Gebruikers over webshop NBB.com

Bestelproces is eenvoudig en het betalingsproces verliep soepel (zoals je mag verwachten van een electronica webshop).

Tijdige updates over betaling en verzending en het product kwam goed verpakt en binnen de beloofde termijn aan.

Beste kuilemans,

Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan en we wensen je veel plezier toe met je nieuwe artikel!

NBB.com

NBB heeft een groot aanbod van Ubiquiti UniFi producten en is vaak ook nog eens de goedkoopste. De levering is snel en gratis, daarom bestel ik hier regelmatig.

Snel en gratis geleverd in Nederland. Je wordt goed op de hoogte gehouden via e-mail en de producten zijn netjes en zorgvuldig verpakt in een extra doos.

Beste MOOS,

Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan en we wensen je veel plezier toe met je nieuwe Ubiquiti-artikel!

NBB.com

Ik heb meer dan 3 weken geleden een bestelling geretourneerd, en heb nog altijd geen terugbetaling mogen ontvangen.
Ik krijg telkens weer te horen dat ik moet wachten op een update van DHL omdat ze niet weten waar mijn pakje is, maar dit gebeurd niet.
Ik ben nu mijn bestelling én geld kwijt. Dit is echt schandalig!

Ik krijg steeds dezelfde reactie en word niet verder geholpen.

Beste JeanMaton,

Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat je nog wacht op een terugbetaling van je retour. Helaas is je pakket kwijtgeraakt tijdens het terugsturen naar ons. We willen natuurlijk zo snel mogelijk alles afronden en jou terugbetalen, maar zijn daarin wel afhankelijk van het DHL-onderzoek. Hier wordt onderzocht waar het pakket is kwijtgeraakt en waar het zich nog kan bevinden. De onderzoekstijd kan oplopen tot zes weken. We weten dat het vervelend is om af te wachten, maar vragen toch om je geduld en begrip. Zodra we meer informatie hebben of wanneer DHL de uitkomst van het onderzoek heeft medegedeeld, krijg je dat natuurlijk direct te horen.

NBB.com

Fijne website met goed menu. Snelle afhandeling en levering. Goed op de hoogte gehouden van de bestelling . Fijne prijsstelling van diverse producten.

Goed op de hoogte gehouden van de levering per post nl. Pakketje was netjes verpakt met de nodige antistuiter verpakkings materialen.

Beste edgar72,

NBB.com

Snel geleverde mooie ipad voor de Duitse prijs. Dat scheelt mooi in de kosten.
Aanvankelijk had ik installatie problemen maar die kwamen door mijn wifi verbinding. Een serviceverzoek ingediend via mail en ik had op de eerste werkdag al een reactie.
Intussen had ik het probleem al opgelost met behulp van Apple. Dus de service had ik niet meer nodig.

Snel geleverd in een extra doos en ook met plastic air bescherming.

Redelijk snel reactie. Zorg dat je foto’s maakt van jouw probleem om je goed te kunnen helpen.

Beste pietjeb,

Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan en we wensen je veel plezier toe met je nieuwe iPad!

NBB.com

Super goede en nette levering het was snel binnen en netjes
De mailtjes waren ook heel snel binnen en zeer duidelijk

De bestelling was snel gedaan de site is echt super goed en het pakketje kwam super netjes binnen ik ga hier vaker iets bestellen als ik wat nodig heb

Was ik niet nodig maar maar de mailtjee van mijn bestelling waren er snel en zeer duidelijk echt top

