Gebruikers over webshop Proshop.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenMeerdere producten besteld voor een game pc.
Alle producten zijn van zeer goede kwaliteit en werkt naar behoren.
Ondanks dat het bedrijf in Denemarken zit, wordt er snel gehandeld en snel geleverd.
Top bedrijf, hier blijf in zeker onderdelen bestellen.
Super klanten service, reageert snel en helpt goed.
Had verkeerde waterkoeling besteld en zonder retour bon opgestuurd.(mijn fout).
Toch super snel opgepakt en afgehandeld.
Service zoals het hoort te zijn.
Bedankt voor je review.
We streven ernaar om producten binnen 1-3 werkdagen te leveren. Vanwege de afstand kan dit op dit moment helaas niet sneller. Ons magazijn is volledig geautomatiseerd, maar het inpakken wordt verdeeld tussen medewerkers en onze inpakrobot, waardoor bestelling soms al binnen 10 minuten na bestelling klaar zijn voor verzending.
Er zijn plannen om de komende jaren magazijnen te openen in het buitenland, waardoor we hopelijk ook sneller kunnen leveren naar Nederland.
We zien je volgene bestelling graag tegemoet, en voor vragen of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht tussen 8:00-16:00 uur van Maandag t/m Vrijdag.
Proshop
Algemeeneenvoudig, correct, zonder gedoe. alles volgens afspraak. besteld via tweakerslink op een hele mooie winterdag
Bedankt voor je review.
We hopen dat je veel plezier zult beleven met je bestelling.
Voor vragen of opmerkingen over iets wat we beter kunnen doen, kun je altijd contact met ons opnemen via support@proshop.nl of telefonisch via 085 301 55 55.
Hopelijk komt binnenkort de eerste mooie lentedag om de hoek kijken
Proshop
AlgemeenFijne webshop. Leveringen, op basis van mijn ervaring, komen snel binnen. De user interface van de webshop is ook gemakkelijk in gebruik en voelt niet achterhaald aan.
VerzendingMijn bestelling was netjes aangekomen. Ik had het later verwacht, maar het was al binnen de volgende werkdag.
Bedankt voor je review.
Mooi om te horen dat het product sneller werd geleverd dan verwacht.
Mocht je eventueel vragen hebben, of voorstellen voor iets wat we kunnen verbeteren, dan kun je altijd contact opnemen met ons via support@proshop.nl of 085 301 55 55
Proshop
AlgemeenIk heb per ongelijk een verkeerde telefoon besteld bij proshop. Het was mijn eerste bestelling dus ik had geen account aangemaakt. Email verstuurd en kreeg als antwoord dat het pakket al was verstuurd + instructies hoe dit in het vervolg zelf via de website te doen. Heel netjes.
Pakketje kwam na 2 werkdagen binnen.
Helaas was ik niet thuis toen het pakket bezorgd was waardoor ik hem niet kon weigeren maar werd ie bij de buren bezorgd. Heb hierna een retourlabel aangevraagd en deze gebruikt. Deze shop communiceert prima en snel. Ik zou hier absoluut nog een keer bestellen.
Bedankt voor je review.
Ik hoop dat alles met de retour uiteindelijk is goedgekomen. Zoniet, dan kun je altijd contact met ons opnemen via support@proshop.nl of telefonisch via 085 301 55 55.
AlgemeenPrima webwinkel.
Ik had een setje ram geheugen besteld dat defect was. Terugsturen was kostenloos, en binnen een week heb ik een vervangend setje gekregen. De menu's tijdens het bestellen kunnen wat beter, zo kreeg ik een foutmelding bij de keuze om het product in 1x bij afhaallocatie te laten bezorgen.
---
Prima
Rma werd probleem- en kostenloos opgelost.
Beste Gruwel84,
Bedankt voor je review.
We zijn blij om te horen dat we je probleem in ieder geval goed hebben kunnen oplossen. Defecte producten leveren is natuurlijk niet iets waar we blij mee zijn, en we proberen de klanten daarin zo goed mogelijk te helpen. Uiteraard zou je het dan kosteloos naar ons terug kunnen sturen.
We proberen onze site continu te verbeteren, waardoor we foutmeldingen kunnen minimaliseren. Helaas treden ze nog steeds op, waarvoor onze excuses.
Ik hoop dat je nog steeds vertrouwen in ons hebt, bij een toekomstige bestelling zullen we je een werkend product opsturen!
