Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

- Reviews

Specificaties 40" Ultra HD LCD TV met 1 tuner - Bekijk alle specificaties
  Vergelijk
Bekijk alle reviews

LG 40UB800V Wit, Zwart Review

+2
drogeworst 14 december 2014, laatste update op 27 februari 2015, 22.523 views

LG 40UB800V Wit, Zwart

LG40UB800V. Veel voor weinig. Voor wie op zoek is naar een Ultra HD televisie heeft geen slechte koop aan deze 40inch LG. Een haarscherp beeld met prima geluid, en daarnaast WiFi mogelijkheden om na de film snel weer online te gaan. Delen van bestanden werkt vlekkeloos.

Pluspunten

  • Haarscherp
  • Mooie vormgeving
  • Prijs
  • Resolutie
  • WiFi
  • Prima geluid
  • Delen van bestanden

Minpunten

  • Software - Netcast
  • Geen draaibare voet
  • Reclame in het OS

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Inbrandgevoeligheid Score: 5
Vormgeving Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Prijs Score: 5
Contrast & helderheid Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Featureset Score: 4
Aanpassing 27 februari 2015
- Reclame in het OS -
Reclame valt niet uit te schakelen, hoogstens te blokkeren op een aangesloten router.

Inleiding

LG 40UB800V Wit

Ik heb mijn 26inch LED televisie (LG26LC2R) vervangen door de aankoop van deze 40inch LED Ultra HD TV (40UB800V). Een prima keuze en een leap forward voor drogeworst. Ik ben lang op zoek geweest naar een goede koop en kwam uiteindelijk bij de Mediamarkt uit. Uitstekende en een uitgebreide service en ik kon de televisie gelijk zelf meenemen. Belangrijke overwegingen. Ik heb er uiteindelijk 545,- voor betaald.

Het doel van deze aankoop was om een koppeling te maken met de televisie, mijn pc en telefoon. Deels werkgerelateerd, deels gewoon voor het handig. De televisie bedienen met mijn Nexus en bestanden van mijn pc afspelen op Ultra HD. Video- en vector presentaties op deze LG zien er bovendien schitterend uit. Twee Meerdere vliegen in 1 klap.

Als laatste heb ik gekozen voor de witte variant. Dit is een persoonlijke design-feature die ik zeer kan waarderen. Ik heb witte muren, dus een witte televisie valt gewoon minder op. Doorslaggevende factor.

Verpakking

De verpakking is voldoende. Het beeldscherm is verpakt aan de boven- en onderkant met schuimrubberen beschermingen, wat naadloos in de doos past. Strak in de doos dus. In het schuimrubber zijn de boekjes geschoven, evenals twee zakjes met kabels, afstandsbedieningen, schroefjes, tie-raps en nog veel meer. Maar niet teveel. Het is overzichtelijk en direct bruikbaar.

Aansluiting

Uitpakken is een fluitje van een cent. De tv uit de doos halen was nog het lastigste. Voetjes eronder gemonteerd (let op, lees even de gebruiksaanwijzing, die moeten er goed op gemonteerd worden), op de plek zetten en vervolgens eerst een kop koffie met gebruiksaanwijzing erbij. Nog voordat mijn koffie op was, had ik de gebruiksaanwijzing al uit. Kort, krachtig en simpel.

*plok* beeld

Uiterlijk & Aansluitingen

Het uiterlijk is, vind ik, prachtig. Strak vormgegeven. Omdat de kast wit is valt die weg tegen de witte muur. Bovendien is de kast ultra-dun. Zonder voet meegerekend is de kast ongeveer 4 cm in doorsnede. Met voet zijn de afmetingen: 900 x 568 x 217 mm. De bezels zijn dun en met rondingen afgewerkt. De witte rand omsluit een dunne zwarte binnenrand, en dat ziet er precies goed uit. De achterkant is van wit, geborsteld plastic, ziet er stevig uit en zo voelt het ook. Als geheel voelt de kast stevig en robuust.

