Gebruikers over webshop NBB.com
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenNet iets goedkoper dan elders. Is wel duitse shop, dus qua garantie misschien gedoe, dus dat risico moet je het waard vinden.
Hoi,
Wat fijn dat je bij ons een bestelling hebt geplaatst! Hopelijk heb je veel plezier van je bestelling.
Wij zijn een Nederlands bedrijf met een Duits moederbedrijf. Dit houdt in dat ook voor de garantie de gangbare regels in Nederland gelden. Deze kun je ook nalezen op de volgende site: https://service.nbb.com/h...ssen-garantie-en-waarborg
NBB.com
AlgemeenLeuke kortingsactie, website/shop waren netjes en overzichtelijk. Niet meer of minder dan je kan verwachten van een serieus bedrijf.
VerzendingMijn product is verzonden in een doos, omwikkeld met luchtkussentjes, bij elkaar gehouden door een stuk karton waarop de stickers voor verzending waren geplakt. Gewoon geluk gehad dat het van ellende al niet uit elkaar was gevallen voordat het kon worden bezorgd. Ik kan niet te hard klagen, want alles was heel, maar dit was toch wel een erg gammele vertoning.
Hoi,
Wat fijn dat je bij ons een bestelling hebt geplaatst en we hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling.
We waarderen het ook als onze klanten ons feedback geven. Alleen op die manier kunnen we onszelf en de klantervaring verbeteren. We zullen je feedback dan ook zeker intern doorgeven, om uit te zoeken hoe we dit beter kunnen aanpakken.
NBB.com
AlgemeenSnel een factuur ontvangen maar geen product. Na 5 dagen contact met DHL nog steeds geen levering. Klantenservice NBB telefonisch niet bereikbaar. Slechte ervaring voor een eerste keer. Geld weg en geen product geleverd.
VerzendingDHL is pakket kwijt geraakt en geeft aan dat NBB onderzoek moet doen. Bezorger geeft onterecht een niet thuis melding en kon ernaar het pakket niet afleveren bij een servicepunt. En het pakket is nu kwijt geraakt op het depot. Erg bijzonder allemaal.
KlantenserviceKlantenservice telefonisch niet bereikbaar . Had toch wel verwacht dat je telefonisch geholpen kon worden
Hoi,
wat vervelend dat je je product niet hebt ontvangen. Dat zou niet moeten gebeuren.
Zou je in een privébericht je ordernummer en emailadres willen doorgeven. Dan kijken we met je mee, zodat we kunnen uitzoeken waar het pakket is gebleven.
NBB.com
AlgemeenTablet Samsung S9 6gb 128gb besteld,deze was in de aanbiedingvoor een erg lage prijs. Direct bevestigings mail,daarna werd het stil.In mijn account is geen bestelling te vinden. Conclusie: Waardeloos bedrijf.
Hoi,
wat vervelend dat je niks meer van je bestelling hebt gehoord. Zou je in een privébericht de datum en (geschatte) tijd van je bestelling en je naam willen doorgeven? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er aan de hand is.
NBB.com
AlgemeenProduct werd netjes op tijd geleverd tegen een scherpe prijs. Maar ik kreeg geen orderbevestiging, geen factuur, geen bon. Dus had absoluut geen fijn gevoel. Product is wel netjes binnengekomen, maar ik had via de mail alsnog gevraagd om orderbevestiging, en daar werd niet eens op gereageerd. Dus uiteindelijk niet echt tevreden.
VerzendingMoest op goed vertrouwen er maar vanuit gaan dat het verzonden was. Maar kreeg hier geen berichten over
KlantenserviceMan via de chatbot was relatief vriendelijk. Maar ik kreeg geen informatie via de mail over mijn order
Hoi,
wat vervelend dat je van ons geen mails hebt gekregen. Op dit moment ondervinden we echter problemen bij het versturen van mails aan mailadressen van de provider Ziggo. Dit zou eventueel een reden kunnen zijn dat de mails niet zijn aangekomen.
Zou je in een privébericht je bestelnummer en het emailadres willen doorsturen waarmee je de bestelling hebt geplaatst? Dan nemen we verder contact met je op om ervoor te zorgen dat je de factuur alsnog krijgt.