AlgemeenOver het algemeen een hele nette winkel! Website kan wel een likje verf gebruiken, maar laat je daardoor niet afleiden. Goede service en voor sommige producten hele goede prijzen.
VerzendingVerzending duurde 2 werkdagen, wat heel netjes is omdat de producten uit Denemarken komen. Ietsje langer dan wat je van andere shops misschien gewend bent.
KlantenserviceReageerden altijd snel en bekwaam. Toen ik buiten de retourtermijn nog iets wilde retourneren kon dit ook, er is meteen een label voor me aangemaakt. Keurig!
Beste Carel88,
Bedankt voor je review.
We willen klanten uiteraard niet in de weg zitten, als ze net buiten de retourtermijn iets willen terugsturen. Fijn dat je in ieder geval een goede ervaring hebt gehad met onze webshop!
In de toekomst ben je natuurlijk ook weer welkom als klant bij Proshop.
Proshop komt 10 maanden later met een zeer onduidelijke mail met een betalingsherinnering. Ik dacht dat het op een fout berustte, maar blijkbaar hebben ze bij mijn retour 2x het bedrag teruggestort, iets dat ik zelf nooit door heb gehad. Ik ga het geld natuurlijk terugstorten, maar dit vind ik wel redelijk bijzonder (helemaal na zo'n termijn). Een stuk minder positief dan eerst.
AlgemeenVia de PriceWatch vond ik Proshop.nl als goedkoopste. Omdat ik de shop nog niet kende eerst de andere reviews op Tweakers bekeken. Door deze goede reviews en commentaren door Proshop.nl zelf overtuigd om een bestelling te plaatsen. Webshop werkt prima, je kunt met iDeal betalen... MAARRRRRR
VerzendingPrima verpakt en te volgen. Dus daar geen problemen en gaat redelijk snel vanuit Denemarken.
KlantenserviceVoor meerdere PC's onderdelen besteld, op 2-12-22 voor een CAD/REVIT/Game PC voor mijn zoon die in zijn tentamens zit. Nu blijkt ineens een ventilatortje te ratelen van de CPU AIO Cooler Master 240.
RMA aangemaakt (incl. filmpje) met de opmerking: stuur een nieuwe fan op en ik vervang hem zelf wel omdat de PC niet 4 weken kan worden gemist.
Men blijft volhouden complete AIO set terugsturen naar Denemarken!!, TOTAAL GEEN COULANCE OF SERVICE vanuit PRO SHOP, en dat over een fannetje van een paar Euro.
Hou hier dus rekening mee, garantie JA, service/coulance TOTAAL NIET!!!!!
Die fan vervangen doe ik dus zelf wel voor die paar euro ...... en bestel hier nooit meer, Advies: gewoon weer Nederlandse webshop nemen!
Update 3-3-22: Cooler Master ticket aangemaakt en er word kosteloos een nieuwe fan opgestuurd, perfecte service.
Kijk zo hoort het Pro Shop, even wat meer tijd aan besteden en netjes oplossen.
Beste Keur0000,
Aangezien het op afstand niet mogelijk was om vast te stellen waardoor de tikken op de ventilator zijn veroorzaakt, wilden we dat je het product kosteloos zou terugsturen, zodat wij een onderzoek konden doen en het wellicht konden repareren. Nooit is er tegen je gezegd dat je de complete set moest terugsturen, alleen de waterkoeling was genoeg geweest.
In dit geval was de enige keuze die je ons gaf om je maar te compenseren voor de ventilator. Hier gingen wij niet mee akkoord, aangezien de kans zeer aanwezig is dat de problemen door slijtage/gebruik zijn ontstaan. Daardoor wilden wij het eerst testen.
Het is uiteindelijk jammer dat je ervaring bij Proshop negatief was.
VerzendingHet product werd gratis via DPD verzonden als ik het zou afhalen bij een pakketpunt, thuisbezorgen was €8,95. Bestelling zou tussen 5-6 dagen worden geleverd, maar product was na 4 dagen al aangekomen. Doos was goed verpakt en onbeschadigd door gebruik bubbeltjesfolie.
Beste Er!k,
Bedankt voor je review.
Fijn dat je je ervaring deelt, waardoor in de toekomst mensen, net zoals jij, onze reviews lezen en je positieve opmerkingen kunnen zien.
De verzending proberen we altijd zo snel mogelijk te doen. Buiten de drukke tijden om verpakken wij producten op voorraad binnen een uur, waardoor er geen tijd wordt verspilt in de verzending.