Alle aansluitingen zijn aanwezig. Inderdaad ook Scart, maar met een verlengstukje. Maar de vraag is waarom je een Scart zou willen gebruiken met een UltraHD?. Drie HDMI poorten is voldoende, waarvan 1 dus aan de zijkant. Leuk om je Google Chromecast op aan te sluiten. Of de aansluitingen aan de achterkant handig zijn in praktijk kan ik niet zeggen. Wat echt een 'flaw' is, is dat de elektriciteitaansluiting op de achterkant uitsteekt. Dat doet de platte achterkant volledig teniet. Strak tegen de muur aan is dus geen optie. Een ophangbeugel is noodzakelijk.

Zijkant
  • CI+ Slot - Ja
  • HDMI - 1(2.0)
  • USB - 3 (V, 2.0)
  • Headphone out - Nee
Achterkant
  • RF In - Ja
  • Scart (Full) - 1(Composite)
  • Component In (Y,Pb,Pr) + Audio - 1
  • Digital Audio Out (Optical) - 1
  • HDMI - 2(V,2,0)
  • RGB / VGA / D-sub - Nee
  • PC Audio Input - Sharing with AV2
  • Netwerk aansluiting (LAN) - 1
  • Headphone out - 1
Uitleg HDMI 2.0
Release Date: September 2013
  • Increases bandwidth to 18Gbps
  • Resolutions up to 4K@50/60 (2160p), (4 times the clarity of 1080p/60 video resolution)
  • Up to 32 audio channels
  • Up to 1536kHz audio sample frequency
  • Simultaneous delivery of dual video streams to multiple users on the same screen
  • Simultaneous delivery of multi-stream audio to multiple users (Up to 4)
  • Support for the wide angle theatrical 21:9 video aspect ratio
  • Dynamic synchronization of video and audio streams
  • Updated CEC extensions for more expanded command and control of consumer electronics devices through a single control point
  • Support for 4:2:0 chroma subsampling
  • Support for 25 fps 3D formats
  • Backward compatible with high speed (category 2) HDMI cables
Abstract: This is a major update that increases bandwidth to 18Gbps and includes support for 4k video—including dual video to the same display to multiple users. Audio is increased from 8 to 32 channels including simultaneous delivery of multichannel audio to a maximum of four users. Audio sample frequency is increased to 1536kHz.

Bediening op afstand

Twee afstandsbedieningen. Nummer 1 is de "klassieke" afstandsbediening. Helaas een witte afstandbediening, en de ervaring leert dat een witte afstandsbediening naar verloop van tijd gelig word. Viezig. Had van mij zwart gemogen. De afstandsbediening is overzichtelijk en heeft alle functies die noodzakelijk zijn om de televisie volledig te bedienen. Sneltoetsen naar apps, quickmenu en het smartmenu zijn aanwezig om niet helemaal in het menu te verdwalen. Handig.

De tweede afstandsbediening is een zogenaamde "Magic Remote". Het 'magische' hieraan is dat je deze afstandsbediening kan gebruiken als een muis. Handige feature. De Magic Remote 'schud' je voor gebruik, terwijl je op de televisie richt. Er verschijnt een mouse-pointer, waarna je de functies aanwijst en bevestigd. Zorg dat je de software update naar de laatste versie.

Samenvattend kan je zeggen dat de klassieke afstandsbediening gebruikt word voor normaal gebruik van de televisie. De Magic Remote word gebruikt voor het bedienen van de Smart functies, apps en het internetten.

OS

OS - Netcast (dus gn WebOS)
http://www.lg.com/nl/tele...800V-4k-ultra-hd-smart-tv

Uitleg Tweakers.net over verschil Netcast en WebOS
reviews: LG's webOS: smart-tv eindelijk slim bekeken

Interface en mediaspeler

De interface is prima. Niets op aan te merken. Duidelijk, overzichtelijk, en de functies zijn goed terug te vinden. Mijn uitgangspunt is: kan mijn moeder het ook? En ik vermoed dat zelfs zij de interface begrijpt.

