Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Philips Curved UltraWide 349X7FJEW Wit - Reviews

Prijs
Specificaties 34" • 3440x1440 • 100Hz • VA • 4ms - Bekijk alle specificaties
  Vergelijk

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Philips Curved UltraWide 349X7FJEW Wit. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware.Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
1
Score: 4
3
Score: 3
5
Score: 2
1
Score: 1
0
+2
MrTuinstraTestpanel 28 februari 2018 Testpanel

Philips Curved UltraWide 349X7FJEW Wit

Dit is een prima beeldscherm met een moderne uitstraling voor het kantoor. Bouw- en beeldkwaliteit is helaas wat aan de lage kant. Featureset is oke!

Pluspunten

  • Modern design
  • Curved UltraWide
  • Diverse kabels aanwezig
  • USB hub
  • PiP en PbP

Minpunten

  • Matige bouwkwaliteit
  • Kleuren kabels
  • Voedingsadapter erg groot
  • Staat niet stevig
  • Kleine kijkhoek

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Pixeldefecten Score: 4
Ghosting Score: 4
Contrast & helderheid Score: 3
Kleurweergave Score: 3
Featureset Score: 4

+2
Starr0wTestpanel 25 februari 2018 Testpanel

Philips Curved UltraWide 349X7FJEW Wit

Als je om en bij de 800 euro betaald voor een pc scherm verwacht je absolute topkwaliteit. Als het om een 34" ultra wide scherm gaat stel je die verwachtingen beter wat bij. Voor die prijs krijg je een goed scherm met wat gebreken.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit algemeen gebruik
  • Knap design
  • USB-Hub
  • Redelijk wat instel opties
  • Redelijk (!!) compact voor een 34" door de curve

Minpunten

  • Kijkhoeken
  • Witte randen kunnen storend werken
  • Instellingen menu niet gemakkelijk
  • Bouwkwaliteit
  • Zonder AMD kaart niet echt geschikt voor gamen

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Pixeldefecten Score: 4
Ghosting Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Kleurweergave Score: 3
Featureset Score: 4

+2
rhodiumTestpanel 13 februari 2018 Testpanel

Philips Curved UltraWide 349X7FJEW Wit

Philips heeft van de 349X7FJEW een echte blikvanger gemaakt. Helaas schiet het scherm wel te kort op de beeldkwaliteit en features.

Pluspunten

  • Design
  • In hoogte verstelbaar
  • Rustig beeld
  • 100Hz
  • Ultrawide

Minpunten

  • Verzadiging van de kleuren
  • Beperkte kijkhoek
  • Wiebelen van het scherm
  • Verdwijnen van het beeld aan de zij
  • Lastig te bereiken USB-hub

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Pixeldefecten Score: 4
Ghosting Score: 5
Contrast & helderheid Score: 2
Kleurweergave Score: 2
Featureset Score: 2
Prijs Score: 2
Vormgeving Score: 4

Philips Curved UltraWide 349X7FJEW Wit

Prachtig scherm, goede beeldkwaliteit, hoge refreshrate en relatieve prijs spreken voor zich, samen met de uitgebreide mogelijkheden. De minpuntjes zijn dan meer in de categorie: "als we dan toch moeten zeiken" en de bouwkwaliteit is daarvan de grootste

Pluspunten

  • Relatieve prijs
  • Lage Input voor VA
  • Beeldkwaliteit
  • FreeSync
  • USB dock
  • PIP/PBP
  • Clean Design
  • Minimale bezels

Minpunten

  • Afwerking/design rondom scherm niet tof
  • Kabelmanagement was leuk geweest
  • Het blijft een hoop geld
  • Had nog wel een DVI of VGA willen zien
  • plek van de USB dock voor mij niet handig

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3
Pixeldefecten Score: 4
Ghosting Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Kleurweergave Score: 4
Featureset Score: 4

+1
lohostTestpanel 11 februari 2018 Testpanel

Philips Curved UltraWide 349X7FJEW Wit

De Philips Curved UltraWide is een serieus grote monitor. Zodra de monitor op je bureau staat kun je er niet meer omheen. Hoewel sommige zaken erg grof zijn afgewerkt, is het een mooie monitor, ook als deze buiten gebruik is.