Mocht je ooit een vraag hebben over een product of je bestelling, kun je altijd een mail sturen naar ons of bellen via support@proshop.nl of tel. 085 - 301 55 55.
AlgemeenPrima shop, goede communicatie en duidelijke website. Producten komen uit Denemarken, daardoor duurt de verzending een paar dagen en is de verzending niet gratis. Wel goede aanbiedingen.
VerzendingLevermoment was van te voren duidelijk aangegeven en werd precies gehaald
KlantenserviceUpdate 2 februari 2022. Bij een tweede bestelling had ik een verkeerd artikel toegevoegd, ik wilde een demo model kopen maar had het originele (niet gebruikte) artikel in het mandje gedaan. Daar kwam ik pas na 2 dagen achter, de chatbot kon het niet oplossen dus heb ik maar gebeld. Vriendelijke man die ik snel aan de lijn kreeg heeft mijn bestelling aangepast en zelfde dag werd deze bestelling verzonden. Ik ben blij
Beste FeronIT,
Bedankt voor je review.
Wij zijn blij dat je een goede ervaring hebt gehad tijdens het bestellen bij onze site.
We hebben inderdaad verzendkosten voor de meeste producten op onze site. We proberen hiervoor transparant te zijn tegenover de klant door de prijs voor verzending niet te verwerken in de prijs van de producten. Hierdoor weet de klant precies wat ze krijgen en wat ze extra moeten betalen.
We zien je in de toekomst graag terug als klant bij Proshop.
AlgemeenIk heb een hele nare nasmaak over gehouden aan deze winkel, al is het nog zo goedkoop, ik bestel er niet meer.
Vanwege een inschattingsfout mijn kant had ik binnen 10 minuten na mijn bestelling contact om mijn order te annuleren, maar hij zou toen al ingepakt liggen en kon niet meer uit het proces worden gehaald.
Na wat belerende mailtjes vanuit hun klantenservice moest ik het pakketje maar aan de deur weigeren en zou me bij gratie geen bezorgkosten berekend worden. (Raar, wat er is jurisprudentie dat er helemaal geen bezorgkosten gerekend morgen worden bij een deurweigering)
Dus zo gezegd zo gedaan, geannuleerd aan de deur (bezorger stond wel vreemd te kijken).
Tussendoor nog een keer gebeld omdat de T&T code niet werkte uit de mail, telefonisch werd vastgesteld dat het alleen maar bij mij fout gegaan zou zijn, maar zij zagen de details van het pakketje wel, dus daar vertrouwde ik dan maar op. Mijn geld zou teruggestort worden bij ontvangst in Denemarken...
Na 2 weken was het pakketje dan eindelijk terug en kreeg ik een mail dat het geld op mijn shop account stond, ik moest dus weer inloggen om het bedrag over te laten boeken op mijn bankrekening! Wat een boeven om het eerst maar even op je shop account terug te storten, ronduit asociaal.
Beste Praetorian,
Ik kan begrijpen dat je ervaring niet de beste klantervaring was. Wij zijn ook niet blij wanneer een klant een bestelling bij ons plaatst en het direct wil annuleren.
Echter, we zijn een groot bedrijf met tientallen werknemers in ons magazijn. Zodra jij een bestelling plaatst, ga je akkoord met heel veel voorwaarden die wij hebben voor onze webshop. Normaliter kunnen wij zodra het is verzonden in principe niets meer doen voor je.
Je product was op het moment dat je contact opnam met ons al verpakt en lag op een pallet klaar voor verzending. Wij sturen bij Proshop elke dag tientallen pallets weg, en we hebben ook minimaal 5 werknemers die de hele dag door pakketten inpakken en die worden vervolgens door ons automatische robotsystem binnen een aantal minuten op een pallet gesorteerd.
Omdat je binnen een uur nadat je bestelling was geplaatst al contact met ons opnam, zijn we je nog tegemoet gekomen. We hebben je aangeboden om het product gratis terug te laten sturen. Hierdoor verliest alleen Proshop kosten bij deze bestelling.
Met betrekking tot de Track&Trace-code, deze werken normaal gesproken wel, alleen soms zijn er wel technische problemen waardoor de klant niet altijd informatie krijgt. We proberen dit al een tijd op te lossen, maar het is nog niet 100% gelukt. Zodra de klant contact met ons opneemt, proberen wij ze alsnog informatie te geven.
