Gebruikers over webshop NBB.com
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenVoor de tweede keer besteld bij NBB. Eind 2025 een Playstation 5 en nu Airtags. Wederom een snelle en goed verzorgde levering. Netjes verpakt en een zeer aantrekkelijke prijs.
VerzendingGoed verpakt, de luchtkussens zorgen altijd voor goede bescherming. Ik heb het snel ontvangen en wederom tevreden!
Beste IceColdRedBull,
Bedankt voor je bestellingen en je review. Goed om te horen dat je tevreden bent over je bestellingen, de leveringen en de prijzen. Dit vinden we ontzettend belangrijk.
NBB.com
AlgemeenTot nu toe 2x een bestelling geplaatst, altijd snel en goed verpakt verzonden.
Beste prijs die ik kon vinden.
Levering volgende dag wordt nagekomen, tracking informatie netjes op orde.
Beste FDutchman,
Bedankt voor je review en je bestelling. We zijn blij om te horen dat je positieve ervaringen bij ons hebt gehad. We hopen dat je er veel plezier van hebt!
NBB.com
AlgemeenOnlangs heb ik bij NBB.com een Google Pixel 9 besteld en de levering was werkelijk razendsnel. Naast de telefoon had ik ook een OtterBox Defender Cover besteld, maar deze heb ik uiteindelijk retour gestuurd.
Ik ben zeer te spreken over de communicatie en de afwikkeling van dit proces. De herroeping werd direct opgepakt en de creditnota volgde zeer snel. Het is prettig om te ervaren dat zowel het bestelproces als de retour-afhandeling zo efficiënt en vlot verlopen. Dik tevreden!
De logistiek van NBB.com verdient een groot compliment. De Google Pixel 9 die ik vorige week bestelde, werd werkelijk razendsnel geleverd, wat getuigt van een zeer efficiënt orderproces. Ook de verzending van de bijbehorende cover verliep vlekkeloos. Wat mij echter het meest positief verraste, was de snelheid waarmee de retourzending werd afgehandeld na het terugsturen van de cover. De communicatie hierover was helder en de administratieve afwikkeling volgde vrijwel direct. Betrouwbaarheid en snelheid gaan hier hand in hand, precies zoals je van een professionele webshop mag verwachten.
KlantenserviceDe klantenservice van NBB.com verdient een groot compliment voor de professionele en snelle ondersteuning. Na mijn aankoop van de Pixel 9 en de daaropvolgende retourzending van de cover, werd mijn verzoek direct en zonder omwegen opgepakt. Het contact via de mail was helder, zakelijk en uiterst correct. Vooral de snelheid waarmee de herroeping werd verwerkt en de creditnota werd opgesteld, getuigt van een betrouwbare organisatie die de zaken operationeel uitstekend op orde heeft. Dit geeft veel vertrouwen voor toekomstige bestellingen.
Beste firenzoo,
Bedankt voor je uitgebreide review en vertrouwen in ons om een bestelling te plaatsen. Dit waarderen we ontzettend.
We vinden het heel fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat we je zo positief hebben kunnen verassen, ook met de afwikkeling van de retourzending. Daar doen we het voor. We geven je complimenten voor de klantenservice ook zeker door. We hopen dan ook dat je veel plezier hebt van je nieuwe Google Pixel!
AlgemeenProducten makkelijk terug te vinden
Makkelijke betaling
Goede communicatie met betrekking tot status van bestelling
Levering op tijd geleverd - volgende dag waren alle producten in huis
Met zorg verpakt - voorzien van luchtzakken ter bescherming tijdens transport
AlgemeenMakkelijk te bestellen - producten goed terug te vinden - goede prijs - duidelijke communicatie
VerzendingLevertijd: volgende dag
Correct verpakt met alle voorzorgen (plastic luchtzakken ter bescherming tijdens transport)
Beste BertSw9,
Bedankt voor je review en je bestelling. We zijn blij om te horen dat je positief bent over je bestelervaring bij ons en dat we je goed hebben kunnen helpen.
We hopen dat je veel plezier van je nieuwe elektronica hebt en dat we je in de toekomst weer in onze webshop mogen verwelkomen.
NBB.com
AlgemeenMijn Asus Ryujin III ARGB Extreme hier besteld. Dik in de aanbieding en de volgende dag het ding in huis. Werd goed geïnformeerd tijdens het proces, keurig updates omstrent de status bestelling/verzending.
Geweldig goede koeler overigens. Mijn 9950X3D tijdens AC Valhalle niet warmer geweest dan 47 graden!!!! Was met m'n BeQuiet (luchtkoeler) wel anders.