NBB.com
AlgemeenWat een vreselijke vertoning van een bedrijf. Ik kocht een monitor tijdens een sale, en binnen enkele dagen werd mijn bestelling zonder pardon geannuleerd. Nu kan ik nergens anders dezelfde monitor vinden voor die prijs. Ik had liever wat meer betaald om het bij Azerty te kopen, maar helaas, de prijs is nu anders.
En alsof dat nog niet erg genoeg was, kreeg ik zelfs geen e-mailmelding. Bespaar jezelf de hoofdpijn en mijd dit trieste bedrijf koste wat het kost.
Hallo,
Wat vervelend dat je deze ervaring bij ons hebt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zou je in een privébericht naar ons je email-adres en bestelnummer willen sturen? Dan kunnen we meekijken en uitzoeken wat hier mis is gegaan.
NBB.com
AlgemeenZe hadden een mooie aanbieding van een product, helaas krijg je dus een email met allerlei voorwaarden op je bestelling en dat deze dus niet definitief is.
Na 2 dagen nog maar eens ingelogd en warempel ze annuleerden de bestelling.
Waardeloze dozenschuiver dus, bezint eer gij begint......
Hoi,
We vinden het vervelend dat je bestelling is geannuleerd. Zou je ons in een privébericht je email-adres en ordernummer willen sturen? Dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen en waarom de order is geannuleerd.
NBB.com
AlgemeenWebsite ziet er naar mijn mening uit alsof iemand heel snel copy paste heeft gedaan van de duitse website, er staat namelijk niet onderaan zoals zou moeten horen geen copyright enzovoort.
Heb daarom contact gehad met een andere tweaker die begin februari een bestelling heeft geplaatst waarbij het fout ging en dat was alsnog niet opgelost.
Maar ik kon het niet laten en heb afgelopen vrijdag mijn bestelling toch geplaatst.
Het bestellen verliep soepel, je kon via creditcard of ideal bestellen, direct na aanschaf meteen een mail met afschriften enzovoort. Ookal stond ik de mail dat ik hierbij mijn verwachte besteldatum kon vinden dit niet het geval was. De website zelf gaf aan 3-5 werkdagen dus op zijn vroegst woensdag en op zijn laatst vrijdag in mijn geval.
Kreeg maandag te horen dat het pakket afgeleverd was bij het distributiecentrum, en dinsdag dat het binnen kwam tussen bepaalde tijd. Dus 1 dag te vroeg! Altijd fijn!
Pakketje is heel en net afgeleverd en heb er niets over te klagen.
Ook tof dat als je het niet zou weten er duidelijk in de mail staat dat je voordat je het pakket aanneemt(handtekening zet) je de doos goed moet controleren en als indien beschadigd is hem NIET moet aanemen want dan kunnen niks voor je betekenen.
Wel moet ik hierbij vermelden dat mijn postbezorger gewoon zelf de krabbel al had gezet nadat ik de deur opende wat betekent dat als ik de doos niet zou aannemen ik de pieneut was
Wel alsnog jammer dat ik in de mail van nbb niet mijn verwachte leverdatum kon vinden terwijl het wel aangegeven stond.
Hoi!
Bedankt voor je bestelling en fijn dat alles goed is verlopen. We werken nog steeds hard aan de website en vinden het daarom ook fijn als onze klanten aangeven waar we kunnen verbeteren. We nemen je punten dan ook zeker mee.
Hopelijk heb je veel plezier van je bestelling!
NBB.com
AlgemeenNBB.nl heeft een prima bestelproces. Het is eenvoudig om een bestelling te plaatsen na dat je een account hebt aangemaakt.
Website voelt nog wel incompleet aan en sommige zinnen moeten nog vertaald worden in het Nederlands.
Verzending verliep via DHL. Dit is jammer genoeg erg slecht gegaan, ik kreeg een mail dat mijn pakketje geleverd was terwijl er nooit een pakketje was aangekomen.
Wat het nog raarder maakt is het feit dat je moest tekenen voor ontvangst. Als ik naar mijn track and trace kijk dan zie ik dat die handtekening maar een krabbeltje was onder de letters: “FV”
Ik heb geen idee wat dit moet betekenen en wie hier voor heeft getekend maar dat was ik niet zelf.
