Proshop.nl

Gebruikers over webshop Proshop.nl

Dell muis opgezocht op Tweakers en Proshop was de goedkoopste. Het bestellen ging moeiteloos en de muis werd snel en degelijk verpakt geleverd.

Bedankt voor je review.

We hopen dat je veel plezier zult beleven van je muis.

Proshop

Levering OK maar product voldoet niet aan specificatie.
Afhandeling garantie daarna niet op orde.
Proshop is wat mij betreft een webshop die ik iedereen zou afraden.

Product besteld 18 mei, levering niet de volgende maar pas 20 mei.
Op zich geen probleem maar ik ben sneller gewend.
De prijs en de beoordeling van de webshop door andere was voor mij doorslag geven genoeg.

In mei dit jaar een OnePlus Nord CE 5g gekocht. De levering was OK maar de batterij van de telefoon liep erg snel leeg, haalde geen hele dag met weinig gebruik terwijl veel batterij besparende opties aangezet waren.
AccuBattery geïnstalleerd om te zien of de batterij wel goed werkte.
Daar kwam uit deze een gezondheid heeft van 48% en capaciteit van 2146mAh.
Je zou verwachten van een nieuwe telefoon dat de gezondheid tegen de 100% zou zijn en de capaciteit tegen de 4500mAh zoals in de specs staat.
De telefoon via RMA teruggestuurd met vermelding dat de batterij niet voldoet.
Na 3 weken onderzoek kreeg ik de melding terug, batterij is in orde en of ik de onderzoekskosten ook wilde betalen.
Na een boos mailtje dat dit niet acceptabel was hebben ze die kosten laten zitten.
De telefoon heeft nog steeds een batterij die minder dan 50% van de beloofde capaciteit biedt.
Om deze reden vind ik ProShop een webwinkel ver beneden pijl dienst verlening biedt en ik zou iedereen afraden hier iets te kopen.
Werkt het product dan is er denk ik niets aan de hand maar als het niet doet wat in de specs staat heb je een probleem.

Beste J. Westhof,

Bedankt voor je review.

We betreuren dat je ontvreden bent met onze service.

Wat je garantieclaim betreft, is de telefoon door onze externe servicepartner (door OnePlus geautoriseerd) getest gedurende 24 uur met de standaard- en door jou geïnstalleerde apps. Hierbij werd 2% stroomverbruik geregistreerd, De telefoon is ook getest via OnePlus systeem, en hierbij kwamen eveneens geen problemen met de batterij aan het licht. Daarom is de telefoon naar je teruggestuurd.

We hebben verder geen meldingen ontvangen van klanten met soortgelijke problemen, dus er lijkt geen sprake te zijn van een algemene fout.

Ik heb je laatste email inmiddels beantwoord met een voorstel hoe we dit op kunnen lossen.

Wat de verzending betreft, duurt het bij ons wat langer omdat wij als deens bedrijf pakketten versturen vanuit Denemarken. We kunnen daarom geen "same day delivery" of "vandaag besteld, morgen in huis" aanbieden. De verwachte levertijd is voor ieder product duidelijk aangegeven op onze webshop.

Proshop

Ik zocht een nieuwe moederbord en kwam daarbij snel uit bij Proshop. Nooit eerder bij Proshop iets gekocht. Voor de zekerheid met creditcard betaald gezien Proshop in Dennemarken is gevestigd. Product werd boven verwachting snel geleverd.

Snelle levering bij een DPD afhaalpunt. Verzending was goed te traceren via de DPD website. De verzenddoos waarin het moederbord is verzonden had geen vulling waardoor het kon schuiven binnen de verzenddoos tijdens transport. Wellicht verstandig om een paar luchtkussentjes of andere vulling in de doos te stoppen.

Beste THE_FIREFOX,

Bedankt voor je review.

In ieder geval fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de algehele bestelling. We doen ons best om dit zo goed en makkelijk mogelijk te maken voor de klant.

