Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Philips Curved UltraWide 349X7FJEW Wit

Prijs
Specificaties 34" • 3440x1440 • 100Hz • VA • 4ms - Bekijk alle specificaties
prijs volgen

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Philips Curved UltraWide 349X7FJEW Wit. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
1
Score: 4
3
Score: 3
6
Score: 2
0
Score: 1
0
+2
MrTuinstraTestpanel 28 februari 2018 Testpanel

Philips Curved UltraWide 349X7FJEW Wit

Dit is een prima beeldscherm met een moderne uitstraling voor het kantoor. Bouw- en beeldkwaliteit is helaas wat aan de lage kant. Featureset is oke!

Pluspunten

  • Modern design
  • Curved UltraWide
  • Diverse kabels aanwezig
  • USB hub
  • PiP en PbP

Minpunten

  • Matige bouwkwaliteit
  • Kleuren kabels
  • Voedingsadapter erg groot
  • Staat niet stevig
  • Kleine kijkhoek

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 3
Contrast & helderheid Score: 3
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Vormgeving Score: 4

+2
Starr0wTestpanel 25 februari 2018 Testpanel

Philips Curved UltraWide 349X7FJEW Wit

Als je om en bij de 800 euro betaald voor een pc scherm verwacht je absolute topkwaliteit. Als het om een 34" ultra wide scherm gaat stel je die verwachtingen beter wat bij. Voor die prijs krijg je een goed scherm met wat gebreken.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit algemeen gebruik
  • Knap design
  • USB-Hub
  • Redelijk wat instel opties
  • Redelijk (!!) compact voor een 34" door de curve

Minpunten

  • Kijkhoeken
  • Witte randen kunnen storend werken
  • Instellingen menu niet gemakkelijk
  • Bouwkwaliteit
  • Zonder AMD kaart niet echt geschikt voor gamen

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 3
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Vormgeving Score: 4

+2
rhodiumTestpanel 13 februari 2018 Testpanel

Philips Curved UltraWide 349X7FJEW Wit

Philips heeft van de 349X7FJEW een echte blikvanger gemaakt. Helaas schiet het scherm wel te kort op de beeldkwaliteit en features.

Pluspunten

  • Design
  • In hoogte verstelbaar
  • Rustig beeld
  • 100Hz
  • Ultrawide

Minpunten

  • Verzadiging van de kleuren
  • Beperkte kijkhoek
  • Wiebelen van het scherm
  • Verdwijnen van het beeld aan de zij
  • Lastig te bereiken USB-hub

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 2
Featureset Score: 2
Kleurweergave Score: 2
Contrast & helderheid Score: 2
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Vormgeving Score: 4

+2
NLBUURMANTestpanel 13 februari 2018 Testpanel

Philips Curved UltraWide 349X7FJEW Wit

Prachtig scherm, goede beeldkwaliteit, hoge refreshrate en relatieve prijs spreken voor zich, samen met de uitgebreide mogelijkheden. De minpuntjes zijn dan meer in de categorie: "als we dan toch moeten zeiken" en de bouwkwaliteit is daarvan de grootste

Pluspunten

  • Relatieve prijs
  • Lage Input voor VA
  • Beeldkwaliteit
  • FreeSync
  • USB dock
  • PIP/PBP
  • Clean Design
  • Minimale bezels

Minpunten

  • Afwerking/design rondom scherm niet tof
  • Kabelmanagement was leuk geweest
  • Het blijft een hoop geld
  • Had nog wel een DVI of VGA willen zien
  • plek van de USB dock voor mij niet handig

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Vormgeving Score: 5

+1
lohostTestpanel 11 februari 2018 Testpanel

Philips Curved UltraWide 349X7FJEW Wit

De Philips Curved UltraWide is een serieus grote monitor. Zodra de monitor op je bureau staat kun je er niet meer omheen. Hoewel sommige zaken erg grof zijn afgewerkt, is het een mooie monitor, ook als deze buiten gebruik is.

