Gebruikers over webshop NBB.com
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenVan bestelling tot levering goed op de hoogte gehouden en netjes op tijd geleverd. Duidelijke website en verdere communicatie via de email.
VerzendingNetjes verpakt met genoeg bescherming. Levering was ook volgens de termijn aangegeven bij de bestelling
Hoi,
Bedankt voor je review en je bestelling. Fijn om te horen dat alles goed is gegaan en dat je tevreden bent met onze service. We hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling!
NBB.com
AlgemeenPrima overzichtelijk site. Betaling met gebruikelijke mogelijkheden zoals Ideal en creditcard. Snel SSD kunnen vinden en kopen.
VerzendingVerzending was verzenden voor tijd x de volgende dag in huis. Ik zat 20 min voor deadline en pakket was inderdaad de volgende dag in huis.
Verpakkingsmateriaal was in orde.
Hoi,
Bedankt voor je review en je bestelling. Fijn dat het goed bevallen is en we hopen dat je veel plezier hebt van je SSD.
NBB.com
AlgemeenVan bestelling tot orderbevestiging tot verzending wordt je prima op de hoogte gehouden. Site werkt prima en je kunt zoals gebruikelijk een account aanmaken om je order te volgen. Geen contact gehad met NBB via klantenservice, dus daar kan ik verder niets over zeggen.
VerzendingVerzending snel en soepel, producten zijn goed verpakt met extra schuimmateriaal om beschadigingen te voorkomen.
Hoi,
Bedankt voor je review en je bestelling. Fijn om te horen dat alles goed is gegaan. We hopen dat het gekozen product je bevalt en dat je er veel plezier van hebt!
NBB.com
Algemeen2x iets besteld en 2x netjes verpakt aangekomen. Dus helemaal top wat dat betreft.
5 sterren dus gezien de goedverpakte ontvangst en de prima snelle levering.
beide in de lever termijn aangekomen (2-3 dagen). zou leuk zijn als het volgende dag in huis bezorging zou zijn.
Dit komt overigens doordat het uit duitsland moet komen en dan is volgende dag in huis wel erg lasig
Hoi,
Bedankt voor je bestelingen en je review. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is bevallen en dat alles goed is gegaan. We hopen dat je veel plezier hebt van je bestellingen!
NBB.com
AlgemeenWaardeloos bedrijf staat ook in duitseland als zeer slecht teboek.
Via bol.com een CPU besteld en wat blijft het is een duits bedrijf nu is dat geen ramp maar ze weigeren om een btw nummer toetevoegen aan je factuur.
Ook als je zakelijk direct wilt bestellen bij NBB liggen de prijzen veel hoger als bij particulieren.
ik bestel hier nooit meer
willen geen factuur aanpassen willen geen factuur aanpassen willen geen factuur aanpassen
Hoi,
Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat je geen fijne ervaring met ons hebt gehad.
Op dit moment is het niet mogelijk om via de Nederlandse webshop, dus ook niet via Bol, een zakelijke bestelling te plaatsen. Op onze facturen staat namelijk een Duits btw-nummer en we kunnen geen Nederlandse BTW-nummers van klanten aan de facturen toevoegen. Via de OSS-procedure dragen we de betaalde 21% BTW af aan de Nederlandse overheid.
Daarom verwijzen we onze zakelijke klanten naar de Duitse webshop. We kunnen hiervoor echter niet garanderen dat daar dezelfde prijzen worden gehanteerd voor producten. Dit heeft onder andere met campagnes te maken die niet altijd in beide landen gehouden worden.
We hopen dat je dit kunt begrijpen. Op de achtergrond werken we eraan om in de toekomst ook zakelijke bestellingen via de Nederlandse webshop mogelijk te maken. We vragen daarom om nog een beetje geduld.
NBB.com
AlgemeenWas te snel en had daardoor verkeerde model HDD's besteld. Via de chat (zelfs in de avond én op zaterdag bereikbaar) snel geholpen en retourlabel ontvangen. Nu de juiste besteld. Vandaag de verkeerde HDD's terugsturen en dan wachten op creditering verkeerde bestelling. Dat zal wel goed komen gezien het feit van hun afhandeling ... prima toko dus.