Met betrekking tot de levering is het uiteraard niet de bedoeling dat er veel ruimte zit in de doos. We hebben een automatische robot die bij veel orders verantwoordelijk is voor de verpakking. Deze zou niet veel ruimte moeten laten voor verschuiving binnen de doos. Mocht dit toch zijn gebeurd, dan is dat mogelijk een foute inschatting van een medewerker of de robot. Excuses hiervoor.

De service is uitstekend. Zelf 1 dag na een prijsverlaging geld gecrediteerd gekregen. ProShop is een absolute aanrader !

Snelle levering, ik denk alleen dat DPD niet de beste bezorgdienst is voor een bedrijf die service zo hoog in het vaandel heeft staan.

Prijsverlaging door NVIDIA, 1 dag na leveren.
Toch geld gecrediteerd gekregen. Perfect opgelost.
Nogmaals bedankt Koen !

Beste DarkDominion,

Bedankt voor je review.

Het was een genoegen om je te helpen. De situatie was gewoon ongelukkige timing, waar het zeker op z'n plaats is om de klant liever te helpen dan er een probleem van te maken.

We zien je graag terug in de toekomst terug als klant bij Proshop. Hopelijk dit keer met een iets gelukkigere timing. ;)

Proshop heeft een duidelijke website en een ruime keuze. Ik heb ze via pricewatch ontdekt.

Gekozen voor afhalen bij DPD afhaalpunt omdat dat goedkoper was dan thuisbezorgen. Levering niet snel (4 werkdagen), maar wel precies volgens aangegeven, dus tevreden.

Beste PvS_68,

Bedankt voor je review.

Een groot deel van onze klanten komt vanuit Tweakers, waar wij natuurlijk heel blij mee zijn! Wij kunnen klanten zoals jij introduceren aan ons ruime aanbod.

M.b.t de levering zijn we wel verbaasd. We bieden namelijk wel de optie voor een levering aan huis op onze site. Mocht deze optie niet beschikbaar zijn geweest voor je, dan hoor ik graag meer van je. Dit zou dan namelijk een bug kunnen zijn.

Mocht je contact met ons op willen nemen over deze mogelijke bug, kun je dat doen via e-mail: Support@proshop.nl of telefoon: 085 - 301 55 55.

Alles netjes ontvangen en voor een goede prijs. Bestellen en factuur ontvangen ging ook vlot. Alleen het bezorgen ging niet zo lekker.

Alles ging goed behalve de uiteindelijke bezorging. Dat doen ze hier via DPD en die droppen je videokaart gewoon bij de buren een verdieping lager waar ze toch moesten zijn zonder bij jou aan te bellen. Is me al vaker gebeurd dat het niet goed ging via DPD.

Beste D.J.P.,

Bedankt voor je review.

Het is vervelend dat DPD de pakketten nonchalant levert, aangezien dit niet volgens afspraak is met ons. Ze zouden altijd het pakket moeten leveren op het leveradres. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan moeten ze het bij het dichtstbijzijnde DPD Pickup Shop moeten leveren. Daar is in dit geval niet aan voldaan.

Hopelijk hebben wij je als webshop verder wel een goede klantervaring kunnen geven, ondanks de slechte levering.

Aanschaf en product lijken goed. Groot probleem is echter de levering via DPD. Een videokaart van €850 wordt gewoon voor de deur gezet terwijl er niemand thuis is. Geen bericht, niet bij de buren afgegeven, geen afstemming etc. Heel slecht.

Beste Lichtstad2022,

Bedankt voor je review.

Allereerst zijn we natuurlijk blij om te horen dat je het product hebt ontvangen en dat je verder ook tevreden lijkt te zijn met onze webshop.

Echter is de levering inderdaad niet goed. Onze afspraak met DPD is dat de bezorger het pakket alleen mag leveren op het adres van de klant, en anders moet het pakket naar de dichtstbijzijnde DPD Pickup Shop. Ze mogen het zeker niet voor de deur zetten.

We zouden graag een klacht willen indienen bij DPD voor de levering. Je kunt dit zelf doen door contact met ze op te nemen, of je kunt je ervaring delen met ons. Wij zullen het vervolgens doorschuiven naar DPD, die er hopelijk iets aan kunnen doen.