De mediaspeler is verwerkt op verschillende niveaus. Allereerst LG Smart Share. Dat werkt. Out of the box. En is handig. Deze functie is super overzichtelijk en simpel. Wat Smart Share niet ondersteunt laat die ook niet zien. De meeste bestandsextenties worden echter prima ondersteund. Belangrijk voor een Tweaker is of zijn/haar films worden ondersteund. Antwoord: ja. MKVs worden prima weergegeven, in de meest extreme bestandsgrootte. 37Gig inladen is geen probleem, mits per USB en externe HDD ingeladen. Per WiFi werkt het net zo goed, maar draadloos, dus streamen duurt langer.

Verder is een mediaspeler natuurlijk niet meer primair van belang. Google Chromecast of een andere WiFi dongel kan veel taken overnemen waardoor je in praktijk meerdere mediaspelers hebt. LG Smart Share en de basis software is niet geheel bugloos te noemen namelijk. Er zit een behoorlijke vertraging in het verwerken van jouw commandos en zoiets simpels als het invoeren van een webadres of je wachtwoord kan al een behoorlijke onderneming zijn. Na de derde keer hoofdschuddend mijn WiFi wachtwoord ingevoerd te hebben had ik het pas goed. Een lange URL invoeren is al helemaal een opgave. Voordat een letter is "verwerkt" in het systeem duurt soms een seconde. Maw: waarom stapt LG niet over op Windows, Android of Linux met een iets snellere interne processor?

Beeld

Het beeld is haarscherp. Al zit je er met je neus bovenop. Er word natuurlijk niet veel uitgezonden (nog) op 4k, maar HD televisie uitzendingen zijn kwalitatief goed genoeg. Wat is een review zonder een blijk van ultieme blijheid over je nieuwe speeltje? Als test heb ik Game of Thrones ingeladen. File: H264, 2.3 Gig. Gewoon 1 aflevering. Haarscherp. Kleuren: formidabel. Geluid: subliem. Ervaring: rustig naar de kast gelopen, vlag gepakt en die als overwinning aan de voorgevel gehangen. Man, man, man. 4k is echt een lust voor het oog.

De kleuren zijn prima. Ik heb op dit moment geen kalibratiesoftware bij de hand, maar ik denk dat er nog veel meer uit dit scherm te persen is. Als ik het op het oog vergelijk met mijn gecalibreerde monitor dan zijn de kleuren van de LG 40UB800V wel iets fletser. Toch denk ik dat kleuren iets persoonlijks is. Wat ik ervaar, ervaart iemand anders heel anders.

Met Picture Wizard 3 zijn er een hoop opties in te stellen. Bovendien bied LG ook geavanceerde opties aan die het kleurbeheer verder kunnen verfijnen. De sky is niet de limit, maar je komt een heel end. Ik ben zelf minder veeleisend, maar misschien komt dat later nog.

Refresh rate

Refresh rate is onbekend.

Ik heb contact gehad met LG, maar ook daar wisten ze niet wat de refresh rate was van de 40UB800V. Ik word hierover terug gemaild.

Video
Ik heb meerdere videobestanden getest en gekeken welke er ondersteund worden. Ivm 4k is het wel noodzakelijk dat HEVC (h.265) word ondersteund namelijk. Voor wie niet weet wat HEVC is, hieronder een korte beschrijving:

What is HEVC?
HEVC stands for high-efficiencyvideocoding. Also known as H.265, this new video codec will compress video files to half the size possible using the most-efficient current encoding format, MPEG-4, aka H.264 (used on Blu-ray discs and some satellite TV broadcasts). That will be one-quarter the size of files compressed using the MPEG 2 codec that most cable-TV companies still employ. More importantly, HEVC is used to compress video with 4K resolution — and possibly even 8K resolution in the future — so it can be efficiently delivered.
Meer info: http://www.tomsguide.com/...explained,news-18206.html