Alleen wel jammer dat ze vanwege de lage prijzen niet de volledige bestelling in 1 keer willen doorvoeren. Om 6 HDD's te bestellen moet je dat dus in 3 batches van 2 doen. Voor mij niet echt veel werk maar voor NBB zijn dat dan 3 orders en drie keer afhandelen en 3 keer inpakken etc etc. Zij kiezen daarvoor maar ik zou dat toch anders afhandelen.
Prima verpakking - wel per twee HDD's in een eigen omdoos. Dat had anders gekund maar is meer een organisatorisch probleem. Ook de NAS werd prima in goede verpakking geleverd.
KlantenserviceKlantenservice via Telefoon & Chat te bereiken. Via Chat contact gehad en dat werd snel en keurig afgehandeld. Is een Duitse club maar reacties waren allemaal in Nederlands (en 1 in het Engels). Ook op technische vragen keurig & (na levering bleek dat) juiste antwoorden.
Hoi,
Bedankt voor je review en je bestelling. Fijn dat je een positieve ervaring hebt gehad met onze klantenservice. Daar worden we blij van!
Op dit moment is het inderdaad niet mogelijk om in één bestelling meer dan twee stuks van hetzelfde artikel te bestellen. Dit heeft onder andere ermee te maken dat we op dit moment alleen consumentenkopen kunnen aanbieden en daarom beperken dat mensen in één keer grote getale laptops, tablets, pc's etc. aankopen. Voor sommige producten waar ook consumenten meerdere stuks van nodig hebben, is dit natuurlijk onhandiger. We nemen dit dus ook zeker als feedback mee. We zullen onderzoeken hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren.
We hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling!
NBB.com
AlgemeenErg goede prijzen! heel erg tevreden met de lay-out van de website. Snelle levering dat vind ik ook erg fijn.
KlantenserviceEr word erg fijn gecommuniceerd met klanten. Ik kreeg gelijk een mailtje.
Hoi,
Bedankt voor je bestelling en je review. Fijn om te horen dat het goed is bevallen en we hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling!
NBB.com
AlgemeenWebsite kan nog een tandje beter; submenu's van categorieën blijft in Firefox soms hangen, sommige tekst-strings zijn versehentlich nog in het Duits.
Maar verder prima bestelproces, niet al te drukke site. Productbeschrijvingen zijn in orde, met tabblad met specs. Filtering van producten is er niet bij en om een of andere reden is er een "Outlet" vs "Restanten"; duidelijk een site om op terecht te komen nádat je in de Pricewatch iets hebt gevonden.
De mails hadden iets rustiger gekund:
- We hebben jouw bestelling ontvangen
- Orderbevestiging
- Je factuur
- Verzendbevestiging
Ook hier wat rauwe randjes: de verzendbevestiging bevat een URL die geen hyperlink is naar de DHL.com-site. De https://www.dhl.com/nl-nl...tracking-id=CR573146844DE
In de mail en op DHL.com staat niet van waar in Duitsland het komt (en als je in blijde verwachting bent wil je dat soort dingen soms wel weten), op DHL.de kan je weer wel zien vanuit welke stad het komt.
Verpakking was prima en bezorging op tijd en volgens afspraak en elektrisch 👍🏻
Hoi,
Bedankt voor je review en je bestelling. We waarderen je feedback voor onze site en nemen dit dan ook zeker mee voor in de toekomst. Onze website is ook nog 'werk in uitvoering' en regelmatig voegen we nieuwe functies toe, zodat we uiteindelijk een mooie en goedwerkende site kunnen laten zien aan onze bezoekers.
We hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling!
NBB.com
AlgemeenZe hebben een gemakkelijk bestelproces, en leveren volgens afspraak. Nog geen ervaring met support nodig gehad. De prijzen voor het product dat ik zocht was hier het laagst, en product werd netjes volgens verwachting geleverd en werkte goed.
VerzendingDe levering was voorspeld op 2-3 dagen, en dat werd gehaald.
