Gebruikers over webshop Update.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenPrima webshop, aan het einde van de middag bestelling geplaatst en de volgende dag netjes in huis. Goed verpakt!
VerzendingGoed verpakt, niet te grote doos en opgevuld met karton
AlgemeenEr worden producten aangeboden, die ze toch niet direct leverbaar zijn. Dit zie ik als een vorm van misleiding om toch de aankoop bij die website te doen ipv de concurrent. Zie je tegenwoordig bij meer online webshops helaas.
"U heeft 2 bestellingen bij ons geplaatst. Helaas zal bestelling UP87287 nog niet verzonden worden, aangezien wij geen voorraad meer hebben".
Je weet dus nooit zeker of de aangegeven voorraad ook daadwerkelijk klopt.
Er wordt geen retourformulier meegeleverd. Die moet je dan weer apart aanvragen. Niet zonder reden natuurlijk. Er wordt ongevraagd reclamepapieren meegeleverd van niet relevante items (een formulier meesturen kan dus wel).
'Milieu vriendelijk verpakt'... dat valt dus ook wel wat tegen.
De zaak stelt zich puur formeel op. Niet de klantvriendelijkheid die bij andere zaken gelukkig wel tegenkomt. Ivm vakantie, 2 dagen te laat retour aangevraagd. (Naast de 30 dagen dagen, heb je na retouraanvraag nog 14 dagen om terug te zenden (30 + 14). Helaas,, ook in vakantietijd was die 30 + 2 dagen teveel voor ze. Prima, volgende keer een andere zaak voor mij, die eerlijk is over de voorraad en zich wat klantvriendelijker opstelt.
Op verzoek tot verwijdering gegevens binnen maand, op basis van artikel 17 van de Algemene verordening gegevensbescherming, is de reactie als volgt:
"Er kan geen beroep/ aanspraak meer omtrent uw bestelling gedaan worden. "
Ok, gelijk consumentenrecht maar helemaal overboord? Vrij exemplarisch hoe zij klantvriendelijkheid zien. Mijn advies, vermijdt deze zaak.
U heeft bij ons een artikel besteld, waarvan de voorraadstatus 1 was. Binnen enkele minuten na het plaatsen van uw bestelling, heeft u een 2e bestelling gedaan, omdat 2 dezelfde producten in 1 order niet mogelijk was.
Dit heeft u proberen te omzeilen door een nieuwe bestelling te plaatsen.
Deze kon echter niet doorgaan, gezien de voorraadstatus 1. Deze statusvoorraad staat aangegeven op onze website. Alvorens uw 1e bestelling heeft u kunnen zien hoeveel er beschikbaar waren.
De retourtermijn hebben wij uit service oogpunt verlengd naar 30 dagen. Deze is voor u helaas onvoldoende geweest.
Met vriendleijke groet,
Klantenservice Update.nl
AlgemeenTop product, 70 euro goedkoper dan de concurrentie, volgende dag geleverd. Vooraf nog een technische vraag gesteld via e-mail, volgende werkdag antwoord.
Wat kan er beter?
Keurig trackingcode gekregen, op tijd ontvangen, handtekening gevraagd. Top. Verpakking was keurig.
KlantenserviceVooraf nog een technische vraag gesteld via e-mail, volgende werkdag antwoord.
Wat kan er beter?
AlgemeenDuidelijke overzichtelijke website, vlotte bestelprocedure, prima prijs. Het aanbod is wat beperkt, maar als je kunt vinden wat je zoekt; prima.
VerzendingRouter besteld, keurig verpakt met veel kartonnen vulmateriaal ter bescherming. Volgende dag bezorgd. Echt prima.
AlgemeenHad moederbord nodig voor klant om een complete herinstallatie PC te vermijden. Voor schappelijke prijs gevonden bij dit bedrijf via tweakers . Volgende dag al binnen. , goed verpakt Dus wij tevreden en de klant helemaal.
VerzendingSnelle en correcte levering . Netjes verpakt . Prima mailwisseling .
AlgemeenScherpe aanbieding. Bestelling was simpel te plaatsen in webshop. Na bestelling duidelijke informatie over levermoment.
VerzendingKeurig verpakt in grote doos met vulling. Product werd onbeschadigd en volgens planning bezorgd.
AlgemeenGoede website waar je makkelijk je product vind, tegen goede prijzen. De aflevering werkte bij mij ook perfect, dus geen klagen. Weet natuurlijk niet hoe dit bedrijf reageert wanneer er iets fout gaat, maar dat was nu niet het geval.
VerzendingPost.nl wordt bij ons altijd goed bezorgd, maar dat ligt aan onze plaatselijke bezorger, ik ben er zeer tevreden over. Ik kan niet oordelen over Post.nl in andere steden/dorpen.