Je eigen bestanden kan je via USB, WiFi en HDMI afspelen. Wat heb je al en wat ga je vanaf nu gebruiken. Je "oude" 720p video's zien er nogal gedateerd uit op deze beeldbuis. Dat wil zeggen: LG doet zijn best om er iets moois van te maken, dus slecht word het niet, maar in vergelijking met HD verschilt het logischerwijs wel. 1080p word netjes ge-upsampled, maar het word pas echt leuk bij native Ultra HD content. En dat is nog redelijk schaars. n bestanden zijn door de bank genomen (een stuk) groter. Ik heb zojuist een UltraHD bestand van 10Gig (HEVC) afgespeeld. Zonder extra codec werd het bestand netjes afgespeeld. MKV's geldt hetzelfde voor, mp4's dito en vast nog veel meer. Anders gezegd: ik ben nog niets tegen gekomen wat net werkt. Wat ik eerder al zei: de meeste bestandsextenties worden echter prima ondersteund. 1 ding werkt niet: ondertiteling. Ik zou zeggen: naderhand softwarematig insluiten. Aanvulling Bahamapleister:
Ondertiteling
Bij het afspelen van een film simpelweg de ondertiteling dezelfde naam geven als je video bestand. Dan pakt hij ze automatisch. Softwarematig insluiten is dus zeker niet nodig bij deze televisie.

Verder "krijg" je bij de aankoop van deze televisie Premium apps, waaronder Netflix. Via Netflix kan je UltraHD streamen. Let wel op dat je een sneller internet abo nodig hebt, iig 25 Mbps of hoger. Je kan op de 40UB800V (UB8000 serie) Ultra HD-resolutie bekijken, evenals Ondertiteling, alternatieve audio en 5.1 surround sound ontvangen. Dit geldt voor alle Alle Netflix-regio's. NB: je hebt wel een speciaal Netflix abonnementje nodig. Meer info: https://help.netflix.com/nl/node/13444

Geluid

Het geluid is prima. Sluit er een geluidssetje op aan en het geluid is nog veel beter. All I can say.

Prijs

De prijs vind ik erg aantrekkelijk. Voor een Ultra-HD is de LG 40UB800V gewoonweg een goede aankoop. Nee, je hebt geen 3d functies en nee, je hebt geen camera aan boord, en nee het is geen whopping 68inch en zelfs geen 55inch. En nee, de beeldbuis ook niet een kromme OLED. Dat ga je allemaal missen.

Maar wat je wel hebt is een UltraHD 40inch LD met Wifi en USb, die je kan aansluiten op je Chromecast, met SmartTv en waar je apps op kan installeren n al je film- en andere bestanden out-of-the-box kan afspelen voor een hele zachte prijs. Ik zit met plezier voor de buis naar een spetterend beeld te kijken waarna ik lekker verder ga met internetten. Ik vind 40inch meer dan zat en met zoveel features bijgeleverd ben ik meer dan tevreden.

Conclusie

LG40UB800V. Veel voor weinig. Voor wie op zoek is naar een Ultra HD televisie heeft geen slechte koop aan deze 40inch LG. Een haarscherp beeld met prima geluid, en daarnaast WiFi mogelijkheden om na de film snel weer online te gaan. Delen van bestanden werkt vlekkeloos.

Externe test(s)
Digital Versus: http://www.digitalversus....40ub800v-p22227/test.html (met dank aan Matthijs)

Edit 1: aanvullingen
Edit 2: nog meer aanvullingen
Edit 3: laatste aanpassingen
Edit 4: nog meer aanpassingen....

