Gebruikers over webshop Proshop.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenBedrijf zit in Denemarken, maar daar merk je tijdens het bestelproces en verdere afhandeling niets van. Erg fijn. Goede site, duidelijk, bestellen en afrekenen gaat feilloos.
VerzendingGoede info per mail en T&T over levering. Goed geleverd door DPD.
Beste PeepPeepPeep,
Bedankt voor de review!
Een bestelling en levering via ons is inderdaad zo gepiept! (pun intended!)
Hopelijk mogen wij jou in de toekomst weer helpen aan één van onze mooie producten.
AlgemeenDuidelijke en heldere webshop
Product was gemakkelijk te vinden en orderen
Verschillende betaal methoden aanwezig
Netjes verzonden met dpd
KlantenserviceBehulpzame klantenservice oplossing gezind
Tijdens het bestelproces liep de website vast met het tonen van dpd punten
Hiervoor werd een passend oplossing geboden
Beste Memnom,
Bedankt voor je review.
Wat fijn om te horen dat alles naar is geweest, ook heel fijn dat onze klantenservice heeft kunnen helpen met het selecteren van een DPD punt.
Tot een volgende keer!
mvg Proshop
AlgemeenDuidelijke website en levering was goed geregeld. Helaas heb ik gebruik moeten van mijn herroepingsrecht omdat het product uiteindelijk niet geschikt was voor mijn doeleinden. De retourprocedure verliep soepel en ik heb mijn geld op tijd teruggekregen. Al met al een hele prettige ervaring en ik kan deze website aanbevelen! Ik kom graag een keer terug
VerzendingNetjes en op tijd geleverd, ookal zitten ze in Denemarken
KlantenserviceSnelle en behulpzame reactie bij retourprocedure. De website was hierbij ook informatief
Beste MCyclone,
Wij hebben inderdaad een soepele regeling met herroepingen.
Wij zien je graag terug bij Proshop, wellicht dat we een volgende keer iets voor je hebben wat wel bij de doeleinden past.
mvg Proshop
AlgemeenBlack Friday aanbieding was verlokkelijk maar alles was nieuw en verzegeld. Ik ben blij met deze smartfoon.
VerzendingDPD, dat is niet mijn favoriete verzendbedrijf. Ik moest een stuk fietsen om het product op te halen bij een ophaalpunt.
Beste Joz,
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je nieuwe telefoon!
Wist je da thet mogelijk is om te kizen voor ene thuis levering?
Dat scheelt weer een stukje fietsen in dit koude weer!
mvg Proshop
AlgemeenDegeljike webshop met een gemakkelijke checkout. Productinformatie liet te wensen over, maar deze informatie kan prima bij tweakers bekeken worden.
VerzendingVerzending is alleen mogelijk met DPD. Ik vind dit zelf een van de mindere partijen maar de bezorging was op tijd en het product was niet beschadigd.
Beste StevJong,
Bedankt voor de positieve review.
Wat fijn om te horen dat de bestelling goed is verlopen.
Zou je ons kunnen laten weten waar je informatie mist ?
Dan passen wij dit graag aan voor een volgende keer.
mvg Proshop
AlgemeenFijne Prijzen , is vaak de voordeligste voor Hardware- producten .Product is keurig verpakt .
Duidelijke site.
Je krijgt een email bericht , van DPD, dat het product onderweg is , maar geen bericht dat het is afgeleverd bij het DPD afhaal-punt , dat vind ik wat lastig .
Heb 2 producten ( 1 SSD ) en kortgeleden een desktop - behuizing besteld en bij beide is er geen afleverings email gestuurdf.
Beste PeeVé
Bedankt voor de goede review.
Wij zijn uiteraard blij om te horen dat alles naar wens is.
Hopelijk mogen wij je snel weer van dienst zijn.
mvg Proshop
Algemeenprima webshop, 50 euro goedkoper dan elke andere webshop ( in dit geval een motorola edge 30 neo ( Black Friday deal)) , dat de verzending dan even op zich laat wachten omdat het uit Denemarken komt, vind ik dikke prima
Verzendingduurde een dag of 5 en werd keurig gratis afgeleverd bij een dpd punt,
Beste pjottrr,
Bedankt voor je leuke review!
