Prijs | |
Specificaties | PCI-e 3.0 x4 - Bekijk alle specificaties |
Combinatie met Zyxel 1930-10 werkt zeer slecht. Bij het opstarten van de computer geen verbinding, als 1Gbps/5Gbps herkend, op switch brandt 10Gb-Led. ik moet eerst de netwerkkaart uitschakelen en weer inschakelen, dan werkt deze perfect en op hoge snelheid. Weinig vertrouwen in drivers. Ga kijken naar een andere netwerkkaart.
Prijs | Score: 5 |
Betrouwbaarheid | Score: 1 |
Ondersteuning | Score: 3 |
Featureset | Score: 5 |
Prestaties | Score: 2 |
Compatibiliteit | Score: 3 |
Om niet te duur uit te zijn deze kaart uitgeprobeerd in combinatie met een Qnap switch met oa 2x10 Gbe poorten. Het werkt perfect en is tot zover stabiel onder Windows 11.
Na zowel nieuwste als wat oudere drivers v/d cd geprobeerd te hebben, kreeg ik er geen beweging in. Waarom laat men produkten toe die geen fatsoenlijke drivers hebben alvorens ze worden verkocht? Het levert alleen frustratie bij de klant op en terugstuur acties
In gebruik met een pc naar pc configuratie (geen switch, alleen kabel ertussen). Werkt prima met cat7 kabel maar op 5Gbit haal ik hogere netto snelheden. Update: Inmiddels heeft Asus zijn drivers en firmware wel op orde. Daarnaast gebruik ik nu een Zyxel XS1930-10 10Gbit switch wat goede snelheden geeft.
Deze 10Gb NIC is ideaal als je goedkoop 10Gb functionaliteit wilt toevoegen aan je computer. Dit is één van de goedkoopste opties om je computer uit te breiden.
15 stuks op projectbasis ingezet. Zeer stabiele performance. Wordt wel aardig warm zonder wat airflow. Wordt geleverd met Low Profile bracket.
Prima 10GBit kaartje voor een zeer aantrekkelijke prijs, zolang je Windows hebt. Geeft erg goede en stabiele performance. Wordt wel wat warm, maar dat is logisch en wordt niet té warm.. De Linux-drivers zijn echter verschrikkelijk slecht en brak geprogrammeerd/opgezet. Uiteindelijk soms werkend te krijgen, stabiliteit wel discutabel; slechte support.