Gebruikt in combinatie met:

Bekijk alle afbeeldingen:

Heb jij ook een LG 40UB800V Wit, Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review

Populaire reviews door gebruikers

Reacties (87)

Wijzig sortering
voor 406 incl verzending wordt ie morgen bij mij in Amersfoort afgeleverd :-)
Nice, waar heb je die prijs gekregen:O?
Waar exact heb je deze besteld?
Via de Amazon Prime verkoper van de LG 40UB800V kan ik hem namelijk niet in Nederland (Enschede) laten bezorgen...
Gewoon via die Amazon link
dus amazon bezorgd wel in NL ?
voor 6 euro?
*de aanbieding is trouwens afgelopen*
*8-1-15 en hij is weer in de aanbieding voor 399*

[Reactie gewijzigd door toeschouwer op 8 januari 2015 15:51]

Hoe zit het dan precies met naar Nederland verzenden?
Dit is gewoon mogelijk of is hier meer werk voor nodig?
Kun je mij vertellen hoe OS reageert?

Wil namelijk deze tv in huis halen, maar vraag me toch af hoe de " webOS " reageert met de smart tv functionaliteit? Is het waard om dit model te halen of een andere model?

Graag je antwoord hierop.

[Reactie gewijzigd door aygul12345 op 20 december 2014 12:17]

Ik ben geen fan van WebOS. Alles wat ik kan zeggen. Maar ik gebruik deze televisie icm met mijn telefoon en pc. Via een Chromecast. Ik gebruik de OS functionaliteit nauwelijks. Dat zou ik bij elk model/merk overigens doen.
Nog steeds heb ik geen antwoord op mijn vraag gekregen.

Op deze tv zit WebOS, hoe is gebruikservaring daarvan?

Zit er lagg in? Duurt het lang voordat je iets aanvinkt/selecteert.
WebOS op deze televisie is buggy. Het OS sluit soms onverwachts af. Is traag in het volgen van commandos (teksten invoeren, apps/programmas starten, schakelen tussen verschillende os-lagen etc). Er zit overduidelijk een vertraging in. Het os voelt niet native aan. Zie het als een niet-geoptimaliseerde schil die de televisie aanstuurt. Is het echt slecht? Nee. Het webOS functioneert.

Ik heb 5 sterren gegeven omdat ik die niet-geoptimaliseerde OS als verbeterpunt zie.

Ik las hier op tweakers dat LG zijn OS gaat aanpassen: nieuws: LG kondigt snellere en uitgebreidere webOS-versie voor smart-tv's aan

En dat lijkt mij een zinvolle verbetering. Afgezien van de laatste zin: "Niet bekend is of LG bestaande modellen een upgrade geeft naar webOS 2.0 of dat alleen nieuwe tv's het OS krijgen.".
n ding waar ik eigenlijk nog wel over twijfel, heeft UHD eigenlijk wel zin op 40 inch? Niet alleen om het feit dat er weinig content is in UHD, maar ook in verband met kijkafstand? Zou je als je een Full HD uit dezelfde prijsklasse er naast zet merkbaar verschil zien?
Ik heb de demo bekeken voordat ik deze televisie heb aangeschaft en zag duidelijk het verschil tussen fullHD en uHD.

Rijd naar de winkel en vraag om een korte demo.
Ik heb deze tv aangeschaft maar krijg geen geluid over hdmi er uit
aangezie als ik hem met een optische kabel aansluit . Heb ik een hinderlijke piep

Dus wie kan mij kort en bondig vertellen op welke instellingen ik hem moet hebben staan . om er geluid over hdmi er uit te krijgen

M.vr.gr.ton
Hoi Ton,

Instellingen - Geluid - TV Speaker - wijzigen naar: Externe luidspreker (optisch/HDMI ARC)

Uitgang digitaal geluid - wijzigen

--------------

Heb je bovenstaande al geprobeerd?
Ja dan kan ik hem nog op PCM of automatisch zetten ?

