Gebruikers over webshop Mobico
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenMooie mobiel en mooie prijs, aanrader! Als nieuw en goed verpakt. Natuurlijk met een nieuwe accu besteld.
VerzendingVia Postnl. Ik kreeg netjes een update maar helaas met vertraging door Postnl
AlgemeenIk heb een iPhone 13Pro gekocht en hiervan ging de door mobico niet origineel geplaatste batterij erg snel leeg. Deze is toen vervangen maar het snel leeg gaan bleef.
Toen heb ik een 15Pro gekocht en mijn 13Pro daar op ingeruild en toen gaven ze aan dat er gebreken waren dus heb ik aangegeven dat zij dit dan onder garantie moeten oppakken. Het contact verloopt moeizaam en bellen lukt al helemaal niet. Hopelijk wordt het op de juiste manier opgelost maar voor nu ben ik niet tevreden.
De levering was op tijd en snel. Het toestel was goed en zorgvuldig verpakt.
KlantenserviceBellen lukt niet. Via de mail gaat het moeizaam doordat steeds een andere medewerker het oppakt.
AlgemeenZeer snelle levering, binnen één dag. iPhone ziet er uit als nieuw en werkt perfect.
Verzendingzeer snel geleverd, in minder dan één dag was het bij mij thuis.
AlgemeenSuper tevreden met mijn bestelling bij Mobico.nl! De telefoon werd snel geleverd en was precies zoals beschreven. Het toestel ziet er ontzettend netjes uit en werkt perfect. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is echt top!
VerzendingDe bestelling verliep heel makkelijk en alles was netjes verpakt. Fijn om te merken dat je voor een goede prijs een kwalitatief toestel kunt krijgen zonder gedoe.
KlantenserviceZeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare refurbished telefoon. Ik zou hier zonder twijfel opnieuw bestellen!
AlgemeenBestelling van iPhone voor de kleinzoon was zo gemaakt.
Echter door vautje ergens was deze toch niet op voorraad.
Klantenservice gebeld en dit werd meteen goed en snel opgelost. Aangezien ik een oude noob ben wat iPhone betreft had ik meer vragen. Deze werden allemaal netjes en direct beantwoord. De vervangende telefoon was zoals verteld zo goed als nieuw en met nieuwe accu. Voor een hele redelijke prijs. En werd inderdaad dezelfde dag verstuurd. Goed verpakt in wokkels in omdoosje. Kleinzoon blij en ik ook.
Telefoon was in klein doosje met soort schuim verpakt in omdoosje met wokkels. Wat mij opviel was dat de doos niet alleen met tape was gesloten maar ook dicht gelijmd
KlantenserviceFleur heeft deze oude man goed geholpen met zijn achteraf domme vragen. Gewoon fijn behandeld.
AlgemeenEen ‘nieuwe’ telefoon besteld voor mijn zoon. Zijn huidige toestel was gevallen, kapot en niet meer normaal te gebruiken. Via Mobico een refurbished iphone 14 pro gekocht. Snel kunnen vinden wat ik zocht. Nieuwe batterij, geen krasje of deuk. Super toestel voor een super prijs! Betalen en afsturen. One happy camper thuis die zijn schooljaar goed kan beginnen!!
VerzendingLevering van het product was zoals vermeld tijdens het bestellen. Donderdagavond besteld, zaterdagochtend geleverd. Was goed verpakt tegen eventuele beschadigingen. Laadkabel en sim eject tool inclusief.
AlgemeenGoede kwaliteit/prijs verhouding, snelle levering. Overzichtelijke site, goede aanbod. Woord woord woord woord woord woord
AlgemeenBij dit bedrijf enige jaar geleden een iPhone gekocht. Na half jaar gaf die de geest. Garantie?? Nee, toestel had waterschade. Dat was dus al voordat ik hem had gekocht. Helaas… nooit meer!
VerzendingProduct voldeed niet aan hoe ze het hadden aangegeven. Vol met krassen
KlantenserviceVeel gebeld maar kreeg geen gehoor. Langs wachtrij en daarna werd ik steeds teleurgesteld door hun afhandeling. En nog leuker… na aantal jaar krijg je een mail van ze of ik een review wil schrijven! Ja graag … en wat nog erger is.. dat ze jou gegevens zo lang in hun bestanden laten staan! Lekker veilig !!
AlgemeenStaat van Iphone is zoals beschreven. Nieuwstaat is nieuwstaat en nieuwe batterij is 100% nieuw. Goede prijzen en snelle levering. Top winkel en aanrader.
VerzendingSnelle levering en wordt aangetekend verzonden via PostNL. Wel verzendkosten in rekening gebracht.
KlantenserviceKlacht over PostNL, hiervan de klantenservice van Mobico op de hoogte gebracht. Bezorger had namelijk het pakketje in de brievenbus gedaan en zelf getekend. Waardering voor het melden van de klantenservice ontvangen.
AlgemeenHeel vlotjes geleverd in perfecte staat. Zeer nauwkeurig verpakt. Ben heel blij met het toestel.
