Gebruikers over webshop NBB.com

Eerste keer iets besteld bij NBB is helemaal prima. Makkelijke website hele goede prijzen en vlotte en nette levering.

Levering was erg snel, ondanks dat het product uit Duitsland wet verzonden

Geen contact gehad met de klantenservice, als alles goed is heb je dat ook niet nodig!

Veel artikelen, maar je moet wel weten wat je wilt. Is wat moeilijk om specifieke component soorten te doorzoeken (bv mobo's)

Goederen werden snel geleverd. Niets op aan te merken verder.

Makkelijk gevonden via tweakers. Duidelijk wat ik bestelde en wat de levertijd is. Product en inhoud zoals beschreven.

De levertijd is ook gehaald en product in complete en onbeschadigde staat. ( wegens verjaardag nog niet geactiveerd).

Beste kwko,

Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan en we wensen je veel plezier toe met je nieuwe artikel!

NBB.com

Via tweakers pricewatch bij NBB uitgekomen.
Strakke prijs, makkelijke betaling en snelle verzending.
Kortom: Gewoon goed.

Duidelijke communicatie over levering en tijd met Track & Trace

Er wordt direct na de bestelling duidelijk gecommuniceerd via mail over de levering en levertijd van het product.

Bestellen was eenvoudig. Product gevonden via Link Tweakers. Goedkoopste leverancier voor het product wat we wilden (Nintendo Switch 2).

Zeer snelle levering en en goed te volgen. Levering via PostNL.

Via Tweakers terecht gekomen bij NBB voor een Nintendo Switch 2 Mario Kart Bundel, bestel proces is uitstekend!

Verzending is spoedig gegaan en ik heb het pakket binnen 2 werkdagen ontvangen zoals beloofd.

Ik had een playstation pro bestelt. Daarvoor had ik een slim versie. Die had ik teruggestuurd omdat ik vond dat de pro de nieuwe retro was. Waarschijnlijk stuur ik de pro ook terug omdat de fan een nare metalen geluid maakt bij het opstarten. Na een game is gestart is het geluid niet te stoppen.

Ik heb een kort onderzoek gedaan waarbij blijkt dat sony/playstation twee verschillende varianten heeft gebruikt met de fans. Een delta fan en een fox fan. De fox fan valt beter in dit geval. Het is een loting geworden helaas. Voor dat bedrag had ik wel een nette afhandeling verwacht.

De slim terug gestuurd. Het was netjes afgehandeld. Volgens mij kwam de pro gelijk de volgende dag al. Op de site staat er ook voor 16:00 besteld volgende dag in huis.

Ze reageren op mails. om de proces niet te belemmeren geven ze ook aan dat ze geen mails willen dat dat de proces vertraagd.

Hier een product besteld wat bij de meeste webshops niet (direct) leverbaar was en wou het kopen voor een verjaardag.

Op zaterdag besteld, op maandag verzonden, dinsdag ontvangen, dus redelijk snel aangezien het weekend er tussen zat. Van elke stap in het proces een email gekregen.

De verpakking was prima, het product zelf niet getest omdat het een cadeau was.

Het had er één dag eerder kunnen zijn als het op de dag van bestellen was verzonden.

Beste superbikkel,

NBB.com

Ik had een monitor gekocht op een Zondag en die is gewoon netjes de volgende Dinsdag aangekomen met PostNL, verder geen problemen met de koop.

Na een week van testen was ik toch niet zo tevreden over de monitor en heb hem toch maar aangemeld om terug te sturen en dat ging gewoon prima via de website en ik kreeg netjes een label om terug te sturen.

Het label was wat vreemd want er stond op meerdere plekken PostNL vermeld en het had ook een 3S code en er stond maar één klein logo van DHL rechtsboven. Het vreemde was dat in de mail die bij de label zat stond er in rode tekst vermeld

"In tegenstelling tot wat op het verzendlabel te zien is, is het helaas niet mogelijk om het pakket bij PostNL af te geven"

Dus we hebben het pakje maar netjes afgegeven bij een DHL punt en gelukkig ging alles prima, het moest naar Duitsland dus het duurde een paar dagen maar het was netjes te volgen DHL Track en Trace and grappig genoeg werkte de Track and Trace code ook bij PostNL en die werd ook ge-update.

Niet lang nadat het pakje was aangekomen bij NBB kregen we al een Creditfactuur en het geld was ook netjes een paar dagen later gestort.

Verder geen opmerkingen, heb wel vaker iets gekocht bij NBB maar dat was gewoon kopen en ontvangen zoals elke webshop hoort te werken. Dit keer was wat meer speciaal omdat ik iets terugstuurde.

