![]() |
Preview - Dell XPS 15 2-in-1 - Intel-chip met Vega-gpu in slank ontwerp Vorig jaar toonde Dell op de CES zijn eerste 2-in-1 in de XPS-serie, een model met 13,3"-scherm. Dit jaar presenteert Dell zijn XPS 15 2-in-1, met daarin de Intel-chip met AMD-gpu. |
Gemiddelde gebruikersscore
Voor creatieve beeldbewerking was ik opzoek naar een goede laptop met een goed scherm die ongeveer gelijkwaardig zou zijn aan een MacBook Pro.
Een indrukwekkende laptop wat betreft prestaties en design.
Deze compacte krachtpatser heeft alles mee: goede specificaties, licht en een grote batterij. Eerdere problemen met freezes zijn met een nieuwe driver opgelost.
Prima laptop. Zeer stevig, aardige prestaties en goede accuduur. Soms wat onnodig luidruchtig. Magere afwerking en ronduit slechte support/garantieafhandeling. Op dat laatste punt zou ik iedereen afraden van de XPS specifiek en Dell algemeen.
Zeer krachtige, fijne, maar prijzige laptop. Maand in bezit en best tevreden.
Deze laptop is simpleweg fantastisch.
Paar problemen gehaad (freeze-ups) - opgelost door driver update;
Wifi verlies af en toe - opgelost door driver update;
Lawaai bij zware belasting - daar zou je denken dat het vervelend is, maar je hebt voolwaardige desktop, een bommer. onder normaal gebruik deze isgewoon stil;
Mooi en snel apparaat, helaas had ik last van hardware freezes. Dell support hielp niet mee en had mazzel dat ik het niet had besteld als bedrijf. Google staat er vol mee met XPS freeze problemen.