Hoi,
Bedankt voor je review en je bestelling. Fijn om te horen dat alles goed is gegaan en dat het product goed werkt. We hopen dat je er veel plezier van hebt!
NBB.com
AlgemeenIk ben via de Pricewatch al 2 keer bij NBB uitgekomen omdat ze de scherpste prijs hebben. De webshop is overzichtelijke ingericht. De zoekopties zijn beperkt, maar als je de Pricewatch van tweakers gebruikt, maakt dat niet uit.
VerzendingVerzending is zoals aangegeven 2-3 dagen. Wat langer dan sommige andere webshops, maar zoals ze zelf aangeven is dat een duurzame keus en dat heb ik er, in combinatie met de prijs, er zeker voor over.
Hoi,
bedankt voor je review en je bestellingen! We waarderen de feedback en zijn op de achtergrond hard aan het werk om filteropties toe te voegen. Ook onderzoeken we de mogelijkheid voor een snellere verzending.
NBB.com
AlgemeenHelaas was mijn artikel net niet meer op voorraad. Ik had een mail gestuurd met de vraag wanneer mijn monitor geleverd zou worden.
KlantenserviceNa mijn vraag wanneer mijn monitor geleverd zou worden kreeg ik meteen een reactie. Dat ze op een nieuwe levering zaten te wachten. Ze wisten niet wanneer die kwam. Stelde meteen voor dat ik kon wachten of mijn geld terug terug kon krijgen. Het laatste gekozen en alles werd meteen geregeld. Top.kom zeker terug voor nieuwe bestellingen
Hoi,
Bedankt voor je review! Vervelend om te horen dat je monitor niet op tijd geleverd kon worden. Goed dat je contact hebt opgenomen met onze klantenservice en we vinden het fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen.
Hopelijk mogen we je in de toekomst weer bij ons verwelkomen!
NBB.com
AlgemeenSSD besteld en binnen twee dagen netjes bezorgd door DHL vanuit Duitsland. Alles zoals aangegeven in de shop en track&trace gegevens via e-mail zodra pakket werd verzonden. Niets op aan te merken wat deze order betreft.
Hoi,
Bedankt voor je bestelling en je review. Fijn om te horen dat het allemaal goed is gegaan. We wensen je veel plezier met je SSD.
NBB.com
AlgemeenGrote NAS Harde Schijven waren risicovol verpakt. HDDs zijn zwaar als een baksteen maar kwetsbaar als dun glas: een val van 2cm op een hard oppervlak kan al de gevoelige lagers van de motor beschadigen.
Het was even schrikken. Mijn drie 16TB HDD arriveerden in een gedeukte kartonnen doos. Er zaten 2 nylon spanbanden om de doos zoals ook op een pak kranten die we vroeger rondbrachten. Je weet wel, die platte linten pak je makkelijk vast en hoplakee zit het zware pak al achterop je bezorgfiets. Zag de buitendoos er daarom zo uit? Enfin. Opengemaakt.
De drie losse HDD lagen onderin op de bodem van de doos. Elke had slechts 1 laag bubblewrap om. De bovenste 70% vd doos was losjes gevuld met luchtzakken. Zou ik de doos omdraaien, dan liggen de HDD in no time weer onderin. Heb ik mogelijk beschadigde/dode HDD gekregen? Getest, ze werken. Ik hoop nog lang. Maar voorlopig mijn eerste en laatste bestelling bij NBB. Ik kocht hier vanwege de goede reputatie op forums als het om NAS spullen ging. En ik liet andere winkels links liggen omdat ik er zeker van wilde zijn dat HDDs professioneel verpakt geleverd zouden worden. Ik denk dat die reputatie voor de Duitse winkel geldt?
Nota bene. Ik heb dus dezelfde ervaring met de verpakking gehad als Tweaker Reight op 9 augustus 2024. Zie zijn review. Hij had meer pech: een van de twee HDD was DOA (Dead On Arrival). NBB zegt in een reactie op zijn review: "Ook gaan we deze casus gebruiken om onze service nog meer te verbeteren.¨
Mijn bestelling was een maand later, dus de verbetering, daar werken ze nog aan.