Ik nam contact op met DHL maar zij verwijzen mij door naar nbb.nl want zij zijn hier verantwoordelijk voor en zij moeten een onderzoek gaan starten met DHL.
Klantenservice verloopt net zo slecht als de verzending.
Na dat ik werd doorverwezen door DHL heb ik per direct een chat gestart met nbb.nl
Een medewerker vertelde mij dat hij dit zou doorsturen naar de logistieke afdeling en dat zij mij uiterlijk over 48 uur een mail zouden sturen.
Ik ben 3 dagen verder en tot op heden heb ik niets gehoord van de desbetreffende afdeling. Er worden dus valse beloftes gemaakt.
Nou heb ik net weer contact opgenomen via de chat en collega Nancy vertelde mij dat zij niet weet wanneer de logistieke afdeling een terugkoppeling geeft.
Ik krijg hele tijd dezelfde bericht van haar:
“ We hebben alles al geregeld en het is al voorgelegd aan mijn collega's op de betreffende afdeling, ik kan me niet voorstellen dat mijn collega u een tijd heeft beloofd. Meer kunnen we niet doen in de verkoop. Dit is een logistiek geval en het is voorgelegd aan de betreffende collega's.
“
Kort samengevat, ze vragen alsmaar geduld en stellen dit uit. Er wordt geen actie ondernomen, ik voel me niet serieus genomen en ben bang dat dit niet goed gaat komen.
Mocht ik een terugkoppeling krijgen dan zal ik dat hier gelijk ook vermelden.
Voor nu blijf af van deze winkel! Afschuwelijke service.
*Update 12-2-2024 (1 week later)*
Sinds mijn laatste review zijn er enkele ontwikkelingen geweest met NBB.nl.
Ik heb recentelijk meerdere mails van NBB ontvangen betreffende mijn situatie.
Vandaag heb ik nog om een update gevraagd, maar mijn verzoek werd volledig genegeerd.
Volgens DHL klantenservice moest het onderzoek met DHL al afgerond moeten zijn, maar ik word nog steeds aan het lijntje gehouden. Dit voelt als een straf voor iets waar ik geheel buiten sta.
Het lijkt erop dat er geen concrete stappen worden ondernomen om mijn probleem op te lossen, en de communicatie blijft frustrerend gebrekkig.
Mijn ervaring met de service van deze winkel is tot nu toe nog steeds uiterst teleurstellend.
Hoi,
Wat vervelend dat je je bestelling niet hebt ontvangen en dat de communicatie met onze klantenservice niet goed is verlopen. Dit is zeker niet de bedoeling en we willen hiervoor onze excuses aanbieden.
Zou je in een privébericht je emailadres, bestelnummer en het ticketnummer van de klantenservice willen doorgeven? Dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen. Hopelijk kun je dan alsnog snel genieten van je bestelling.
NBB.com
AlgemeenHad echt nog nooit van deze zaak gehoord, nog nooit tegengekomen als ik iets zocht tot afgelopen maandag (22/01). AOI besteld tegen zeer scherpe prijs en (25/01) mogen ontvangen, zeer goed verpakt.
VerzendingVerzending mag, zeker in deze tijd wel iets vlotter. Het is een Duitse toko okay maar ook zeer gericht op de NL markt. 's Ochtends besteld, moet het zeker lukken de volgende dag of uiterlijk de dag er op, dat zou voor veel kopers een drempel over trekken, zeker als jer iets snel nodig hebt.
Hoi!
Bedankt voor je bestelling en je feedback. We zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze service te verbeteren en werken er onder andere hard aan om een snellere levering mogelijk te maken. Hopelijk heb je veel plezier van je bestelling!
NBB.com
AlgemeenWoensdag een setje EarPods besteld omdat ze de goedkoopste waren, en op zaterdagochtend met DHL netjes geleverd. Prima ervaring!
VerzendingPrima, verzonden zoals aangegeven op website. Netjes ingepakt, originele verpakking in een omdoos. Bezorgd met DHL.
Hoi!
Wat fijn dat je tevreden bent met je bestelling. Hopelijk heb je er veel plezier van!