Hopelijk zien we je snel weer terug bij Proshop!
mvg Proshop
AlgemeenOnePlus Nord 2T Black Friday deal besteld tegen een scherpe prijs. Er wordt netjes aangegeven dat verzenden 3 tot 5 dagen duurt. Het pakket kwam na 5 dagen aan.
VerzendingPakketje komt uit Denemarken en wordt via DPD tegen een stevige extra betaling aan huis bezorgd. Onze DPD chauffeur kijkt niet zo nauw en legt pakketjes regelmatig in de tuin. Zo ook deze keer. Een handtekening is blijkbaar niet vereist voor een pakket van bijna 400 euro. Andere verzendopties zouden gewaardeerd worden.
De verpakking was wat mager. Slechts een dunne omdoos om de originele telefoonverpakking heen. Maar het is goed aangekomen, dus wat mij betreft voldoende.
Beste Razadull371
Bedankt voor je review.
Wat apart om te horen dat je niet hoefde te tekenen voor je pakket!
Dit is zeker feedback waar wij iets mee moeten doen.
Verder hopen wij dat het product wel naar wens is.
mvg Proshop
AlgemeenWilde al een tijdje de ring stick up camera’s en nu via de Black Friday sale bij proshop uitgekomen. Waren aanzienlijk goedkoper dan in Nederland. Ik kon de winkel niet, maar via Google hier terecht gekomen. Na eerst opgezocht hebben bij thuiswinkel.org of ze daarbij aangesloten waren overgaan tot bestellen.
VerzendingVerzenden ging snel. Zeker gezien het feit dat het uit Denemarken komt.En dat ondanks de feestdagen En spullen waren goed verpakt.
Beste WvdB1977,
Bedankt voor je goede review!
Wij vinden dit soort success verhalen altijd fijn om te horen!
mvg Proshop
AlgemeenBestelling was makkelijk te plaatsen.
Ondanks dat het product op voorraad was duurde het nog 5 dagen voordat het aankwam.
De verzend optie is gelimiteerd tot enkel DPD wat erg jammer is omdat je moet bijbetalen voor aflevering aan huis.
Verpakking: Waardeloos.
De gebruikte verpakking (een paar stukken karton om het product gevouwen en aan elkaar geplakt met tape) was niet voldoende.
Het pakketje was helemaal plat gedrukt en het doosje van het product was helemaal plat gedrukt en kapot gescheurd.
Gelukkig werkt alles nog en is het niet stuk gegaan, maar dat de product verpakking stuk is was niet heel prettig aangezien het een cadeautje was (dit was bij de bestelling aangevinkt).
Verzend opties: Slecht: enkel DPD, en je moet extra betalen voor aflevering bij huis. Terwijl het product op voorraad is duurde het nog steeds 5 dagen voordat het aankwam.
Beste k.keijzer,
Bedankt voor je review.
Opmerkingen over de verpakking en verzendingen nemen wij altijd heel serieus.
Alle bestellingen moeten namelijk heelhuids aankomen bij onze klanten.
Wij zullen verder ook onderzoeken of dit een probleem is wat voorkomt.
Hopelijk zijn de producten wel naar wens!
mvg Proshop
AlgemeenBlack Friday deal besteld, stukken goedkoper dan andere webshops. Betrouwbaar, goedkoop en overzichtelijke webshop. Dit was de eerste keer dat ik had besteld, indien goede prijs, ga ik hier vaker bestellen.
VerzendingVanuit Denemarken verzonden, binnen 3 dagen binnen. Was van tevoren aangegeven.
Beste pheijms
Onze black friday deals waren inderdaad geweldig!
Wist je dat we elke week weekend deals hebben?
We zien je graag weer terug bij Proshop,
AlgemeenMoto G71 als Black-Friday aanbieding gekocht.
Bestellen ging snel. Levering duurde iets langer. Dit was net jes aangegeven. Pakket kwam uit Denemarken.
Pakket kwam netjes binnen de aangegeven periode
Beste peterkps1,
Bedankt voor je review.
Wat fijn om te horen dat alles naar behoren is verlopen!