Ik zie het graag beter worden want ze hebben een leuk groot assortiment in de winkel.
PS. @NBB. Gratis tip. Ook PC koelventilatoren hebben zeer lichte en gevoelige lagers die bij 2cm impact al gaan ronken. Verpak ook die veilig, dan komen er geen retour.
Graag zie ik verpakkingen die meer blijk geven van productkennis. Dat heeft veel voordelen: meer (herhaal)klanten, minder klachtenkosten, en de klantenservice krijgt minder werkdruk.
Hoi,
Bedankt voor je bestelling en je feedback. We nemen het zeker mee in ons proces om onze service te ontwikkelen. Duurzaam verpakken staat bij ons hoog in het vaandel, waarvoor voor deze verpakking gekozen wordt en we al met meerdere soorten formaten dozen werken, zodat we zo min mogelijk extra verpakkingsmateriaal hoeven te gebruiken. Mocht het voorkomen dat een product beschadigd aankomt, zullen we dit zeker oplossen. Gelukkig is dit nauwelijks het geval geweest, dus daar zijn we zeker blij mee.
We nemen alle feedback mee en kijken of en hoe we dit in de nabije toekomst kunnen doorvoeren. Soms duurt dat wat langer dan gehoopt, omdat het ingrijpende veranderingen betreft of omdat er op dit moment nog geen directe aanleiding is om dit aan te passen. Op de achtergrond zijn we nog steeds druk bezig met het uitbreiden en verder ontwikkelen van onze Nederlandse webshop. Dat betekent nog veel veranderingen en nieuwe features die eraan komen.
We zijn blij om te horen dat je NAS schijven tot nu toe werken. Mocht je nog verdere vragen of feedback voor ons hebben, kan je je ook zeker aan de klantenservice wenden! We helpen je graag.
NBB.com
AlgemeenProces loopt zoals je zou verwachten. Goede prijs, logisch bestel proces, bestelling vanuit Duitsland ging sneller dan initieel verwacht. Leveringen komen met de normale DHL service. Das wat jammer bij prijzige apparatuur zou je liever de premium service verwachten. DHL liep alweer weg toen ik vroeg of ik niet moest tekenen kreeg ik nog een telefoon onder mijn neus en voordat de krabbel stond was ie al weer weg.
VerzendingZoals aangegeven de verzendingen lopen via normale DHL dat verloopt bij mij normaal gesproken ok.
Zou mooi zijn als de duurder verzendingen met de premium zouden verlopen. Zie mijn ervaring hierboven.
Hoi,
Bedankt voor je bestelling en je review. We waarderen ook de feedback over onze bezorgservice en partner. De webshop is nog in ontwikkeling, dus we hopen in de toekomst de bezorgopties dan ook zeker uit te breiden. Voor nu zijn we blij dat je bestelling wel goed is aangekomen en we hopen dat je er veel plezier van hebt.
NBB.com
AlgemeenBehoorlijk assortiment, overzichtelijke site, concurrerende prijzen. Bestelling werd keurig verwerkt en snel verzonden. Pakket zelfs eerder dan verwacht ontvangen
Wat betreft de beoordeling van de verzending zit ik tussen een 'slecht' en een 'voldoende'. Omdat ik veel onderweg ben en geen "huisarrest" wens, wil ik liever geen pakketten thuis bezorgd krijgen. Ik vind het erg jammer dat er bij NBB geen optie is voor "Bezorgen op een afhaallocatie". Pas nadat je hebt besteld blijkt dat DHL de vervoerder is van het pakket. Dan gaat er bij mij al een alarmbel af... DHL heeft weliswaar Track & Trace, maar dat is zo basaal dat je hier werkelijk helemaal niets aan hebt. Het pakket is òf "onderweg", òf afgeleverd. Mijn ervaringen tot nu toe met deze pakketbezorger waren behoorlijk negatief. Gelukkig was dit een uitzondering en werd het pakket probleemloos en onbeschadigd afgeleverd, op een moment dat ik toevallig thuis was. Met de wetenschap dat het de volgende keer zomaar weer fout kan gaan, ben ik terughoudend om te bestellen bij een shop waar geen of weinig controle over het proces van verzending.
