De Samsung Galaxy Note 8 onderscheidt zich op drie vlakken van de eerder verschenen S8+; hij heeft een hoekiger ontwerp, een dubbele camera en een stylus in de vorm van de S Pen. Het hoekigere ontwerp is een kwestie van smaak, hoewel hij zich in elk geval minder lekker laat vasthouden. De dubbele camera is goed uitgewerkt en functioneert uitstekend. De stylus is veelzijdig en voor wie hecht aan een stylus, is de implementatie heel goed. Deze Note 8 heeft ook nadelen; de vingerafdrukscanner zit op de verkeerde plek en werkt matig, terwijl de irisscanner niet goed werkt bij brildragers. Daarnaast is de prijs van deze telefoons een stuk te hoog, zelfs voor wat hij biedt. Lees verder »
De Samsung Galaxy Note 8 werd ook wel eens Samsung Great genoemd en dat is zeker waar, de Samsung Galaxy Note 8 is inderdaad geweldig. Deze Note 8 heeft een mooi, groot infinity scherm met mooie diepe kleuren. De dubbele camera is goed uitgewerkt en functioneert uitstekend.
Na twee jaar gebruik, toch nog maar een beoordeling. Ik stap over naar de Note 10+. Korte conclusie, ook na twee jaar voldoet de Note 8 nog elke dag en is het geld wat hij gekost heeft meer dan waard geweest
Bijzonder fijne, maar vooral ook snelle telefoon. De snelheid mede door de 6 Gb welke meer dan genoeg is om voldoende apps open te houden op de achtergrond.
Geluid had nog mooier mogen zijn bij video kijken, zoals bij mijn S9 waar het wél stereo is.
Update!
Nederlandse note 8 is niet simlockvrij. Hierdoor kan ik niet in Turkije internetten en was ik afhankelijk van een hotspot. Die Samsung a8 was wel simlockvrij maar deze 1000 euro kostende telefoon niet???? Hierdoor moet ik mijn 5 sterren naar 1 wijzigen.
Half jaar. Opvallend: hoge bouwkwaliteit, hoge snelheid. ANDROID8.0.0
Met docking station en muis is het een volwaardig workstation. Ideaal op verre businesstrips. ANDROID8 is van werkstation kwaliteit met ingebouwde cleaning, tuning en optimizing tools.Bij koude werkt screen unlocking via iris goed.
Het gevoel van klasse voel je elke dag.
Pluspunten
robuust, krasvrij
android8 is optimaal workstation OS
superieur in connectivity
hoge HDR foto kwaliteit door dubbele opname
video UHD 3840x2160!
video stabilisatie
iris scan werkt goed
fingerprint recog werkt goed
Minpunten
1000 euri, maar dagelijks gevoel van comfort
bixby is nog in ontwikkeling, tijd en timer werken goed.
Mooie telefoon, ligt lekker in de hand en is snel in gebruik. Pennetje gebruik ik eigenlijk niet zo vaak maar heeft wel leuke en handige functies. Batterij duur had van mij nog wel wat beter gemogen, ik moet hem nog steeds iedere nacht opladen.
Pluspunten
Mooi en groot scherm.
Dual sim (1 van de redenen dat ik geen s8 heb maar note8)
Ik heb hem nog niet als traag ervaren, zelfs met flinke belasting.
Ondermaats! Telefoon heeft heel veel lag. Om de telefoon uit slaapstand te halen neemt soms 40s in beslag. Ook bij het type blijft deze vaak steken, evenals bij het scrollen. De toetsen werken niet altijd geluid goed in bepaalde apps. Bij bleutooth koptelefoon hoor ik elk minuut een ruis! Frustratie