Beste motorheadNL,

NBB.com

Ik heb bij NBB een Ubiquiti Flex Mini 2.5G gekocht voor het bedraad aansluiten van meer apparaten rond de TV en Reciever. Toen de bestelling aankwam was deze netjes verpakt in een grotere kartonnen NBB doos. Na het openen van de NBB doos was daar de kleinere kartonnen verpakking van Ubiquity. Deze originele verpakking was echter al open geweest. De kartonnen trek/open strip was al weg een daarover heen zat heel netjes en strak een mooi glad stuk zwarte tape geplakt. Eerst dacht ik er niets van maar toen ik de tape voorzichtig weghaalde, voor de helft, zag ik dat de kartonnen trekstrip reeds weg was(?). Toen gingen bij mij alle alarmbellen af. Was dit een origineel Ubiquity artikel? Was deze switch gecomprimitteerd of gehackt? Ik heb NBB hierop aangesproken maar geen enkele reactie terug ontvangen? Na een paar pogingen heb ik de verpakking maar verder dicht gelaten en de switch retour gestuurd.

Het product was goed verpakt, sterke en grote NBB doos. Echter de originele verpakking van de Ubiquity switch was reeds geopend geweest en heel behoedzaam en netjes weer met een gladde zwarte tape dicht gemaakt.

Ik heb meerdere keren via chat en e-mail contact gezocht met NBB. Geen enekele reactie. Uiteindelijk na een aantal dagen het product maar retour gezonden.

REPLY:
Ik heb dit via verschillende wegen gemeld, chat en e-mail. En zelfs een brief bij het retour gestuurd product. Nul reactie. Ik zal via een prive bericht mijn details en de details van de situatie nog een keer sturen.

[img=600,800]https://tweakers.net/i/cMHy2ArLGZQZqanJsqcO_Kr1KGc=/x800/filters:strip_icc():strip_exif()/f/image/FucYwTkH9MGd6GlRIyfJaUkh.jpg?f=fotoalbum_large[/img]

Beste yetitthebouncer,

Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat je geen contact met ons hebt gekregen. Dat is namelijk zeker niet de bedoeling, dus we willen graag uitzoeken waar dit aan heeft gelegen.

Zou je daarom in een privébericht op Tweakers je mail, bestelnummer en ticketnummer van de klantenservice willen sturen? Dan kijken we direct met je mee.

NBB.com

Monitor voor scherpe prijs besteld. Correcte en snelle afhandeling. Transparant bedrijf! Vaak mooie aanbiedingen op gewilde producten

Volgende dag in huis, zoals afgesproken. Gewoon via PostNL overdag geleverd. Mail wisseling over verzending was duidelijk

Beste Acezeck,

Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan en we wensen je veel plezier toe met je nieuwe monitor!

NBB.com

Ik had mijn bestelling bij NBB bijna afgerond op de betaling na, bij een bestelling bij een Web-winkel wil ik graag met een creditkaart betalen omdat ik dan verzekerd ben als er niet wordt geleverd.
Op het moment ik de betaling niet afronde en terug ging naar de bestelling kreeg ik na een paar minuten de melding dat mijn order niet kon worden geleverd omdat er geen betaling had plaats gevonden, terwijl ik inmiddels wel had betaald. Dit was heel verwarrend.
Voor het overige een correcte levering.
Een gunstige prijs.

Betaling middels VISA zou gemakkelijk zijn.

Goed verpakt, compleet met optionele extra's.
Tijdig geleverd.
Goede informatie over voortgang van het order en verzendproces

Beste Louis de Ruiter,

Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat je uiteindelijk toch een bestelling hebt kunnen plaatsen. Het is in onze shop gelukkig mogelijk om via Visa te betalen. We wensen je veel plezier toe met je nieuwe artikel!

NBB.com

NBB had de beste prijs van het internet voor een Nintendo Switch 2 met Mario kart world. De site is makkelijk te bewandelen en de bestelling was snel gedaan.

Product was goed verpakt met bubbelplastic. Ook was het de volgende dag al in huis!

Beste Dennis.R42,

Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan en we wensen je veel plezier toe met je nieuwe Nintendo Switch 2!

NBB.com

Nieuwe aanbieder in de markt, dus was wel enigszins behoudend.

Echter; geen problemen met bestellen; informatie op de site was duidelijk en de prijs was gunstig.

Aanrader dus!