En ook bij deze instellingen krijg ik er geen geluid uit

Heb hem op ingang 2 ARC staan

Ik heb ook verschijdene andere HDMI kabels geprobeert

Of alle HDMI kabels die ik heb zijn ongeschikt ? Maar dat denk ik niet

Maar bedankt voor het snelle antwoord

M.vr.gr.ton

[Reactie gewijzigd door ajblancke op 17 januari 2015 00:21]

Goedemorgen Ton,

Bij instellingen heb je verder nog een optie met dtv-geluid. Hier kan je ook nog mee spelen.

Uitleg hdmi arc:
http://www.homecinemamaga...channel-en-hoe-werkt-het/

Uitleg PCM:
http://www.homecinemamaga...n-bitstream-en-pcm-audio/

Als dat niet werkt zou ik contact opnemen met LG.
Geluid over HDMI opgelost
lag aan een instelling op mijn marantz sr6009

Piepje heb ik nog

Heb vandaag voor het eerst een filmpje en foto.s van mijn gopro op het scherm gezien

Pff wat een scherpte en super op 4K
Goede review! Kan de ingebouwde mediaspeler 4K afspelen of alleen maar 1080P?
daaropvolgende vraag: ondersteund het HEVC?
Ja HEVC word ondersteund. Out of the box. Maw: de ingebouwde mediaspeler speelt H265 af zonder extra codecs in 4k.

Ik zal de review nog even aanpassen.
Ik pas de review nog even aan.
Heb je toevallig al games gespeeld via de tv?
Ben wel benieuwd naar eventuele input lag, aangezien ik zelf op zoek ben naar een tv om op te gamen.
beetje late reactie maar ik heb via mijn laptop ( lenovo y50 ) geprobeerd om need for speed rivals ( op ultra settings, 1080p etc ) te spelen en de input lagg is vrij hoog, ik denk zelfs richten de 1 sec. tis dus niet echt een goede tv om op te gamen ( via pc! ) ps3 etc werkt perfect.

voor de rest is het een perfecte tv voor deze prijs.
Nee, nog niet.

Geen idee dus of het een tv is om op te gamen...
Oke, LG is hier zelf helaas ook niet helemaal duidelijk over.
http://www.digitalversus....40ub800v-p22227/test.html

"We couldn't possibly recommend this TV for FPS online gaming. We measured input lag at 60 ms in game mode, which is 3.5 frames slower than the fastest models available."
Thanks! Dan is het beter om naar een ander model te zoeken voor mij.
Mocht je deze willen kopen , in duitsland is ie al voor 399 euro te bestellen.
Werkt als een speer. De witte besteld bij A'zon.de, na 3 dagen in huis. 399 incl verzenden. Dat scheelt zo maar 150 Euri's. Dank, toeschouwer :*)
Ik heb de Quantis CI+ 1.3 erbij, besteld bij ci-plus.nl voor 60 Eu. Ook dat werkt als een speer, maar Ziggo heeft zijn netwerkcodes aangepast, dus daarvoor moet je even met Ziggo bellen.
Eerste indruk van de LG is uitstekend! behoorlijke kleuren, behoorlijk geluid, kijkafstand 3,5 meter is prima. Opvallend vind ik dat je hem echt aan je netwerk kunt hangen, dus ook aan je NAS, je mobiele telefoons en IPad als die in het netwerk zitten.

Nu nog een HDD om op te nemen.
Idem hier, zelfs rond de kerstdagen haalde amazon de 3 dagen levertijd. Er is eigenlijk geen reden om het ding niet uit DE te halen..