Je kunt ons bereiken via e-mail: Support@proshop.nl of telefoon: 085 - 301 55 55.

Veel keuze, redelijk goede prijzen, het lijkt allemaal heel netjes verzorgd. Ze werken met DPD pakket dienst, die in Nederland niet ideaal is. Verzenden duurde langer dan verwacht, terwijl alles op voorraad was bij het bestellen.

Verzenden vanuit Proshop duurt 3 dagen tot een week en omdat ze DPD gebruiken kun je je pakket ophalen bij een winkel waar je nog nooit van hebt gehoord. Voor het ontvangen en het retoursturen van de pakketten moest ik 10km rijden.

De Nederlandse klantenservice is niet slecht en ze reageren snel.
Helaas ging mijn M.2 SSD na 2 maanden kapot en kon ik mijn game pc niet gebruiken, ik heb zelf diagnose gesteld en duidelijke foto's gestuurd van de problemen. Je verwacht dan snel een oplossing, maar diagnose moet in Denemarken worden gesteld, dus een week zonder pc. Ik hoop dat de vervangende SSD het heel lang blijft doen.

Beste ElectroDanny,

Al met al is het altijd vervelend wanneer een product kapot gaat die een klant heeft ingekocht. We proberen dat vervolgens ook z.s.m. op te lossen. Uiteindelijk hebben wij je zaak behandeld binnen 5 werkdagen en je een nieuw product opgestuurd.

Echter zijn er wel een aantal punten die voorkomen hadden kunnen worden of simpelweg niet waar zijn.

- Je pakket was in minder dan 48 uur na bestellen geleverd bij de gekozen DPD Pickup Shop. Op onze site vermelden we altijd 2-3 werkdagen levertijd voor producten die op voorraad zijn. Het pakket is dus zeker volgens verwachting geleverd.

- Mocht een DPD Pickup Shop niet ideaal liggen als je wilt bestellen, dan heb je ook altijd de mogelijkheid om het pakket aan huis te laten leveren. Mocht je niet thuis kunnen zijn tijdens de levering, kun je uiteraard ook het pakket laten leveren op je werkplaats of bij een kennis die bij je in de buurt woont.

Verder is het voor ons ook moeilijk om je zaak sneller te behandelen. We zijn actief in 8 verschillende landen, met een groot aantal bestellingen elke dag. We krijgen dagelijks 100+ producten geretourneerd die allemaal moeten worden behandeld. Daarbij moet het product ook worden getest, wat ook evt. uren of dagen kan duren. Uiteindelijk is je zaak binnen 5 werkdagen behandeld en het probleem is verholpen.

Bij dit bedrijf een videokaart besteld, een GIGABYTE RTX 3080 Ti VISION OC.

Zowel het bestellen als betalen gaan allemaal heel soepel, de website werkt goed mee.

De kaart is één dag later geleverd dan de uiterste lever dag maar dit had ik wel een beetje verwacht aangezien er wel meer vertragingen zijn op dit moment en dit ligt verder buiten de invloed van de webwinkel, de verzending was tijdig.

De kaart is één of twee dagen na bestellen ineens 110 euro goedkoper geworden (bij een concurrent zelfs nog iets goedkoper). Even gebeld met de klantenservice omdat ik overweeg de kaart retour te sturen en voor een lager bedrag opnieuw te bestellen. De klantenservice geeft zonder enig gedoe aan dat er een credit voor het verschil wordt opgemaakt omdat dit binnen een redelijke termijn (binnen de retour termijn) heeft plaatsgevonden.

Houd er rekening mee dat een retour terug naar Denemarken moet en hier zijn, zeker tot 5500 euro verzekerd, best wel wat kosten aan verbonden (€ 28,- met PostNL). Nu was gezien het prijs verschil het dit nog steeds waard geweest maar dit was mij bij aanschaf niet perse opgevallen omdat het een .nl website betreft.

