Algemeen:
Top muis! Had een muis nodig om een keer een spelletje te spelen. Daarvoor al 5 jaar geen muis gebruikt (alleen de touchpoints/touchpads van mijn laptops.
Als laastste hiervoor heb ik ooit de Logitech touchballs gebruikt en vergeleken met dat kon ik wel met de touchpoints/pads voldoen.
Echter deze muis is van een hele andere categorie (Logitech heeft de laatste 5 jaar dus niet stil gezetten) en ik gebruik de muis nu thuis bijna altijd.
Featureset is gigantisch. Deze muis kan gewoon alles.
Ergonomie
Hij ligt lekker in de hand. Je krijgt er 2 totaal verschillende bodies bij (een soort zacht plastic zijden en een harde reribbelde, die meer voor spelletjes is).
Qua grootte is muis goed. Voor het kopen dacht ik dat...
Dat is het dus niet. Het is geen resolutie, itt de DPI bij een printer. Ooit is aan de termen die bij een muis in gebruik zijn een uitgebreide discussie gewijd, waarbij het naadje van de kous bovenkwam. Althans voor zover mogelijk, want de fabrikanten zijn over een aantal zaken nogal vaag. DPI bij een muis zijn het aantal pixels dat je op je scherm verschuift als je je muis op het bureau 1 inch verschuift. Dus eigenlijk werkt het andersom: de hoogste DPI is de laagste resolutie, want je hebt minder kans om op de bedoelde pixel te eindigen..... Vandaar ook dat verplaatsing veel sneller over het scherm gaat.=> Let op: er zijn volgens mij nu modellen met 5000DPI => staat op de site. Als ik een nieuwe nodig zou hebben, zou ik voor de hoogste resolutie kiezen ivm mijn grote scherm.
Over precisie kun je na bovenstaande verwijzingen nu het nodige gaan zeggen/aanvullen. Wat dat teflon betreft: Ik heb wel eens gelezen dat dat erg snel slijt. Hoe is jouw ervaring op dat punt?Precisie
Gewoon goed. Op de onderkant van de muis zit een hele gladde strook plastic (teflon), waardoor hij ook heel lekker glad.