Pluspunten

  • Mat scherm
  • Mooi design met witte bezel
  • 1-knops bediening
  • Ingebouwde speakers
  • Blauwlichtfilter
  • Goed verstelbaar in hoogte en hoek
  • USB-dock

Minpunten

  • Voeding is een losse baksteen
  • Beeldvervorming aan de rand
  • Snel witte waas onder hoek
  • Afwerking bezel
  • Zeer vorse monitorvoet

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 3
Contrast & helderheid Score: 4
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5

+1
Local HostTestpanel 26 februari 2018 Testpanel

Philips Curved UltraWide 349X7FJEW Wit

Dit is mijn eerste ervaring met zo'n breed scherm; in het begin schrikt het af maar als je er eenmaal mee werkt is het fijn om een zee aan ruimte te hebben.

Pluspunten

  • 100hz
  • smalle randen
  • zee aan ruimte
  • Mooi beeld ; heldere kleuren
  • voldoende videoinput aansluitingen

Minpunten

  • voet steekt erg naar voor en achter
  • input kanaal veranderen teveel handelingen
  • kijkhoek / spiegeling van zon
  • stroomadapter is erg lomp
  • Ambilight zou een leuke toevoeging zijn

Eindoordeel

Score: 4

+1
cmegensTestpanel 14 februari 2018 Testpanel

Philips Curved UltraWide 349X7FJEW Wit

Bijzondere monitor, die eigenlijk nergens echt in uitblinkt.

Pluspunten

  • Erg mooi met video
  • Veel aansluitmogelijkheden
  • Vesa Mount
  • 100Hz

Minpunten

  • Onhandige, logge, voet
  • ghosting
  • Voeding is extern en groot
  • Powerknop is onduidelijk
  • Beeld vervormt, geen lijn is recht
  • Lelijk logo onder het scherm

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 2
Featureset Score: 3
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 3
Ghosting Score: 3
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Vormgeving Score: 3

KHdV 11 december 2018 Product gekocht

Philips Curved UltraWide 349X7FJEW Wit

Gekocht na het lezen van een review op Hardware info. Helaas vind de kleuren niet mooi. Ook de kijkhoek is niet geweldig in vergelijking met andere monitoren. De witte randen zijn storender dan ik had verwacht. Al-met-al voor mij een rede om hem niet te houden en terug te sturen.

Pluspunten

  • Modern uiterlijk
  • USB hub
  • Smalle bezels
  • Vesa bevestiging
  • Kantelbaar en in hoogte verstelbaar

Minpunten

  • Kleurweergave
  • Kijkhoek, snel witte waas onder hoek

Eindoordeel

Score: 3
ivarvwNewbie 31 juli 2018 Product gekregen

Philips Curved UltraWide 349X7FJEW Wit

Dit was de eerste UltraWide monitor waarmee ik heb gewerkt. Ik kreeg er vooral hoofdpijn van omdat je continu heel veel informatie moet opnemen. Misschien is het een kwestie van wennen of verschilt het per persoon, maar ik ga weer over op een normaal 27" scherm.

Pluspunten

  • Helder beeldscherm
  • Goede beeldkwaliteit
  • 4ms responstijd

Minpunten

  • Hoofdpijn

Eindoordeel

Score: 3
DaanHetEendje 25 juni 2017 Product gekocht

Philips Curved UltraWide 349X7FJEW Wit

Bij alle 3440x1440 beeldschermen zie je backlight bleeding in de reviews. Deze monitor is net nieuw op de markt, dus het was een gok. Maar deze (mijn exemplaar) heeft geen zichtbare backlight bleeding! Erg grote steun, maar dat hoort bij de grootte. Hij gaat nog aan de muur. Prachtig ding!

Pluspunten

  • ingebouwd blue light filter
  • GEEN backlight bleeding
  • Ingebouwde speakers
  • Bijgeleverde kabels in wit

Minpunten

  • prijs
  • Uitknop 3 seconden indrukken voor uit..

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Philips Curved UltraWide 349X7FJEW Wit?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True