LCD scherm goed afleesbaar en makkelijk in te stellen met Armoury Crate van Asus.
Kortom, ik ben blij en zal zeker vaker hier iets bestellen.
Snel, goed verpakt en gedurende het proces goed op de hoogte gehouden.
Beste Deepfield,
Bedankt voor je bestelling en je review. Goed om te horen dat je bij ons een scherpe prijs hebt gevonden voor de ASUS Ryujin III ARGB Extreme en dat je ons het vertrouwen hebt gegeven om een bestelling te plaatsen.
We hopen dat je er veel plezier van hebt en dat je pc altijd koel blijft!
NBB.com
AlgemeenWat een fijne shop. Al meerdere keren hier besteld en het blijft geweldig. Fijne prijzen en topservice. Volgende keer gewoon weer hier bestellen.
---
Geen ervaring mee. Het was gelukkig niet nodig om door de klantenservice geholpen te worden.
Goed ingelicht en de bezorging was ruim binnen de gestelde tijd.
Beste ruben_cramer,
Bedankt voor je review en je bestelling. We waarderen het ontzettend dat je de tijd hebt genomen om je ervaring hier te delen. We zien je graag in de toekomst weer in onze webshop om nieuwe elektronica uit te kiezen!
NBB.com
AlgemeenIk heb een nieuwe PC case (behuizing) gekocht en heb me laren informeren door de prijzen van Tweakers. NBB had de goedkoopste optie. Meestal verwacht ik iets mindere service of snelheid van levering (waarmee een bedrijf kosten zou kunnen besparen) maar het omgekeerde was het geval.
De checkout service was super, de snelheid van levering ook. Ik heb meteen andere producten gekocht!
Levering van product kwam uitstekend aan, goed verpakt zodat de hardware zonder defecten aankomt.
Beste StreetCap,
Bedankt voor het vertrouwen om bij ons een bestelling te plaatsen en voor je review. Goed om te horen dat je ons via Tweakers hebt gevonden en hebt uitgekozen vanwege de lage prijzen. We zijn natuurlijk nog blijer dat we je verwachtingen hebben kunnen overtreffen met onze service ten opzichte van onze lage prijzen. Daar doen we het voor.
We hopen dat we je in de toekomst weer mogen helpen bij het uitzoeken van elektronica en dat je er veel plezier van hebt!
NBB.com
AlgemeenCommunicatie was duidelijk en verzending snel, wel veel emails die je krijgt als je iets besteld. Kan vervelend zijn en het kan geflagged worden als spam.
VerzendingSnel verzonden, duidelijk gecommuniceerd en de volgende dag nog in huis.
Beste NecroMachina,
Bedankt voor je bestelling en je review. We waarderen je mening over het aantal mails en zullen zeker de komende tijd in de gaten houden of onze klanten dit als vervelend ervaren of hier blij mee zijn. We kunnen dan altijd kijken of we de hoeveelheid mails hierop kunnen aanpassen. Daarom vinden we het belangrijk dat onze klanten deze ervaringen met ons delen. Bedankt daarvoor.
We hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling!
NBB.com
AlgemeenMeerdere keren besteld en gewoon goed!
Makkelijk bestellen, duidelijke beschrijving, fotos en communicatie. Je kan hier leuke dealtjes vinden. Verzend tijd is ook vrij snel ook al komt het helemaal uit Duitsland. Alles ging gewoon goed, dus hoefde geen contact op te nemen met klantenservice.
Alles netjes ingepakt, op tijd en onbeschadigd aangekomen. Snelle levering voor een Duitse webshop.
Beste Metalfist,
Bedankt voor je review en je bestellingen. Fijn om te horen dat je meerdere keren vertrouwen in ons hebt gehad om een bestelling bij ons te plaatsen. We hopen dan ook dat je er veel plezier van hebt en dat we je in de toekomst weer kunnen helpen bij het uitzoeken van een leuke elektronicadeal.
NBB.com
AlgemeenIk had er verkeerde adres ingevuld en ze hebben het dus 2x moeten sturen zonder verzendkosten. Ik maak kans op een prijs
VerzendingVerzending was in goede staat en erg snel. Super sevice
KlantenserviceSnel opnieuw verstuurd en zonder extra kosten en snel antwoord.
Beste gijsie88,
Bedankt voor je bestelling en je review. We vinden het fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen toen het adres niet klopte. Fijn dat het uiteindelijk goed is gekomen met het adres. We hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling.
NBB.com
AlgemeenIk ben tevreden over mijn aankoop. De levertijd bevalt me ook prima. De prijs voor het product is in verhouding met de kwaliteit.
