Gebruikers over webshop Amazon.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenSSD besteld, snel verstuurd met DHL maar uiteindelijk niet bezorgd omdat het pakket beschadigd zou zijn. Hoe krijgen ze 't überhaupt voor elkaar met een SSD? Eén keer en nooit weer dus. Volgende keer bestel ik wel bij een webshop waar ze SSDs wel heel kunnen laten.
VerzendingSnel verstuurd met DHL maar uiteindelijk niet bezorgd omdat het pakket beschadigd zou zijn
AlgemeenZeer tevreden, voor een prikkie een 2080 super kunnen kopen. Prijs ver onder de concurrentie.
VerzendingVerzending kwam binnen als verwacht, vergelijkbaar met duitse amazon.
KlantenserviceNiet in aanraking geweest met klantenservice maar over algemeen tevreden met amazon als webwinkel.
AlgemeenDe enige betaaldmethode is betalen via een Creditcard. Hun klantenservice via de mail is ook nog eens slecht. Ze zeggen het niet direct, maar komt er op neer dat ik maar pech heb. Had een Prime abonnement voor Primevideo voor o.a. de Picard serie nij Amazon.de, de Duiste versie die wel Ideal ondersteund. Wat doet Amazon? De komen naar Nederland met creditcard als enige betaaloptie. Maar goed, het is hun reputatie die naar beneden gaat. Als klant van Prime heb ik nu pech: kan geen films en series meer via Primevideo kijken en moet maar afwachten tot ze eens een keer op een slakken tempo iets als Ideal en Paypal toevoegen.
KlantenserviceOnduidelijke informatie geven. En eigenlijk zeggen dat ik maar pech heb. Niet direct, maar er word wel mee bedoeld van: je hebt maar pech, je moet maar geduld hebben. Er dan ook nog via mail durfen zeggen dat als ik een creditcard krijg ik dan wel een abonnement kan nemen terwijl ik daarvoor al minstens 2 keer verteld heb dat ik geen creditcard wil en dus ook niet ga nemen.
AlgemeenNa mijn bestelling hebben ze zonder mijn toestemming 20!! categorieën goedgekeurd voor spam mails. Ook kloppen vertalingen voor geen meter maar als je weet wat je moet zoeken door Tweakers pricewatch dan is het grotendeels geen probleem.
VerzendingBestelling kwam een dag te laat met een kapotte doos. Maar mijn bestelling was heel.
KlantenserviceZe hebben geen email of telefoon nummer waardoor je heel lang moet zoeken voor een contract pagina die je alleen kan bereiken na een bestelling..
AlgemeenEen ssd besteld en ik ontving een LEGE en zwaar gehavende verpakking. De telefonische helpdesk wilde eerst een onderzoek instellen via DHL maar toen ik vertelde dat de enveloppe waar het artikel in zat ongeopend was werd na overleg besloten dat ik m'n geld terug krijg (binnen 10 werkdagen).
Op zich een nette oplossing maar blijkbaar stuurt men dus retouren (zonder te controleren op inhoud) vrolijk als nieuw door naar andere klanten.
Binnen twee dagen ontvangen.
AlgemeenWas de goedkoopste voor een externe HD van WD 4TB. voor 12uur besteld en ik kreeg deze nog dezelfde dag geleverd. Uiteraard kwam dit omdat ik al prima had op mijn amazon.de account, deze net voor de bestelling overgezet en boem dezelfde dag rond 17-18u kwam het binnen.
VerzendingDezelfde dag geleverd zonder extra te betalen met 30 dagen gratis prime
AlgemeenNintendo Switch besteld voor €250 euro en netjes volgende dag nieuw geleverd. Daarna andere apparatuur besteld en wederom goed afgeleverd. Tot nu toe allemaal positief en ook mooie prijzen.
Algemeenmet de start van amazon.nl was de Sony WH-1000XM3 in de aanbieding. ik had echter geen betaal middel op zak en dezelfde avond 3 uur later, was de prijs met 66 euro toegenomen. hierover heb ik contact gezocht met de klanten service waar ik vervolgens een heel jurisch epistol teruggestuurd kreeg in gebrekkig nederlands (leek vertaald). wat mij betreft maak je zo geen start als 1 van de grootste bedrijven ter wereld had ik beter verwacht.
Klantenservicemet de start van amazon.nl was de Sony WH-1000XM3 in de aanbieding. ik had echter geen betaal middel op zak en dezelfde avond 3 uur later, was de prijs met 66 euro toegenomen. hierover heb ik contact gezocht met de klanten service waar ik vervolgens een heel jurisch epistol teruggestuurd kreeg in gebrekkig nederlands (leek vertaald). wat mij betreft maak je zo geen start als 1 van de grootste bedrijven ter wereld had ik beter verwacht.
AlgemeenAanbod is nog zeer beperkt. Maar goed, geef het een kans. Daar ging het dus mis!
VerzendingAmazon besloot om - zonder overleg - mijn huisnummer te wijzigen van 3a naar 2. Kortom: automatisch bezorging bij de buren. Met prime zou de bezorging snel zijn, maar dat viel dus tegen. Gaat namelijk om een kantoorpand en Amazon besloot de bezorging om 20.30 te proberen.
Een dag later via klantenservice adres gewijzigd maar wederom ging de zending om 20 uur savonds naar nr. 2. De volgende dag heb ik zelf het adres maar gewijzigd door contact te zoeken met DHL en daar was dan eindelijk om 18 uur de zending. Dit is niet wat je van een prime abonnement mag verwachten volgens mij....
N.b. ik heb echt gecontroleerd of alles juist was ingevuld. Zelfs op de bevestiging stond het adres juist vermeld maar bij de verzending stond er plots een ander adres!
Geprobeerd om via klantenservice de fout van Amazon te wijzigen maar dat is niet gelukt. Men belooft dat het aangepast is maar dat was dus niet zo.
AlgemeenEen koptelefoon besteld in de aanbieding. Dinsdag besteld was donderdag thuis, niks mis mee, gloednieuw in verpakking. Als je het sneller verzonden wilt hebben neem je Prime voor proef, anders betaal je of wacht je een dagje langer...
Geen ervaring met de klantenservice.
Vandaag besteld, morgen thuis is inmiddels de norm voor standaardverzending in Nederland, maar ik vind een langere wachttijd een goede trade-off voor de prijs.
AlgemeenProduct wat ik heb ontvangen was niet nieuw. Verpakking was niet gesealed. Tevens was de verzending te laat, werd aangegeven dat het de volgende werkdag in huis zou zijn. Dit is niet het geval, duurt een dag langer.
VerzendingKomt later aan dan aangegeven op de website.
AlgemeenAssortiment in orde. Mooie scherpe prijzen. Wel moet je opletten of het word verkocht door Amazon zelf of een retailer. Is namelijk wel een prijs verschil normaliter is Amazon stuken goedkoper dan een retailer op Amazon
VerzendingGisteren besteld en vandaag bezorgt. Dus niks op aan te merken