De verzending heeft netjes op tijd plaats gevonden. Eén dag later geleverd dan aangegeven maar in de huidige tijden vind ik dat niet zo erg en dit ligt ook niet in handen van de webwinkel maar de vervoerder, hier had ik al rekening mee gehouden zeker omdat ik wist dat het van ver moest komen (Denemarken). De prijs compenseert dit in mijn ogen prima.

Gebeld voor compensatie voor de verlaagde prijs en dit werd gelijk en netjes opgepakt! Hier kunnen veel webwinkels nog iets van leren waar je dan maar een nieuwe bestelling moet plaatsen en de oude bestelling moet terug sturen (met de mogelijke retourkosten voor of het bedrijf of jou als particulier en belasting van de bezorgdiensten die het toch al druk hebben van dien).

Beste BRamBo90,

Bedankt voor je review.

Het was een fijn gesprek dat we hadden gehad, en gelukkig heb ik je een goede oplossing kunnen aanbieden. Je situatie was zeer ongelukkig en de enige juiste manier was het op een goede manier op te lossen.

Hopelijk zien we je in de toekomst weer terug als klant bij Proshop!

Printer bij Proshop het laagst geprijsd én op voorraad. Gevestigd in Denemarken....nou ja proberen maar! Snel geleverd, ruim binnen de toegezegde levertijd en tot nu toe werkt alles top.

Beste Hebbueffe,

Bedankt voor je review.

We doen ons best om onze klanten de laagste prijzen te kunnen bieden, zeker omdat onze levertijd in vergelijking met die van onze concurrenten in Nederland wat langer duurt.

We hopen dat je veel plezier zult beleven van je printer.

Proshop

Corsair 32GB DDR5 kit besteld tegen een zeer scherpe prijs. Redelijke levertijd. Pakket in slechte staat ontvangen (DPD Freight Private). Product zelf lijkt intact te zijn.

Het RAM kitje zat in een aanzienlijk grotere doos welke niet gevuld was met dempend materiaal (zoals papier proppen). Deze doos was bij ontvangst ingedeukt waardoor deze smaller is geworden. Het heeft er alle schijn van dat de doos ergens met flink geweld tussen gepropt was.

Beste Erik,

Bedankt voor je review.

We betreuren dat je je product op deze manier hebt ontvangen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Mocht het product niet werken, zou je dan contact op willen nemen met onze klanten service via support@proshop.nl of telefonisch via 085 301 55 55, dan kunnen we een oplossing voor je vinden.

Proshop

Cheapest price, fast delivery. Item came from Aarhus but worked out cheaper than buying locally.

Item was sent to a DPD pickup point which was cheaper than home delivery by a couple of euro. DPD tracking worked well and I knew when the item was ready for pickup within an hour or so. Picked up the item just before closing on a Saturday (having ordered on Thursday afternoon).

Thank you very much for your review.

We are happy to hear that everything went according to plan, and hope that you will enjoy your purchase.

With kind regards,

Proshop

Duidelijke website. Laagste prijs. Levering zoals aangegeven met name binnen enkele dagen, niet snel maar wel goed. Geen valse beloftes dus. Was al enige tijd op zoek naar een printer die moeilijk leverbaar was. Deze was via hen wel leverbaar (bij anderen zogenaamd wel maar in werkelijkheid niet).

Zoals al geschreven, levering zoals op website vermeld nl. binnen enkele dagen. Verzending via DPD. Ontving tijdig een tijdslot van slechts 1 uur waar binnen het pakket geleverd zou worden. Dit werd ook nagekomen.

Heb slechts beperkte communicatie gehad. Reactie was efficiënt en toereikend.

Bedankt voor je review.

We hopen dat je veel plezier zult beleven van je bestelling.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan kun je ons bereiken via support@proshop.nl of telefonisch via 085 301 55 55.

Proshop

Mijn eerste bestelling bij deze winkel is goed bevallen. Ze waren de veruit goedkoopste en dat was voldoende reden om deze winkel te proberen. Prima website met een eenvoudig bestel- en betaalproces.

Niet de snelste, maar dat pretenderen ze ook niet. Tijdens het bestelproces weet je al dat je niet de volgende dag bij de brievenbus hoeft te wachten. Wel keurig een track and tracé ontvangen en volgens afspraak bezorgd.