Pluspunten

  • Mat scherm
  • Mooi design met witte bezel
  • 1-knops bediening
  • Ingebouwde speakers
  • Blauwlichtfilter
  • Goed verstelbaar in hoogte en hoek
  • USB-dock

Minpunten

  • Voeding is een losse baksteen
  • Beeldvervorming aan de rand
  • Snel witte waas onder hoek
  • Afwerking bezel
  • Zeer vorse monitorvoet

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Pixeldefecten Score: 5
Contrast & helderheid Score: 4
Kleurweergave Score: 3
Featureset Score: 5
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4

+1
misterd11Testpanel 27 februari 2018 Testpanel

Philips Curved UltraWide 349X7FJEW Wit

Voor deze prijsklasse verwacht ik een high end monitor met een snelle response time, goede kijkhoeken, mooie kleurweergave en een stevig design. Op al deze punten weet de monitor mij teleur te stellen. Dit vind ik spijtig aangezien de monitor wel word neergezet als een high end monitor!

Pluspunten

  • Multitasken, ruimte zat
  • Usb hub
  • kantelbaar en in hoogte verstelbaar
  • robuuste voet
  • Accessoires

Minpunten

  • Kijkhoeken
  • Zonder AMD freesync niet geschikt voor gamen
  • storende bezels
  • Bouwkwaliteit monitor zelf
  • Verzadigde kleuren

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 1
Vormgeving Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Pixeldefecten Score: 4
Ghosting Score: 2
Contrast & helderheid Score: 2
Kleurweergave Score: 2
Featureset Score: 4

+1
Local HostTestpanel 26 februari 2018 Testpanel

Philips Curved UltraWide 349X7FJEW Wit

Dit is mijn eerste ervaring met zo'n breed scherm; in het begin schrikt het af maar als je er eenmaal mee werkt is het fijn om een zee aan ruimte te hebben.

Pluspunten

  • 100hz
  • smalle randen
  • zee aan ruimte
  • Mooi beeld ; heldere kleuren
  • voldoende videoinput aansluitingen

Minpunten

  • voet steekt erg naar voor en achter
  • input kanaal veranderen teveel handelingen
  • kijkhoek / spiegeling van zon
  • stroomadapter is erg lomp
  • Ambilight zou een leuke toevoeging zijn

Eindoordeel

Score: 4

+1
cmegensTestpanel 14 februari 2018 Testpanel

Philips Curved UltraWide 349X7FJEW Wit

Bijzondere monitor, die eigenlijk nergens echt in uitblinkt.

Pluspunten

  • Erg mooi met video
  • Veel aansluitmogelijkheden
  • Vesa Mount
  • 100Hz

Minpunten

  • Onhandige, logge, voet
  • ghosting
  • Voeding is extern en groot
  • Powerknop is onduidelijk
  • Beeld vervormt, geen lijn is recht
  • Lelijk logo onder het scherm

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 2
Vormgeving Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Pixeldefecten Score: 4
Ghosting Score: 3
Contrast & helderheid Score: 3
Kleurweergave Score: 4
Featureset Score: 3

ivarvw 31 juli 2018 Product gekregen

Philips Curved UltraWide 349X7FJEW Wit

Dit was de eerste UltraWide monitor waarmee ik heb gewerkt. Ik kreeg er vooral hoofdpijn van omdat je continu heel veel informatie moet opnemen. Misschien is het een kwestie van wennen of verschilt het per persoon, maar ik ga weer over op een normaal 27" scherm.

Pluspunten

  • Helder beeldscherm
  • Goede beeldkwaliteit
  • 4ms responstijd

Minpunten

  • Hoofdpijn

Eindoordeel

Score: 3
DaanHetEendje 25 juni 2017 Product gekocht

Philips Curved UltraWide 349X7FJEW Wit

Bij alle 3440x1440 beeldschermen zie je backlight bleeding in de reviews. Deze monitor is net nieuw op de markt, dus het was een gok. Maar deze (mijn exemplaar) heeft geen zichtbare backlight bleeding! Erg grote steun, maar dat hoort bij de grootte. Hij gaat nog aan de muur. Prachtig ding!

Pluspunten

  • ingebouwd blue light filter
  • GEEN backlight bleeding
  • Ingebouwde speakers
  • Bijgeleverde kabels in wit

Minpunten

  • prijs
  • Uitknop 3 seconden indrukken voor uit..

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Philips Curved UltraWide 349X7FJEW Wit?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Call of Duty: Black Ops 4 HTC U12+ dual sim LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6 Battlefield V Samsung Galaxy S9 Dual Sim Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True