Vervolgens hebben we het hele bedrag teruggegeven. Je krijgt een automatische mail van onze financiële afdeling dat het bedrag op je shopaccount staat. Dit betekent echter niet dat dit geld niet kan worden teruggestort. We hebben geen mogelijkheid voor terugstorting bij iDEAL vanwege GDPR redenen. Je zal ook automatisch een mail daaropvolgend moeten krijgen waar we je vragen om je IBAN-nummer, zodat we het geld kunnen terugstorten.
Ik hoop dat je onze kant begrijpt. Deze review kwam voor ons namelijk onverwachts.
AlgemeenEen goede prijs voor het bestelde artikel. Met creditcard betaald. Geen opmerkingen verder, positieve ervaring.
VerzendingOp donderdag artikel besteld. De verwachte levertijd zou maandag/dinsdag erop zijn. Artikel werd echter al op zaterdag geleverd bij DPD afhaalpunt, prima dus.
Geleverd vanuit Denemarken, goed verpakt.
Verder geen opmerkingen.
Beste Snotgeit,
Bedankt voor je review.
Het is goed om te horen dat we een goede prijs aanbieden op onze producten. We gaan uiteraard ervan uit dat je het product hebt besteld via Tweakers, aangezien we veel verkeer krijgen van Tweakers, en je review hier is geplaatst.
De levering verbaast ons zelf soms ook. Officieel kunnen we alleen leveren op werkdagen, maar we zien ook vaak dat klanten het pakket op zaterdag al geleverd krijgen. Wij (en onze klanten) klagen hier natuurlijk niet over!
Hopelijk kun je gauw weer een goede prijs vinden op onze site, we zien je toekomstige bestellingen graag tegemoet.
AlgemeenEen paar videokaarten gekocht voor een goed prijs. Website is duidelijk maar indeling kan nog wat beter.
VerzendingGoede verzending. Wel jammer ik had 3 bestellingen geplaatst op 1 dag, en de vervoerder leverde ze over 2 dagen waardoor ik meer thuis moest wachten.
Bedankt voor je review.
We hopen dat je veel plezier zult belven van je videokaarten.
Met betrekking tot je opmerking dat je drie bestellingen niet alledrie op dezelfde dag zijn bezorgd, ligt dat er zeer waarschijnlijkaan dat ze niet in dezelfde vracht door de bezorger bj ons zijn opgehaald.
Wanneer jij bijvoorbeeld pak 1 om 11:00 bestelt, pak twee om 11:30, en pak 3 om 12:00, eindigen ze op verschillende pallets. Dit kan echter ook gebeuren bij bestellingen waar slechts vijf minuten tussen zit, omdat ons magazijn vrijwel volledig geautomatiseerd is. Dan wordt bestelling 1 doorgestuurd naar medewerker A, pakket 2 naar medwerker B, en pakket 3 naar medewerker C met elk hun eigen pallet die door de bezorger op verschillende tijdstippen kunnen worden afgehaald.
Ik hoop dat dit voldoende verklaard waarom je pakketten niet tegelijk geleverd werden.
Proshop
AlgemeenLage prijs, duidelijke en snelle site, snelle levering (woensdag besteld, vrijdag geleverd vanuit Denemarken via DPD), duidelijke statusupdates van zowel Proshop als DPD (inschatting levertijdvenster binnen een uur, met live updates van locatie bestelbus en aantal nog te leveren bestelling)
Verzending3 Dagen levertijd is best snel gegeven dat het vanuit Denemarken komt. Nog belangrijker is dat de inschatting van leverdatum en tijdvenster erg nauwkeurig is: venster binnen een uur met live updates van locatie bestelbus en aantal nog te leveren bestelling voor dat die aankomt. Dat klinkt als een gimmick, maar in de praktijk werkt dat heel erg rustgevend.
Beste The_Sukkel (je naam komt niet overeen met wat we van je vinden )
Bedankt voor je review.
Goed om te horen dat we een lage prijs aanbieden en vooral zijn we ook blij om te horen dat de levering vlekkeloos is gelopen. Meestal zijn opmerkingen over de levering negatief (menig mens is sneller geneigd om te klagen dan een compliment te geven). Fijne update dus dat we het (gelukkig) ook goed doen! We zijn uiteraard blij met je positieve woorden.
Mocht je toch iets hebben opgemerkt wat we kunnen verbeteren, horen wij het graag. Dit kan via e-mail: support@proshop.nl of telefoon: 085 - 301 55 55.
AlgemeenProduct staat voor bepaalde prijs op de site, echter wanneer ik op "bestel" klik is de prijs daarna in het winkelmandje 230 euro hoger. Dat is natuurlijk geen stijl.