Zou je willen laten weten hoe de combi CI+ en HDD werkt? Dan kan mogelijk de Humax 5200c met vervroegd pensioen :)
De combi met een 1 TB HDD en de CI+ geeft geen problemen. Opnemen werkt uitstekend (maar je kunt niet standaard een iets vervroegde begintijd of iets latere eindtijd instellen). Ik heb de Cisco PVR met pensioen gedaan dus!
Ik ben intussen minder te spreken over de werking van Ziggo On Demand hierop (wat sowieso al hopeloos is trouwens). Daarvoor moet de wifi-verbinding goed werken en dat doet het niet steeds bij mij. Terwijl mijn wifi prima is.
Ook vind ik de menustructuur van LG hopeloos. Het is wel even zoeken allemaal. Je blijft hannesen met twee afstandsbedieningen. Is er ergens een uitgebreide gebruiksaanwijzing? Die in de TV is wel heel erg beknopt.

[Reactie gewijzigd door Tacovdh op 12 januari 2015 12:23]

Ik zit eraan te denken deze tv te bestellen bij Amazon.de, maar werkt hij met een Ziggo CI+ Interactieve Module V1.3 ? Heb jij daar ervaring mee?
Ja die heb ik ook. Werkt perfect.

Zorg dat je kabels nieuw of in perfecte staat zijn van het punt waar de kabel in huis komt naar de TV.

V1.3 module werkt dan perfect
Dank voor de terugkoppeling! Kan CI+HDD ook live tv pauzeren?

Ziggo on demand werkte met kabelverbinding op mijn Humax ook beneden peil. Nu met de LG op dezelfde kabel werken de NPO en RTL apps prima.

[Reactie gewijzigd door FXX op 13 januari 2015 09:17]

Dank voor de terugkoppeling! Kan CI+HDD ook live tv pauzeren?
Ja hoor lukt prima.
Moet je ook btw betalen ?
Nee, maar je moet wel een kennis, of familie in Duitsland hebben. Volgens mij verstuurd amazon.de niet naar NL. De prijs is 399 inc. BTW en verzendkosten , als je een Duits afleveradres kan overleggen,
Gister gekocht op basis van onder andere bovenstaande review.

Magic remote
De magic-remote werkt feilloos bij mij. Misschien configuratie van je setup? Stoorzenders in de buurt van je televisie?

Ondertiteling
Bij het afspelen van een film simpelweg de ondertiteling dezelfde naam geven als je video bestand. Dan pakt hij ze automatisch. Softwarematig insluiten is dus zeker niet nodig bij deze televisie. Al met al een topaankoop! Review komt komend weekend wellicht ;)
Ha feli! Ja ik ben er nog steeds super tevreden mee. Steeds meer trouwens. Zeker in combinatie met de Chromecast.

Maar buiten de Chromecast: gewoon een topapparaat.. Geweldig.

Ik zal de review nog aanpassen op basis van jouw tips.
Is Chromecast wel nodig? Ik kon mijn Galaxy Note 2 gewoon koppelen met de tv middels 'Miracast / Intel WiDi'. Ofja, gewoon... kreeg het 1x voor elkaar en verloor volgens mij gelijk de verbinding en als ik daarna weer wou connecten kreeg ik het niet meer voor elkaar (zoals het zojuist ook weer faalde :P).
Zit er een 3,5 mm audio uitgang op? Voor een koptelefoon?

Bij de T.net specificaties staat van wel, op andere sites wordt dit weer ontkend. :/
Zit er een 3,5 mm audio uitgang op? Voor een koptelefoon?

Bij de T.net specificaties staat van wel, op andere sites wordt dit weer ontkend. :/
http://www.lg.com/nl/tele...800V-4k-ultra-hd-smart-tv
Specificaties: headphone out: 1
Zit er op!
Top. Nog een vraagje. Ik kan er nergens terugvinden of er een plex app op zit?
Geen Plex....

[Reactie gewijzigd door drogeworst op 19 december 2014 09:59]

Helaas, maar denk dat ik hem toch maar ga bestellen. Bedankt voor de review!


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn



Nintendo Switch Google Pixel XL 2 LG W7 Samsung Galaxy S8 Google Pixel 2 Sony Bravia A1 OLED Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

© 1998 - 2017 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Hardware.Info de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True

*