Hoi,
Bedankt voor je review en je bestelling. Fijn dat je een positieve ervaring hebt gehad bij ons en we hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling!
We waarderen ook de feedback rondom onze bezorgpartner DHL. We zijn nog een relatief nieuwe webshop in Nederland en zijn iets meer dan een jaar actief. Dat betekent dat we op de achtergrond ook nog druk bezig zijn met het verbeteren van onze website en klantervaring. Daar hoort natuurlijk ook het bezorgproces bee, dus we nemen dit zeker mee voor de toekomst.
NBB.com
AlgemeenMijn ervaring met NBB is mometeel echt verschrikkelijk. Na problemen met de levering van mijn bestelling dachten ze het op te lossen door na een maand pas een nieuwe zending te sturen. Maar zelfs die tweede levering ging mis! Dit is toch niet normaal! Ik voel me gewoon opgelicht.
VerzendingEerst ging de levering al helemaal fout, en ondanks dat ze na een maand een nieuwe zending stuurden, ging het wéér mis met de bezorging. Ik ben het zo zat! Hoe moeilijk is het om een pakketje goed te leveren?
KlantenserviceDe klantenservice van NBB is gewoon waardeloos en amper aanwezig. Sinds 10 oktober heb ik ze meerdere keren gemaild over de problemen, maar ze negeren me gewoon compleet! Ik krijg geen enkele hulp en hoor helemaal niks van ze. Dit is echt belachelijk en super onprofessioneel.
Ik verwacht onmiddelijk een reactie en een oplossing voor dit probleem!
UPDATE:
zaterdag 26/10/2024
Update:
Na twee weken wachten kreeg ik eindelijk een reactie van de logistieke afdeling. Het enige dat ze zeiden, was dat "volgens DHL mijn pakketje was geleverd," met een ontvangstbewijs als bijlage. Ik heb hier direct op gereageerd naar collega xxx en aangegeven dat dit absoluut niet klopt. Ook vroeg ik om een update over het onderzoek bij DHL, dat volgens collega xxx al twee weken loopt.
Helaas heb ik daarna geen enkele reactie meer ontvangen van de logistieke afdeling, precies zoals ik al had verwacht. Ik stuurde daarom nog een bericht via Tweakers naar collega xxx, die eerder netjes had gereageerd op mijn review. Maar tot mijn verbazing werd dit bericht op vrijdag ook volledig genegeerd.
Langzaamaan krijg ik het gevoel dat NBB mij compleet negeert. Het ergste van alles is dat ik begin te denken dat NBB mogelijk de waarde van mijn pakket terugkrijgt van DHL en die vergoeding vervolgens voor zichzelf houdt. Ik wil het niet snel zeggen, maar dit begint echt te lijken op oplichterij.
Hoi,
Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat het tot twee keer toe is misgegaan bij het bezorgen van je pakket. Dit is zeker niet de bedoeling en we willen dit graag gaan uitzoeken samen met onze bezorgpartner.
Zou je in een privébericht op Tweakers je bestelnummer, emailadres en ticketnummer willen doorsturen? Met deze gegevens kunnen we je beter helpen en je antwoorden geven.
Update: donderdag 21/11/2024
Ik weet niet meer wat ik moet doen. Het is inmiddels meer dan een maand geleden sinds het onderzoek naar mijn vervangende pakket is opgestart, en er is nog steeds geen oplossing. De communicatie vanuit de logistieke afdeling is niet alleen traag, maar lijkt compleet verdwenen. Mijn laatste mail van maandag is volledig genegeerd, en ik heb sindsdien niets meer van ze gehoord.
Zelfs collega x, die eerder nog netjes reageerde via Tweakers en mail, heeft me nu in de steek gelaten. Ik voel me totaal genegeerd en vraag me af of NBB überhaupt nog bezig is met mijn zaak. Dit duurt nu al meer dan twee maanden, en ik ben mijn geld kwijt, zonder enige hoop dat dit snel wordt opgelost.