Edit: Inmiddels zie ik dat het probleem is opgelost, fijn snelle reactie en oplossing van proshop.
Beste Nycrea,
Vervelend om te horen dat je hierdoor niet tevreden bent, het is een fout van onze kant waar wij niet van op de hoogte zijn en die wij graag voor je willen oplossen.
Zou je contact met ons willen opnemen via e-mail: support@proshop.nl of telefoon: 085 - 301 55 55? We zullen je snel verder helpen.
AlgemeenIk heb een Logitech Harmony Companion bij Proshop besteld, deze boden ze aan voor een eerlijke prijs (veel lager dan Bol.com en MaxICT).
VerzendingVerzending was snel en goed geregeld via DPD.
Beste MrBreaker,
Bedankt voor je review.
We proberen uiteraard een goede prijs aan te bieden om te compenseren voor een langere levertijd en om te kunnen concurreren met grootmachten als Bol.com. Positieve reviews zoals deze zijn natuurlijk ook belangrijk om vertrouwen te krijgen van nieuwe klanten. Wij zijn dus blij dat je je positieve ervaring deelt.
Mocht je iets hebben opgemerkt wat we kunnen verbeteren, horen wij het graag. Je kunt dit melden via e-mail: support@proshop.nl of via telefoon: 085 - 301 55 55.
AlgemeenJe wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling, snel verzonden en eerder dan beloofd al af te halen.
VerzendingDe verzending was sneller dan beloofd dus dat was een meevaller. Ook kun je gratis je bestelling naar een afhaalpunt laten bezorgen, helaas is de keus bij DPD wel heel erg karig, vanuit Delft (100.000 inwoners!) was het dichtsbijzijnde afhaalpunt in Pijnacker, 10km verderop... Ook op andere postcodes zag ik dat het zo minimaal 5km naar het dichtsbijzijnde afhaalpunt is, en de andere dichtsbijzijnde locatie gelijk weer 10+ km. Als je dus niet binnen openingstijden terecht kan, of er geen goede ervaringen met het lokale afhaalpunt hebt dan moet je dus alsnog die €9 aftikken voor verzending naar huis, geen ramp maar kan beter als ik naar bijvoorbeeld PostNL of DHL kijk.
Het product was wel goed verpakt en afhalen verliep makkelijk.
Bedankt voor je review. Leuk om te lezen dat je over het algemeen tevreden bent.
Voor wat betreft je opmerking over gebrekkige keuzemogelijkheden voor DPD pickup points. We zijn in dialoog met DPD om de lijst van pickup points, die zij ons gestuurd hebben, uit te kunnen breiden.
Proshop
AlgemeenIk heb op 17 december voor een scherpe prijs een ASUS PN51 besteld bij Proshop. De bestelling is op 22 december geleverd. Tussentijds ben ik prima op de hoogte gehouden, ook door DPD.
VerzendingIk wist vooraf dat het een paar dagen zou duren voordat de bestelling zou arriveren. De verwachte leverperiode was 22 t/m 27 december. De bestelling is geleverd op 22 dec; netjes dus! De bestelling was prima verpakt.
Bedankt voor je review. Mooi dat je tevreden bent met onze service. Mocht je voorstellen hebben voor iets wat we kunnen verbeteen, dan kun je altijd contact met ons opnemen via support@proshop.nl of telefonisch via 085 301 55 55.
Proshop
AlgemeenGalaxy A52S gekocht. Info op site was helder, prijs was uitstekend. En de levertijd was verrassend kort. Maandag 27-12 besteld, woensdag 29-21 in huis.
VerzendingEnige opmerking: verzending gaat via DPD. Dat is gratis als je het ophaalt bij een Pick-up point. Thuisbezorging is ca. €9 duurder.
Bedankt voor je review. Leuk om te lezen dat je over het algemeen tevreden bent met onze webshop.
Wat btreft het verschil tussen DPD home delivery en Pick up point, is het verschil waarschinlijk dat DPD bezorging aan een pickup point goedkoper kan doen omdat ze dan een lading pakketten in een keer kunnen afleveren, waar ze bij home delivery meer benzine en personeel gebruiken omdat ze dan bij meer deuren langsrijden.