Bedankt voor je review.

We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en prijzen, en zien je volgende bestelling graag tegemoet :)

Proshop

Moederbord besteld daar deze minimaal 50 euro goedkoper was dan in de meeste webshops.
Betaalmethode achteraf betalen met PayPal was niet beschikbaar waardoor ik dus ineens in een situatie beland tussen PayPal en de webshop. (Heb deze betaalmogelijkheid niet tijdens het bestellen gezien, hopend op de optie tijdens het betaal proces).
Na aardig wat heen en weer contact tussen beide partijen, heb ik me maar erbij neergelegd aangezien beide partijen naar elkaar door blijven verwijzen.

Eerste keer werd het moederbord vrij snel geleverd echter leek het erop alsof iemand met mijn doos gevoetbald had.
In mijn optiek dienen ze noppenfolie of air pockets te gebruiken ipv alleen een nauwsluitende doos om de doos van het moederbord. (Geeft mij persoonlijk een beter gevoel van bescherming bij een product dat zo kostbaar is).
RMA aangevraagd, dit heeft Relatief kort geduurd en werd netjes afgehandeld.
Het nieuwe product is zonder pardon en zonder toestemming naar een pakket punt gestuurd (die zeer beperkte openingstijden heeft), waardoor deze extra vertraging heeft opgelopen.
Schijnbaar is dit dus een keuze vanuit dpd geweest.
Wederom is het moederbord op dezelfde manier verpakt geworden, gelukkig is ditmaal alles in orde.
Klantenservice geeft aan dat dit de normale manier van verpakken is en het proces niet aangepast wordt vanwege een enkele RMA.
Er is heel veel plek voor verbeteringen om de klantervaring beter te laten zijn.

Het product mag in mijn optiek veel beter verpakt worden dan uitsluitend een nauwsluitende doos om de doos van het moederbord.

Ze doen hun uiterste best, maar is niet altijd even prettig of handig om tot antwoorden te komen.
Kost vrij veel geduld en tijd.

Beste Evilpluis,

Excuses voor het ongemak.

Al met al was het een vervelende situatie, waar de klant het meest de dupe van was. We kunnen daarom deze feedback ook begrijpen, en gaan zorgen dat dit in de toekomst beter wordt afgehandeld.

We willen benadrukken dat we niet tegen je hebben gelogen tijdens de interacties tussen jou en onze klantenservice. De keuzes van DPD en reacties van PayPal zorgden er wellicht wel voor dat je dit misschien dacht.

Hopelijk kun je uiteindelijk nog wel genieten van je nieuwe moederbord. Wij zullen ervoor zorgen dat de klantervaring de volgende keren beter zal zijn.

Geen opmerkingen.
Prima Produkt en dito verpakking.
Pakket kwam alleen 3 dagen later aan dan vermeld op de website.
Zal wel aan de transporteur hebben gelegen.

Zoals boven vermeld, 3 dagen later dan de website vermelde.

Beste Manny,

Bedankt voor je bericht.

We betreuren dat je bestelling later bij jou bezorgd werd dan verwacht. Onze levertijd bedraagt normaal gesproken 2-3 werkdagen voor producten die we in ons eigen magazijn op voorraad hebben.

Wanneer er een weekend of een feestdag zoals Hemelvaart tussen zit, kan dit voor een langere levertijd zorgen.

Mocht je nadere toelichting willen over de vertraagde levering van jouw bestelling, dan kun je altijd contact met ons opnemen via support@proshop.nl of telefonisch via 085 301 55 55.

Proshop

Website prima, bestelling ging makkelijk. Wel voor de zekerheid met creditcard afgerekend vanwege niet Nederlands bedrijf, maar pakket is gewoon afgeleverd en was prima verpakt.
Helaas geen bezorgopties.

Helaas geen update informatie ontvangen van de leverancier DPD over moment / tijdstip van levering.
Pas de volgende dag na ontvangst ontving ik deze informatie via de mail. Beetje telaat dus

Bedankt voor je review.