AlgemeenMooie prijs, snelle levering, goed verpakt. Tevens een prima retourbeleid mocht er een artikel terug moeten. Kortom dikke prima.
VerzendingPrima verzending. De regel "Op een werkdag voor 20:00 besteld, vandaag verzonden" ging niet helemaal op. Product werd geleverd 2 dagen na bestelling. Bestelling is rond ~17:00 gedaan.
AlgemeenIk kon eenvoudig vinden wat ik zocht (zowel op hun site als in Pricewatch gekoppeld naar hun site). Het bestelproces was wat ik ervan verwacht had, en het was duidelijk hoeveel voorraad er was en wanneer ik mijn producten kon verwachten.
VerzendingPostNL heeft een fout gemaakt bij de bezorging van mijn bestelling. De producten waren wel goed verpakt en geadresseerd, ook had ik een Track & Trace ontvangen vooraf en na de bezorging. Update.nl reageerde binnen een uur (binnen kantooruren) op mijn melding hiervan.
KlantenservicePostNL had een fout gemaakt bij de bezorging van deze bestelling. Update.nl reageerde erg snel (binnen een uur) op mijn melding hiervan.
AlgemeenBe Quiet Pure Base 600 case besteld op 26 april. To nu toe (10 mei) niet aangekomen. Maar dat lag niet aan Update.nl. De leverdatum van deze bestelling is drie keer uitgesteld door PostNL, maar ook die derde keer (2 mei) niet geleverd. Update.nl heeft een onderzoek ingesteld. Ik had er alle vertrouwen in dat Update.nl mij deze bestelling zou vergoeden, en heb dus een tweede bestelling geplaatst. Deze werd netjes de volgende dag geleverd. Inmiddels is mijn 1e bestelling inderdaad gecrediteerd. Zeer prettig contact via mail met hun klantenservice gehad gedurende het hele traject.
Verzending1e bestelling werd zoals gezegd niet geleverd, maar dat was niet te wijten aan Update.nl. Volgens PostNL ligt het ergens in een PostNL depot (meer konden ze mij niet vertellen). 2e bestelling werd netjes de volgende dag geleverd.
KlantenserviceZeer prettig contact via mail met hun klantenservice gehad gedurende het hele traject van de 1e bestelling. Vriendelijk, korte respons-tijden, beleefd, en no-nonsense. Helemaal goed.
AlgemeenSnel antwoord met nuttige en juiste info. Snelle levering, goede prijs. Als eerste kennismaking/bestelling ga ik zeker hun gamma opvolgen voor de toekomst.
VerzendingSnelle levering!
KlantenservicePrima service!
AlgemeenKreeg er goeie prijs en het werd snel geleverd,
meer kan ik er niet van vragen
Het is heel snel geleverd geworden wat ik apprecieer want zat zonder monitor
Algemeenbestellen ging snel en prima prijs goede website met goede product informatie
bestelling had ik snel binnen
AlgemeenFijne webshop, goede prijs voor hetgeen ik zocht. Makkelijk om bestelling te plaatsen en afrekenen.
VerzendingBezorging heel erg fijn, volgende dag al in huis, in eerste instantie was de indicatie na het weekend. Aanrader!
AlgemeenSnelle levering in de kersttijd keurig met track en trace. In nieuwstaat gearriveerd bij mij thuis.
VerzendingSnel geleverd op de plaats
AlgemeenEerste ervaring met deze leverancier. Snelle afhandeling , juiste product geleverd en product goed verpakt.
AlgemeenSnelle levering! (dezelfde dag verstuurd)
Een tip voor Update.nl: Verpak het pakketje beter zodat het product beter is beschermd tegen stoten en vallen. Mijn pakketje is gelukkig niet beschadigd geraakt
Verzending was heel snel en het pakketje was dezelfde dag nog verstuurd!
AlgemeenEenvoudig bestelling van USB sticks en SD kaart kwam op tijd. Heel tevreden met levertijd.
AlgemeenIk werd door de pricewatch netjes doorgelinked naar het juiste product op de site van Update. In de winkelwagen en klaar. Ik heb een case en een processorkoeler gekocht. Checkout ging soepel.
De zending werd gratis verzonden vanaf €50,- netjes!
Dezelfde dag verstuurd, en de volgende dag ontvangen. Helemaal prima.
+1 voor het gebruik van gesnipperd en hergebruikt karton als vulmateriaal voor de dozen!
Algemeen1. Ik ontving precies wat ik besteld had.
2. Het was optijd binnen.
3. Het was zeer goed verpakt.
Sja wat wil je nog meer? Ik zou hier zo weer bestellen.