NBB.com
Algemeengoede en duidelijke website en nette prijzen met een goed en uitgebreid assortiment ik zal hier zeker vaker bestellen
Verzendingbestelling liep niet helemaal zoals moest maar echt super opgelost door de helpdesk en ook eens een snelle helpdesk reacties in paar minuten
Klantenservicebestelling liep niet helemaal zoals moest maar echt super opgelost door de helpdesk en ook eens een snelle helpdesk reacties in paar minuten
Hoi!
Wat vervelend dat het mis is gegaan met je bestelling. We vinden het fijn dat je daarvoor contact hebt opgenomen met ons en dat het opgelost kon worden. Hopelijk heb je er veel plezier van!
NBB.com
AlgemeenGoede service en snelle levering!
Onlangs een MacBook besteld bij NBB. Mijn bestelling werd razendsnel geleverd, wat natuurlijk altijd fijn is.
Al met al een goede ervaring met NBB, en ik ben superblij met mijn nieuwe MacBook. Aanrader!
Leek even erop dat de macbook niet verstuurd was, contact met de klanten service gehad en tot mijn verbazing spraken ze Nederlands, terwijl het een Duits bedrijf is volgens mij. Top!
Hoi!
Wat fijn om te horen dat alles goed is gegaan. We hopen dat je veel plezier van je Macbook hebt!
NBB.com
AlgemeenNBB was met de AMD 5600G het goedkoopste. Het bestellen en de betaling verliepen prima.
VerzendingHet product was uitstekend verpakt en op tijd geleverd.
Ik ga hier weer bestellen, als ik een mooie deal zie.
Hoi!
Fijn dat je tevreden bent met je bestelling bij ons. Veel plezier ermee!
NBB.com
AlgemeenMet Black Friday een mobieltje gekocht tegen een gunstige prijs. Verder geen ervaring met de klantenservice en ik hoop die ook niet nodig te hebben.
VerzendingWerd snel en probleemloos verzonden door DHL Parcel met tracking.Bestelling was in 3 dagen geleverd.
Hoi,
bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt. Veel plezier met je nieuwe mobiel!
Met vriendelijke groet ,
NBB.com
AlgemeenOp Black Friday een Robotstofzuiger besteld, 3 weken verder en niks meer vernomen. Netjes het contact formulier ingevuld op de website, een bevestiging gekregen en ook daarna doodse stilte. Niet aan te raden dus.
VerzendingHet pakket is 5 dagen na bestelling verzonden en nooit ontvangen. De laatste update van DHL is dat het bericht 1 a 2 dagen vertraging heeft. Dat is nu 11 dagen geleden.
KlantenserviceEr is geen klantenservice. Er komt geen antwoord op berichten.
Volgens DHL moet de verzender contact met ze opnemen om actie te ondernemen. Ik heb dus weinig hoop.
Hoi,
wat vervelend om te horen dat je je bestelling niet hebt ontvangen en dat je van ons hier niks over hebt gehoord. Dat is zeker niet de bedoeling.
Zou je in één privebericht je ordernummer, je emailadres en het ticketnummer van de klantenservice willen doorgeven? Dan kijk ik direct met je mee hoe we dit kunnen oplossen.
NBB.com
AlgemeenIk was rond black friday aan het kijken naar de Fractal North Case. Helaas is het tijdens BF niet gelukt om deze alsnog te bestellen. Na Cyber Monday is de case weer hard in prijs gestegen.
Hierna heb ik gevraagd of ik de case alsnog voor die prijs kon krijgen. Hiervoor kreeg ik een couponcode toegestuurd. Helaas op die dag was de case niet meer beschikbaar.
Dagje later gekeken en nu lijkt de case weer in stock. Nu besteld met coupon voor alsnog dezelfde prijs als BF.
Nu even afwachten of die goed binnen komt. Dank NBB voor het meedenken via een coupon.
Ze hebben mij een couponcode toegestuurd om het prijsverschil tussen black friday en nu ongeveer te compenseren. Nu heb ik de case alsnog voor dezelfde prijs weten te bestellen.
Hoi,
Dank voor je bericht, en fijn om te horen dat we je hebben kunnen helpen. Veel plezier met je case, we hopen dat je build er mooi uit komt te zien!
NBB.com
AlgemeenIk was al een tijdje op zoek naar een Range Extender om mijn netwerk op de 1e verdieping uit te breiden!.Via Tweakers Pricewatch kwam ik terecht bij NBB met een hele scherpe deal op de TP-Link Range Extender.
