Gebruikers over webshop Luna-Time.nl
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenBeste prijs voor de gloednieuwe Fenix 8 AMOLED 47mm, en snelle levering (maandag besteld, donderdag afgeleverd bij GLS ophaalpunt). Betaling via PayPal verliep ook soepel.
VerzendingNetjes op verzoek afgeleverd bij het zelf gekozen GLS afleverpunt
KlantenserviceTwee horloges besteld in twee losse bestellingen. Gelijk ochtend erna vraagje vanuit klantenservice om te bevestigen dat dat geen foutje was. En snelle reactie op mijn antwoord dat beide horloges gewoon bezorgd mogen worden.
AlgemeenSuper scherpe prijs voor de Epix Pro Gen 2 Sapphire (42mm, Beige/Zacht goud, 010-02802-20) en snelle levering (maandag besteld, donderdag afgeleverd bij GLS ophaalpunt). Betaling via PayPal verliep ook soepel.
VerzendingNetjes op verzoek afgeleverd bij het zelf gekozen GLS afleverpunt
AlgemeenPrima shop. Bestelling snel in huis, website kan wel een makeover gebruiken. Geeft niet veel vertrouwen
VerzendingSnel Verzonden, goede updates over de mail en SMS zo
AlgemeenHier kreeg ik de beste prijs voor mijn Garmin horloge. Levering was keurig verpakt en kwam snel. Aanrader!
AlgemeenPrachtig horloge gekocht. Was het goedkoopst op deze site. Snel en eenvoudig besteld en ook zeer snel geleverd.
AlgemeenBestelling plaatsen makkelijk, top site goede prijzen!
Komt uit buitenland dus duurt iets langer voor het binnen is maar dat maakt de prijs goed!
Via ups, goed op de hoogte gehouden, op website Luna time stond dat het pakket nog niet verzonden was maar na navraag bij de klantenservice was het al verzonden en had ik in mijn ongewenste mail een mailtje van.UPS staan.
KlantenserviceSnel reactie na de vraag wanneer het pakket verzonden werd!
AlgemeenMooie site met veel keuze en echt de laagste prijzen voor Garmin Watches. Ik had de Fenix 7 pro in 2 dagen in huis.
VerzendingHet pakket werd super snel geleverd, al na 2 dagen!
AlgemeenPrima ervaring. Levering duurde twee dagen want komt uit het buitenland, maar dat stond duidelijk aangegeven
AlgemeenZeer goede prijs tov de andere winkels. Reeds mijn 2de Garmin aan de beste prijs daar gekocht. Kwa service... Daar alles prima verliep heb je die niet nodig gehad. Winkel was zeer communicatief over de status van de bestelling en levering.
VerzendingZeer snel opgestuurd en ontvangen. Kwam eerder aan dat vermeld was. De zaterdag besteld ( in het WE werken courier diensten meestal niet), Maandag bericht gekregen dat het was opgehaald door courier en woensdag werd het perfect ingepakt aangeleverd.
KlantenserviceMisschien zelden nuttig, maar het was er wel. Een bijgevoegd document om binnen de geldende termijn terug te sturen .
Algemeengoed op de hoogte gehouden van de voortgang en duidelijke website. geen op of aanmerkingen.
VerzendingSnel geleverd en goed verpakt. Werd op de hoogte gehouden van het verzend proces.
AlgemeenSterke prijs (goedkoopst vindbare prijs), correcte informatie en zeer snelle levering (sneller geleverd als dat aangekondigd werd). Kortom, een zeer tevreden klant!
VerzendingBinnen de 3 werkdagen geleverd, en dat is snelller als verwacht.
AlgemeenGoede communicatie en een scherpe prijs. Duurde bij mij 4 werkdagen voor de levering vanaf het bestelmoment.
VerzendingDoos was goed verpakt en artikel was niet beschadigd. Goed dus
AlgemeenDe bijzonder scherpe prijs zorgt misschien voor een licht wantrouwen. Maar dit blijkt volledig misplaatst. Het horloge wordt vanuit Duitsland verzonden waardoor het niet de volgende dag maar enkele dagen later arriveert. Maar verder is alles tiptop in orde!
VerzendingHet horloge wordt vanuit Duitsland verzonden waardoor het niet de volgende dag maar enkele dagen later arriveert.
AlgemeenGoedkoopste plek voor de Garmin epix pro 2 op het moment van bestellen. Netjes aangeleverd.
VerzendingLevering keurig binnen de beloofde tijd. Op zaterdag besteld, woensdag geleverd.
AlgemeenIk heb recentelijk bij Luna-time een Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar met titanium band gekocht.
Ik zag het horloge daar voor de lage prijs van €799 staan en wilde deze kopen voor die prijs. Ik dacht, ik wacht tot vrijdag dat mijn salaris werd gestort. Tot mijn verbazing stond het horloge die vrijdag voor €931 te koop. Teleurgesteld, maar nog steeds goedkoop heb ik het horloge toch gekocht. De week erna stond het horloge weer voor €799
Ik heb er een mailtje aan gewaagd en een dag later kreeg ik het verschil van €132 teruggestort! Dit ondanks dat Luna-time vertelde dat een derde partij het horloge levert en de prijs (dynamisch) bepaald.
Zeer goede service, mijn reviewscore is de volle 5 punten.
A
Geen 24-uurslevering, maar snel genoeg en op tijd. In 3 werkdagen geleverd.
KlantenserviceZie mijn ervaring in het algemene deel van deze review
AlgemeenGarmin Fenix sport watch besteld aangezien deze hier het goedkoopste is.
Updates via de mail zijn duidelijk.
Product binnen drie werkdagen geleverd zoals vermeld op de website.
AlgemeenVooralsnog de goedkoopste Garmin leverancier. Wordt snel verzonden, en meestal binnen 3 dagen geleverd.
Op mail reageert men slecht tot niet.
Zoals verwacht, snel verzonden en binnen 3 dagen ook geleverd.
KlantenserviceGeen reactie bij vragen, en bij het aanbod om 5 euro retour te krijgen als men een review achterlaat komt geen respons en wordt uiteindelijk niets betaald.
AlgemeenKon de Garmin Epix Pro nergens goedkoper vinden, maandag besteld en woensdag ontvangen. Helemaal prima!
VerzendingVerzending was snel en de juiste link (duits was verstuurd) het is even zoeken tussen de verschillende GLS websites, maar als je de nederlandstalige be site gebruikt kan je gewoon het tracking nr en postcode invullen (postcode is nodig voor meer gedetailleerde info).
AlgemeenProduct werd geleverd 1 dag na de geadverteerde levertijd. Prijs was lager dan meer populaire websites, dus voor mij de moeite waard.
Verzending1-3 business days stond geadverteerd. Werd geleverd op de 4de business day. Dus OK, niet perfect.
AlgemeenZeer concurrerende prijs. Duidelijke omschrijving en product is zoals aangegeven.
Website is duidelijk. Plaatsen van order, betaling en follow up verloopt goed.
Goed verpakt. Duidelijk over levertijd. Verstuurd via GLS waarbij er duidelijk wordt aangegeven wanneer het pakket wordt bezorgd (live tracking).
KlantenserviceHad in eerste instantie een ander product besteld. geannuleerd en een andere model type besteld. Dit is goed geregeld, maar de refund van het eerste bestelde model heeft wat lang op zich laten wachten.