We zijn als Deense webshop nu bijna een jaar actief op de Nederlandse markt. Bij problemen met bezorging kun je altijd contact met ons opnemen via support@proshop.nl of telefonisch via 085 301 55 55.

Wat betreft bezorgopties hebben wij gekozen voor DPD omdat zij 1000 pickup shops hebben door heel Nederland. Op dit moment is dit voor ons en de klant de goedkoopste optie. Wanneer ons marktaandeel in Nederland groeit, kunnen we op termijn misschien meerdere bezorgopties aanbieden, net zoals in Denemarken.

Omdat pakketten vanuit Denemarken verstuurd worden, maken we momenteel gebruik van twee logistiekpartners. PostNord tot de grens met Duitsland, waarna DPD het pakket overneemt voor het verdere transport. Wanneer we voor PostNL zouden kiezen, betekent dit dat we nog een derde bedrijf zouden moeten toevoegen - dan wordt het PostNord, Deutsche Post en dan pas PostNL. Dit zoudan weer gevolgen voor de verzendkosten hebben.

Wat betreft de gebrekkige/ontbrekende updates van DPD over de status van je pakket, zijn we erachter gekomen dat er een fout zat in de communicatie tussen onze software en die van DPD. Dit probleem is inmiddels verholpen, waardoor soortgelijke problemen niet meer voor zouden moeten komen.

Proshop

Na jaren lang geen betaalbare grafische kaarten verkrijgbaar toch een besteld. De introductie prijs voor een MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X TRIO - 16GB GDDR6X was hoog, maar lager dan concurentie.

Was even verbaasd dat deze uit Denemarken kwam, maar geen probleem met de verzending. Grote doos (zeer grote doos) met veel inpak materiaal, daarin een dus met MSI doos met inpak materiaal, met daarin een AMD 6950.

Levering was een paar dagen, wat voor mij prima is. Na een half jaar elka dag pricewatch reloaden maakt 2 dagen of 4 dagen levertijd niet uit.

Product werk als bedoeld, dus geen contact gehad op de digitale besteling na.

(product review moet ik noet doen, dit is puur op de [web]winkel.)

Overdadig verpakt. Is bij een 1300 euro product terrecht, maar voor andere producten die al in een ruim verpakte doos komen hoop ik minder karton te hoeven weggooien.

Bedankt voor je review.

Wij zijn inderdaad een Deens bedrijf met kantoor en magazijn in Denemarken. Alle pakketten worden vanuit ons magazijn in Aarhus (het Rotterdam van Denemarken) verzonden.

Met betrekking tot de verpakking van de grafische kaart is dit extra zorgvuldig gedaan omdat het een kwetsbaar product betreft. Ik heb het doorgegeven dat we daar eventueel naar kunnen kijken of dit misschien ietsje minder kan :)

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan kun je altijd contact met onze nederlandstalige support via support@proshop.nl of telefonisch via 085 301 55 55.

Proshop

Al voor de derde keer iets besteld,.
De prijzen zijn prima en de verzending werkt erg vlot, altijd had ik de producten binnen 2 a 5 dagen.
Nette betrouwbare webshop :-)

Snel met goede track & trace

Bedankt voor je review.

Leuk om te lezen dat je tevreden bent met onze verzending en prijzen.

We streven ernaar om bestellingen binnen 2-3 werkdagen te leveren voor producten die we in ons eigen magazijn op voorraad hebben. Wanneer er een weekend tussen zit kan dit iets langer duren.

Proshop

Verliep vlekkeloos, besteld en kwam gewoon aan. Nog geen contact hoeven op te nemen met klantenservice dus daar kan ik (nog) niks over delen.

Verbaasd dat het uit Denemarken komt, maar het was er binnen 2 dagen. Positief verrast.

Bedankt voor je review.

We hopen dat je veel plezier van je bestelling zult beleven.

Vorr vragen of opmerkingen kun je altijd bij ons terecht via support@proshop.nl of telefonisch via 085 301 55 55.

Mvg.

Scorekaart voor Proshop.nl