Mijn geduld is op. Hoe kan een bedrijf zo respectloos met zijn klanten omgaan? Dit voelt niet alleen alsof ze me vergeten zijn, maar ook alsof ze het helemaal niet belangrijk vinden. Ik krijg geen enkele duidelijkheid, geen oplossingen en zelfs geen simpele updates over mijn zaak.
Ik ben veel geld kwijt en zit hier zonder pakket en zonder antwoorden. Dit is absoluut schandalig en zwaar onprofessioneel.
Als je iets bij NBB wilt bestellen, denk er twee keer over na. Dit bedrijf heeft me compleet in de steek gelaten en lijkt totaal niet om zijn klanten te geven.
AlgemeenHet bestel en levering proces verliep zonder problemen. Ik heb de monitor donderdagavond besteld en zaterdag werd het bezorgd. Tussentijds werd ik via dem isl op de hoogte gehouden zowel via de webshop als met DHL.
VerzendingHet bestel en levering proces verliep zonder problemen. Ik heb de monitor donderdagavond besteld en zaterdag werd het bezorgd. Tussentijds werd ik via dem isl op de hoogte gehouden zowel via de webshop als met DHL.
Hoi,
Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan met je bestelling en we hopen dat je veel plezier hebt van je monitor.
NBB.com
AlgemeenHeb lang getwijfeld om te bestellen bij NBB aangezien ik sceptisch was door de lage prijzen en de enige negatieve reviews. Nadat ik mijn 1e monitor op een andere website had gekocht en later een 2e nodig had, had ik deze toch maar bij NBB besteld. Kreeg direct een bevestiging en niet veel later de track&trace. Was binnen 2-3 werkdagen geleverd en in uitstekende conditie. Zeker een aanrader!
VerzendingErg snel geregeld, de track&trace was de eerste 1-2 dagen nog niet werkend zoals vermeld in de mail maar zodra hij werkend was was het pakketje er na een dag. Top verpakt en snelle levering.
Hoi,
Bedankt voor je bestelling en je review. Fijn dat alles goed is gegaan en we hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling!
NBB.com
AlgemeenSnelle afhandeling van de klantenservice en het product is heel net en stevig verzonden.
Helemaal top!
Duurde wat lang voordat het artikel verzonden was. Verder wel goed verpakt.
KlantenserviceTicket openen ingewikkeld. Zodra dit is gedaan wordt je wel snel en goed geholpen met je vraag.
Beste,
Bedankt voor je bestelling en je review. We vinden het vervelend om te horen dat je maar één monitor hebt gekregen. Dit is zeker niet de bedoeling en we willen dit graag oplossen.
Zou je in een privébericht op Tweakers je mailadres, bestelnummer en ticketnummer willen sturen? Dan kijken we met je mee om hopelijk tot een snelle oplossing te komen.
NBB.com
AlgemeenMijn ervaring met NBB is helaas niet goed. Ze hebben gezegd dat ze mijn terugbetaling in gang hebben gezet, maar 8 dagen later heb ik nog steeds niets op mijn creditcard ontvangen.
Ik ontvang altijd binnen 2 werkdagen mijn terugbetalingen op mijn rekening, het ligt dus zeker niet aan mijn creditcardprovider. Mocht ik morgen geen terugbetaling krijgen op mijn bank of geen terugkoppeling krijgen van de boekhoudafdeling dan ga ik verdere stappen ondernemen.
Bovendien is de klantenservice erg traag met reageren, wat de situatie alleen maar erger maakt. Voor mij geen NBB meer.
Hoi,
Op dit moment ervaren we helaas wel problemen bij terugbetalingen, waardoor deze helaas langer duren dan verwacht. Dit is onafhankelijk van de creditcardprovider en gebeurd helaas ook bij iDeal. We zijn ons zeker bewust van dit probleem en werken op de achtergrond hard om uit te zoeken waar dit vandaan komt en hoe we dit kunnen oplossen. We snappen zeker dat het vervelend is om lang te wachten op je geld.
Zou je in een privébericht je bestelnummer, mailadres en ticketnummer willen doorgeven? Zo kunnen we meekijken of we je een update kunnen geven over de terugbetaling.