Levering prima en op tijd
Verpakking ook helemaal in orde.

Beste GraftMS,

NBB.com

Bestelling gemakkelijk geplaatst. De communicatie tussen bestelling en levering verliep zonder meer goed. Zo hoort het dus!

Ik wist wat ik zocht en op zoek naar een mooie prijs kwam ik bij NBB terecht. Alles zag er heel betrouwbaar uit door de Duitse origine.

Beste Rob2026,

NBB.com

De webshop is eenvoudig te navigeren, het is makkelijk om te bestellen, de door mij verwachte/gewenste betaalmethoden (iDeal en credit card) zijn beschikbaar. De prijzen voor mijn producten waren meer dan competitief, echt een nice korting tov de concurrentie.

De bestelling kwam perfect verpakt en op tijd aan. Het verliep via PostNL en mijn daar ingestelde verzendvoorkeur (afleveren bij pakketpunt) werd gehonoreerd. Producten klopten met de bestelling, niets meer, niets minder!

Beste wacko,

NBB.com

Scherpe prijzen duidelijke uitleg over product en levering en netjes op tijd geleverd ik ben dik tevreden na lang zoeken en twijfelen via tweakers bij nbb terecht gekomen bij dat ik deze keus gemaakt heb

Mvg Ronald tot volgende aankoop 👍

Binnen twee dagen Snelle levering track en trace perfect netjes op tijd

Beste Dhr Ronald,

NBB.com

Het bestellen van de Ubiquiti router bij nbb.com verliep zeer eenvoudig en overzichtelijk. De levering was zelfs sneller dan verwacht en kwam al de volgende dag aan. Zeer tevreden met de service en het hele proces.

De levering was snel en betrouwbaar. Het pakket kwam al de volgende dag aan, sneller dan aangekondigd.

Beste chosee,

Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan en we wensen je veel plezier toe met je nieuwe Ubiquiti router!

NBB.com

Ik heb ondertussen meerdere spullen besteld bij NBB.com
Dit verliep altijd goed en spoedig. Tot op heden heb ik de klantenservice nog niet nodig gehad dus daar kan ik niks over zeggen. Prijzen zijn bijna altijd het laagst bij NBB.com

Altijd optijd ondanks dat ik denk dat de producten uit Duitsland komen

Beste Antoon Dirks,

Bedankt voor je review en je bestellingen. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan en we wensen je veel plezier toe met je nieuwe artikelen!

NBB.com

Bestelling was eenvoudig te plaatsen en te betalen. Vervolgens werd ik goed geïnformeerd over de voortgang van de bestelling. Precies zoals je het graag ziet!

De levering was binnen 24h in huis. Schokkend snel! :)

Beste DeDuif,

NBB.com

Het was mijn eerste kennismaking met NBB.com. Het bestellen ging snel en effectief. De verzending ging ook prima. Tot mijn grote verrassing kwam mijn iPad sneller aan dan NBB had aangegeven. Warm aanbevolen dus!

Zeer snelle levering via Postnl. Ik had liever DHL gehad.

Beste wvbo,

NBB.com

Al een paar keer besteld bij NBB door hun erg lage prijzen en erg snelle levertijd.

Product is eigelijk altijd op voorraad en direct verstuurd via Postnl mijn voorkeur voor bezorging. Goed verpakt en dus snel verzonden.

Beste Centropy,

NBB.com

Ik was sceptisch maar ze hebben alles gedaan wat ze beloofd hadden, dus blij verrast. Google Pixel 9a besteld.

Ik was thuis en liet de koerier binnen, al onderweg om het pakketje aan te nemen had hij het al in de gang neergezet.. Beetje jammer

Beste janslager,

Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het vervelend om te horen dat de bezorger het pakket in de gang heeft achtergelaten. Je kunt hierover een klacht indienen bij de bezorgpartner als het vaker gebeurd. We wensen je in ieder geval veel plezier toe met je nieuwe artikel!

Scorekaart voor NBB.com