VerzendingHeel vlotjes geleverd geen problemen ervaren. Zeer mooi verpakt zonder schade.
KlantenserviceWas zeer makkelijk om te bestellen en om je gegevens in te voeren voor het product te ontvagen.
AlgemeenToptelefoon!
De iPhone 16 Pro bevalt echt ontzettend goed. Het design is mooi, het scherm is super helder en de telefoon voelt snel en soepel aan bij alles wat je doet. Vooral de camera maakt prachtige foto’s en video’s, ook bij weinig licht.
Daarnaast gaat de batterij lekker lang mee en zijn de prestaties echt top. Een mooie upgrade en wat mij betreft absoluut een aanrader!
De verzending verliep super snel en soepel. Mijn bestelling was netjes verpakt en werd precies volgens verwachting geleverd. Met een screenprotector, een simkaart pinnetje en lader ingegrepen. Echt topservice!
KlantenserviceOok over de klantenservice ben ik ontzettend tevreden. Vriendelijk, behulpzaam en snel met reageren.
AlgemeenDe iPhone van mijn vrouw had het na jaren trouwe dienst begeven. Op de website van Mobico vond ik makkelijk de beste deal in vergelijking tot minstens 4 andere aanbieders.
VerzendingBinnen 2 dagen was de iPhone in huis. Werkt na volle tevredenheid.
AlgemeenNetjes geregeld, de telefoon had een goede prijs kwaliteit verhouding., het was een snelle levering. En de site was helder helder in alle verwachtingen
VerzendingNetjes ingepakt, en snelle levering. Via de mail netjes alle info.
AlgemeenIn de afgelopen jaren hier al vaker besteld, nu voor de 3e keer een telefoon voor één van mijn kinderen.
Scherpe prijzen en ook de support is goed bereikbaar.
Telefoons komen overeen met de aangegeven staat en worden compleet geleverd met een screenprotector en een laadkabel. Top!
Telefoon besteld met nieuwe accu, toch ruim binnen de vooraf aangegeven termijn geleverd.
KlantenserviceBij eerdere bestelling contact gehad, dit verliep goed en er werd snel gereageerd op de e-mail.
AlgemeenKeurig bedrijf goede communicatie en snelle levering. De informatie van te voren was zeer goed!
VerzendingKeurig bedrijf goede communicatie en snelle levering. De informatie van te voren was zeer goed!
KlantenserviceKeurige communicatie en op tijd geïnformeerd.
Geen problemen gehad met ze.
AlgemeenDit is de tweede keer dat ik bij Mobico een iPhone heb besteld en wederom een hele goede ervaring 😊
De 'oude' iPhone (Xs Max) is nog steeds super, maar inmiddels 8 jaar oud. De bestelde telefoon ziet er echt 'als nieuw' uit en de batterij is 85%+, voor deze prijs is dat echt een koopje. Uiteraard heb ik onderzoek gedaan en kwam tot de conclusie dat ze elders (soms behoorlijk) duurder waren.
Als jullie er nog zijn wanneer ik een nieuwe telefoon nodig heb, ben ik zeker weer klant 😊❤️ (want ik weet waar jullie website woont 😉)
De nieuwe iPhone werd snel geleverd (voor zover PostNL daartoe in staat is 😉) en was zeer degelijk verpakt, zodat ik ook meteen kon zien dat er onderweg niet mee gerommeld kon zijn. Dat stelde me gerust!
KlantenserviceEr was een klein probleempje, want ik had iets verkeerd ingevuld bij de bestelling, maar de klantenservice kwam 'to the rescue' en het probleem was binnen 5 minuten gefikst. Dank voor de vriendelijke en vakkundige hulp!
AlgemeenGoede duidelijke info met keuze mogelijkheden en snelle duidelijke afhandeling plus juiste en correcte levering
VerzendingVolgens plan uitgevoerd inclusief track en tracing waardoor de levering tijdig was
KlantenserviceNvt op dit moment gezien service niet nodig was om te benaderen
AlgemeenSnelle verzending, toestel is in de staat zoals vermeld. Scherpe prijs en topservice. Gewoon keurig
Verzendingbinnen 2 werkdagen keurig afgeleverd door PostNL. Discreet en goed verpakt
KlantenserviceIk heb deze niet nodig gehad door de goede service.
AlgemeenEen refurbished iPhone 16 Pro besteld en de volgende dag in perfecte staat ontvangen! Prijs ook heel goed in vergelijking met andere aanbieders.
VerzendingHeel snel verzonden en bezorgd in perfecte staat (daags erna)
AlgemeenGoede communicatie over de aankoop en aflevering. Telefoon voldeed volledig aan de omschrijving. Klantenservice goed bereikbaar. Uitstekende voorwaarden.
VerzendingOp tijd. Keurig verzorgde verpakking. Screenprotector was als service reeds geplaatst.
KlantenserviceBereikbaarheid en service zijn uitstekend. Gebeld met de vraag of de screenprotector als service was geplaatst