Daar worden wij bij Proshop heel blij van!
AlgemeenOnverwacht was ik gevoelig voor een blackfridaydeal: Lenovo 31" Monitor D32q-20 -31.5" IPS - 2560x1440
Zakelijke aankoop dus ex. BTW 161,- Euro.
Op tijd geleverd, compleet en werkend.
Beste the noise,
Bedankt voor je review.
Wij zijn zelf ook weleens gevoelig voor die deals.
Dit is ook wel een deal om over naar huis te schrijven!
Wij hebben ook elke week weekend deals, die zijn soms bijna te mooi om waar te zijn!
Hopelijk mogen wij jou weer blij maken met een mooie deal.
AlgemeenGoede black Friday aanbiedingen van diverse Philips Hue verlichting units, vlotte levering en degelijk verpakt.
Verzendingpakket was goed en degelijk verpakt en op tijd geleverd.
Beste Jojobuitenzorg,
Bedankt voor je toffe review!
Het is altijd fijn om te horen dat onze klanten tevreden zijn!
AlgemeenGeen problemen met de levering en alles netjes op tijd kunnen afhalen.
Het DPD afhaalpunt op de Zakkendragersteeg in Utrecht... hmm, neem misschien in overweging samenwerking met een andere te kiezen. Je mag in een klein winkeltje van een ongeinteressererde meneer gaan rommelen in een rek met allerhande pakketjes. Kostte me 10 minuten om mn telefoon te vinden, en daarna hoefde ik me niet eens te legitimeren. Toen ik daar een opmerking over maakte mocht ik dat wel even doen, maar ik geloof niet dat hij ervan geleerd heeft.
Beste bzijp,
Dat is een hele onderneming bij dat pickup point.
Dit zijn wel dingen waar wij mee aan de slag kunnen gaan want dit kan en moet beter!
Zou je ons kunnen een email kunnen sturen met je ebstelnummer ?
Dan gaan wij met DPD aan de slag om dit in het vervolg beter te doen.
AlgemeenAanrader!
Mooie aanbieding voor een robotstofzuiger kunnen vinden.
Direct twee stuks besteld en zonder problemen thuisbezorgd.
Producten goed verpakt en snel verzonden.
Ondanks verzending vanuit Denemarken waren beide pakketten binnen 3 werkdagen bezorgd.
Beste J_OW
Bedankt voor je review.
Wat mooi om te horen dat je bij ons terecht bent gekomen!
Heel veel plezier met de stofzuigers.
AlgemeenIk heb er via tweakers al een paar keer besteld. Makkelijk, betrouwbaar en een goeie prijs.
VerzendingIs wat langer onderweg vanuit Denemarken maar wel voor een goeie prijs.
Beste D.J.P,
Bedankt voor je review.
Die 3 woorden horen wij graag van onze klanten.
Tot een volgende keer!
AlgemeenPerfect verlopen bestelling van de robotstofzuiger. Mooie prijs en goede kwaliteit. bestelling snel in huis vanuit Denemarken.
VerzendingSnelle verzending in sterke verpakking.
Beste A.v.Alphen,
Bedankt voor je review.
Veel van onze collega's hebben ook zo'n robot stofzuiger.
Nu zijn de huishoudklusjes iets gemakkelijker.
AlgemeenPrima service, goede (de beste!) prijs; levering uit het buitenland, maar snel. Product voldoet prima aan de verwachtingen.. Aanrader.
Beste bmszabo
Bedankt voor je leuke review!
Denemarken klinkt altijd heel ver weg, gelukkig werkt onze koerierdiesnt 24/7 om snel te kunnen leveren.
AlgemeenIk wachtte al een tijdje tot de Motorola moto e20 een keertje in de aanbieding was. Nu kon ik m krijgen voor €77,77; erg goeie aanbieding en het kon ook naar een afhaalpunt dus gelijk besteld.
VerzendingGing goed; ook al kwam het uit het buitenland. Het werd ook netjes en op tijd op het afhaalpunt bezorgd.
Beste Ruikersnaam,
Bedankt voor je Review!
Altijd fijn om te horen dat alles so soepel verloopt.