Monitor was gewoon netjes met PostNL bezorgt, gelukkig in de avond.

Goed aanbod, super snelle verzending en heel competitieve prijzen. Had jammergenoeg een verkeerd product besteld, maar het retourproces is redelijk duidelijk.

Super snelle verzending en duidelijke verzend informatie op de website. Gratis verzenden was een duidelijke pre.

Het retourproces ziet er tot nu toe goed uit. Het formulier voelt wel ouderwets en niet erg klantvriendelijk aan. De basis is goed op orde.

Bestellingen lopen altijd vlekkenloos en snel. Zeer goede webshop.
Zeer uigebrijde webshop met een groot aanbod.

Bestellingen lopen altijd vlekkenloos en snel, de producten komen binnen op het moment dat aangegeven wordt in de webwinkel. Zeer goede webshop.

Scherpe prijs voor de GPU die ik graag wilde hebben, duidelijke communicatie en tijdige levering. Niets op aan te merken!

Het product was degelijk verpakt en is compleet zonder gebreken geleverd.

Goeie prijs voor mooi merk spul. Heb een unifi switch gekocht die nergens goedkoper was. Verzending was goed en snel geregeld.

Artikel was snel verzonden, goed verpakt en zat in een stevige doos.

De bestelling verliep soepel en zonder problemen. Mijn vraag over de levering werd snel en adequaat beantwoord door de klantenservice. De levering vond precies plaats op het door mij gewenste tijdstip. Wel werd het pakket achtergelaten in plaats van met een handtekening in ontvangst genomen (daar heeft NBB echter weinig invloed op).
De verzending was goed bijgehouden en de verpakking was stevig en professioneel. Over de telefoon die ik ontving, schrijf ik binnenkort een aparte review, maar tot nu toe is mijn eerste ervaring met NBB zeker positief. Deze review heeft alleen betrekking op de initiële bestelling en levering.

Motorola Edge60 besteld op vrijdag 17,00 uur. Op zaterdag rond 13,00 uur al in huis. Perfect geregeld.
Wil je dus snel een goed product hebben kied dan NBB,

Zeer korte levertijd en het juiste product.
Prima verpakt en aan huis afgeleverd.

Beste hansniemeyer49,

Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan en we wensen je veel plezier toe met je nieuwe motorola!

NBB.com

Overzichtelijke site, makkelijk bestellen, snelle bevestiging en next day delivery. Wat wil je nog meer! Zeer tevreden.

Alles was conform afspraak en beloftes en alles werd voortdurend gecommuniceerd.

Hoewel ik navigeren door de NBB site niet altijd even praktisch vind bieden ze voor wat ik zocht een goede prijs/kwaliteit. Zover ik kon vinden waren ze de meest voordelige en betrouwbare webwinkel die ik kon vinden. Ik heb de GPU enige tijd in gebruik en ben er erg blij mee.

Ik was wel beetej bang dat het allemaal wat langer ging duren qua levering, maar moet eerlijk zeggen dat het toch allemaal vlot is verlopen. Zeer tevreden over.

Ik heb vaker besteld bij NBB en alles is goed geregeld. en betalen kan via ideal.

Alles wordt goed verpakt zodat er niks mis kan gaan tijdens transport

Vanwege de hoge prijzen van o.a. videokaarten, was ik niet direct meer op zoek naar een videokaart. NBB had een goede aanbieding voor de Asus 9070 EVO, waardoor ik besloot deze te kopen voor de prijzen nog verder zouden stijgen.

Via de pricewatch kwam ik direct op de pagina van de videokaart met een duidelijke beschrijving en specificaties. Eigenlijk wat je verwacht van een webshop: het is meteen duidelijk wat je koopt en tegen welke prijs.

Verzending was snel (volgende dag in huis) en zat goed verpakt in een doos die iets groter was dan de verpakking van de GPU, maar niet absurd groot met te veel verpakkingsmateriaal.

Er zat nog een promo code bij voor de Duitse hello fresh. Grappig genoeg krijg je daar meer korting dan bij de Nederlandse, want dezelfde dag bestelde ik iets bij een Nederlandse webshop en daar zat ook een hello fresh code bij.

Duidelijke en overzichtelijk site welke een eerlijk beeld geeft van het product. Via tweakers op de site gekomen dus verder niet veel hoeven zoeken.

Goede communicatie via de mail en een snelle levering (zoals vermeld)

Beste wout19,

Scorekaart voor NBB.com