AlgemeenIk hield voor mijn zoon al een tijdje de prijzen in de gaten van de Samsung A52s 5G. Op eerste kerstdag zag ik ineens een fikse prijsdaler voor dit toestel naar 349,- euro bij Proshop. Voor mij een onbekende webshop, dus ik ben ook de reviews hier op Tweakers gaan checken en zag dat anderen dat ook gedaan hebben. Waarvoor dank overigens. Het is inderdaad een Deense webshop die nu ook voeten op de Nederlandse bodem probeert te krijgen. Mijn ervaring met hen tot nu toe is erg positief. Zo was er op 1e kerstochtend nog een foutje met de prijs van het toestel, wel in de shop voor 349,- maar nog 422,- euro in de winkelwagen. Maar op 1e kerstavond hadden ze dit verholpen en kon ik hem bestellen voor de prijs zoals deze in de Pricewatch vermeld stond.
VerzendingVerzending was echt super snel. Zaterdagavond besteld (1e kerstdag), maandag ochtend bericht dat de bestelling verwerkt is, maandag middag dat hij door de post opgepakt is en hij is woensdagochtend geleverd, vanuit Denemarken. Netjes hoor! Verpakking was prima, doos zonder beschadigingen ontvangen.
KlantenserviceIk heb zaterdag een bericht gestuurd aan de klantenservice over het prijsverschil in de webshop en het winkelwagentje. Maandagochtend kreeg ik vóór 9 uur al reactie dat de prijs was aangepast. (Wat ik zaterdagavond al had gezien.) Klantenservice was erg vlot en in het Nederlands, dus erg prettig.
Bedankt voor je review.
Leuk om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Tevreden klanten zijn erg belangrijk voor ons, en een van de factoren om dit te bereiken zijn medewerkers van de klantenservice die de moedertaal van het betreffende land beheersen.
We hopen dat je zoon veel plezier heeft van zijn nieuwe telefoon.
Mocht je verder nog vragen hebben of tips voor dingen die we kunnen verbeteren, dan kun je altijd contact met ons opnemen via support@proshop.nl of telefonisch via 085 301 55 55.
Proshop
AlgemeenVoor een van de kinderen al een tijdje de prijzen in de gaten aan het houden voor een Samsung S20 FE maar zelfs met Black Friday kwam er niet echt iets interessants voorbij. Op 2e kerstdag kreeg ik een alert via tweakers dat deze telefoon voor een prima prijs te bestellen was bij de voor mij onbekende webshop Proshop.nl. Tegelijkertijd kreeg ik een alert voor een voeding met een zeer aantrekkelijke prijs.
Toch een beetje huiverig om te bestellen bij een onbekende shop dus eerst eens wat reviews lezen op tweakers. Zo kwam ik erachter dat er een Deens bedrijf achter zit en de producten ook vanuit Denemarken verstuurd worden. De reviews en nette antwoorden van Proshop gaven mij voldoende vertrouwen om zowel de S20 als de voeding te bestellen.
De verwachte leverdatum was 29-12 maar ik ging er eigenlijk wel vanuit dat het vanwege de feestdagen wat later zou worden. De volgende dag (27-12) kreeg ik netjes een e-mail dat de bestelling verpakt is en verstuurd zou worden. De volgende ochtend (28-12) kreeg ik een bericht van DPD dat het pakketje in Denemarken was gechecked en onderweg was. Vanochtend (29-12) een bericht van DPD dat het pakketje vandaag afgeleverd zou worden met een tijdslot van 1 uur. Dat is beter dan de standaard "tussen 08:00 en 18:00" wat sommige diensten hanteren!
Pakket kwam keurig op tijd en ik heb de spullen nu netjes in huis zonder beschadigingen.
Al met al ben ik zeer tevreden over Proshop.nl. De prijs van deze producten was zeer interessant en de levering behoorlijk snel vanuit Denemarken. Ik zou er zo weer iets bestellen en sterker nog... ik heb net een 2e telefoon besteld voor mijn vrouw
Gratis verzending is altijd fijn!
Levering binnen 3 dagen vanuit Denemarken is prima.
Spullen zijn onbeschadigd aangekomen. Het enige puntje van verbetering zou zijn om iets van bubbel plastic of ander materiaal te gebruiken. De producten zaten weliswaar verpakt zonder veel ruimte om te stuiteren maar bij de wat meer delicate producten is het toch een risico als dit soort bescherming niet gebruikt wordt.
Bedankt voor je review.
Leuk om te lezen dat je tevreden bent met onze service/prijzen. Je punt betreffende de verpakking met bijvoorbeeld bubbelplastic heb ik doorgegeven aan onze logistiekafdeling.