LG's E7 is een oledtelevisie die naast het schitterende beeld dat we inmiddels van oled gewend zijn, ook een goed geluid biedt, dankzij een geïntegreerde soundbar. Hierdoor klinken stemmen erg duidelijk, worden lage tonen strak weergegeven en is er een mooi stereobeeld. Dankzij een wat hogere piekhelderheid is de hdr-weergave wat verbeterd ten opzichte van vorig jaar. Helaas is daardoor de 3d-weergave komen te vervallen. De bediening werkt prettig, dankzij de Magic Remote en webOS 3.5, dat nu een handige Quick Access-functie heeft gekregen. Lees verder »
De prachtig ontworpen OLED55E7N geeft je het allerbeste beeld en een van de beste TV-ervaringen van dit moment. De meerwaarde ten opzichte van de zijn goedkopere broertje valt echter tegen.
Erg prettige TV die de beloftes van OLED zeker waar maakt. De kleuren en vooral het contrast zijn erg indrukwekkend. Daarnaast is de soundbar de moeite waard voor mensen zonder geluidsinstallatie, maar komt hij tekort voor de liefhebber.
Tweakers Oktober testfest verslag! Helaas was het een te korte sessie om alles helemaal door te lichten, maar in het kort:
Fantastisch zwart, contrast en kleuren, (vooral 4k en HDR filmpjes), alleen de motion handeling mag beter.
De soundbar lijkt prima.
Hele mooie TV, prachtige kleurweergave en prima geluid.
Wel denk ik dat de TV door het hoge prijskaartje alleen weg gelegd is voor enthousiastelingen, want meeste mensen kunnen prima uit de voeten met een LED TV welke een stuk goedkoper zijn.
Tijdens het Tweakers Oktober Testfest kreeg heb ik deze tv mogen bekijken, een geweldige tv Experience met de juiste content maar af en toe nog wel een tekortkoming heeft en zeker ook niet goedkoop is. Maar al met al is het een geweldig scherm met goede geïntegreerde speakers.
Prachtig geluid, maar nooit meer OLED of LG. Een tv van bijna 3000 euro bij aankoop mag niet zo'n sterk verlies op beeldschermkwaliteit na iets meer dan 2 jaar. Permanente verkleuring op plaats ondertitels en waar gezichten het meest verschijnen. Zowat onbestaande klantenservice op dit punt
Hallo,
Ik heb deze televisie nu inmiddels 3 jaar. Normaal gesproken ben ik niet van het reviews schrijven maar na het lezen van alle positieve reviews over deze tv wilde ik toch mijn ervaringen delen.
Super beeld, prima geluid, mooi design. WebOS werkt prima maar kan nog beter.
ik heb deze tv gekocht bij Saturn in Bocholt(D) omdat daar een WK actie liep. Voor hetzelfde geld een gratis slaapkamer TV. De eerste drie erg genoten van de de beeldkwaliteit en het goede geluid. Toen begon de ellende, met mij vele anderen. INBRANDEN. Wat volgens LG niet kon gebeuren door pixelrefresh. Allemaal Bullshit. Voor mij geen LG meer, omdat ze ook geen gehoor geven.
Deze TV kocht ik in 2017. Veel plezier van gehad. Ik herken de geluiden niet dat de kleuren zo veel slechter zijn geworden. Maar ja, kan het moeilijk vergelijken. Ook al kijk ik regelmatig naar andere TV's, tot nog toe heb ik de indruk geen betere te zien. Kan zijn dat - omdat ik ze niet naast elkaar zie - het me niet opvalt.
Vind het vervelend dat wifi ontvangst niet erg goed is gebleken. Ik liet uiteindelijk een kabel aanleggen naar de kamer waar de TV staat. Ik kocht een soundbar met speakers van Samsung. Echt, aanzienlijk betere geluidsbeleving. Hoewel het geluid van het scherm niet slecht was. De 3D geluidservaring voegt waarde toe.
Kortom, prima TV. Niettemin koop ik binnenkort een nieuwe, met een groter scherm.
Deze tv 5 jaar in bezit en de kleuren zijn erg vervaagd. Ook kun je bij een rood/oranje scherm zien dat de logo’s van verschillende zenders zijn ingebrand terwijl dat volgens LG niet kan door de optie beeldverplaatsing.
De klant moet tegenwoordig het product testen.
Prima TV echter let op ecoinstellingen die wellicht andere aanzetten, het schakelt ook delen van de menu's uit.
LG Oled55E7N aangeschaft bij FOKA, mooie aanbieding en snelle levering, de volgende dag al!
Mooi design en werkelijk schitterend beeld, natuurlijke kleuren!
Nog maar een paar dagen in bezit, maar tot dus ver zeer tevreden over dit toestel.
Het geluid vind ik (voor een TV) zonder meer goed.
Van mijn samsung naar LG is een stap vooruit.
Werking is prima ook met Spotify en andere APPS
Von Burg tv uit Rotterdam had deze tv met de beste prijs en ben met alle vriendelijkheid van de wereld daar geholpen tot aan de auto.
Nu, na 3 jaar, vertical banding bij sportuitzendingen zichtbaar. Ook een ingebrand logo van Ziggo en wel het oranje "'live" vakje dat meestal in dezelfde hoek staat. LG reageert niet. Zou geen OLED meer kopen tenzij met 10 jaar harde garantie.
Makkelijke installatie, prachtig beeld met levendige kleuren en diepe zwartkleuren, geluid is bovengemiddeld maar zeker niet te vergelijken met externe set. Dolby Atmos ook niet zo duidelijk.
Zeer mooie tv. Strak design en heel scherp beeld, fijn als je veel films/series kijkt. Zwart is echt zwart.
schitterend beeld en dankzij de geluidsbar een prima geluid.
Kreeg een mooie deal bij Foka en kon niet meer weerstaan.
Echt heel tevreden dat ik er nu voor gegaan ben, goed instap-moment voor OLED want deze heeft echt alles wat ik wil. Komend van Plasma is dit beeld ook echt prachtig. Geluid is ook boven gemiddeld door de soundbar.
Sinds een aantal weken ben ik de gelukkige bezitter van deze televisie. Het beeld is ongelooflijk mooi en scherp. Ook het geluid is zeer goed.
De OLED55E7 is de beste TV die op dit moment op de markt verkrijgbaar is.
Veel gelezen over de Oled smart televie’s, zoals Philips, Sony en LG
Philips viel al snel af, vanwege de ambilight (balk op plafond). Uiteindelijk is het de LG geworden, vanwege het mooie geluid en de uitstekende beeldkwaliteit en tevens het mooie design
Na lang zoeken reviews lezen vergelijken kwam ik toch terecht bij de LG55E7N.
Wat een pracht beeld! OLED wauw zwart is echt zwart de kleuren springen er uit zo zuiver. Totaal geen spijt van deze aankoop! Wat een topper!
Wat een fantastisch mooi beeld! Niet te vergelijken met mijn 10jaar oude led tv!
Ik heb deze tv bij Foka gekocht en ben zeer te spreken over het advies en de goede service!