---
Ik heb (nog) geen contact gehad met de klantenservice. Dus deze is niet van toepassing.
PSU van be quiet besteld. Modulair. Ik moet de computer nog bouwen, maar heb meerdere reviews bekeken en product is kwalitatief goed.
Beste Linux_Aries,
Bedankt voor je review en je bestelling. We hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe PSU. Laat het ook gerust weten als we nog iets voor je kunnen betekenen als je nog verdere vragen hebt. We hopen je in de toekomst weer bij ons te mogen verwelkomen!
NBB.com
AlgemeenSAMSUNG PRO 9100 M2 SSD besteld ter vervanging van een ouder type.
SSD werkt snel en probleemloos aanrader.
Site werkt duidelijk en klantvriendelijk, betaling met ideal fluitje van een cent.
Levering snel en keurig verzorgd.
Kom nog wel eens terug bij deze webwinkel.
Verzending snel, probleemloos met track en trace.
Keurig en stevig verpakt.
Beste woutje1954,
Bedankt voor je review en je bestelling. We zijn blij om te horen dat je een goede ervaring hebt met onze website en alles makkelijk kon vinden. We hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe SSD!
NBB.com
AlgemeenPrima prijs, direct vanaf tweakers naar het product. Geen gedoe.Al met al uitermate tevreden met het proces.
VerzendingSnel geleverd volgens afspraak. Doosje netjes verzegeld met originele zegels.
Beste jpfx,
Bedankt voor je bestelling en je review. Fijn dat je tevreden bent met het bestel- en leverproces. We hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling!
NBB.com
AlgemeenIn Duitsland ben ik deze winkel al meerdere keren binnen gelopen! Een winkel waar ik goed geholpen ben en al meerdere aankoppen heb gedaan. Bij het bestellen van een Ipad van mijn zoon ook geen moment getwijfeld en online een bestelling gedaan. Wist in eerste instantie niet eens dat ze in Nederland bezorgden. Dankzij pricewatch van Tweakers dus wel! Bestellen en afrekenen ging soepel en product netjes ontvangen.
Absoluut een aanrader!
Snel zoals vermeld op de website van nl.nbb.com en netjes ontvangen
Beste Jlemkes79,
Bedankt voor je review en je bestelling. Fijn om te horen dat je zulke goede ervaringen hebt met de service in onze Duitse winkels en dat dit vertrouwen heeft gegeven om een bestelling op de Nederlandse website te plaatsen.
We hopen dat je zoon veel plezier beleeft van de nieuwe iPad en dat we in de toekomst weer mogen helpen bij het uitzoeken van nieuwe elektronica!
NBB.com
AlgemeenHeb hier een Asus Mini PC en SSD gekocht. Ze waren voor beide producten een van de goedkoopste aanbieders. Vlotte service en goed op de hoogte gehouden van het t verloop van de bestelling. Ook op vragen via email werd heel vlot geantwoord. Al met al heel tevreden.
Kleine verbeterpunten:
- mijn bestelling werd opgedeeld in twee verzendingen, maar hierover kreeg ik geen bericht. Het leek er op dat ze aan van de twee producten vergeten waren. Kwam uiteindelijk wel goed.
- de ssd die ik had besteld pastte door de heatsink niet in de mini pc. Ook hiervan geen melding. Ik snap het wel, want ze weten natuurlijk niet wat ik met de spullen ga doen, maar een melding van incompatibiliteit zou mooi zijn. Omruilen ging prima. Nieuwe besteld en de andere teruggestuurd.
Ik zou hier weer kopen.
Zie hierboven. Erg tevreden over de verzending. Goed verpakt en vlot verstuurd.
KlantenservicePaar keer via mail contact gehad. Kreeg vlot antwoord en duidelijke uitleg wat te doen.
Beste AgeOfPanic,
Bedankt voor je bestelling en je review. Het klopt dat we inderdaad geen automatische test op compatibiliteit doen op het moment dat je bij ons een bestelling plaatst. We weten natuurlijk niet waarvoor je het wel gebruiken en of het voor hetzelfde systeem gebruikt wordt.
Mocht je vragen hebben over de compatibiliteit van producten kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Je kunt dit het beste doen per mail, zodat onze technische experts er goed naar kunnen kijken en je advies kunnen geven.
In principe streven we er naar dat we alles in één pakket kunnen versturen, maar het kan dus gebeuren dat we een bestelling toch opsplitsen. Dit heeft dan bijvoorbeeld te maken met de grootte van onze verzenddozen, duurzaamheidsredenen of omdat de producten op verschillende plekken zijn opgeslagen en worden ingepakt.
We hopen dat je wel veel plezier hebt van je nieuwe mini-pc en hopelijk een nieuwe passende ssd hebt kunnen vinden!
NBB.com
AlgemeenVia Tweakers.net doorverwezen naar een prettige makkelijke website van NBB.COM. Prima overzichtelijke site met aantrekkelijk geprijsde producten
Beste Piet16,
Bedankt voor je review en je bestelling. We zijn blij om te horen dat je ons via Tweakers hebt gevonden en dat het bestelproces goed is verlopen.
We hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe elektronica!
NBB.com
AlgemeenIk heb de Lenovo L24D-4C besteld bij nbb.com voor mijn zoons om te gebruiken met hun handheld. Na de bestelling ontving ik direct een duidelijke bevestiging en verzendinformatie.
De monitoren beschikken over PD, wat voor mij de doorslag gaf. Mijn zoons hebben hun toetsenbord en muis aangesloten op de monitor en verbinden vervolgens hun handheld met één kabel. Alles werkt direct en netjes opgeruimd, en de handheld wordt tegelijkertijd opgeladen zodra deze is aangesloten.
Besteld op 11 februari en al op 13 februari in huis verzonden vanuit Duitsland, dus echt supersnel geleverd! De bezorging via PostNL ging deze keer gelukkig helemaal goed. Bij ons is het soms een beetje Russische roulette 😁, maar dit keer werd het netjes en zonder problemen op mijn huisadres afgeleverd.
Enig minpuntje: de monitor werd in de originele monitor doos geleverd, zonder extra omdoos eromheen. Daardoor was duidelijk zichtbaar wat erin zat.
Hoi Bekir,
Bedankt voor je review en je bestelling. Goed om te horen dat je bij ons bent uitgekomen voor nieuwe monitoren. We hopen dat je zoons er veel plezier van hebben!
NBB.com
AlgemeenIk heb een nieuwe iPad besteld bij deze winkel. De verzending was snel, dat moet ik ze nageven. Bij aankomst viel me echter meteen op dat de verzegeling (“strips”) ontbrak. In plaats daarvan zaten er twee ronde stickers aan de zijkant, wat erop wees dat de doos al eens was geopend.
Aanvankelijk dacht ik nog: dat kan gebeuren. Maar bij het openen van de doos bleek de iPad los, zonder enige bescherming, in de verpakking te liggen. Tot mijn teleurstelling zat het scherm bovendien vol met kleine krasjes.
Ik heb daarop geprobeerd contact op te nemen met de winkel. De telefoonlijn was al gesloten, dus ik heb via de website de chat geopend. Dat liep echter op niets uit:
- Poging 1: 1 wachtende voor u; “hallo, ik ben Tim”; vervolgens foutmelding en chat gesloten
- Poging 2: 1 wachtende voor u; chat gesloten
- Poging 3: 1 wachtende voor u; chat gesloten
- Poging 4: 1 wachtende voor u; chat gesloten
Na meer dan een half uur zonder resultaat heb ik besloten het product retour aan te melden en mijn bevindingen toe te lichten. Het retourlabel ontving ik keurig. Ik heb de winkel daarna nog de kans gegeven om contact met mij op te nemen, maar dat is niet gebeurd. Inmiddels is het product onderweg terug en heb ik de iPad bij een andere winkel besteld.
De verzending was snel, maar het lijkt erop dat het product vóór verzending niet is gecontroleerd. Ik heb waarschijnlijk een geretourneerd item ontvangen.
KlantenserviceIk heb meerdere keren geprobeerd via de chat contact op te nemen met deze winkel, maar dat is helaas niet gelukt. Ook na het aanmelden van het retour, inclusief klacht, heb ik geen reactie ontvangen.
Beste Appel-Banaan,
Bedankt voor je review. We willen allereerst onze excuses ervoor aanbieden dat je een gebruikt product hebt ontvangen. Dat is absoluut niet de bedoeling.
Bovendien is het niet de bedoeling dat de chat meerdere keren wordt afgesloten. We zullen dit zeker verder onderzoeken om ook uit te sluiten of er sprake is van een technisch probleem.
Indien je contact met ons wilt opnemen buiten de tijden van onze telefonische en/of chatbeschikbaarheid, kan je altijd een mail sturen naar onze klantenservice op klantenservice@nbb.com. We zullen dan zo snel mogelijk je vragen of klachten behandelen.
Als je nog verdere vragen voor ons hebt, kun je via de bovenstaande opties contact met ons opnemen of hier op Tweakers een privébericht naar ons sturen.