Omdat ik van plan was, mijn thuisnetwerk opnieuw in te richten, en het liefste het aankomende weekend nog was ik sceptisch dat mijn bestelling op tijd zou komen.
En een Duitse webshop, en tijdens Black Friday en met verschrikkelijke sneeuw!
compleet verrast kwam zelfs op zondag DHL, netjes het pakket van NBB uit Duitsland brengen!
Tijdens het installeren kwam ik er niet helemaal uit, via de site van NBB handige instructies gevonden, en ik was in no time up and running!
Alleen maar Lof voor deze webshop!
snel zelfs tijdens extreme drukte ( Black Friday ).
Artikel was stevig verpakt, ook de factuur en verzendingsbon waren duidelijk en compleet.
Klantenservice heb ik online geraadpleegd via de website, dit was dik in orde! en functioneerde snel.
Hoi,
Fijn om te horen dat je bestelling goed is aangekomen en bevalt! We hopen dat je ervan geniet.
NBB.com
AlgemeenExact het zelfde probleem als Tweaker Newbie (9 september 2023 10:29)
Monitor en Access points besteld.
Access points kwamen na 8 dagen binnen, monitor nog steeds niet binnen.
Ik maar weer eens contact opnemen en ze willen hem niet meer leveren, staat nog wel te koop op hun site maar dan voor €135 extra.
Echt waardeloos en om te schamen!
Access points waren 8 dagen onderweg, terwijl ze volgens hun site op voorraad waren, andere websites waar ik bestel is bijna altijd volgende werkdag binnen.
KlantenserviceEerst liegen en daarna nooit meer leveren.
Wees dan op zijn minst eerlijk, dan helpt!
Hoi Dennis,
wat vervelend dat je deze ervaring hebt rondom je bestelling bij ons. Dit is natuurlijk zeker niet de bedoeling.
Vanwege een recordaantal bestellingen rondom Black Friday zijn er echter vertragingen opgelopen bij het inpakken en bezorgen van de bestellingen. Dat vinden wij ook heel vervelend en we werken er hard aan dat dit niet meer gebeurd.
Zou je in een privébericht je ordernummer, email-adres en het ticketnummer van de klantenservice willen geven? Ik kan dan zien waarom de monitor niet geleverd kon worden en dan kijk ik of we nog iets voor je kunnen betekenen.
NBB.com
AlgemeenBestelling ging makkelijk en als alles goed was gegaan bij DHL was het waarschijnlijk allemaal goed geweest. Maar de klantenservice is niet om over naar huis te schrijven.
VerzendingHet pakket is zoekgeraakt bij DHL. Ik betwijfel of dat er moeite is gedaan door NBB om het pakketje alsnog te laten bezorgen.
KlantenserviceMijn pakketje is dus zoekgeraakt bij DHL. Zelf kan ik daar door DHL niks over uit laten zoeken want dat moet de opdrachtgever doen. Dus ik dat proberen te laten doen door NBB. Ten eerste zijn ze telefonisch niet beschikbaar, wat de beste methode is om iets snel voor elkaar proberen te krijgen lijkt mij. Dan maar in de chat, daar zijn ze redelijk snel met reageren, maar dan wordt er een ticket aangemaakt en dan begint het wachten. Het duurt meer dan een dag voordat er uberhaupt iets aan gedaan wordt. Dan krijg je een halve dag later een automatisch bericht dat het geld terug op je rekening wordt gestort. Zonder overleg, want ik wilde graag de producten en ik heb ze tijdens de black friday actie gekocht dus ik wil ze ook graag tegen die prijs die ik ervoor heb betaald. Als ik dat via de chat wil regelen krijg ik antwoord dat ik moet mailen. Dus ik mailen en na 2 werkdagen nog geen antwoord. Nogmaals via de chat geprobeerd, maar het enige antwoord wat ik krijg is wachten op de reactie op de mail...
Hoi,
wat vervelen om te horen. Dit is natuurlijk zeker niet de bedoeling dat je pakket kwijtraakt. Zou je ons in een privébericht via Tweakers je ordernummer en emailadres willen sturen? Dan kijk ik persoonlijk met je mee om te kijken hoe we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen!