duidelijk aan wat de oorzaak is en wat ze eraan doen.
AlgemeenDe bestelling was snel geplaatst en het pakket werd snel verzonden vanuit Duitsland. GLS levert zonder dat een handtekening vereist is, wat wel bijzonder is bij een Garmin horloge van bijna €700,-, maar ik weet niet of de webshop hier invloed op heeft. Hoe dan ook, een zeer scherpe prijs en het product in goede staat en snel ontvangen! Heel blij mee
VerzendingLevering was snel, maar zonder handtekening voor een duur product. GLS kwam de eerste bezorgdag niet opdagen, maar daar kan de webshop niet veel aan doen.
AlgemeenIk heb deze aanbieder via de tweakers pricewatch gevonden. Gezien de positieve ervaringen hier een garmin epix pro besteld. Het bestelproces verliep soepel en werd snel afgehandeld.
VerzendingDe levering verliep sneller dan verwacht voor een product die vanuit het buitenland geleverd wordt. Het pakket werd afgeleverd ontdanks dat er niemand thuis was. Ik durf niet te zeggen of er sprake is van doorlopende neerzettoestemming, maar aangezien er cameratoezicht is heb ik daar geen probleem mee.
AlgemeenDoor een zeer scherp geprijsde Garmin epix Pro (Gen2) overgegaan tot aanschaf. Topkoop. Duidelijke webshop, aanrader. Kom hier vast eens terug.
VerzendingSnelle levering. Echter is het bijzonder dat GLS zo’n duur apparaat aflevert zonder handtekening.